Seturi Bijuterii Argint

Grid View:
-18%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Sandra

330 Lei 400 Lei

Set Argint Chihlimbar Sandra. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Positano

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Positano. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4,2 cm Dimensiune pandantiv: 3,5 cm G..

-13%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Sorento

765 Lei 875 Lei

Set Argint Perlă Barocă Sorento. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 3,5 cm Dimensiune pandantiv: 4/2 cm G..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Giovanna

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Giovanna. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4 cm Dimensiune pandantiv: 3,5/2 cm ..

-23%
Quickview

Set Argint Coral Natural Love Knot

465 Lei 600 Lei

Set Argint Coral Natural Love Knot. Coralul este cunoscut pentru nuanțele sale de roșu, roz și portocaliu, și simbolizează viața și pasiunea. Coralul, purtat ca bijuterie, montat în argint, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Cerceii din argint cu coral sunt perfecti pentru a sublinia feminitatea și pentru a aduce un strop de c..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Lecce

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Lecce. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4,2 cm Dimensiune pandantiv: 3,5 cm Gram..

-22%
Quickview

Set Argint Coral Natural Sierra

625 Lei 800 Lei

Set Argint Coral Natural Sierra. Coralul este cunoscut pentru nuanțele sale de roșu, roz și portocaliu, și simbolizează viața și pasiunea. Coralul, purtat ca bijuterie, montat în argint, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Cerceii din argint cu coral sunt perfecti pentru a sublinia feminitatea și pentru a aduce un strop de culo..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Delicate

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Elena. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 3 cm Dimensiune pandantiv: 3,5/2 cm Gra..

-8%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Elena

1.100 Lei 1.200 Lei

Set Argint Perlă Barocă Elena. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4/2 cm Dimensiune pandantiv: 3/2 cm Gram..

-12%
Quickview

Set Argint Citrin Empress

420 Lei 475 Lei

Set Argint Citrin Empress. Citrinul, o piatră semiprețioasă cu nuanțe luminoase de galben, este adesea asociat cu soarele și energia sa vie. Este recunoscut pentru capacitatea de a aduce optimism, bucurie și succes, fiind considerat "piatra comerțului", care atrage abundență și prosperitate. În ceea ce privește semnificația mistică, citrinul este ..

-8%
Quickview

Set Argint Granat The Lovers

275 Lei 300 Lei

Set din argint cu granat natural. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Granatul, o piatră semiprețioasă cunoscută pentru culoarea sa intensă roșie, este adesea asociat cu pasiunea, puterea și regenerarea. În misticism, granatul este considerat a fi o piatră a succesului, aduce prosperitate și abundență purtătorului..

-13%
Quickview

Set Argint Jad Verde China

565 Lei 650 Lei

Set Argint Jad Verde China. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se crede că ..

-19%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Scirocco

255 Lei 315 Lei

Set din argint și Chihlimbar natural în nuanțe deosebite Scirocco. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pent..

-33%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Anis

185 Lei 275 Lei

Set din argint și Chihlimbar natural în nuanțe deosebite. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru propri..

-15%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Yvonne

455 Lei 535 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Yvonne. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau tu..

-12%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Larimar Laly

455 Lei 515 Lei

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Larimar Laly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăse..

-17%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar Roșu Saperavi

595 Lei 715 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 18K și Chihlimbar natural roșu. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este benefic pentru zodii..

-17%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar Kana

250 Lei 300 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 18K și Chihlimbar natural. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte aprecia..

-17%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar Kunis

250 Lei 300 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 18K și Chihlimbar natural, sistem de inchidere cercei cu pin. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelu..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Copenhaga

515 Lei

Set Argint Chihlimbar Copenhaga. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Malbork

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Malbork. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum ș..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Cognac Goddess

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Cognac Goddess. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, p..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Sunny Goddess

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Sunny Goddess. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, pr..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops

255 Lei

Set Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământu..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Golden Amber Drops

255 Lei

Set Argint Chihlimbar Golden Amber Drops. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământu..

Quickview

Set Argint Marcasite Sensi

390 Lei

Set Argint Marcasite Sensi, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este confe..

Quickview

Set Argint Marcasite Royale

670 Lei

Set Argint Marcasite Royale, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este conf..

Quickview

Set Argint Marcasite Shapiro

620 Lei

Set Argint Marcasite Shapiro, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este con..

Quickview

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță

630 Lei

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale delicate de albastru și mov, simbolizează seninătatea și calmul, aducând o notă de prospetime colecției. Ametistul, cu nuanța sa profundă de violet, reprezintă echilibrul emoțional și intuiția, oferind un contrast armonios cu Calcedonia. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, compl..

Quickview

Set Argint Zultanit și Zirconii Zuleiha

600 Lei

Set Argint Zultanit și Zirconii Zuleiha. În atelierul maestrilor bijutieri, a luat naștere o piesă excepțională: un set din argint cu o piatră centrală de zultanit înconjurată de zirconii strălucitoare. Argintul, prelucrat cu atenție de mâini pricepute, servește ca un cadru nobil pentru a pune în valoare strălucirea și eleganța pietrelor prețioase..

Quickview

Set Argint Marcasite Juliana

620 Lei

Set Argint Marcasite Juliana, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este con..

Quickview

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana

400 Lei

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor,..

-13%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Citrin Lunar

730 Lei 840 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Citrin Lunar. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată ca..

-16%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Reina

295 Lei 350 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Reina. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care..

-23%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Princess

165 Lei 215 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Princess. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante c..

-20%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Queen

280 Lei 350 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Queen. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care..

-13%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Duvall

350 Lei 400 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Duvall. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante car..

-24%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Diva

195 Lei 255 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Diva. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care ..

-20%
Quickview

Set Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi

750 Lei 935 Lei

Set Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi. Atlantisitul este o superbă piatră care combină tonurile verzi ale serpentinului cu nuanțele de violet și roz ale stichtitei, creând o combinație de culori unică și atrăgătoare. Aceste pietre sunt găsite doar în sălbăticia îndepărtată din Tasmania. Această piatră poartă numele miticului oraș pierdu..

-13%
Quickview

Set Argint Onix și Ametist Verde Morigan

650 Lei 750 Lei

Set Argint Onix și Ametist Verde Morigan. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări războinic..

-23%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic si Bleu Cinderella

655 Lei 850 Lei

Set Argint Topaz Mistic si Bleu Cinderella. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de ..

-12%
Quickview

Set Argint Antique

575 Lei 650 Lei

Set din argint antichizat 925, cu cristal sintetic bleu turcoaz. Metal:Argint 925 Piatra:cristal sintetic bleu turcoaz Dimensiune cercei:3,5 cm Dimensiune pandantiv:5/3 cm Greutate:26,8 g..

-17%
Quickview

Set Argint Marcasite Flowers

500 Lei 600 Lei

Set Argint Marcasite Flowers, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Turcoaz, Granat, Onix si Jad Diametru cercei:2 cm Greutate:19,8..

-9%
Quickview

Set Argint Marcasite Daisy

375 Lei 410 Lei

Set Argint Marcasite Daisy, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime cercei:5 cm Lungime pandantiv:4 cm Greutate:12,5 ..

-14%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino

285 Lei 330 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turco..

-7%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra

690 Lei 745 Lei

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

Quickview

Set Argint Zirconiu Diamandine

550 Lei

Set Argint Zirconiu Diamandine. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Bijuterie din argint si zirconii unicat.Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconii Dimensiuni..

-23%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luminiscent

365 Lei 475 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luminiscent. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Pur..

-23%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice

655 Lei 850 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protectoare pentru călă..

-23%
Quickview

Set Bijuterii Argint Safir si Ametist Royale

655 Lei 850 Lei

Set Bijuterii Argint Safir si Ametist Royale. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safirul albastru..

-16%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Topaz Mistic Dena

630 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Topaz Mistic Dena. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, S..

-22%
Quickview

Set Argint Citrin Fatetat Vera

365 Lei 465 Lei

Set Argint Citrin Fatetat Vera. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru pro..

-16%
Quickview

Set Argint cu Ametist Lavanda

365 Lei 435 Lei

Set Argint cu Ametist Lavanda. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint cu Ametist Lavanda. Bijuterie din argint ..

-21%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Senzi

365 Lei 460 Lei

Set Argint Topaz Mistic Senzi. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este ..

-8%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Norse

690 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Norse. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Sc..

-13%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Edda

520 Lei 600 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Edda. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Eu..

-15%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Daima

650 Lei 765 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Daima. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în E..

-11%
Quickview

Set Argint cu Ametist, Topaz Mistic și Perlă Fairouz

560 Lei 630 Lei

Set Argint cu Ametist, Topaz Mistic și Perlă Fairouz. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, r..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Norya

230 Lei 280 Lei

Pandantiv Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Norya. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfo..

Indisponibil
-12%
Quickview

Set Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Malevya

590 Lei 670 Lei

Set Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Malevya. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortan..

Afişare 1 - 60 din 200 (4 pagini)