Seturi Bijuterii Argint

Grid View:
Quickview

Set Bijuterii Argint Perla Biwa

725 Lei

Set argint 925 cu perla Biwa. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:perla Diametru cercei: 1,7 cm Dimensiune pandantiv:6,5 - 3,7 cm Greutate:29 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Naira

285 Lei

argint cu marcasite agate in culoarea chihlimbarului. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite D..

Quickview

Set Bijuterii Argint Perla Marcasite Saira

275 Lei

Set argint 925 cu marcasite si perla de cultura. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. ..

Indisponibil
Quickview

Set Bijuterii Argint Perla Rubine Nisha

290 Lei

Set argint 925 cu rubin si perla de cultura mare. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, imbunatateste sanatatea, alunga tristetea si aduce liniste si seninatate. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca a..

Quickview

Set Bijuterii Argint Rubine Sidef Ridhi

245 Lei

Set antichizat argint 925 cu rubine si sidef. Lantul de argint de 52 cm poate fi achizitonat separat, la pretul de 75 lei. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, imbunatateste sanatatea, alunga tristetea si aduce liniste si seninatate. Sideful, den..

Quickview

Set Bijuterii Argint Ametist Zoya

335 Lei

Set argint 925 cu ametist mov inchis. Lantul de 52 cm poate fi achizitionat separat la pretul de 75 lei. Piatra de ametist este un bun calmant natural, blocheaza stresul geopatic si energiile negative. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si em..

Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Zirconii Trisha

275 Lei

Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, zirconii Dimensiune cercei: 4,5 cm Dimensiune pan..

Quickview

Set Bijuterii Argint Ametist Kiara

385 Lei

Set argint 925 cu ametist. Piatra de ametist este un bun calmant natural, blocheaza stresul geopatic si energiile negative. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:..

Quickview

Set Bijuterii Argint Cristale Topaz Mistic Myra

255 Lei

Set din argint 925 cu cristale si piatra de topaz mistic sau piatra curcubeu.Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor e..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Topaz Mistic Alekta

310 Lei 442 Lei

Set din argint 925 cu piatra mare de topaz mistic. Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor existente, pentru ca incura..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Topaz Mistic Akana

295 Lei 421 Lei

Set din argint 925 cu piatra mare de topaz mistic sau piatra curcubeu.Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor existent..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Ametist Granat si Piatra Lunii Aggas

210 Lei 300 Lei

Set argint 925 cu pietre de ametist, granat si piatra lunii. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Piatra ..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Email Afra

285 Lei 407 Lei

Set argint 925 cu email. Cerceii sunt pe ureche. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

Indisponibil
-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Jad Narvi

395 Lei 564 Lei

Set argint 925 cu jad. Lantul poate fi achizitionat separat, avand lungimea de 58 cm si pretul de 175 lei. Jadul are proprietati vindecatoare, si este considerata piatra norocului pentru persoanele nascute in zodia fecioarei. Poate fi o amuleta impotriva energiilor negative si a bolilor. Produs unicat. Metal..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Perla Kivi

350 Lei 500 Lei

Set argint 925 cu cristale fine si perla de cultura mare. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Diametru cercei: 2,5 cm Lungime:4 cm ..

Afişare 1 - 15 din 24 (2 pagini)