Pandantive Argint cu Pietre

Grid View:
-11%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Michelangelo

235 Lei 265 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Michelangelo. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în specia..

-33%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Archangel

110 Lei 165 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Archangel. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special î..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Vaticano

185 Lei 225 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Vaticano. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Copenhaga

300 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Copenhaga. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special î..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Malbork

145 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Malbork. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în ..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cognac Goddess

115 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Cognac Goddess. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în spec..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Sunny Goddess

115 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Sunny Goddess. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în speci..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops

75 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Cognac Amber Drops. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în ..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Golden Amber Drops

75 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Golden Amber Drops. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în ..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Poland

135 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, P..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Firenze

205 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, P..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Malachit Wise Owl

405 Lei

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Malachit Wise Owl. Malachitul aduce o notă vibrantă de culoare verde și textură naturală, adăugând un contrast frumos cu argintul și marcasițele. Această bijuterie unică poate fi purtată ca broșă sau ca pandantiv, oferind versatilitate și stil. Brosa Pandantiv Argint Marcasite Malachit Wise Owl reprezintă o alege..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite și Coral Butterfly

700 Lei

Brosa Pandantiv Argint Marcasite și Coral Butterfly. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atr..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Rodiu Negru și Aur, cu Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve

715 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu rodiu negru și aur 18K, cu pietre naturale Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat rodiu negru și cu aur  - colecția NOMAD UNIQUE. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar..

Quickview

Pandantiv Argint Zultanit și Zirconii Sufi

130 Lei

Pandantiv Argint Zultanit și Zirconii Sufi. Piatra centrală, Zultanit, este o piatră prețioasă rară și fascinantă, cunoscută pentru schimbarea culorii sale în funcție de iluminare, trecând de la verde la roșu, ceea ce îi conferă o aură misterioasă. Această proprietate unică o face cu atât mai atrăgătoare. Zultanitul simbolizează transformarea și ad..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Sensi

120 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Sensi. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime: 3 cm Greutate:2,3 g..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Royale

165 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Royale. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 3,5/2 cm Greutate:5 g..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Shapiro

200 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Shapiro. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 3/1,5 cm Greutate:4,2 g..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Juliana

200 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Juliana. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 3,2/2 cm Greutate:4,23 g..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar și Blue Topaz Ocean

285 Lei

Pandantiv Argint Larimar și Blue Topaz Ocean. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza au..

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz și Blue Topaz Regalite

555 Lei

PPandantiv Argint Turcoaz și Blue Topaz Regalite. Turcoazul, cu nuanțele sale de albastru și verde, este o piatră cu o istorie bogată și un simbol al protecției și norocului. În acest pandantiv, turcoazul adaugă un strop de culoare și exotism, capturând esența cerului și a mărilor deschise. Blue topazul, cu nuanțele sale de albastru senin, compl..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Citrin Primavera

395 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii și Citrin Primavera. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culo..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Haifa

345 Lei

Pandantiv Argint Citrin Haifa. Citrinul este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință. Este benefic pentru atragerea abundenței, succesului și norocului. Pandantiv Argint Citrin Haifa. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Dimensiuni:3,5/2,4 cm Greutate:8,64 g..

Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Licurici

365 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit Licurici. Pandantivul Argint Labradorit este o bijuterie uluitoare, ce emană o aură misterioasă și strălucire subtilă. Acest pandantiv capturează magia pietrei de labradorit, cu nuanțele sale jocuri de culori care te transportă într-o lume de vis și mister. Cu nuanțe de albastru, v..

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Marmara

295 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu turcoaz natural. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care ..

Quickview

Pandantiv Argint Rubin și Granate Asaf

395 Lei

Pandantiv Argint Rubin și Granate Asaf. Rubinul este semn al nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Este talisman al dragostei și pasiunii, protecției si prosperității. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, îmbunătățeste sănătatea, alungă tristețea și aduce liniște și se..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Visconti

145 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii Visconti. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. ..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Angelus

365 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată c..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Ametiste Daphne

665 Lei

Pandantivul Argint Piatra Lunii și Ametiste este o bijuterie sublimă ce aduce în prim plan combinația perfectă între lumina magică a pietrei lunii și strălucirea nobilă a ametistelor. Piatra Lunii, cu jocul său subtil de culori iridescente, amintește de lumina suavă a lunii în nopțile senine, iar ametistele, cu nuanța lor profundă de violet, adaugă..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Ametiste Magnus

655 Lei

Pandantivul Argint Piatra Lunii și Ametiste este o bijuterie sublimă ce aduce în prim plan combinația perfectă între lumina magică a pietrei lunii și strălucirea nobilă a ametistelor. Piatra Lunii, cu jocul său subtil de culori iridescente, amintește de lumina suavă a lunii în nopțile senine, iar ametistele, cu nuanța lor profundă de violet, adaugă..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Levi

260 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată c..

Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Blue Topaz Inuite

565 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit și Blue Topaze Inuite. Pandantivul Argint Labradorit și Blue Topaz este o bijuterie extraordinară ce combină farmecul misterios al labradoritului cu strălucirea senină a topazului albastru. Această bijuterie aduce în prim-plan eleganța și magia pietrelor prețioase. Labradoritul, cu nu..

Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Lagoon

495 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit Lagoon. Pandantivul Argint Labradorit este o bijuterie uluitoare, ce emană o aură misterioasă și strălucire subtilă. Acest pandantiv capturează magia pietrei de labradorit, cu nuanțele sale jocuri de culori care te transportă într-o lume de vis și mister. Cu nuanțe de albastru, ver..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute

465 Lei

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza autovindecarea, reduce depresia si apatia, curata mediul ambiant de elemente negative. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Abigail

455 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată c..

Quickview

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre

275 Lei

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre. Pandantivul Argint Cristale Multicolore 7 Chakre este o bijuterie excepțională ce simbolizează armonia, echilibrul și energia interioară. Inspirat de învățăturile vechi ale chakrelor, acest pandantiv este o expresie a conexiunii spirituale și a căutării echilibrului interior. Cele 7 cristale multic..

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Verde și Peridot Jungle

575 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz Verde și Peridot Jungle. Turcoazul verde, cu nuanțe profunde și strălucitoare, evocă frunzele luxuriante ale pădurilor tropicale, iar peridotul, cu nuanța sa vibrantă de verde, adaugă o notă de prospețime și vitalitate. Această combinație de culori creează un pandantiv cu un farmec aparte, care te va transporta în mijlocul ..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar Magical Crystals

465 Lei

Pandantiv Argint Larimar, Ametist, Granat, Blue Topaz, Citrin și Peridot Magical Crystals. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. A..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Peridot Aaron

245 Lei

Pandantiv Cruce Argint Peridot Aaron Peridotul este o piatră protectoare pentru aură. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în aur sau argint și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Este un cristal de bună..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Coral Abraham

445 Lei

Pandantiv Cruce Argint Coral Abraham Pandantivul Argint Coral este o bijuterie fascinantă ce te încântă cu eleganța sa subtilă și misterul său. Creat din argint pur, acest pandantiv strălucește precum razele lunii pline ce dansează pe suprafața mării. Forma sa delicată amintește de un fragment din lumea submarină, cu un coral prețios ce pare să..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Carneol Isaac

245 Lei

Pandantiv Cruce Argint Carneol Isaac Cunoscut ca o piatră de potențare a motivației și a rezistenței, a leadershipului și a curajului, carneolul, purtat în bijuterii, aduce energie și determinare posesorului. În antichitate, ca și astăzi, se crede că carneolul îi ajută pe vorbitorii timizi să devină atât elocvenți, cât și îndrăzneți. Războinicii a..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Ametist Ariel

245 Lei

Pandantiv Cruce Argint Ametist Ariel Pandantivul Argint Ametist Ariel este o bijuterie care aduce magia naturii într-o formă captivantă și elegantă. Acest pandantiv strălucește cu o eleganță de poveste, capturând esența zeiței apei și a vântului, Ariel. Ametistul, cu nuanțele sale variate de violet, conferă acestui pandantiv o aură de rafinament..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Granat Iacov

245 Lei

Pandantiv Cruce Argint Granat Iacov Pandantivul Cruce Argint Granat este o bijuterie deosebită, un simbol al eleganței și al spiritualității. Argintul strălucitor se contopește armonios cu bogăția și profunzimea granatului, creând o bijuterie deosebită. În mijlocul acestui pandantiv, se află o cruce sculptată cu atenție, cu linii fine și curbe ..

-26%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Louie

325 Lei 440 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Louie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lotus

1.235 Lei 1.500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lotus, cu detaliu floare de email. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducân..

-25%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Vintage

495 Lei 660 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, P..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Codrinne

445 Lei 550 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Codrinne. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Wanata

685 Lei 780 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Wanata. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Delicate

795 Lei 900 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Delicate. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Granate Contessa

625 Lei 755 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, granate și cristale Swarovski Contessa. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și ..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Maimutica

470 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Maimutica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floricica

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floricica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Sandra

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Sandra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Ank

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Ank. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străve..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floralis

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floralis. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Stefanie

395 Lei 500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Stefanie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lulla

355 Lei 450 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lulla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-6%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Broidery

1.595 Lei 1.700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, cu o superbă broderie din argint, încrustată cu strălucitoare cristale Swarovski. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în inter..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cornelia

355 Lei 400 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cornelia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cosette

600 Lei 700 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar Cosette Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ..

Afişare 1 - 60 din 337 (6 pagini)