Cercei Argint cu Pietre

Grid View:
Quickview

Cercei Argint Ametist Granat Perlute Zelda

255 Lei

Cercei din argint oxidat cu pietricele de ametist, granat si perlute. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, granat, perla Greutate:8,7 g..

-39%
Quickview

Cercei Argint Oxidat Miranda

110 Lei 180 Lei

Cercei din argint 925 oxidat. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Fara piatra..

-39%
Quickview

Cercei Argint Oxidat Samantha

110 Lei 180 Lei

Cercei din argint 925 oxidat. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Fara piatra..

-38%
Quickview

Cercei Argint Oxidat Charlotte

210 Lei 340 Lei

Cercei din argint 925 oxidat sub forma de cala. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 P..

-24%
Quickview

Cercei Argint Perla Neagra Alyona

130 Lei 170 Lei

Cercei din argint 925 cu perla neagra. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla cultura Lungime: 4 cm Greutate:4,4 g..

Quickview

Cercei Argint Citrin Onni

155 Lei

Cercei din argint cu citrin. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Lungime: 4,5 cm Greutate:4 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Amora

155 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Diametru: 1,8 cm Greutate:4,5 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Peyton

196 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime:3,5 cm Greutate:8 g..

Quickview

Cercei Argint Labradorit Henley

170 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de labradorit. Labradoritul are un pputernic rol protector asupra purtatorului din toate punctele de vedere, aduce noroc, bucurie si bunatate si stimuleaza imaginatia, intuitia, originalitatea, spiritul innovator. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Labradorit Lun..

Quickview

Cercei Argint Zirconiu Anna

165 Lei

Cercei din argint 925 cu pietre din zirconiu fatetat. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu Lungime: 3,5 cm Greutate:5,5 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Joline

190 Lei

Cercei argint 925 cu pietre de chihlimbar miere. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:4,9 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Celine

210 Lei

Cercei argint 925 cu piatra de chihlimbar galben. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:6,3 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Livia

210 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra de chihlimbar verde. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:6,2 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Novalie

165 Lei

Cercei argint 925 cu pietre de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:5,2 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Amelia

185 Lei

Cercei cu piatra de chihlimbar brun. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:6,3 g..

Afişare 1 - 15 din 200 (14 pagini)