Accesorii pentru barbati

Grid View:
-9%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Coniac

490 Lei 540 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Coniac. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale ener..

-10%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Leo

450 Lei 500 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Leo. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energet..

-9%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Malbork

490 Lei 540 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Malbork. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale ene..

Quickview

Butoni Argint Colt

350 Lei

Butoni Argint Colt. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Butoni din argint unicat. Bijuterii argint pentru bărbați. Metal:Argint 925 Greutate:8,8 g..

Quickview

Butoni Argint Kara

365 Lei

Butoni Argint Kara. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Butoni din argint unicat. Bijuterii argint pentru bărbați. Metal:Argint 925 Dimensiune:1/1,7 cm Greutate:9,6 g..

Quickview

Butoni Argint Granat Fațetat Elegance

535 Lei

Butoni din argint 925 cu Granat fațetat Elegance. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsător. Bijuterii din argint pentru bărbați. ..

Quickview

Butoni Argint Onix Hakan

355 Lei

Butoni din argint 925 cu Onix Hakan. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări războinicii în..

Quickview

Butoni Argint Versace

435 Lei

Butoni Argint Versace. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Butoni din argint unicat. Bijuterii argint pentru bărbați. Metal:Argint 925 Greutate:11,7 g..

Quickview

Butoni Argint Adam

295 Lei

Butoni Argint Adam. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Butoni din argint unicat. Bijuterii argint pentru bărbați. Metal:Argint 925 Greutate:8,1 g..

-5%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Aristos

395 Lei 415 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Aristos. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și..

-15%
Quickview

Butoni Argint Onix Gio

385 Lei 455 Lei

Butoni din argint 925 cu Onix Gio. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări războinicii în l..

-15%
Quickview

Butoni Argint Alessio

275 Lei 325 Lei

Butoni Argint Alessio. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Butoni din argint unicat. Bijuterii argint pentru bărbați. Metal:Argint 925 Dimensiune:1,7 cm Greutate:7,1 g..

-15%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Verde Sandro

275 Lei 325 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Sandro. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale ener..

-15%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Zeus

275 Lei 325 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Zeus. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energe..

Indisponibil
-15%
Quickview

Lanț Argint Unisex Akim

470 Lei 550 Lei

Lanț Argint Unisex Akim. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezec..

-11%
Quickview

Bratara Argint Unisex Reuven

255 Lei 285 Lei

Bratara Argint Reuven. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechi..

-11%
Quickview

Bratara Argint Unisex Reis

235 Lei 265 Lei

Bratara Argint Reis. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechili..

-9%
Quickview

Bratara Argint Unisex Nuri

385 Lei 425 Lei

Bratara Argint Nuri. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechili..

-13%
Quickview

Bratara Argint Unisex Namir

450 Lei 515 Lei

Bratara Argint Namir. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și corectează dezechil..

-9%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Empire

490 Lei 540 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Empire. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale ener..

-12%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Ares

370 Lei 420 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Ares. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energe..

-21%
Quickview

Butoni Argint Hector

395 Lei 500 Lei

Butoni Argint Hector. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Butoni din argint unicat. Bijuterii argint pentru bărbați. Metal:Argint 925 Dimensiune:1/1,5 cm Greutate:10,9 g..

Quickview

Bratara Argint Kei

260 Lei

Bratara din argint 925. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Lungime: 20,5 cm Latime:0,5 cm Greutate:5,3 g..

Quickview

Bratara Argint Emery

295 Lei

Bratara pentru barbati din argint 925. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Lungime: 21 cm Latime:1 cm Greutate:17 g..

Quickview

Ac de Cravata Edward

290 Lei

Ac de cravata. Produs unicat. Metal:Argint 925 Lungime:6,5 cm Latime: 0,7 cm Greutate:8,4 g..

Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)