Bijuterii Placate cu Aur

Grid View:
-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara

930 Lei 1.050 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-14%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea

665 Lei 770 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-19%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario

590 Lei 730 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-18%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Marisa

1.350 Lei 1.650 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Marisa. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece pro..

-9%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Estefania

1.090 Lei 1.200 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Estefania. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece ..

-8%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Verde Erika

1.550 Lei 1.680 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Astrid. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar verde, un mineral prețios care este extras în cantități mici și nu există în toate țările lumii. Acest mineral provine din vremuri străvechi, când încălzirea globală a început și copacii sub influența tem..

-13%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu și Perlă Naturală Karine

1.050 Lei 1.200 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu și Perlă Naturală Karine. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar roșu și perlă naturală. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar lemon și larimar Linna

890 Lei 1.000 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar lemon și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvech..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar albastru Zaida

900 Lei 1.140 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Zaida. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece prov..

-16%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari

590 Lei 700 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvec..

-10%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și larimar Aracely

950 Lei 1.050 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și larimar Aracely. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străve..

-10%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar verde Dahlia

1.350 Lei 1.500 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar verde Dahlia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar albastru Astrid

950 Lei 1.200 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Astrid. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece pro..

-7%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și ametist fațetat Shadi

575 Lei 620 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și ametist fațetat Shadi. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-27%
Quickview

Colier placat cu Aur Giovinezza

175 Lei 240 Lei

Colier Placat cu Aur 18K. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur pot..

-49%
Quickview

Cercei placați Aur si Zirconii Brilliants

95 Lei 185 Lei

Cercei placați Aur 18K si zirconii. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate ..

-49%
Quickview

Cercei placați Aur Karen

95 Lei 185 Lei

Cercei placați Aur 18K Karen. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur..

-49%
Quickview

Cercei placați Aur Diana

95 Lei 185 Lei

Cercei placați Aur 18K Diana. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur..

-50%
Quickview

Cercei placați Aur Sandra

85 Lei 170 Lei

Cercei placați Aur 18K Sandra. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu au..

-42%
Quickview

Cercei placați Aur Xania

130 Lei 225 Lei

Cercei placați Aur 18K Xania. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur..

-27%
Quickview

Cercei placați Aur Elena

165 Lei 225 Lei

Cercei placați Aur 18K Elena. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur..

-51%
Quickview

Cercei placați Aur Simge

85 Lei 175 Lei

Cercei placați Aur 18K Simge. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur..

-46%
Quickview

Cercei placați Aur Sophisticated

95 Lei 175 Lei

Cercei placați Aur 18K Sophisticated. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placat..

-48%
Quickview

Cercei placați Aur Sandi

85 Lei 165 Lei

Cercei placați Aur 18K Sandi. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur..

-50%
Quickview

Cercei placați Aur Doreen

75 Lei 150 Lei

Cercei placați Aur 18K Doreen. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu au..

-27%
Quickview

Cercei placați Aur Little Hearts

135 Lei 185 Lei

Cercei placați Aur 18K Little Hearts. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placat..

-50%
Quickview

Cercei placați Aur și Perle Simple

75 Lei 150 Lei

Cercei placați Aur 18K și perle Simple. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile plac..

-50%
Quickview

Cercei placați Aur Fluturași

110 Lei 220 Lei

Cercei placați Aur 18K Fluturași. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu..

-51%
Quickview

Cercei placați Aur Athena

85 Lei 175 Lei

Cercei placați Aur 18K Athena. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu au..

-45%
Quickview

Cercei placați Aur Linda

115 Lei 210 Lei

Cercei placați Aur 18K Linda. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur..

-52%
Quickview

Cercei placați Aur Lia

105 Lei 220 Lei

Cercei placați Aur 18K Lia. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur p..

-48%
Quickview

Cercei placați Aur Elegance

110 Lei 210 Lei

Cercei placați Aur 18K Elegance. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu ..

-52%
Quickview

Cercei placați Aur Stars

75 Lei 155 Lei

Cercei placați Aur 18K Stars pe ureche. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile plac..

-51%
Quickview

Cercei placați Aur Coraline

85 Lei 175 Lei

Cercei placați Aur 18K Coraline. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu ..

-17%
Quickview

Lant placat cu Aur Rubbie

175 Lei 210 Lei

Lant Placat cu Aur 18K. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur pot n..

-27%
Quickview

Colier placat cu Aur Jingle

120 Lei 165 Lei

Colier Placat cu Aur 18K. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur pot..

-28%
Quickview

Colier placat cu Aur Stars

130 Lei 180 Lei

Colier Placat cu Aur 18K. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur pot..

-40%
Quickview

Colier placat cu Aur Starry

90 Lei 150 Lei

Colier Placat cu Aur 18K. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur pot..

-29%
Quickview

Rozariu Placat cu Aur 18K

125 Lei 175 Lei

Rozariu Placat cu Aur 18K. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile placate cu aur po..

-8%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și trei nuanțe de Chihlimbar Sachi

1.250 Lei 1.360 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar în trei nuanțe superbe Sachi. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan ..

Afişare 1 - 40 din 40 (1 pagini)