Brose Argint cu Pietre

Grid View:
Quickview

Brosa Argint Trandafir

350 Lei

Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Produs unicat. Metal:Argint 925 Diametrul: 5,5 cm Greutate:19,8 g..

Quickview

Brosa - Pandantiv Argint Safir Richard

150 Lei

Brosa - pandantiv cu marcasite si safire in forma de paun. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Greutate:6,3 g..

Quickview

Brosa - Pandantiv Argint Marcasite Paun

250 Lei

Brosa - pandantiv cu marcasite in forma de paun. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Greutate:11,7 g..

Quickview

Brosa - Pandantiv Argint Marcasite Copac

220 Lei

Brosa - pandantiv cu marcasite in forma de copac. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Greutate:9,8 g..

Quickview

Brosa - Pandantiv Argint Marcasite Balerina

259 Lei

Brosa - pandantiv cu marcasite in forma de balerina. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Greutate:11,1 g..

-22%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Safir Snejana

350 Lei 450 Lei

Brosa si pandantiv frunza din argint 925 cu piatra de safir. Safirul este o piatra a intelepciunii, focalizeaza si calmeaza mintea, alunga gandurile negative si tensiunile mentale. Confera pace mentala si seninatate, alunga depresia si confuzia spirituala si stimuleaza puterea de concentrare. Confera prosperitate si atrage tot felul de daruri. ..

-26%
Quickview

Brosa Argint Rubin Solange

250 Lei 340 Lei

Brosa argint cu rubine. Rapitor prin maretie si frumusete, paunul este considerat manifestarea terestra a celestei Pasari Phoenix. Culorile hipnotizante si cei o mie de ochi cu care este impodobita coada sunt considerate aducatoare de noroc in arta Feng Shui. Aceste trasaturi ale paunului atrag frumusetea si iubirea. Argintul este as..

-38%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Abalone Cicely

250 Lei 400 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu abalone in forma de paun. Rapitor prin maretie si frumusete, paunul este considerat manifestarea terestra a celestei Pasari Phoenix. Culorile hipnotizante si cei o mie de ochi cu care este impodobita coada sunt considerate aducatoare de noroc in arta Feng Shui. Aceste trasaturi ale paunului atrag frumusetea si iubi..

Indisponibil
Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Mabilia

165 Lei

Brosa din argint 925 cu piatra naturala de chihlimbar miere. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 4/2,5 cm Greutate..

Indisponibil
Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Lucrezia

165 Lei

Brosa din argint 925 cu piatra naturala de chihlimbar coniac. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 4/2,5 cm Greutat..

Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Leandra

165 Lei

Brosa din argint 925 cu piatra naturala de chihlimbar coniac. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 4/2,5 cm Greutat..

Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Edetta

155 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre de chihlimbar auriu. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Latime: 2 cm Gr..

Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Domenica

155 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre de chihlimbar in mai multe nuante. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Latime..

Quickview

Brosa Argint Marcasite Onix Sidef Senna

195 Lei

Brosa-pandantiv cu marcasite, onix si sidef natural. Se poate purta si ca pandantiv. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Onixul este o piatra care ne stimuleaza energetic, ne invata sa fim mai disciplinati, mai induratori si persistenti, si ne ajuta sa fim mai a..

Quickview

Pandantiv Argint Sidef Leilani

255 Lei

Pandantiv din argint 925, cu sidef natural. Se poate purta si ca brosa. Sideful, denumit si abalone, are o putere linistitoare, aducand pace si inocenta, credinta si echilibru. Ajuta in procesul de luare a deciziilor si stimuleaza atentia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Sidef natural Dimensiuni: 5,3 x ..

Afişare 1 - 15 din 78 (6 pagini)