Inele Argint cu Pietre

Grid View:
-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Rosalia

370 Lei 530 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Rosalia. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut ..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Diana

275 Lei 395 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Diana. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut fi..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Sandra

300 Lei 430 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Sandra. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut f..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur si Piatra Lunii Suri

455 Lei

Inel Argint Placat cu Aur si Piatra Lunii Suri. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Pur..

Quickview

Inel Argint Jad Verde Zunaira

270 Lei

Inel Argint Jad Verde Zunaira. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Metal: Argint 925 Piatra: Jad verde..

Quickview

Inel Argint placat cu Aur cu Ametist si Peridot Sajani

275 Lei

Inel Argint placat cu Aur cu Ametist si Peridot Sajani. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul protejează împotriva ene..

Quickview

Inel Argint cu Jad Historia

240 Lei

Inel Argint cu Jad Historia. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Metal: Argint 925 Piatra: Jad Greutate:  4,5 g..

Quickview

Inel Argint placat cu Aur si Opal Nevaeh

255 Lei

Inel Argint placat cu Aur si Opal Nevaeh. Opalul este un simbol al puritatii si sperantei, aducand beneficii celor care il poarta, precum darul clarviziunii si profetiei. Este o piatră prețioasă delicată, plăcută vederii, inspiră dragoste și speranță, inocență și puritate, aduce noroc și fericire. Este asociat Marii Preotese în practica tarotului. ..

Quickview

Inel Argint Citrin Poro

255 Lei

Inel Argint Citrin Poro. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprietăț..

Quickview

Inel Argint Turcoaz Mojave si Ametist Alani

265 Lei

Inel Argint Turcoaz Mojave si Ametist Alani. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul es..

Quickview

Inel Argint Safir Zoya

240 Lei

Inel Argint Safir Zoya. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safirul albastru ceresc a însemnat spe..

Quickview

Inel Argint Citrin Divya

370 Lei

Inel Argint Citrin Divya. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprietă..

Quickview

Inel Argint cu Turmaline Roz Jaya

350 Lei

Inel Argint cu Turmaline Roz Jaya. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimis..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur si Prehnit Navi

255 Lei

Inel Argint Placat cu Aur si Prehnit Navi. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății și al bucurie..

Quickview

Inel Argint Perla Biwa si Ametist Farida

370 Lei

Inel Argint Perla Biwa Farida. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător și..

Quickview

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Erme

265 Lei

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Erme. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în..

Quickview

Inel Argint placat cu Aur si Granat Fatetat Lizette

255 Lei

Inel Argint placat cu Aur si Granat Fatetat Lizette. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizează intuiția feminina și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și constientizării. Granatul este o gemă naturală care ajută posesorul să-și î..

Quickview

Inel Argint Blue Topaz Rocio

330 Lei

Inel deosebit din argint cu piatră de blue topaz. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea senti..

Quickview

Inel Argint cu Citrin Yesenia

240 Lei

Inel Argint cu Citrin Yesenia. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru propr..

Quickview

Inel Argint cu Blue Topaz si Lapis Lazuli Diminera

265 Lei

Inel Argint cu Blue Topaz si Lapis Lazuli Diminera. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sen..

Quickview

Inel Argint Jad Verde Noa

250 Lei

Inel Argint Jad Verde Noa. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Metal: Argint 925 Piatra: Jad verde Greutate:  4,3-4,8..

Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Guadalupe

210 Lei

 Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria națională a Scoției. Celții, care au ..

Quickview

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Verde Lia

265 Lei

Inel Argint cu Citrin si  Turcoaz Lia. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoaz..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Grandieusse

350 Lei 500 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Grandieusse. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi pu..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Solitaire

175 Lei 250 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Solitaire. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putu..

-30%
Quickview

Inel Argint Turmaline Multicolore Happiness

276 Lei 395 Lei

Inel balinez din argint cu turmaline multicolore. Turmalinele încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și pă..

-30%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur si Labradorit Lale

263 Lei 375 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K si Labradorit Lale. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, dat..

-30%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur si Prehnit Lulaby

265 Lei 380 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K si Prehnit Lulaby. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății și al b..

-17%
Quickview

Inel Argint Ametist Solitaire

195 Lei 235 Lei

Inel Argint 925 cu ametist este un inel lucrat manual India cu ametist. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul protejea..

-30%
Quickview

Inel Argint Lemon Cuarț Lionesse

370 Lei 529 Lei

Inel Argint Lemon Cuarț Lionesse. Lemon Cuarț este o piatră semiprețioasă în nuanțe superbe de galben lămâie sau lime. Acest tip de cristal este asociat cu intelectul, oferind posesorului claritate și rapiditate în raționament, dar și putere mare de înțelegere și acumulare a informațiilor. Este un cristal potrivit pentru momentele în care trebuie..

Indisponibil
-30%
Quickview

Inel Argint Rubin Fucshia Love

260 Lei 371 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împăratul chi..

-30%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cuarț Roz și Turmaline Multicolore Superbissima

560 Lei 800 Lei

Inel Argint Placat cu Aur de 18K, Cuarț Roz și Turmaline Multicolore Superbissima. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxi..

-30%
Quickview

Inel Argint Granat Sande

195 Lei 278 Lei

Inel din argint cu granat natural. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizează intuiția feminina și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și constientizării. Granatul este o gemă naturală care ajută posesorul să-și îndeplinească scopu..

-30%
Quickview

Inel Argint Ametist Magical Mauve

350 Lei 500 Lei

Inel Argint 925 cu ametist este un inel lucrat manual India cu ametist. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul protejea..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Shanka

195 Lei 278 Lei

Inel Argint Cuart Fumuriu Shanka. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria național..

-32%
Quickview

Inel Argint Turmaline Multicolore Candy

130 Lei 190 Lei

Inel balinez din argint cu turmaline multicolore. Turmalinele încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și pă..

-30%
Quickview

Inel Argint Blue Topaz Angeline

340 Lei 486 Lei

Inel deosebit din argint 925 rodiat cu piatră de blue topaz. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, clari..

-30%
Quickview

Inel Argint Labradorit Citrin Peridot Cuarț Roz

520 Lei 743 Lei

Inel din argint 925 rodiat, labradorit, citrin, peridot și cuarț roz. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lung..

-30%
Quickview

Inel Argint Turmaline Kenina

610 Lei 875 Lei

Inel statement din argint rodiat cu turmaline verzi și grena. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul..

-30%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Magic Bliss

175 Lei 250 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsător și Pe..

-30%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Perlă Barocă Biwa Simple

325 Lei 465 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18k și Perlă Barocă Biwa Simple. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 placat cu Aur 18k Piatra:Perla barocă biwa Dimensiune:2,8 ..

-31%
Quickview

Inel Argint Blue Topaz Shambala

375 Lei 540 Lei

Inel balinez din argint 925 rodiat cu piatră de blue topaz. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, clarit..

-30%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Turmaline Multicolore Joy

285 Lei 410 Lei

Inel Argint Placat cu Aur de 18K și Turmaline Multicolore Joy. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta pose..

Indisponibil
-30%
Quickview

Inel Argint Perla Biwa și Carneol Sussane

275 Lei 395 Lei

Inel din argint 925, cu perlă barocă Biwă și carneol. Precum focul neașteptat al unui apus de soare, carneolul captivează prin culoarea sa intensă. Cunoscut ca o piatră de potențare a motivației și a rezistenței, a leadershipului și a curajului, carneolul, purtat în bijuterii, aduce energie și determinare posesorului. În antichitate, ca și astăzi,..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz și Turmaline Spectacular

445 Lei 640 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Turmaline Spectacular. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut..

-31%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Verde si Peridot Fresh Vibes

225 Lei 325 Lei

Inel Argint 925 rodiat Turcoaz Verde si Peridot Fresh Vibes. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale car..

-20%
Quickview

Inel Argint Blue Topaz Blue Sky

199 Lei 250 Lei

Inel deosebit din argint 925 rodiat cu piatră de blue topaz. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, clari..

-31%
Quickview

Inel Argint Turcoaz si Blue Topaz Blue Duo

225 Lei 325 Lei

Inel din argint 925 rodiat, turcoaz și blue topaz Blue Duo. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Blue Topazul, purtat în bijuterii..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Divine Love

199 Lei 285 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Divine Love. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi pu..

Quickview

Inel Argint Onix Sanem

250 Lei

Inel argint 925 cu onix negru. Piatra a secretelor, ofera fiecaruia ocazia de a urma propriile sale sfaturi. Benefic pentru dinti, oase , maduva osoasa, tulburarile sanguine si picioare. De purtat pe partea stanga a corpului. Onixul este o piatra care ne stimuleaza energetic, ne invata sa fim mai disciplinati, mai induratori si persistenti, si ne a..

Quickview

Inel Argint Ochi de Tigru Canan

210 Lei

Inel din argint cu piatra naturala ochi de tigru. Ochiul de tigru este o piatra a norocului, asigura protectie impotriva pericolelor si in timpul calatoriilor. Inspira protectie, energie, curaj, incredere, speranta si stimuleaza fermitatea, claritatea gandirii, vointa, curajul, indrazneala.  Metal:Argint  Piatra:Ochi d..

Quickview

Inel Argint cu Citrin Elmas

275 Lei

Inel Argint cu Citrin Elmas. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Metal:Argint Piatra:Citrin..

-17%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Chihlimbar Samba

360 Lei 435 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur 18K cu piatra chihlimbar natural. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Inel Argint Placat c..

-10%
Quickview

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Sandrine

375 Lei 415 Lei

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Sandrine. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul es..

-29%
Quickview

Inel Argint Labradorit Night Flower

210 Lei 295 Lei

Inel din argint 925 rodiat si labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vi..

-11%
Quickview

Inel Argint placat cu Aur și Chihlimbar Albastru Andrada

550 Lei 615 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur 14K și chihlimbar natural albastru Andrada. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii care sunt suspendate pentru totdeauna în structura sa aurie. Se aliniază înțelepciunii antice și poate fi un instrument puternic pentru reamintir..

-17%
Quickview

Inel Argint placat cu Aur și Chihlimbar Albastru Lucine

480 Lei 575 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur 14K și chihlimbar natural albastru Lucine. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii care sunt suspendate pentru totdeauna în structura sa aurie. Se aliniază înțelepciunii antice și poate fi un instrument puternic pentru reamintire..

-21%
Quickview

Inel Argint placat cu Aur și Chihlimbar Albastru Sande

515 Lei 650 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur 14K și chihlimbar natural albastru Sande. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii care sunt suspendate pentru totdeauna în structura sa aurie. Se aliniază înțelepciunii antice și poate fi un instrument puternic pentru reamintirea..

-17%
Quickview

Inel Argint Citrin Ra

310 Lei 375 Lei

Inel balinez din argint 925 cu piatra naturala citrin. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra ..

-17%
Quickview

Inel Argint Citrin Osiris

310 Lei 375 Lei

Inel balinez din argint 925 cu piatra naturala citrin. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra ..

Afişare 1 - 60 din 575 (10 pagini)