Seturi Bijuterii Argint

Grid View:
-18%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Coniac Islay

370 Lei 450 Lei

Set din argint și Chihlimbar natural coniac. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale ..

-18%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Elegance

275 Lei 335 Lei

Set din argint și Chihlimbar natural în nuanțe deosebite. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru propri..

-27%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar Augusta

255 Lei 350 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K și Chihlimbar natural, sistem de inchidere cercei cu pin. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelu..

-16%
Quickview

Set Argint Labradorit si Peridot Arda

560 Lei 670 Lei

Set Argint Labradorit si Peridot neșlefuit Arda. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medica..

-21%
Quickview

Set Argint Cuarț Roz Lovely

420 Lei 530 Lei

Set Argint Cuarț Roz Lovely. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor, ajută la..

-13%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Citrin Junona

650 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Citrin Junona. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorp..

-12%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar Green Grace

290 Lei 330 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K și Chihlimbar natural. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte aprecia..

-33%
Quickview

Set Argint Perle Sublime

190 Lei 285 Lei

Set perle colier si bratara Sublime. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Lungime colier: 45 cm Diametru perla: 0,6 cm ..

-8%
Quickview

Set Bijuterii Argint Zirconii Marciana

550 Lei 600 Lei

Set argint 925 rodiat cu pietre naturale zirconii, compus din cercei, colier si bratara. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconii Greutate:15 g..

-18%
Quickview

Set Argint Ametist Jolie

330 Lei 400 Lei

Set Argint Ametist Jolie. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist Jolie. Bijuterie din argint cu ametist..

-12%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Brigitte

590 Lei 670 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Brigitte. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtat..

-11%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Brielle

575 Lei 645 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Brielle. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoaz..

-21%
Quickview

Set Argint Ametist Verde Ofelia

275 Lei 350 Lei

Set Argint Ametist Verde Ofelia. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. SSet Argint Ametist Verde Ofelia. Bijuterie din ar..

-12%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Andrastre

375 Lei 425 Lei

Set de bijuterii din argint 925 cu Topaz Mistic Andrastre. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat î..

-13%
Quickview

Set Argint Ametist Suada

275 Lei 315 Lei

Set Argint Ametist Suada. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist Suada. Bijuterie din argint cu ametist..

-25%
Quickview

Set Argint Granat Suave

275 Lei 365 Lei

Set din argint cu granat natural. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsător. Bijuterie din argint si granat natural. Metal:Argint 92..

-13%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic si Ametist Serenity

390 Lei 450 Lei

Set Argint Topaz Mistic si Ametist Serenity. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de..

Indisponibil
-17%
Quickview

Set Argint Ametist Verde și Peridot Natural Balance

455 Lei 550 Lei

Set Argint Ametist Verde și Peridot Natural Balance. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Asociat cu soarele, Peridotul ..

-11%
Quickview

Set Argint Carneol Rasha

310 Lei 350 Lei

Set Argint Carneol Rasha. Precum focul neașteptat al unui apus de soare, carneolul captivează prin culoarea sa intensă. Cunoscut ca o piatră de potențare a motivației și a rezistenței, a leadershipului și a curajului, carneolul, purtat în bijuterii, aduce energie și determinare posesorului. În antichitate, ca și astăzi, se crede că carneolul îi aj..

-21%
Quickview

Set Argint Citrin Sole

275 Lei 350 Lei

Set Argint Citrin Sole. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprietăți..

-15%
Quickview

Set Argint Ametist Verde și Peridot Limetta

550 Lei 650 Lei

Set Argint Ametist Verde și Peridot Limetta. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Asociat cu soarele, Peridotul a fost a..

-21%
Quickview

Set Argint Ametist Verde și Peridot Lime

275 Lei 350 Lei

Set Argint Ametist Verde și Peridot Lime. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apre..

-21%
Quickview

Set Argint Carneol Orange

275 Lei 350 Lei

Set Argint Carneol Orange. Precum focul neașteptat al unui apus de soare, carneolul captivează prin culoarea sa intensă. Cunoscut ca o piatră de potențare a motivației și a rezistenței, a leadershipului și a curajului, carneolul, purtat în bijuterii, aduce energie și determinare posesorului. În antichitate, ca și astăzi, se crede că carneolul îi a..

-21%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Alluette

275 Lei 350 Lei

Set de bijuterii din argint 925 cu Topaz Mistic Alluette. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în..

-21%
Quickview

Set Argint Cuarț Fumuriu Malena

275 Lei 350 Lei

Set Argint Cuarț Fumuriu Malena. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterii din argint și cuarț fumuriu. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț fumuriu Dimensiuni pandantiv:2,5 cm Dimensiuni cercei:3,5 cm Greutate:8,..

-13%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Mira

500 Lei 575 Lei

Set de bijuterii din argint 925 cu Topaz Mistic Mira. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bij..

-18%
Quickview

Set Argint Labradorit Roberta

275 Lei 335 Lei

Set Argint Labradorit Roberta. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' pentru pers..

-12%
Quickview

Set Argint Labradorit Cara

435 Lei 495 Lei

Set Argint Labradorit Cara. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' pentru persoan..

-12%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii Chiara

435 Lei 495 Lei

Set Argint Piatra Lunii Chiara. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată ca talisman..

-16%
Quickview

Set Argint Granat Passion

435 Lei 515 Lei

Set din argint cu granat natural. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsător. Bijuterie din argint si granat natural. Metal:Argint 92..

-17%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Zitti

430 Lei 515 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Zitti. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul..

-23%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Sankar

435 Lei 565 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Sankar. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

-11%
Quickview

Set Argint Ametist Willow

445 Lei 500 Lei

Set Argint Ametist Willow. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist Willow. Bijuterie din argint cu ameti..

-9%
Quickview

Set Argint Ametist Verde Addison

455 Lei 500 Lei

Set Argint Ametist Verde Addison. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. SSet Argint Ametist Verde Addison. Bijuterie din ..

-12%
Quickview

Set Argint Carneol si Rubin Lillian

375 Lei 425 Lei

Set Argint Carneol si Rubin Lillian. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granate..

-21%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Isla

310 Lei 390 Lei

Set de bijuterii din argint 925 cu Topaz Mistic Isla. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bij..

-19%
Quickview

Set Argint Charoit Ametist Perla Everly

465 Lei 575 Lei

Set Argint Charoit Ametist Perla Everly. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Numele său este der..

-12%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Nova

650 Lei 735 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Nova. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul ..

-23%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Lily

445 Lei 575 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Lily. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul ..

-23%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Zoey

435 Lei 565 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Zoey. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Eu..

-10%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii Lapis Lazuli Nora

475 Lei 525 Lei

Set Argint Piatra Lunii Lapis Lazuli Nora. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată ..

-0%
Quickview

Set Bijuterii Argint Opal Tanzanit Isabella

435 Lei 435 Lei

Set Bijuterii Argint Opal Tanzanit Isabella. Frumusețea Opalului, „Regina Pietrelor”, constă în multitudinea de culori curcubeu, strălucește la cea mai mică mișcare și atrage privirile tuturor celor care îl privesc. Este o piatră prețioasă delicată, plăcută vederii, inspiră dragoste și speranță, inocență și puritate, aduce noroc și fericire. Este a..

-27%
Quickview

Set Argint Cuart Fumuriu Citrin Ametist Labradorit Ellie

365 Lei 500 Lei

Set Argint Cuart Fumuriu Citrin Ametist Labradorit Ellie. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață..

-11%
Quickview

Set Bijuterii Argint Coral si Granat Grace

530 Lei 595 Lei

Set Bijuterii Argint Coral si Granat Grace. Coralul rosu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linisterea emotiilor si readucerea pacii. Ajuta la dezvoltarea intuitiei, imaginatiei si vizualizarii. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granat..

-13%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic Amestist Peridot Chloe

450 Lei 520 Lei

Set Argint Topaz Mistic Amestist Peridot Chloe. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii..

-14%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Penelope

450 Lei 525 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Penelope. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazu..

-9%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Blue Topaz Eleanor

495 Lei 545 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Blue Topaz Eleanor. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purt..

-12%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Avery

495 Lei 565 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Avery. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în E..

-9%
Quickview

Set Argint Ruby Zoisit Granat si Jad Phoenix

495 Lei 545 Lei

Set Argint Ruby Zoisit Granat si Jad Phoenix. Ruby Zoisite prezintă o combinație de două pietre prețioase puternice: Rubin și Zoisit. Beneficiile rubinului în zoisit: echilibrarea energiei, creșterea abilităților psihice, eliberarea furiei suprimate și reglarea emoțiilor. Ruby Zoisitul este un cristal vindecător norocos pentru fericire, pasiune ș..

-17%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luna

395 Lei 475 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luna. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată ca..

-17%
Quickview

Set Argint Ametist Topaz Mistic Cianit Sublime

525 Lei 635 Lei

Set Argint Majestic cu ametist, topaz mistic si cianit Sublime. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Cianitul provine di..

-17%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Ecaterina

475 Lei 575 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Ecaterina. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoaz..

-11%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Eloise

535 Lei 600 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Eloise. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

-17%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine

475 Lei 575 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul este ..

-16%
Quickview

Set Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Majestic

755 Lei 900 Lei

Set Argint Majestic cu ametist, citrin, peridot, blue topaz. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Citrinul natural este ..

-13%
Quickview

Set Argint Ametist Verde și Peridot Ariana

350 Lei 400 Lei

Set Argint Ametist Verde și Peridot Ariana. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist Verde și Peridot Ari..

-20%
Quickview

Set Bijuterii Argint Blue Topaz Angelic

330 Lei 415 Lei

Set Bijuterii Argint Blue Topaz Angelic. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor ..

-14%
Quickview

Set Argint Ametist și Perlă Alice

600 Lei 700 Lei

Set Argint Ametist și Perlă Alice. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist și Perlă Alice. Bijuterie din..

-29%
Quickview

Set Argint Cuarț Roz și Granate Adine

350 Lei 495 Lei

Set Argint Cuarț Roz și Granate Adine. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor..

-25%
Quickview

Set Argint Citrin Fiori

235 Lei 315 Lei

Set Argint Citrin Fiori. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprietăț..

Afişare 1 - 60 din 142 (3 pagini)