Golden Amber


Grid View:
-15%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar Autumn

365 Lei 430 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K și Chihlimbar natural. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte aprecia..

-13%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Zayn

465 Lei 535 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural Zayn. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, prote..

-11%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Zendaya

475 Lei 535 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar roșu cherry natural Zendaya. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de f..

-6%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Caprice

580 Lei 615 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar roșu cherry natural Caprice. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de f..

-10%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Albastru Calinda

535 Lei 595 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural albastru Calinda. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frum..

-10%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Cadenza

495 Lei 550 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural Cadenza. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, pr..

-7%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Bellissa

535 Lei 575 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar roșu cherry natural Bellissa. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de ..

-7%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Belladonna

510 Lei 550 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural Belladonna. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe,..

-20%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Belinda

445 Lei 555 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar roșu cherry natural Belinda. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de f..

-10%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Beatrix

415 Lei 460 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural Beatrix. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, pr..

-10%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Aria

495 Lei 550 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural Aria. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, prote..

-19%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Antonia

215 Lei 265 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural roșu. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru pro..

-19%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Amalia

215 Lei 265 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural roșu. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru pro..

-8%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Albastru Alma

175 Lei 190 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural albastru Alma. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat p..

-9%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Alessandra

495 Lei 545 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar roșu cherry natural Alessandra. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman d..

-9%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Adriana

475 Lei 520 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar roșu cherry natural Adriana. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de f..

-12%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Albastru Yvonne

425 Lei 485 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural albastru Yvonne. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumu..

-8%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Solange

550 Lei 600 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar roșu cherry natural Solange. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de f..

-20%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Albastru Sidonie

445 Lei 555 Lei

Inel din argint placat cu aur și chihlimbar natural albastru Sidonie. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frum..

Indisponibil
-12%
Quickview

Brosa Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Soare

185 Lei 210 Lei

Brosa Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Soare. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energeti..

Afişare 1 - 20 din 175 (9 pagini)