Nomad Unique

Colectia Nomad cuprinde bijuterii Unicat placate cu aur de 18 Karate cu pietre naturale autentice realizare de artizani bijutieri
Grid View:
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Citrin și Cianite Hypnose

900 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin și Cianite naturale. Inelul nostru este o bijuterie rafinată, confecționată din argint de cea mai înaltă calitate și placat cu aur de 18 karate, oferindu-i un aspect luxos și strălucitor. Încrustat cu o prețioasă piatră de citrin în centru, inelul emană căldură și..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Rodiu Negru și Aur, cu Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve

715 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu rodiu negru și aur 18K, cu pietre naturale Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat rodiu negru și cu aur  - colecția NOMAD UNIQUE. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K London Blue Topaz

710 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu London Blue Topaz. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru Londonez este cunoscut drept b..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Citrin Ducesse

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și citrin naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Citrin, sunt bijuterii cu adevărat uluitoare, îmbinând trei pietre prețioase distincte într-un design captivant. Blue Topaz, cu nuanțele sale senine de albastru, aduce..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Citrin

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și citrin naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Citrin, sunt bijuterii cu adevărat uluitoare, îmbinând trei pietre prețioase distincte într-un design captivant. Blue Topaz, cu nuanțele sale senine de albastru, aduce..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz și Ametiste Genova

350 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametiste și blue topaz naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz și Ametiste sunt bijuterii de excepție care îmbină luxul cu frumusețea naturală a pietrelor prețioase. Cu un design elegant și sofisticat, acești cercei vor aduce o notă subtilă de rafinament oricărei țin..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Cuarț Roz Pinky

385 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Cuarț Roz Pinky. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut ..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Jad Verde

295 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Jad Verde. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K cu Jad Verde reprezintă o bijuterie excepțională, ce îmbină cu eleganță și rafinament materialele prețioase și design-ul deosebit. Acești cercei sunt confecționați din argint de înaltă calitate, acoperit cu un strat de aur de 18 carate, conferindu-le un aspect nobil și stră..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion

910 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion. Granatele, în nuanțe profunde de roșu, simbolizează pasiunea, iubirea și puterea interioară. Aceste pietre prețioase emană o energie vibranta și captivantă, ce aduce cu sine promisiunea unui nou început. Fiecare granat este o comoară în sine, o bijuterie a pământului, care te învăluie într-o aură de ..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Carneol Orange Summer

800 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Carneol Orange Summer. Carneolul, o piatră prețioasă în nuanțe calde de roșu și portocaliu, este cunoscut pentru proprietățile sale de stimulare a energiei și creativității. Această piatră adaugă bijuteriei o notă vibrantă și senzuală, precum flăcările unei pasiuni arzătoare. Când porți acești cercei, simți cum energ..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Coral Natural și Peridot Say

875 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Coral Natural și Peridot Say. În lumea bijuteriilor, frumusețea adesea se găsește în detaliile delicate și în combinația ingenioasă de pietre prețioase. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K Coral Natural și Peridot nu sunt o excepție, ci o adevărată operă de artă în miniatură. Această bijuterie excepțională străluceșt..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Coral Natural și Peridot

740 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Coral Natural și Peridot. În lumea bijuteriilor, frumusețea adesea se găsește în detaliile delicate și în combinația ingenioasă de pietre prețioase. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K Coral Natural și Peridot nu sunt o excepție, ci o adevărată operă de artă în miniatură. Această bijuterie excepțională strălucește ca..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin Blue Topaz și Turmalină Soleil

875 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin caboșon, blue topaz și turmalină naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajea..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Lucy

820 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Lucy. Inelul Argint Placat cu Aur 18K, împodobit cu o minunată combinație de Aquamarin și Granat, este o bijuterie care surprinde rafinamentul și misterul naturii. Designul său elegant și sofisticat strălucește precum apusul de soare peste apele mării, iar această bijuterie subliniază armonios contr..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Divine

820 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Divine. Inelul Argint Placat cu Aur 18K, împodobit cu o minunată combinație de Aquamarin și Granat, este o bijuterie care capturează rafinamentul și misterul naturii. Designul său elegant și sofisticat strălucește precum apusul de soare peste apele mării, iar această bijuterie subliniază armonios co..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion

725 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion. Inelul Argint Placat cu Aur 18K Granate este o bijuterie elegantă și sofisticată care îmbină cu măiestrie două elemente prețioase: argintul și aurul de 18 karate, conferindu-i astfel o strălucire deosebită. Inelul este decorat cu pietre de granat, cunoscute pentru nuanțele calde și profunde de roșu, ca..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz Lola

915 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru Londonez este cunosc..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Perlă Barocă și Turmalină Absolute

635 Lei

Inelul Argint Placat cu Aur 18K este o bijuterie deosebită ce emană eleganță și rafinament. Acest inel strălucește datorită placajului de aur de 18 karate ce acoperă argintul, oferindu-i o nuanță caldă și strălucire excepțională. Piesa centrală a inelului este o perlă barocă, cunoscută pentru forma ei neregulată și caracteristicile unice de text..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Coraline

990 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Coraline. Pietrele acestui inel este din coral roșu natural, cunoscut pentru nuanța sa vibrantă. Fiecare piatră este atent selecționată pentru a asigura cea mai înaltă calitate și pentru a păstra energia sa pozitivă. Inelul este confecționat din argint de înaltă calitate, care este apoi placat cu aur..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianit Twinkle

450 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Cianit natural Twinkle. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta marchează începutul vi..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Turmaline Multicolore Naturals

580 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Turmaline naturale multicolore. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoți..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianite Kasper

835 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu cianite naturale verzi și albastre Kasper. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta mar..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianit Lullu

615 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Cianit natural Lullu. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta marchează începutul vieț..

Quickview

Inel Argint Placat Cu Aur 18K Citrin și Turcoaz Peruze

940 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin fațetat și Turcoaze. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, ..

-18%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Cianite Verzi Muzi

635 Lei 770 Lei

Inelul Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Cianite Verzi - Eleganță și Strălucire într-o Bijuterie Excepțională Acest inel remarcabil îmbină farmecul natural al pietrei prețioase London Blue Topaz cu strălucirea subtilă a cianitelor verzi pentru a crea o bijuterie cu adevărat specială. Cu un design sofisticat și detalii fine, Inelul Argint..

-17%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Kirmizi

625 Lei 750 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Kirmizi. Piatra centrală a acestui inel este un coral roșu natural Kirmizi, cunoscut pentru nuanța sa vibrantă. Fiecare piatră este atent selecționată pentru a asigura cea mai înaltă calitate și pentru a păstra energia sa pozitivă. Inelul este confecționat din argint de înaltă calitate, care este apo..

-15%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz

655 Lei 770 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz. Acest inel este o adevărată operă de artă în lumea bijuteriilor. El combină eleganța argintului placat cu aur 18K cu o paletă eclectică de pietre prețioase. Ametistul aduce o notă de rafinament cu nuanțele sale purpurii, în timp ce cianitul adaugă mister și profunzime cu albastrul său..

-9%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K, Rubin, Blue Topaz, Carneol și Cianite

795 Lei 870 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K, Rubin, Blue Topaz, Carneol și Cianite. Rubinul, cu nuanța sa profundă de roșu, simbolizează pasiunea și iubirea. Această piatră prețioasă adaugă un element de strălucire și intensitate inelului, captând privirile și atenția. Topazul albastru aduce o notă de seninătate și calm, cu nuanțele sale reci și vibrante. Ace..

-15%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianit Akdeniz

425 Lei 500 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Cianit natural Akdeniz. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta marchează începutul vi..

-14%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Cuarț Roz Sakura

690 Lei 800 Lei

Inel Argint Placat cu Aur de 18K și Cuarț Roz Sakura. Acest inel este creat cu precizie și grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei prețioase de cuart roz, cunoscută pentru nuanța sa roz deschis și energia sa calmantă. Designul delicat placat cu aur adaugă o notă sofisticată acestui inel, făcându-l alegerea perfectă pentru orice ocazi..

-10%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin Granate și Turmaline

1.100 Lei 1.225 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin fațetat, Granate, și Turmaline naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Safir Galben, Cianit, Cuarț Rutilat Yoko

545 Lei 645 Lei

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Safir Galben, Cianit, Cuarț Rutilat Yoko. Pandantivul din argint placat cu aur 18K, decorat cu un safir galben, cianit și cuarț rutilat, poartă în el o poveste de lumină și rafinament. Safirul galben, cu nuanța sa caldă și strălucitoare, simbolizează încrederea și prosperitatea, aducând o notă de lumină și optimis..

-22%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Aquamarine Gioia

350 Lei 450 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Aquamarine si cristale roz. Acvamarinul evocă puritatea apelor cristaline și a mării. Culorile sale variază de la albastru deschis la albastru-verde, cu nuanțe de galben sau verde. Numele „acvamarin” provine din cuvintele latine „apă” și „mare”, deoarece piatra prețioasă are nuanț..

-18%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur si Prehnit Anais

165 Lei 200 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur si Prehnit Anais. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății și al bucu..

-28%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Turmaline Roz și Aquamarine Corinne

255 Lei 355 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Turmaline naturale roz și Aquamarine. Cerceii din turmalină sunt un accesoriu elegant care adăuga o notă de culoare și strălucire oricărei ținute. Turmalina este o piatră semi-prețioasă într-o varietate de culori, de la verde smarald și albastru bleu-ciel la roz, purpuriu și galbe..

-31%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Turmaline Roz și Aquamarine Gina

190 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Turmaline naturale roz și Aquamarine. Cerceii din turmalină sunt un accesoriu elegant care adăuga o notă de culoare și strălucire oricărei ținute. Turmalina este o piatră semi-prețioasă într-o varietate de culori, de la verde smarald și albastru bleu-ciel la roz, purpuriu și galbe..

-28%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Turmaline Verzi și Aquamarine Renan

255 Lei 355 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Turmaline naturale verzi și Aquamarine. Cerceii din turmalină sunt un accesoriu elegant care adăuga o notă de culoare și strălucire oricărei ținute. Turmalina este o piatră semi-prețioasă într-o varietate de culori, de la verde smarald și albastru bleu-ciel la roz, purpuriu și gal..

-14%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Zya

220 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist natural. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Amet..

-24%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Peridot, Cuart Fumuriu și Prehnit Eda

530 Lei 695 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Peridot, Cuarț Fumuriu și Prehnit Eda. Cerceii cu peridot, ametist și prehnit sunt o combinație impresionantă de pietre prețioase care creează o bijuterie unică și atrăgătoare.Peridotul este o piatră prețioasă verde-lime care este de mult timp asociată cu protecția, vindecarea și ..

-31%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Elal

175 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist natural. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Amet..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Citrin și Perlă Naturală Bellissima

350 Lei 405 Lei

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Citrin și Perlă Naturală Bellissima. Un pandantiv cu citrin și perlă este o bijuterie frumoasă care combină tonurile calde ale citrinului cu eleganța și frumusețea atemporală a perlelor. Un pandantiv cu citrin și perle este o bijuterie perfectă de purtat la ocazii speciale sau de a adăuga o notă de glamour oricăre..

-6%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Granate și Perle Sensi

665 Lei 710 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu granate și perle naturale. Cercei eleganți, lungi, cu granate și perle naturale, încadrate de zirconii, sunt accesoriul perfect care va aduce un touch de eleganță oricărei ținute. Aceste cercei frumos placați cu aur și perle și granate sunt o adevărată expresie a eleganței și luxu..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Turmaline Verzi și Aquamarine Ocean Vibes

375 Lei 425 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Turmaline naturale verzi și Aquamarine. Cerceii din turmalină sunt un accesoriu elegant care adăuga o notă de culoare și strălucire oricărei ținute. Turmalina este o piatră semi-prețioasă într-o varietate de culori, de la verde smarald și albastru bleu-ciel la roz, purpuriu și gal..

-24%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Peridot, Ametist și Prehnit Sahika

530 Lei 695 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Peridot, Ametist și Prehnit Sahika. Cerceii cu peridot, ametist și prehnit sunt o combinație impresionantă de pietre prețioase care creează o bijuterie unică și atrăgătoare.Peridotul este o piatră prețioasă verde-lime care este de mult timp asociată cu protecția, vindecarea și nor..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Turmaline Roz și Aquamarine Sandala

375 Lei 425 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Turmaline naturale roz și Aquamarine. Cerceii din turmalină sunt un accesoriu elegant care adăuga o notă de culoare și strălucire oricărei ținute. Turmalina este o piatră semi-prețioasă într-o varietate de culori, de la verde smarald și albastru bleu-ciel la roz, purpuriu și galbe..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Turmaline Roz și Aquamarine Happy

375 Lei 425 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Turmaline naturale roz și Aquamarine. Cerceii din turmalină sunt un accesoriu elegant care adăuga o notă de culoare și strălucire oricărei ținute. Turmalina este o piatră semi-prețioasă într-o varietate de culori, de la verde smarald și albastru bleu-ciel la roz, purpuriu și galbe..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Aquamarine și Citrin Leila

1.075 Lei 1.215 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Aquamarine și Citrin fațetat naturale. Cerceii statement au un design modern și ușor de accesorizat. Tonalitățile calde și aurii ale citrinului se potrivesc perfect cu nuanțele reci și albastre ale acvamarinului, creând o combinație armonioasă de culori care emană eleganță și frum..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur și Labradorit Saah

245 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Labradorit Saah. Cerceii placati cu aur si labradorit sunt o bijuterie impresionanta care combina frumusetea naturala a labradoritului cu stralucirea aurului. Labradoritul este o piatra pretioasa unica, cunoscuta pentru stralucirile sale irizante de albastru, verde si auriu, care ..

-16%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Savanah

290 Lei 345 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist natural. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Amet..

-22%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Turmaline Gioia

215 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Turmaline naturale multicolore. Cerceii din turmalină sunt un accesoriu elegant care adăuga o notă de culoare și strălucire oricărei ținute. Turmalina este o piatră semi-prețioasă într-o varietate de culori, de la verde smarald și albastru bleu-ciel la roz, purpuriu și galben. Ace..

-16%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Peridot Sensation

290 Lei 345 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu peridot natural Sensation. Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur și Labradorit Casiopea

245 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Labradorit Casiopea. Cerceii placati cu aur si labradorit sunt o bijuterie impresionanta care combina frumusetea naturala a labradoritului cu stralucirea aurului. Labradoritul este o piatra pretioasa unica, cunoscuta pentru stralucirile sale irizante de albastru, verde si auriu, c..

-31%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Cuarț Roz Rosita

510 Lei 740 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu o baghetă de Cuarț Roz Rosita. Sunt creați cu precizie și grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei prețioase de cuart roz, cunoscută pentru nuanța sa roz deschis și energia sa calmantă. Designul delicat placat cu aur adaugă o notă sofisticată acestor cercei, făcându..

-23%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Verde Jungle

430 Lei 560 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist Verde. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametis..

-28%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist și Carneol Samantha

935 Lei 1.300 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametiste și Carneol. Cerceii cu carneol și ametist sunt o combinație reușită între două pietre spectaculoase. Carneolul are o culoare profundă de roșu-portocaliu și este cunoscut pentru asocierea sa cu curajul, motivația și creativitatea. Ametistul are o nuanță frumoasă de mov și ..

-21%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Cuarț Roz Evita

675 Lei 855 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu piatră Cuarț Roz Evita. Sunt creați cu precizie și grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei prețioase de cuart roz, cunoscută pentru nuanța sa roz deschis și energia sa calmantă. Designul delicat placat cu aur adaugă o notă sofisticată acestor cercei, făcându-i aleg..

-32%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Safir Galben și Rubine Rodii

820 Lei 1.200 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Safir galben fațetat și Rubine, asemănătoare unor Rodii. Realizați din materiale de înaltă calitate, acești cercei sunt placați cu aur și împodobiți cu pietre prețioase de safir galben și rubine, creând un contrast uimitor între nuanțele calde aurii și culorile bogate ale pietrelo..

-26%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Coral, Granat și Cuarț Alb Simge

850 Lei 1.150 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu un superb Cuarț Alb de stâncă fațetat, Coral și Granat naturale. Acești cercei sunt o bijuterie elegantă și rafinată, din argint 925 placat cu aur de înaltă calitate, care le conferă un aspect strălucitor și luxos. Coralul adaugă o notă tropicală și de proaspătă în această bijuter..

-28%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Agat Dendritic și Turcoaz Angels

850 Lei 1.180 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Agat Dendritic și Turcoaz natural. Agatul dendritic este o piatră care face parte din familia agatelor și adesea este numit și „Agat de copac”. Agatul dendritic este o frumoasă piatră prețioasă cunoscută pentru modelele sale spectaculoase și textura sa unică. Este o formă de calce..

-31%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianit Medha

345 Lei 500 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Cianit natural Medha. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta marchează începutul vieț..

Afişare 1 - 60 din 63 (2 pagini)