Promotii

Grid View:
-19%
Quickview

Cercei Argint Zirconiu Andra

210 Lei 260 Lei

Cercei din argint 925 cu pietre din zirconiu. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu Lungime: 3,7 cm Greutate:11,4 g..

-16%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Hansa

210 Lei 250 Lei

Cercei mari din argint 925 cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 5 cm Greutate:7,6 g..

-19%
Quickview

Cercei Argint Email Kitty

65 Lei 80 Lei

Cercei din argint 925 cu email, in forma de pisicuta. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

-15%
Quickview

Cercei Argint Email Thailanda

85 Lei 100 Lei

Cercei Thailanda din argint 925 cu email. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:..

-16%
Quickview

Cercei Argint Perla Marcasite Divas

185 Lei 220 Lei

Cercei din argint 925 cu perla de cultura si marcasite. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Stralu..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Anastasia

145 Lei 170 Lei

Cercei mari din argint 925 cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 4 cm Greutate:4,4 g..

-22%
Quickview

Cercei Argint Maura

125 Lei 160 Lei

Cercei din argint 925. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Fara piatra D..

-17%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Anastasia

125 Lei 150 Lei

Cercei cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 3,5 cm Greutate:3,5 g..

-27%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Santorini

110 Lei 150 Lei

Cercei argint 925 cu pietre de chihlimbar in 4 nuante diferite. Regiunea de provenienta: Kaliningrad. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 P..

-10%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Vegas

135 Lei 150 Lei

Cercei argint 925 cu chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 3 cm Greutate:4,2 g..

-18%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Nuza

135 Lei 165 Lei

Cercei cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 4,2 cm Greutate:4,3 g..

-32%
Quickview

Brosa Argint Skipper

75 Lei 110 Lei

Brosa mica din argint 925 in forma de buburuza. Poate fi purtata si ca pandantiv. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. ..

-18%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Carneol Kat

165 Lei 200 Lei

Brosa cu marcasite si carneol, in forma de pisicuta. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Pro..

-20%
Quickview

Brosa Argint Cristale Zirconiu Trevi

185 Lei 230 Lei

Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Cristalele sunt surse de energie, folosite in vindecare si echilibrare energetica si fizica. Contribuie la claritatea si forta gandurilor. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si sim..

-22%
Quickview

Brosa Argint Cristale Zirconiu Holly

179 Lei 230 Lei

Cristalele sunt surse de energie, folosite in vindecare si echilibrare energetica si fizica. Contribuie la claritatea si forta gandurilor. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, persev..

Afişare 1 - 15 din 56 (4 pagini)