Close and don't show again!!!

Bijuterii

Grid View:
Quickview

Bratara Argint Email si Marcasite Ivanka

355 Lei

Produs unicat Metal:Argint 925 Piatra:Email, Marcasite Diametru: 6 cm (cu posibilitate de marire) Greutate:13,5 g..

Quickview

Inel Argint Ametist Inna

195 Lei

Inel Argint 925 cu Ametist este un inel lucrat manual India cu ametist. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist Marime: 15/55 mm MGreutate: 6,8 g..

Quickview

Pandantiv Argint Ametist Siona

175 Lei

Pandantiv din argint cu ametist. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul..

Quickview

Cercei Argint Ametist Chiara

185 Lei

Cercei din argint 925 cu ametist. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist Lungime: 4 cm Greutate:6 g..

Quickview

Cercei Argint Ochi de Tigru Frida

175 Lei

Cercei din argint 925 cu ochi de tigru. Ochiul de tigru este o piatra a norocului, asigura protectie impotriva pericolelor si in timpul calatoriilor. Inspira protectie, energie, curaj, incredere, speranta si stimuleaza fermitatea, claritatea gandirii, vointa, curajul, indrazneala. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra..

Quickview

Cercei Argint Ochi de Tigru Ray

165 Lei

Cercei din argint 925 cu ochi de tigru. Ochiul de tigru este o piatra a norocului, asigura protectie impotriva pericolelor si in timpul calatoriilor. Inspira protectie, energie, curaj, incredere, speranta si stimuleaza fermitatea, claritatea gandirii, vointa, curajul, indrazneala. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Osra

295 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Gaga

255 Lei

Inel din argint 925, piatra lunii. Piatra lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Atenueaza instabilitatea emotionala si stresul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Marime: 19, 59 mm Greutate:7,5 g..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Eliz

235 Lei

Inel din argint 925, piatra lunii. Piatra generoasa are aspect spectaculos. Piatra lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Atenueaza instabilitatea emotionala si stresul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Mar..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Ozana

259 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 3,5 cm Greutate:9,4 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Oia

165 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 3,5 cm Greutate:5,2 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Duces

175 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 4 cm Greutate:5,9 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Gaya

185 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 4 cm Greutate:6,1 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Carolina

250 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii fatetata. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 3 cm Greutate:5,9 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Isa

250 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 5,5 cm Greutate:9,8 g..

Afişare 1 - 15 din 725 (49 pagini)