Inele Argint cu Pietre

Grid View:
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Splendid Amber Selection

205 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar natural Splendid Amber Selection. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal d..

Quickview

Inel Argint Chihlimbar Amber Goddess

215 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar natural Amber Goddess. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, P..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Citrin și Cianite Hypnose

900 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin și Cianite naturale. Inelul nostru este o bijuterie rafinată, confecționată din argint de cea mai înaltă calitate și placat cu aur de 18 karate, oferindu-i un aspect luxos și strălucitor. Încrustat cu o prețioasă piatră de citrin în centru, inelul emană căldură și..

-20%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna

280 Lei 350 Lei

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar vânzătorii nu..

-20%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Ametist și Perluță

280 Lei 350 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic, ametist și perluță. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Bal..

-17%
Quickview

Inel Argint Rubin și Granate Simdie

290 Lei 350 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin și granate Simdie. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spu..

-21%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Morigan

210 Lei 265 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic Morigan. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsăt..

-21%
Quickview

Inel Argint Rubin Love

210 Lei 265 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin Love. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împăratu..

-11%
Quickview

Inel Argint Rubin Hismet

200 Lei 225 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin Hismet. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împăra..

Quickview

Inel Argint Perla Baroca Shafti

355 Lei

Inel Argint Perla Baroca Shafti. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător ..

Quickview

Inel Argint Rubin Kazar

265 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin Kazar. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împărat..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Juliete

225 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Juliete. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătur..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Celeste

125 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Celeste. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătur..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Lune

185 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Lune. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură g..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Claire de Lune

275 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Claire de Lune. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Xia

235 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Xia. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură ga..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Tessa

285 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Tessa. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Tilia

360 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Tilia. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Consuela

360 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Consuela. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătu..

-22%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Brilliance

290 Lei 370 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii, origine India. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o ..

Quickview

Inel Argint Zultanit și Zirconii Salma

215 Lei

Inel argint 925 lucrat manual cu Zultanit, decorat cu cristale de zirconiu. În atelierul maestrilor bijutieri, a luat naștere o piesă excepțională: un inel din argint cu o piatră centrală de zultanit înconjurată de zirconii strălucitoare. Argintul, prelucrat cu atenție de mâini pricepute, servește ca un cadru nobil pentru a pune în valoare străluci..

-20%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca Web

395 Lei 495 Lei

Inel Argint Perla Baroca Web. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător și ..

-15%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Orion

280 Lei 330 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii, origine India. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o ..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin Blue Topaz și Turmalină Soleil

875 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin caboșon, blue topaz și turmalină naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajea..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Lucy

820 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Lucy. Inelul Argint Placat cu Aur 18K, împodobit cu o minunată combinație de Aquamarin și Granat, este o bijuterie care capturează rafinamentul și misterul naturii. Designul său elegant și sofisticat strălucește precum apusul de soare peste apele mării, iar această bijuterie subliniază armonios cont..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Divine

820 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Divine. Inelul Argint Placat cu Aur 18K, împodobit cu o minunată combinație de Aquamarin și Granat, este o bijuterie care capturează rafinamentul și misterul naturii. Designul său elegant și sofisticat strălucește precum apusul de soare peste apele mării, iar această bijuterie subliniază armonios co..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion

725 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion. Inelul Argint Placat cu Aur 18K Granate este o bijuterie elegantă și sofisticată care îmbină cu măiestrie două elemente prețioase: argintul și aurul de 18 karate, conferindu-i astfel o strălucire deosebită. Inelul este decorat cu pietre de granat, cunoscute pentru nuanțele calde și profunde de roșu, ca..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz Lola

915 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru Londonez este cunosc..

Indisponibil
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz Janette

1.000 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru Londonez este cunosc..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Perlă Barocă și Turmalină Absolute

635 Lei

Inelul Argint Placat cu Aur 18K este o bijuterie deosebită ce emană eleganță și rafinament. Acest inel strălucește datorită placajului de aur de 18 karate ce acoperă argintul, oferindu-i o nuanță caldă și strălucire excepțională. Piesa centrală a inelului este o perlă barocă, cunoscută pentru forma ei neregulată și caracteristicile unice de text..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Coraline

990 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Coraline. Pietrele acestui inel este din coral roșu natural, cunoscut pentru nuanța sa vibrantă. Fiecare piatră este atent selecționată pentru a asigura cea mai înaltă calitate și pentru a păstra energia sa pozitivă. Inelul este confecționat din argint de înaltă calitate, care este apoi placat cu aur..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianit Twinkle

450 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Cianit natural Twinkle. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta marchează începutul vi..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Turmaline Multicolore Naturals

580 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Turmaline naturale multicolore. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoți..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianite Kasper

835 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu cianite naturale verzi și albastre Kasper. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta mar..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianit Lullu

615 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Cianit natural Lullu. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta marchează începutul vieț..

Quickview

Inel Argint Placat Cu Aur 18K Citrin și Turcoaz Peruze

940 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin fațetat și Turcoaze. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, ..

-6%
Quickview

Inel Argint cu Perla Biwa, Citrin și Peridot Hamadi

440 Lei 470 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale Perlă Biwa, Granat și Citrin Bakari. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Perla simbolizeaza puritatea, femin..

-10%
Quickview

Inel Argint cu Ametist Gyasi

270 Lei 300 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Gyasi. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atr..

-6%
Quickview

Inel Argint cu Perla Biwa, Granat și Citrin Bakari

440 Lei 470 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale Perlă Biwa, Granat și Citrin Bakari. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Perla simbolizeaza puritatea, femin..

-18%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Cianite Verzi Muzi

635 Lei 770 Lei

Inelul Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Cianite Verzi - Eleganță și Strălucire într-o Bijuterie Excepțională Acest inel remarcabil îmbină farmecul natural al pietrei prețioase London Blue Topaz cu strălucirea subtilă a cianitelor verzi pentru a crea o bijuterie cu adevărat specială. Cu un design sofisticat și detalii fine, Inelul Argint..

Indisponibil
-7%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Turmaline Elisabeth

1.355 Lei 1.450 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz și Turmaline naturale Elisabeth. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topaz..

-19%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz Raye

625 Lei 770 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru Londonez este cunosc..

-17%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Kirmizi

625 Lei 750 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Coral Roșu Natural Kirmizi. Piatra centrală a acestui inel este un coral roșu natural Kirmizi, cunoscut pentru nuanța sa vibrantă. Fiecare piatră este atent selecționată pentru a asigura cea mai înaltă calitate și pentru a păstra energia sa pozitivă. Inelul este confecționat din argint de înaltă calitate, care este apo..

-15%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz

655 Lei 770 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz. Acest inel este o adevărată operă de artă în lumea bijuteriilor. El combină eleganța argintului placat cu aur 18K cu o paletă eclectică de pietre prețioase. Ametistul aduce o notă de rafinament cu nuanțele sale purpurii, în timp ce cianitul adaugă mister și profunzime cu albastrul său..

-15%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Turcoaz, Blue Topaz, Carneol și Cianite

655 Lei 770 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K, Turcoaz, Blue Topaz, Carneol și Cianite. Turcoazul, cu nuanța sa distinctivă de albastru-verde, simbolizează protecția și norocul. Această piatră prețioasă adaugă un element de exotism și frumusețe inelului, captând privirile și admirându-i purtătorul. Topazul albastru aduce o notă de seninătate și calm, cu nuanțele s..

-9%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K, Rubin, Blue Topaz, Carneol și Cianite

795 Lei 870 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K, Rubin, Blue Topaz, Carneol și Cianite. Rubinul, cu nuanța sa profundă de roșu, simbolizează pasiunea și iubirea. Această piatră prețioasă adaugă un element de strălucire și intensitate inelului, captând privirile și atenția. Topazul albastru aduce o notă de seninătate și calm, cu nuanțele sale reci și vibrante. Ace..

Indisponibil
-13%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Peridot

995 Lei 1.150 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz și Peridot naturale. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru ..

-15%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cianit Akdeniz

425 Lei 500 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Cianit natural Akdeniz. Cianitul provine din lumea greacă, unde „kuanos” sau „kyanos” înseamnă „albastru profund”. Cianitul albastru reflectă energia culorilor cerului, deoarece iarna cedează primăverii și soarele urcă mai sus în fiecare zi. Acesta marchează începutul vi..

-14%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Cuarț Roz Sakura

690 Lei 800 Lei

Inel Argint Placat cu Aur de 18K și Cuarț Roz Sakura. Acest inel este creat cu precizie și grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei prețioase de cuart roz, cunoscută pentru nuanța sa roz deschis și energia sa calmantă. Designul delicat placat cu aur adaugă o notă sofisticată acestui inel, făcându-l alegerea perfectă pentru orice ocazi..

-10%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin Granate și Turmaline

1.100 Lei 1.225 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin fațetat, Granate, și Turmaline naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează..

-11%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist și Cianite

495 Lei 555 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Ametist și Cianite naturale. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților..

-30%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Dolores

950 Lei 1.350 Lei

Inel unicat din argint 925 cu piatra chihlimbar galben Dolores.Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar pr..

-17%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Al Fatiha

455 Lei 550 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar Al Fatiha. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și Li..

-10%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Sura

565 Lei 630 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar Sura. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și Lituani..

-16%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Verde Selim

620 Lei 740 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar verde Selim. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și ..

-23%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Lillet

610 Lei 790 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar Lillet. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și Litua..

Indisponibil
-23%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Magnus

620 Lei 800 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar Magnus. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și Litua..

-22%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Lolita

465 Lei 595 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar Lolita. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și Litua..

-22%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Angel Wings

540 Lei 690 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar Angel Wings. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și ..

-20%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Melrose

420 Lei 525 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar Melrose. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și Litu..

Afişare 1 - 60 din 377 (7 pagini)