Accesorii pentru barbati

Grid View:
-15%
Quickview

Lanț Argint Unisex Akim

470 Lei 550 Lei

Lanț Argint Unisex Akim. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezec..

-11%
Quickview

Bratara Argint Unisex Reuven

255 Lei 285 Lei

Bratara Argint Reuven. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechi..

-11%
Quickview

Bratara Argint Unisex Reis

235 Lei 265 Lei

Bratara Argint Reis. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechili..

-9%
Quickview

Bratara Argint Unisex Nuri

385 Lei 425 Lei

Bratara Argint Nuri. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechili..

-13%
Quickview

Bratara Argint Unisex Namir

450 Lei 515 Lei

Bratara Argint Namir. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechil..

-15%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Empire

425 Lei 500 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Empire. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale ener..

-16%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Ares

335 Lei 400 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Ares. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energe..

-16%
Quickview

Butoni Argint Hector

335 Lei 400 Lei

Butoni Argint Hector. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Butoni din argint unicat. Bijuterii argint pentru bărbați. Metal:Argint 925 Dimensiune:1/1,5 cm Greutate:10,9 g..

-12%
Quickview

Butoni Argint Onix Apollo

285 Lei 325 Lei

Butoni din argint 925 cu Onix Apollo. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări războinicii î..

Quickview

Bratara Argint Kei

210 Lei

Bratara din argint 925. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Lungime: 20,5 cm Latime:0,5 cm Greutate:5,3 g..

-10%
Quickview

Bratara Argint Emery

265 Lei 295 Lei

Bratara pentru barbati din argint 925. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Lungime: 21 cm Latime:1 cm Greutate:17 g..

Quickview

Bratara Piele Addison

275 Lei

Bratara unisex din piele. Produs unicat. Material:Piele naturala Lungime: 19 cm Latime:0,7 cm..

Quickview

Bratara Piele Argint Edmund

285 Lei

Bratara de barbati din piele naturala cu accesorii din argint 925. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Material:Piele naturala, Argint 925 Lungime: 22 cm Latime:0,7 cm..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)