Seturi Bijuterii Argint

Grid View:
Quickview

Set Argint Chihlimbar Copenhaga

515 Lei

Set Argint Chihlimbar Copenhaga. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Malbork

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Malbork. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum ș..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Cognac Goddess

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Cognac Goddess. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, p..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Sunny Goddess

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Sunny Goddess. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, pr..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops

255 Lei

Set Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământu..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Golden Amber Drops

255 Lei

Set Argint Chihlimbar Golden Amber Drops. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământu..

Quickview

Set Argint Zultanit și Zirconii Sufi

410 Lei

Set Argint Zultanit și Zirconii Sufi. În atelierul maestrilor bijutieri, a luat naștere o piesă excepțională: un set din argint cu o piatră centrală de zultanit înconjurată de zirconii strălucitoare. Argintul, prelucrat cu atenție de mâini pricepute, servește ca un cadru nobil pentru a pune în valoare strălucirea și eleganța pietrelor prețioase. P..

Quickview

Set Argint Marcasite Sensi

390 Lei

Set Argint Marcasite Sensi, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este confe..

Quickview

Set Argint Marcasite Royale

670 Lei

Set Argint Marcasite Royale, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este conf..

Quickview

Set Argint Marcasite Shapiro

620 Lei

Set Argint Marcasite Shapiro, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este con..

Quickview

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță

630 Lei

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale delicate de albastru și mov, simbolizează seninătatea și calmul, aducând o notă de prospetime colecției. Ametistul, cu nuanța sa profundă de violet, reprezintă echilibrul emoțional și intuiția, oferind un contrast armonios cu Calcedonia. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, compl..

Quickview

Set Argint Zultanit și Zirconii Zuleiha

600 Lei

Set Argint Zultanit și Zirconii Zuleiha. În atelierul maestrilor bijutieri, a luat naștere o piesă excepțională: un set din argint cu o piatră centrală de zultanit înconjurată de zirconii strălucitoare. Argintul, prelucrat cu atenție de mâini pricepute, servește ca un cadru nobil pentru a pune în valoare strălucirea și eleganța pietrelor prețioase..

Quickview

Set Argint Marcasite Juliana

620 Lei

Set Argint Marcasite Juliana, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este con..

Quickview

Set Argint Marcasite Aretha

500 Lei

Set Argint Marcasite Aretha, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este conf..

Quickview

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana

400 Lei

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor,..

Quickview

Set Argint Larimar și Blue Topaz Blue Ocean

550 Lei

Set Argint Larimar și Blue Topaz Blue Ocean. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza aut..

-13%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Citrin Lunar

730 Lei 840 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Citrin Lunar. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată ca..

-20%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Regina

240 Lei 300 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Regina. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante car..

-16%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Reina

295 Lei 350 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Reina. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care..

-23%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Princess

165 Lei 215 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Princess. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante c..

-20%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Queen

280 Lei 350 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Queen. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care..

-13%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Duvall

350 Lei 400 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Duvall. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante car..

-24%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Diva

195 Lei 255 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Diva. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care ..

-20%
Quickview

Set Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi

750 Lei 935 Lei

Set Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi. Atlantisitul este o superbă piatră care combină tonurile verzi ale serpentinului cu nuanțele de violet și roz ale stichtitei, creând o combinație de culori unică și atrăgătoare. Aceste pietre sunt găsite doar în sălbăticia îndepărtată din Tasmania. Această piatră poartă numele miticului oraș pierdu..

-13%
Quickview

Set Argint Onix și Ametist Verde Morigan

650 Lei 750 Lei

Set Argint Onix și Ametist Verde Morigan. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări războinic..

-23%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic si Bleu Cinderella

655 Lei 850 Lei

Set Argint Topaz Mistic si Bleu Cinderella. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de ..

-10%
Quickview

Set Argint Topaz Verde Nico

550 Lei 610 Lei

Set de bijuterii din argint 925 cu Verde Nico. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, es..

-12%
Quickview

Set Argint Antique

575 Lei 650 Lei

Set din argint antichizat 925, cu cristal sintetic bleu turcoaz. Metal:Argint 925 Piatra:cristal sintetic bleu turcoaz Dimensiune cercei:3,5 cm Dimensiune pandantiv:5/3 cm Greutate:26,8 g..

-17%
Quickview

Set Argint Marcasite Flowers

500 Lei 600 Lei

Set Argint Marcasite Flowers, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Turcoaz, Granat, Onix si Jad Diametru cercei:2 cm Greutate:19,8..

-9%
Quickview

Set Argint Marcasite Daisy

375 Lei 410 Lei

Set Argint Marcasite Daisy, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime cercei:5 cm Lungime pandantiv:4 cm Greutate:12,5 ..

-9%
Quickview

Set Argint Ametist Fațetat Sintra

590 Lei 650 Lei

Set Argint Ametist Fațetat Sintra. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist Avignon. Bijuterie din argint..

-14%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino

285 Lei 330 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turco..

-14%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Milano

285 Lei 330 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Milano. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-7%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra

690 Lei 745 Lei

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

Quickview

Set Argint Onix Elegance

550 Lei

Set Argint Onix Elegance. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări războinicii în luptă. Mul..

Quickview

Set Argint Zirconiu Diamandine

550 Lei

Set Argint Zirconiu Diamandine. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Bijuterie din argint si zirconii unicat.Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconii Dimensiuni..

-23%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luminiscent

365 Lei 475 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luminiscent. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Pur..

-23%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice

655 Lei 850 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protectoare pentru călă..

-23%
Quickview

Set Bijuterii Argint Safir si Ametist Royale

655 Lei 850 Lei

Set Bijuterii Argint Safir si Ametist Royale. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safirul albastru..

Indisponibil
-23%
Quickview

Set Argint Smarald și Peridot Life

655 Lei 850 Lei

Set Argint Smarald și Peridot Life. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smara..

-16%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Topaz Mistic Dena

630 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Topaz Mistic Dena. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, S..

-22%
Quickview

Set Argint Citrin Fatetat Vera

365 Lei 465 Lei

Set Argint Citrin Fatetat Vera. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru pro..

-16%
Quickview

Set Argint cu Ametist Lavanda

365 Lei 435 Lei

Set Argint cu Ametist Lavanda. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint cu Ametist Lavanda. Bijuterie din argint ..

-21%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Senzi

365 Lei 460 Lei

Set Argint Topaz Mistic Senzi. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este ..

-8%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Norse

690 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Norse. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Sc..

-13%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Edda

520 Lei 600 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Edda. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Eu..

-15%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Daima

650 Lei 765 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Daima. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în E..

-11%
Quickview

Set Argint cu Ametist, Topaz Mistic și Perlă Fairouz

560 Lei 630 Lei

Set Argint cu Ametist, Topaz Mistic și Perlă Fairouz. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, r..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Norya

230 Lei 280 Lei

Pandantiv Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Norya. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfo..

-12%
Quickview

Set Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Malevya

590 Lei 670 Lei

Set Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Malevya. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortan..

-21%
Quickview

Set Argint Labradorit și Ametist Isidora

420 Lei 530 Lei

Set Argint Labradorit și Ametist Isidora, cercei cu sistem de prindere cu pin. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o ist..

-15%
Quickview

Set Argint Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Demmylia

550 Lei 650 Lei

Set Argint Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Demmylia. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac..

-15%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Jollianne

390 Lei 460 Lei

Set Argint Topaz Mistic Jollianne. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, e..

Indisponibil
-18%
Quickview

Set Argint Ametiste Hermes

720 Lei 880 Lei

Set Argint Ametist Hermes. Pandantivul contine ametiste verzi si mov si o superba geoda. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei P..

-14%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Ekin

300 Lei 350 Lei

Set din argint și Chihlimbar natural în nuanțe deosebite. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru propri..

-7%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Denza

690 Lei 745 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Denza. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul î..

-11%
Quickview

Set Argint Prehnit Peridot Perlă și Ametist Verde Tibet

580 Lei 650 Lei

Set Argint Prehnit Peridot Perlă și Ametist Verde Tibet. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății..

-13%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Sidney

450 Lei 520 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Sidney. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-25%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Topaz Mistic Constance

410 Lei 545 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Topaz Mistic Constance. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. ..

--12%
Quickview

Set Argint Cuarț Fumuriu și Citrin Wales

590 Lei 525 Lei

Set Argint Cuarț Fumuriu și Citrin Wales. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria ..

Afişare 1 - 60 din 212 (4 pagini)