Inele

Grid View:
Quickview

Inel Argint Kianit Elin

155 Lei

Inel argint cu piatra kianit. Kianitul este un cristal al comunicarii si creeaza o stare de bine si relaxare. Stimuleaza impacarea si linistea si incurajeaza purtatorul sa rosteasca adevarul si sa-si depaseasca temerile si blocajele. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Kianit Greutate:5,7 g..

Quickview

Inel Argint Acvamarin Ebba

165 Lei

Inel din argint 925 in forma de sarpe cu piatra de acvamarin. Acvamarinul are o influenta pozitiva asupra purtatorului, avand in efect similar privirii valurilor. Induce liniste si relaxare. Alunga anxietatea si cosmarurile si insufla incredere in sine. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Acv..

Quickview

Inel Argint Malachit Kalini

185 Lei

Malachitul are darul de a aduce echilibru si calm, relaxare si noroc, alungand conflictele si favorizand armonia. Stimuleaza pofta de viata si protejeaza impotriva energiilor negative si a ghinionului. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Malachit Marime: 18/58 mm Greutate:8,2 g..

Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Chika

215 Lei

Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Marime: 20/60 mm Greutate:8,7 g..

Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Taran

195 Lei

Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Marime: 20/60 mm Greutate:8,9 g..

Quickview

Inel Argint Agat Ronin

285 Lei

Inel din argint cu agat. Piatra a prosperitatii, sanatatii si longevitatii, agata are calitati care echilibreaza energiile, reduce anxietatea si stresul si sporeste curajul, capacitatea de concentrare, vointa si claritatea gandirii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat Marime: 16/56 mm Greutate:13 g..

Quickview

Inel Argint Ametist Rai

285 Lei

Inel din argint 925 cu piatra de ametist natural. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist Marime: 16,5/56,5 mm Greutate:14 g..

Quickview

Inel Argint Labradorit Naoki

260 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Labradorit Marime: 19,5/59,5 mm Greutate:9,8 g..

Quickview

Inel Argint Turcoaz tibetan Norio

215 Lei

Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intareste sistemul imunitar fizic si psihic si regenereaza tesuturile, favorizeaza asimilarea substantelor nutritive, alunga poluarea si infectiile virale. Benefica pentru guta, reumatism si stomac. Aceasta piatra este antiinflamatoare si detoxifianta. Atenueaza crampele si d..

Quickview

Inel Argint Turcoaz tibetan Munni

210 Lei

Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intareste sistemul imunitar fizic si psihic si regenereaza tesuturile, favorizeaza asimilarea substantelor nutritive, alunga poluarea si infectiile virale. Benefica pentru guta, reumatism si stomac. Aceasta piatra este antiinflamatoare si detoxifianta. Atenueaza crampele si d..

Quickview

Inel Argint Malachit Peridot Kiri

250 Lei

Malachitul are darul de a aduce echilibru si calm, relaxare si noroc, alungand conflictele si favorizand armonia. Stimuleaza pofta de viata si protejeaza impotriva energiilor negative si a ghinionului. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatu..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Kasem

290 Lei

Inel cu Piatra Lunii. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Marime: 19/59 mm ..

Quickview

Inel Argint Labradorit Isamu

285 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Labradorit Marime: Reglabil, marime mare Greutate:12,4 g..

Quickview

Inel Argint Malachit Elisona

245 Lei

Malachitul are darul de a aduce echilibru si calm, relaxare si noroc, alungand conflictele si favorizand armonia. Stimuleaza pofta de viata si protejeaza impotriva energiilor negative si a ghinionului. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Malachit Marime: 14/54 mm Greutate:10,8 g..

Quickview

Inel Argint Kianit Dae

185 Lei

Inel argint cu piatra kianit. Kianitul este un cristal al comunicarii si creeaza o stare de bine si relaxare. Stimuleaza impacarea si linistea si incurajeaza purtatorul sa rosteasca adevarul si sa-si depaseasca temerile si blocajele. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Kianit Latime:21,5/62 mm Greutate..

Afişare 1 - 15 din 178 (12 pagini)