Topaz Verde

Topaz Verde

Grid View:
-42%
Quickview

Cercei Argint Topaz Verde Green Forest

195 Lei 335 Lei

Cercei Argint Topaz Verde Green Forest. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este benefic pentru zodiile: Gem..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Topaz Verde Green Forest

185 Lei 235 Lei

Pandantiv Argint Topaz Verde Green Forest. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este benefic pentru zodiile: ..

-20%
Quickview

Set Argint Topaz Verde Green Forest

490 Lei 610 Lei

Set de bijuterii din argint 925 cu Verde Green Forest. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de ar..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)