Bratari Argint cu Pietre Semipretioase

Grid View:
-35%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Greene

250 Lei 385 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar natural Greene. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită..

-31%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Sindie

265 Lei 385 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar natural Sindie. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită..

-27%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Sandi

450 Lei 615 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar natural Sandi. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită ..

-25%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Luana

350 Lei 465 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar natural Luana. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită ..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Anastasia

250 Lei 280 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K reglabila pana la 21 de cm. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru pro..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Zuleiha

250 Lei 280 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K reglabila pana la 21 de cm. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru pro..

-35%
Quickview

Bratara Perle Angels

75 Lei 115 Lei

Bratara Perle Angels si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint și Inox Piatra:Perla Lungime: 18 cm Diametru perla: 0,6 cm..

-35%
Quickview

Bratara Perle Purity

75 Lei 115 Lei

Bratara Perle Purity si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint și Inox Piatra:Perla Lungime: 18 cm Diametru perla: 0,8 cm..

-14%
Quickview

Bratara Perle Roz Pinkie

150 Lei 175 Lei

Bratara Perle Roz Pinkie si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint și Inox Piatra:Perla Lungime: 22 cm..

-35%
Quickview

Bratara Argint Perle Sunni

75 Lei 115 Lei

Bratara din argint 925 cu perlute si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Lungime: 20 cm Dimensiune perla: 0,8 cm..

-35%
Quickview

Bratara Argint Perle Diane

75 Lei 115 Lei

Bratara din argint 925 cu perlute si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Lungime: 20 cm Dimensiune perla: 0,8 cm..

-23%
Quickview

Bratara Argint Zirconiu Marciana

155 Lei 200 Lei

Bratara argint 925 cu zirconii. Zirconiile impresioneaza prin finete si delicatete. Poarta semnificatia respectului, increderii si intelepciunii si persoanele care le poarta au parte de liniste. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu Lungime: 22 cm Greutate:3,2 g..

-13%
Quickview

Bratara de Argint Topaz Mistic Cianit si Blue Topaz Magnifique

650 Lei 750 Lei

Bratara de Argint Topaz Mistic Cianit si Blue Topaz Magnifique. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de ar..

-14%
Quickview

Bratara Argint Granat Shannon

375 Lei 435 Lei

Bratara Argint Granat Shannon. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Bratara bijuterie din argint si granate unicat. ..

-20%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Rosu Geneve

445 Lei 555 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural rosu Geneve. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pen..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Lulla

270 Lei 340 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 21 de cm Lulla. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte..

-30%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Chiara

210 Lei 300 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar Chiara. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice ..

-12%
Quickview

Bratara de Argint Topaz Mistic Marnisha

355 Lei 405 Lei

Bratara de Argint Topaz Mistic Marnisha. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este benefic pent..

Indisponibil
-15%
Quickview

Ceas de Argint cu Zirconii Afes

780 Lei 915 Lei

Ceas din Argint 925 cu pietre semipretioase de zirconiu. Zirconiul, denumit si Piatra de cubic zirconia, este un material asemanator diamantului din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii, densitatii si greutatii. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu Lungime: 20 cm Diametru cadran: 3,5/1,5 cm ..

-16%
Quickview

Ceas de Argint cu Zirconii Lorr

765 Lei 915 Lei

Ceas din Argint 925 - bratara milaneza si cadru fatetat - cu pietre semipretioase de zirconiu. Zirconiul, denumit si Piatra de cubic zirconia, este un material asemanator diamantului din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii, densitatii si greutatii. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu Lungime: bratara reglabi..

-13%
Quickview

Bratara de Argint cu Ametist, Cuart, Prehnit, Piatra Lunii, Labradorit, Carneol Ammis

620 Lei 715 Lei

Bratara din Argint 925 cu pietre semipretioase: ametist, cuart roz, prehnit, piatra lunii, labradorit, carneol. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, Cuart roz, Prehnit, Piatra Lunii, Labradorit, Carneol Lungime: maxim 21 cm, reglabila Greutate: 27 g..

-7%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Mia

280 Lei 300 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar reglabila. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energeti..

-9%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Rosu Emma

195 Lei 215 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe Emma. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este fo..

-14%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Rosu Lucy

255 Lei 295 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe Lucy. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este fo..

-23%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Florence

670 Lei 865 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm Florence. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foa..

-25%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Cherry

650 Lei 865 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm Cherry. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foart..

-31%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Youth

350 Lei 505 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila Youth. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru ..

-31%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Juno

350 Lei 505 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila Juno. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru p..

-31%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Flora

350 Lei 505 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila Flora. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru ..

-20%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Divine

690 Lei 865 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 21 de cm Divine. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foart..

-22%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Diana

760 Lei 975 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm Diana. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte..

-18%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Persephone

225 Lei 275 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vind..

-17%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Iris

195 Lei 235 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vind..

Indisponibil
-12%
Quickview

Bratara Argint Hermione

455 Lei 515 Lei

Bratara din argint 925 Hermione Argintul este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Bijuterie din argint unicat. Metal:Argint 925 Dimensiune:21 cm Greutate:15,1 g..

-15%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Gaia

255 Lei 300 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar reglabila. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energeti..

Indisponibil
-7%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Dione

195 Lei 210 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar reglabila. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energeti..

-10%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Natty

780 Lei 865 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm Natty. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Alas

315 Lei 355 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe Seni. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este fo..

-20%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Lucia

235 Lei 295 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe Lucia. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este f..

-7%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Cassia

215 Lei 230 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietăț..

-5%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Lyra

275 Lei 290 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm Lyra. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte ..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Iris

250 Lei 280 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm Iris. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte ..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur si Chihlimbar Ceres

240 Lei 270 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K reglabila pana la 20 de cm. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru pro..

-7%
Quickview

Bratara Argint si Chihlimbar Agatha

215 Lei 230 Lei

Bratara din argint 925 si chihlimbar reglabila pana la 20 de cm. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietăț..

-25%
Quickview

Brățară Argint cu Chihlimbar multicolor Daphne

1.050 Lei 1.400 Lei

Bratara din argint 925 și chihlimbar multicolor. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energet..

-16%
Quickview

Brățară Argint cu Chihlimbar in 3 culori Nefeli

750 Lei 890 Lei

Bratara din argint 925 și chihlimbar natural in 3 culori: brun roscat, verde brad si miere. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte..

-17%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Nadira

300 Lei 360 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte aprec..

Indisponibil
-17%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Solaris

300 Lei 360 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte aprec..

-17%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Mahek

300 Lei 360 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte aprec..

-17%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru și Galben Miere Superb

300 Lei 360 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural albastru și galben miere Superb. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este..

-17%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Sonia

300 Lei 360 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe Sonia. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este f..

-22%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Kaira

899 Lei 1.150 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte aprec..

-21%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Elizabeth

320 Lei 405 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar natural Elizabeth. In plan spiritual, ambra promoveaza altruismul si confera intelepciune. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întăr..

-8%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Abigail

455 Lei 495 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii..

-8%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Gianna

455 Lei 495 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii..

-13%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Harper

525 Lei 600 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii..

-14%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Iara

300 Lei 350 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii..

-14%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Ida

300 Lei 350 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii..

-20%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Ares

175 Lei 220 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii..

-22%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Irenne

235 Lei 300 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural în nuanțe superbe. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii..

Afişare 1 - 60 din 88 (2 pagini)