Close and don't show again!!!

Bratari Argint cu Pietre

Grid View:
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Saya

240 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 19 cm Greutate:7,6 g..

Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Sore

240 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 19 cm Greutate:7,6 g..

Quickview

Bratara Argint Email si Marcasite Ivanka

355 Lei

Produs unicat Metal:Argint 925 Piatra:Email, Marcasite Diametru: 6 cm (cu posibilitate de marire) Greutate:13,5 g..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz Tibetan Zoraide

819 Lei

Bratara din argint 925 cu turcoaz tibetan. Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intareste sistemul imunitar fizic si psihic si regenereaza tesuturile, favorizeaza asimilarea substantelor nutritive, alunga poluarea si infectiile virale. Benefica pentru guta, reumatism si stomac. Aceasta piatra este antiinflamatoa..

Indisponibil
Quickview

Bratara Argint Turcoaz Carneol Marigold

460 Lei

Bratara din argint 925 cu turcoaz si carneol. Provenienta: Bali. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intarest..

Indisponibil
Quickview

Bratara Argint Smarald Aydan

435 Lei

Bratara din argint cu pietre de smarald. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si vitalitate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Smarald Lungime: 21,5 cm Greutate:22,3 g..

Quickview

Bratara Argint Thailandeza Onix Boon

495 Lei

Bratara thailandeza din argint 925. Diametru piatra: 2,7 cm. Onixul este o piatra care ne stimuleaza energetic, ne invata sa fim mai disciplinati, mai induratori si persistenti, si ne ajuta sa fim mai atenti la detalii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Onix Lungime: 21,5 cm Greutate:28,9 g..

Quickview

Bratara Argint Thailandeza Onix Taylor

455 Lei

Bratara thailandeza din argint 925. Dimensiune piatra: 2,3 x 1,6 cm. Onixul este o piatra care ne stimuleaza energetic, ne invata sa fim mai disciplinati, mai induratori si persistenti, si ne ajuta sa fim mai atenti la detalii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Onix Lungime: 21,5 cm Greutate:24,7 g..

Quickview

Bratara Argint Zirconiu Smarald Emilia

185 Lei

Bratara cu zirconii si smarald. Zirconiile impresioneaza prin finete si delicatete. Poarta semnificatia respectului, increderii si intelepciunii si persoanele care le poarta au parte de liniste. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si vitalitate. ..

Quickview

Bratara Argint Marcasite Smarald Paisley

225 Lei

Bratara cu marcasite si pietre de smarald. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si vitalitate. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argin..

Quickview

Bratara Argint Marcasite Hazel

455 Lei

Bratara cu broderie eleganta de argint 925 si marcasite. Cele trei pietre verde smarald sant fatetate. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime: 19 cm Latime: 1,5 cm Greutate:22,..

Quickview

Bratara Argint Ametist Blu Topaz Brooklyn

289 Lei

Bratara din argint 925 rodiat. Pietrele sunt o alternanta de blu topaz si ametist lila. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Topazul este o piatră a iubirii si norocului, atrage succesul in indeplinirea obiectivelo..

Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Penelope

1.250 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar brun auriu. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Diametru interior: 6 cm Inaltime bratara: 6 cm Dimensiune pietre: 6 x 4 cm Greutate:37,7 g..

Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Orla

225 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre de chihlimbar brun montate in casete filigranate. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 19 cm Latime: 1 cm Greutate:10,4 g..

Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Molly

225 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre ovale in diferite nuante: brun roscat, galben si verde. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 19 cm Latime: 1 cm Greutate:10,4 g..

Afişare 1 - 15 din 26 (2 pagini)