Inele Argint cu Pietre

Grid View:
Quickview

Inel Argint Labradorit Genova

295 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Genova. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:Labradoritul ..

Quickview

Inel Argint Chihlimbar Splendid Amber Selection

205 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar natural Splendid Amber Selection. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal d..

Quickview

Inel Argint Chihlimbar Amber Goddess

215 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar natural Amber Goddess. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, P..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Citrin și Cianite Hypnose

900 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin și Cianite naturale. Inelul nostru este o bijuterie rafinată, confecționată din argint de cea mai înaltă calitate și placat cu aur de 18 karate, oferindu-i un aspect luxos și strălucitor. Încrustat cu o prețioasă piatră de citrin în centru, inelul emană căldură și..

-10%
Quickview

Inel Argint Larimar Magical Crystals

350 Lei 390 Lei

Inel Argint Larimar Magical Crystals Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala. Larimarul, purtat în bijuterii de aur sau argint, este benefic pentru..

-11%
Quickview

Inel Argint Larimar Caoline

340 Lei 380 Lei

Inel Argint Larimar Caoline Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala. Larimarul, purtat în bijuterii de aur sau argint, este benefic pentru toate zo..

-20%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna

280 Lei 350 Lei

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar vânzătorii nu..

-20%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Ametist și Perluță

280 Lei 350 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic, ametist și perluță. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Bal..

-17%
Quickview

Inel Argint Smarald și Peridot Vitality

290 Lei 350 Lei

Inel Argint Smarald și Peridot Vitality. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală...

-17%
Quickview

Inel Argint Rubin și Granate Simdie

290 Lei 350 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin și granate Simdie. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spu..

-13%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz și Ametiste Feli

280 Lei 320 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Ametiste Feli. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut fi folo..

-20%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz și Granate Dalida

280 Lei 350 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Granate Dalida. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștit..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Sandie

360 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Sandie. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut f..

-23%
Quickview

Inel Argint Marcasite Melanie

430 Lei 560 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Marcasite Melanie.Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Mărime:14/54 și 19/59 Greutate:10.7 g..

-29%
Quickview

Inel Argint Zultanit Raelynn

250 Lei 350 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Zultanit Raelynn. Zultanitul este un tip de piatră prețioasă din categoria mineralelor, extrasă în Munții İlbir din sud-vestul Turciei, la o altitudine de peste 1200 de metri. Acest mineral este extras dintr-o singură țară din lume, Turcia. Zultanitul este denumit în onoarea celor 36 de sultani ai Imperiului O..

-21%
Quickview

Inel Argint Marcasite Regina

430 Lei 545 Lei

Inel din argint cu marcasite Regina. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage și..

Quickview

Inel Argint Ametist Millie

240 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Ametist Millie. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Metal:Argint ..

-34%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Caboson și Ametist Savannah

420 Lei 635 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Caboson și Ametiste Savannah. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Ametistul este una dintre gemele naturale care a..

-40%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Valeria

405 Lei 675 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Valeria. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Freya

255 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Freya. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

-29%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Josie

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Josie. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Mă..

-29%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Melody

225 Lei 315 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Melody. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

-26%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Allison

320 Lei 430 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Allison. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii ..

-30%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Aubrey

160 Lei 230 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Aubrey. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

-29%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Everleigh

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Everleigh. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii ..

-23%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Sophie

510 Lei 660 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Sophie. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

-29%
Quickview

Inel Argint Citrin Remi

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Citrin Remi. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Citrinul asis..

-23%
Quickview

Inel Argint Citrin Eliza

420 Lei 545 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Citrin Eliza. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Citrinul asi..

-31%
Quickview

Inel Argint Citrin Madeline

175 Lei 255 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Citrin Madeline. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Citrinul ..

-23%
Quickview

Inel Argint Onix Kinsley

550 Lei 715 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Onix Kinsley.Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări..

Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Aaliyah

250 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Aaliyah.Numit Piatra Inimii, Cuarțul este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie și fericire. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț Roz Mărime:15/55, 17/57, 19.5/59.5 și 22/62 Greutate:4.34 g..

-29%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Josephine

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Josephine.Numit Piatra Inimii, Cuarțul este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie și fericire. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț Roz Mărime:15/55, 16/56, 16.5/56.5, 19/59 și 25.5/62.5..

-23%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Delilah

480 Lei 625 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Delilah.Numit Piatra Inimii, Cuarțul este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie și fericire. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț Roz Diametru:4 cm Greutate:11.81 g..

-20%
Quickview

Inel Argint Coral Roșu Everly

680 Lei 850 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Coral Roșu Everly.Coralul roșu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linișterea emoțiilor și readucerea păcii. Ajută la dezvoltarea intuiției, imaginației și vizualizării. Metal:Argint 925 Piatra:Coral Roșu Mărime:reglabil Greutate:16.95 g..

-22%
Quickview

Inel Argint Coral Roșu Natalie

480 Lei 615 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Coral Roșu Natalie.Coralul roșu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linișterea emoțiilor și readucerea păcii. Ajută la dezvoltarea intuiției, imaginației și vizualizării. Metal:Argint 925 Piatra:Coral Roșu Mărime:reglabil Greutate:12.3 g..

-32%
Quickview

Inel Argint Perlă Barocă Paisley

580 Lei 850 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Perlă Barocă Paisley.Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, G..

Quickview

Inel Argint Blue Topaz Zoey

250 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Helge.Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate.Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sen..

-28%
Quickview

Inel Argint Larimar și Blue Topaz Ivy

265 Lei 370 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Helge. Piatra Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniște, dragoste și pace, ..

-33%
Quickview

Inel Argint Larimar Eliana

280 Lei 415 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Eliana. Piatra Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniște, dragoste și pace,..

-28%
Quickview

Inel Argint Ametist Verde Riley

260 Lei 360 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Ametist Verde Riley. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Metal:Ar..

-15%
Quickview

Inel Argint Labradorit Madison

420 Lei 495 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Madison. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:Labradoritul ..

-29%
Quickview

Inel Argint Labradorit Nova

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Nova. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:Labradoritul ..

-17%
Quickview

Inel Argint Labradorit Ella

190 Lei 230 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Ella. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:Labradoritul ..

-29%
Quickview

Inel Argint Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila

280 Lei 395 Lei

Inel din argint 925 cu piatre naturale Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că stimulează ins..

-13%
Quickview

Inel Argint Smarald Amelia

550 Lei 635 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Smarald Amelia. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea s..

-21%
Quickview

Inel Argint Marcasite Juliana

210 Lei 265 Lei

Inel din argint cu marcasite Juliana. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage ș..

-14%
Quickview

Inel Argint Marcasite Aretha

210 Lei 245 Lei

Inel din argint cu marcasite Aretha. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage și..

-15%
Quickview

Inel Argint Marcasite Sensi

280 Lei 330 Lei

Inel din argint cu marcasite Sensi. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage și ..

-21%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Morigan

210 Lei 265 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic Morigan. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsăt..

Quickview

Inel Argint Smarald Kani

265 Lei

Inel din argint cu rădăcină de smarald Kani. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spiritu..

Quickview

Inel Argint Safir Saman

275 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturală rădăcină de safir.Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safir..

-21%
Quickview

Inel Argint Rubin Love

210 Lei 265 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin Love. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împăratu..

-11%
Quickview

Inel Argint Rubin Hismet

200 Lei 225 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin Hismet. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împăra..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Baby

225 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Baby. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut fi ..

Quickview

Inel Argint Coral Roșu Simplicity

145 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Coral Roșu Simplicity. Coralul roșu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linișterea emoțiilor și readucerea păcii. Ajută la dezvoltarea intuiției, imaginației și vizualizării. Metal:Argint 925 Piatra:Coral Roșu Greutate:3,45 g..

Quickview

Inel Argint Perla Baroca Shafti

355 Lei

Inel Argint Perla Baroca Shafti. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător ..

Quickview

Inel Argint Rubin Kazar

265 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin Kazar. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împărat..

-22%
Quickview

Inel Argint Citrin Sore

215 Lei 275 Lei

Inel balinez din argint 925 cu piatra naturala citrin Sore. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Pi..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Rosita

215 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Rosita. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut f..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Juliete

225 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Juliete. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătur..

Afişare 1 - 60 din 664 (12 pagini)