Promotii

Grid View:
-24%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Sandrina

95 Lei 125 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar Sandrina Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat..

-25%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Sandra

225 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Sandra.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și L..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Cora

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Cora.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lit..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Suzie

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Suzie.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Li..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Lillet

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Lillet.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și L..

-36%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Kare

175 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și Chihlimbar Kare. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna cons..

-33%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Santos

185 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și Chihlimbar Santos. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna co..

-30%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Square

175 Lei 250 Lei

Colier Chihlimbar Natural Square. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural aut..

-30%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Trix

175 Lei 250 Lei

Colier Chihlimbar Natural Trix. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural auten..

-18%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă Baroness

185 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu perla barocă Baroness. Delicatețea argintului rodiat și personalitatea perlei baroce fac ca acest pandantiv să se potrivească perfect cu o varietate de ținute. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este..

-22%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Inca

1.950 Lei 2.500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Inca. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural auten..

-38%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Amber Joy

250 Lei 400 Lei

Colier Chihlimbar Natural Amber Joy. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural ..

-10%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Mexico

1.350 Lei 1.500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Mexico. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural aut..

-17%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Honey

650 Lei 780 Lei

Colier Chihlimbar Natural Honey. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural aute..

-10%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Amber Beauty

1.350 Lei 1.500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Amber Beauty. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natur..

-35%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Miel

259 Lei 400 Lei

Colier Chihlimbar Natural Miel. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural auten..

-35%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Golden Honey

259 Lei 400 Lei

Colier Chihlimbar Natural Golden Honey. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natur..

-23%
Quickview

Cercei Argint Coral Nipon

155 Lei 200 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra coral. Coralul este cunoscut pentru nuanțele sale de roșu, roz și portocaliu, și simbolizează viața și pasiunea. Coralul, purtat ca bijuterie, montat în argint, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Cerceii din argint cu coral sunt perfecti pentru a sublinia feminitatea și pentru a aduce un strop d..

-24%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Rey

195 Lei 255 Lei

Cercei Argint Piatra Lunii Rey cu inchizatoare tip pin. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar ..

Indisponibil
-29%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Alaya

195 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală piatra lunii. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar v..

-35%
Quickview

Cercei Argint Smarald Naz

165 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. S..

-12%
Quickview

Inel Argint Citrin Mattia

265 Lei 300 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala din citrin. Citrinul, o piatră semiprețioasă cu nuanțe luminoase de galben, este adesea asociat cu soarele și energia sa vie. Este recunoscut pentru capacitatea de a aduce optimism, bucurie și succes, fiind considerat "piatra comerțului", care atrage abundență și prosperitate. În ceea ce privește semnificația..

-16%
Quickview

Inel Argint Citrin Maria Angeles

335 Lei 400 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala din citrin. Citrinul, o piatră semiprețioasă cu nuanțe luminoase de galben, este adesea asociat cu soarele și energia sa vie. Este recunoscut pentru capacitatea de a aduce optimism, bucurie și succes, fiind considerat "piatra comerțului", care atrage abundență și prosperitate. În ceea ce privește semnificația..

-23%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur Chihlimbar Galben și Turcoaz Dalmar

385 Lei 500 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur 14K cu pietre semiprețioase chihlimbar galben și turcoaz Dalmar. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, ..

-26%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Multicolor Daia

465 Lei 625 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural multicolor Daia. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu Clevon

675 Lei 850 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural roșu Clevon. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Turcoaz Chad

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Turcoaz Chad. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turq..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Turcoaz Bello

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Turcoaz Bello. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre tur..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cognac Bayo

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Cognac Bayo. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și..

-20%
Quickview

Cercei Argint și Chihlimbar Bashir

220 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Bashir. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în re..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Bahari

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și Chihlimbar Bahari. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna co..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Azuka

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Azuka. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost..

-19%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Azim

250 Lei 310 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Azim. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost ..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Azad

240 Lei 300 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Azad. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost ..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Aysha

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Aysha. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost..

Indisponibil
-18%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Ayo

245 Lei 300 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Ayo. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost d..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Ashia

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Ashia. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost..

-23%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Aryan

575 Lei 750 Lei

Pandantiv din argint 925 cu piatră semiprețioasă labradorit Aryan. Confecționat din argint, pandantivul emană o strălucire selenară, complimentând perfect nuanțele irizate ale labradoritului. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din ac..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Turcoaz Anisa

135 Lei 155 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietră semiprețioasă turcoaz Anisa. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franc..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Turcoaz Anando

210 Lei 260 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietră semiprețioasă turcoaz Amidah. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din fran..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Amidah

275 Lei 360 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Amidah. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de so..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar Galben și Turcoaz Amani

230 Lei 285 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural galben și turcoaz Amani. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură..

-16%
Quickview

Broșă Furnicuță Argint cu Chihlimbar și Turcoaz Amadi

155 Lei 185 Lei

Broșă din argint 925 cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Amadi. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a f..

-37%
Quickview

Inel Argint Peridot Sandra

95 Lei 150 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala peridot. Peridotul este o piatră protectoare pentru aură. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în aur sau argint și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Este un cristal de ..

-19%
Quickview

Broșă Furnicuță Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Alzubra

210 Lei 260 Lei

Broșă din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Alzubra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare..

-23%
Quickview

Broșă Argint Zirconii Ajani

265 Lei 345 Lei

Broșă din argint 925 cu zirconii. Zirconiile impresionează prin finețe și delicatețe. Poartă semnificația respectului, încrederii și înțelepciunii și persoanele care le poartă au parte de liniște. Bijuterie din argint unicat. Metal: Argint 925 Piatra: Zirconii Lungime: 5,5/2 cm..

-23%
Quickview

Inel Argint Rodiat Samad

290 Lei 375 Lei

Inel Argint 925 rodiat Samad, lucrat manual, cu proveniență Italia. Placarea cu rodiu este un proces chimic utilizat pentru a acoperi bijuteriile cu un strat subțire de rodiu, un metal prețios, dur și strălucitor. Rodierea sporește calitatea și durabilitatea bijuteriilor din argint. Este hipoalergenic, nu provoacă reacții adverse la nivelul pielii,..

-29%
Quickview

Inel Argint Rodiat Azaad

435 Lei 610 Lei

Inel Argint rodiat Azaad, lucrat manual, cu proveniență Italia. Placarea cu rodiu este un proces chimic utilizat pentru a acoperi bijuteriile cu un strat subțire de rodiu, un metal prețios, dur și strălucitor. Rodierea sporește calitatea și durabilitatea bijuteriilor din argint. Este hipoalergenic, nu provoacă reacții adverse la nivelul pielii, așa..

-26%
Quickview

Inel Argint Rodiat Asim

330 Lei 445 Lei

Inel Argint rodiat Asim, lucrat manual, cu proveniență Italia. Placarea cu rodiu este un proces chimic utilizat pentru a acoperi bijuteriile cu un strat subțire de rodiu, un metal prețios, dur și strălucitor. Rodierea sporește calitatea și durabilitatea bijuteriilor din argint. Este hipoalergenic, nu provoacă reacții adverse la nivelul pielii, așa ..

-30%
Quickview

Inel Argint Rodiat Amira

460 Lei 660 Lei

Inel Argint rodiat Amira, lucrat manual, cu proveniență Italia. Placarea cu rodiu este un proces chimic utilizat pentru a acoperi bijuteriile cu un strat subțire de rodiu, un metal prețios, dur și strălucitor. Rodierea sporește calitatea și durabilitatea bijuteriilor din argint. Este hipoalergenic, nu provoacă reacții adverse la nivelul pielii, așa..

-23%
Quickview

Inel Argint Rodiat Alif

265 Lei 345 Lei

Inel Argint rodiat Alif, lucrat manual, cu proveniență Italia. Placarea cu rodiu este un proces chimic utilizat pentru a acoperi bijuteriile cu un strat subțire de rodiu, un metal prețios, dur și strălucitor. Rodierea sporește calitatea și durabilitatea bijuteriilor din argint. Este hipoalergenic, nu provoacă reacții adverse la nivelul pielii, așa ..

-10%
Quickview

Bratara Argint Coral Natural Napoli

1.350 Lei 1.500 Lei

Bratara Argint Coral Natural Napoli. Brățara Argint Coral Natural - o bijuterie cu adevărat fascinantă și încântătoare, ce emană o aură de mister și eleganță. Această minunată brățară din argint pur, îmbrățișează cu delicatețe și rafinament elementele fine de coral, aducându-le în centrul atenției. Coralul natural, cu nuanțele sale vibrante de r..

-6%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Baroque

565 Lei 600 Lei

Inel Argint Perla Barocă Baroque. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acumulată p..

Indisponibil
-11%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Lecce

470 Lei 530 Lei

Inel Argint Perla Barocă Lecce. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acumulată pri..

-10%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Roma

385 Lei 430 Lei

Inel Argint Perla Barocă Roma. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acumulată prin..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana

1.125 Lei 1.350 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar Diana Pandantivul din argint rodiat combină chihlimbarul miere cu tonuri calde de galben-auriu, chihlimbarul cherry de un roșu închis intens și blue topaz-ul, care aduce prospețime cu nuanța sa de albastru tropical. Această bijuterie, cu pietre prețioase ce creează un echilibru de culori, este încadrată în a..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Positano

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Positano. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4,2 cm Dimensiune pandantiv: 3,5 cm G..

-23%
Quickview

Set Argint Coral Natural Love Knot

465 Lei 600 Lei

Set Argint Coral Natural Love Knot. Coralul este cunoscut pentru nuanțele sale de roșu, roz și portocaliu, și simbolizează viața și pasiunea. Coralul, purtat ca bijuterie, montat în argint, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Cerceii din argint cu coral sunt perfecti pentru a sublinia feminitatea și pentru a aduce un strop de c..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Lecce

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Lecce. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4,2 cm Dimensiune pandantiv: 3,5 cm Gram..

-22%
Quickview

Set Argint Coral Natural Sierra

625 Lei 800 Lei

Set Argint Coral Natural Sierra. Coralul este cunoscut pentru nuanțele sale de roșu, roz și portocaliu, și simbolizează viața și pasiunea. Coralul, purtat ca bijuterie, montat în argint, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Cerceii din argint cu coral sunt perfecti pentru a sublinia feminitatea și pentru a aduce un strop de culo..

Afişare 1 - 60 din 879 (15 pagini)