Bratari Argint cu Pietre

Grid View:
-23%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur Chihlimbar Galben și Turcoaz Dalmar

385 Lei 500 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur 14K cu pietre semiprețioase chihlimbar galben și turcoaz Dalmar. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, ..

-26%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Multicolor Daia

465 Lei 625 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural multicolor Daia. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu Clevon

675 Lei 850 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural roșu Clevon. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-10%
Quickview

Bratara Argint Coral Natural Napoli

1.350 Lei 1.500 Lei

Bratara Argint Coral Natural Napoli. Brățara Argint Coral Natural - o bijuterie cu adevărat fascinantă și încântătoare, ce emană o aură de mister și eleganță. Această minunată brățară din argint pur, îmbrățișează cu delicatețe și rafinament elementele fine de coral, aducându-le în centrul atenției. Coralul natural, cu nuanțele sale vibrante de r..

-10%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana

1.355 Lei 1.500 Lei

Bratara Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana. Brățara din argint rodiat prezintă un amestec armonios de chihlimbar miere, cu nuanțele sale vibrante de galben-auriu, chihlimbar cherry, care adaugă o pată de culoare roșu închis, și blue topaz, ale cărui tonuri de albastru tropical aduc o notă de prospețime. Această creație echilibrează perfect culor..

-20%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Roma

955 Lei 1.195 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Roma. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brățăr..

-18%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Omnia

1.050 Lei 1.275 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Omnia. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brăță..

-11%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Callas

850 Lei 950 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Callas. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brăț..

-18%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Due

615 Lei 750 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Due. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brățări..

-25%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Anais

900 Lei 1.200 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Anais. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brăță..

-11%
Quickview

Bratara Argint Granat Red Sea

490 Lei 550 Lei

Bratara Argint Granat Red Sea. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Bratara bijuterie din argint si granate unicat. ..

-17%
Quickview

Bratara Argint Calcedonia Marmara

310 Lei 375 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre naturale de calcedonie. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că îmbunătățește absorbția mineralelor în f..

-13%
Quickview

Bratara Argint Jad Verde China

350 Lei 400 Lei

Bratara Argint Jad Verde China. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se crede..

-15%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Galben Miere

850 Lei 1.000 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 18K și chihlimbar galben miere.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Helsinki

850 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit Helsinki. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lungă ..

Quickview

Brățară Argint Chihlimbar Multicolor Melania

1.740 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din Chihlimbar natural Melania. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În cu..

Quickview

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii

760 Lei

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii. Brățara Argint cu Ametist, Blue Topaz și Piatra Lunii este o bijuterie extraordinară, care îmbină într-un mod sublim trei pietre prețioase diferite pentru a crea o piesă cu adevărat impresionantă. Această brățară emite o aură de mister și eleganță, evidențiind frumusețea și strălucirea acestor piet..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nazli

650 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nazli. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Nazli este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

Quickview

Bratara Argint Labradorit și Zirconii Heba

1.350 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit și zirconii Heba. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta..

Indisponibil
Quickview

Bratara Argint Piatra Lunii Elohim

1.200 Lei

Bratara Argint Piatra Lunii Elohim. Brățara din argint cu piatra lunii este o bijuterie ce te poartă într-o călătorie mistică spre tainele lunii, încântându-ți simțurile cu frumusețea sa subtilă și misterioasă. Piatra Lunii, cu jocul său seducător de culori, pare a străluci într-o varietate de nuanțe albe, argintii și albastre, precum lumina lun..

Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă și Turmaline

1.200 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă și Turmaline. Perlele naturale baroce impresionează prin formele lor unice. Fiecare perla barocă are o textură și o formă distinctă, ceea ce face ca fiecare bijuterie să fie cu adevărat unică. Aceste perle sunt cunoscute pentru strălucirea lor naturală și pentru nuanțele lor subtile de culoare, care adaugă un fa..

Quickview

Bratara Argint Coral Natural India

655 Lei

Bratara Argint Coral Natural India. Brățara Argint Coral Natural - o bijuterie cu adevărat fascinantă și încântătoare, ce emană o aură de mister și eleganță. Această minunată brățară din argint pur, îmbrățișează cu delicatețe și rafinament elementele fine de coral, aducându-le în centrul atenției. Coralul natural, cu nuanțele sale vibrante de ro..

Quickview

Bratara Argint Piatra Lunii Kasandra

875 Lei

Bratara Argint Piatra Lunii Kasandra. Brățara din argint cu piatra lunii este o bijuterie ce te poartă într-o călătorie mistică spre tainele lunii, încântându-ți simțurile cu frumusețea sa subtilă și misterioasă. Piatra Lunii, cu jocul său seducător de culori, pare a străluci într-o varietate de nuanțe albe, argintii și albastre, precum lumina l..

Indisponibil
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Contessa

870 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Contessa. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă br..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz Shah

810 Lei

Bratara Argint Turcoaz Shah. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa di..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz Shezin

855 Lei

Bratara Argint Turcoaz Shezin. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa ..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Mystical Stone

595 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit Mystical Stone. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie ..

Quickview

Brățară Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot

865 Lei

Brățara Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot este o comoară ce capturează esența unei nopți stelate într-o bijuterie. Această minunată creație aduce la viață magia cerului înstelat, combinând farmecul subtil al pietrei lunii cu strălucirea misterioasă a topazului blue și strălucirea vibrantă a peridotului. Piatra Lunii, cu jocul său seducăt..

Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Glamour

1.550 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Glamour. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă bră..

Quickview

Bratara Argint Coral Natural Filis

855 Lei

Bratara Argint Coral Natural Filis. Brățara Argint Coral Natural - o bijuterie cu adevărat fascinantă și încântătoare, ce emană o aură de mister și eleganță. Această minunată brățară din argint pur, îmbrățișează cu delicatețe și rafinament elementele fine de coral, aducându-le în centrul atenției. Coralul natural, cu nuanțele sale vibrante de ro..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nuram

900 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nuram. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Nuram este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Caliope

830 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Caliope. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Caliope este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este c..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Muzen

1.200 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Muzen. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Muzen este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Maize

620 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Maize. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Maize este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Gina

865 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Gina. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazu..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara

930 Lei 1.050 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-14%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea

665 Lei 770 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-19%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario

590 Lei 730 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-18%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Marisa

1.350 Lei 1.650 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Marisa. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece pro..

-9%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Estefania

1.090 Lei 1.200 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Estefania. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece ..

-6%
Quickview

Brățară Argint Chihlimbar Multicolor Gloria

2.300 Lei 2.450 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din Chihlimbar într-o impresionantă combinație multicoloră Gloria. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna consider..

-6%
Quickview

Brățară Argint cu Chihlimbar Galben Miere Marisol

2.550 Lei 2.700 Lei

Bratara din argint 925 cu chihlimbar într-o nuanță deosebită galben miere Marisol. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint și chihlimbar natural de la Marea Baltică. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbaru..

-12%
Quickview

Brățară Argint cu Chihlimbar Verde Ingrid

1.765 Lei 2.000 Lei

Bratara din argint 925 cu chihlimbar verde Ingrid. Descoperă o bijuterie deosebită din argint și chihlimbar verde, un mineral prețios care este extras în cantități mici și nu există în toate țările lumii. Acest mineral provine din vremuri străvechi, când încălzirea globală a început și copacii sub influența temperaturilor ridicate au început s..

-8%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Verde Erika

1.550 Lei 1.680 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar verde Erika. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar verde, un mineral prețios care este extras în cantități mici și nu există în toate țările lumii. Acest mineral provine din vremuri străvechi, când încălzirea globală a început și copacii sub influența tempera..

Indisponibil
-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar lemon și larimar Linna

890 Lei 1.000 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar lemon și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvech..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar albastru Zaida

900 Lei 1.140 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Zaida. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece prov..

-16%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari

590 Lei 700 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvec..

-9%
Quickview

Brățară Argint Chihlimbar Albastru și Piatra Lunii Azizi

1.365 Lei 1.500 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din Chihlimbar într-un spectaculos albastru și Piatra Lunii, Azizi. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna conside..

-10%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și larimar Aracely

950 Lei 1.050 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și larimar Aracely. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străve..

-10%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar verde Dahlia

1.350 Lei 1.500 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar verde Dahlia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-9%
Quickview

Brățară Argint și chihlimbar cu incluziuni cogniac Brynia

2.100 Lei 2.310 Lei

Bratara din argint 925 și discuri mari de chihlimbar cu incluziuni cogniac Brynia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chi..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar albastru Astrid

950 Lei 1.200 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Astrid. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece pro..

-9%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Leilani

1.650 Lei 1.820 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar în culori spectaculoase miere, chery, galben, cogniac Leilani. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeau..

-12%
Quickview

Bratara Argint Filigran Camilla

440 Lei 500 Lei

Bratara din argint 925, lucrată manual, origine Bali, cu inserții filigranate. Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Dimensiuni:deschidere 6 cm Lățime:1,3 cm Greutate:11,9 g..

-11%
Quickview

Bratara Argint Citrin Summer

490 Lei 550 Lei

Bratara din Argint 925 cu Citrin Summer. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului p..

-15%
Quickview

Bratara Argint Turmaline Multicolore Candy

235 Lei 275 Lei

Bratara din argint 925 cu Turmaline multicolore Candy. Turmalina este o piatră prețioasă semiprețioasă care este folosită în mod popular în fabricarea de bijuterii. Este un mineral care vine într-o gamă de culori, inclusiv roz, verde, albastru, roșu și negru și este apreciat pentru frumusețea și versatilitatea sa. Bijuteriile cu turmalina sunt ades..

-18%
Quickview

Bratara Argint Jad, Citrin și Peridot Madar

1.350 Lei 1.650 Lei

Bratara Argint Jad, Citrin și Peridot Madar. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre ..

-10%
Quickview

Bratara Argint Citrin și Atlantisit Hemera

1.350 Lei 1.500 Lei

Brățară din Argint 925 cu Atlantisit și Citrin Hemera. Atlantisitul este o superbă piatră care combină tonurile verzi ale serpentinului cu nuanțele de violet și roz ale stichtitei, creând o combinație de culori unică și atrăgătoare. Aceste pietre sunt găsite doar în sălbăticia îndepărtată din Tasmania. Această piatră poartă numele miticului oraș p..

-12%
Quickview

Bratara Argint Marcasite și Lemon Cuarț Limone

575 Lei 655 Lei

Bratara din argint 925 cu marcasitem și lemon cuarț Limone. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasite..

-13%
Quickview

Bratara de Argint cu Granat, Cuart, Ametist si Citrin Margie

790 Lei 905 Lei

Bratara din Argint 925 cu piatre semipretioase: granat, cuarț fumuriu, ametist lavanda, citrin si ametist verde. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Cuart, Ametist, Citrin Lungime:21 cm Greutate: 21,1 g..

Afişare 1 - 60 din 153 (3 pagini)