Bratari Argint fara Pietre

Grid View:
-10%
Quickview

Bratara Argint Knot

630 Lei 700 Lei

Bratara din argint 925 rodiat, lucrată manual. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Dimensiuni:reglabilă Greutate:16,95 g..

-12%
Quickview

Bratara Argint Filigran Camilla

440 Lei 500 Lei

Bratara din argint 925, lucrată manual, origine Bali, cu inserții filigranate. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Dimensiuni:deschidere 6 cm Lățime:1,3 cm Greutate:11,9 g..

-10%
Quickview

Bratara Argint Zirconiu Xen

675 Lei 750 Lei

Bratara argint 925, sistemul de închidere cu zirconii. Zirconiile impresioneaza prin finete si delicatete. Poarta semnificatia respectului, increderii si intelepciunii si persoanele care le poarta au parte de liniste. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu Lungime: 17,5 cm Greutate:17,47 g..

Quickview

Bratara Argint cu insertii Aur Rhea

400 Lei

Bratara din argint 925 rodiat, lucrată manual, origine Bali, cu insertie aur. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Dimensiuni:deschidere 5,5 cm Lățime:0,7 cm Greutate:8 g..

-23%
Quickview

Bratara Argint Zirconiu Marciana

155 Lei 200 Lei

Bratara argint 925 cu zirconii. Zirconiile impresioneaza prin finete si delicatete. Poarta semnificatia respectului, increderii si intelepciunii si persoanele care le poarta au parte de liniste. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu Lungime: 22 cm Greutate:3,2 g..

-11%
Quickview

Bratara Argint Unisex Reuven

255 Lei 285 Lei

Bratara Argint Reuven. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechi..

-11%
Quickview

Bratara Argint Unisex Reis

235 Lei 265 Lei

Bratara Argint Reis. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechili..

-9%
Quickview

Bratara Argint Unisex Nuri

385 Lei 425 Lei

Bratara Argint Nuri. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechili..

-13%
Quickview

Bratara Argint Unisex Namir

450 Lei 515 Lei

Bratara Argint Namir. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechil..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)