Topaz Verde

Topaz Verde

Grid View:
Quickview

Cercei Argint Topaz Verde Taj

185 Lei

Cercei Argint Topaz Verde Taj. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu,..

-10%
Quickview

Inel Argint Topaz Verde Moringa

540 Lei 600 Lei

Inel deosebit din argint 925 cu piatra de topaz verde Moringa. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este bene..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Topaz Verde Nico

230 Lei 255 Lei

Pandantiv Argint Topaz Verde Nico. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este benefic pentru zodiile: Gemeni, ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)