Golden Amber


Grid View:
-26%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Louie

325 Lei 440 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Louie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lotus

1.235 Lei 1.500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lotus, cu detaliu floare de email. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducân..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Codrinne

445 Lei 550 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Codrinne. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Wanata

685 Lei 780 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Wanata. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Delicate

795 Lei 900 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Delicate. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Granate Contessa

625 Lei 755 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, granate și cristale Swarovski Contessa. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și ..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Maimutica

470 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Maimutica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floricica

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floricica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Sandra

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Sandra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Ank

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Ank. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străve..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floralis

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floralis. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Stefanie

395 Lei 500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Stefanie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lulla

355 Lei 450 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lulla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-6%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Broidery

1.595 Lei 1.700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, cu o superbă broderie din argint, încrustată cu strălucitoare cristale Swarovski. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în inter..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cornelia

355 Lei 400 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cornelia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Chiara

625 Lei 700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Chiara. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-18%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Verde Kirra

270 Lei 330 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural verde Kirra. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar verde, un mineral prețios care este extras în cantități mici și nu există în toate țările lumii. Acest mineral provine din vremuri străvechi, când încălzirea globală a început și copacii sub influența..

-16%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Verde Debby

460 Lei 550 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural verde Debby. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar verde, un mineral prețios care este extras în cantități mici și nu există în toate țările lumii. Acest mineral provine din vremuri străvechi, când încălzirea globală a început și copacii sub influența..

-5%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Casey

365 Lei 385 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Casey. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumini..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Carlie

255 Lei 290 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Carlie. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-16%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry Beverly

210 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural într-o culoare vie cherry Beverly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și..

Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Audrey

290 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Audrey. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-13%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Angie

280 Lei 320 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Angie. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumi..

-20%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar și Larimar Andi

280 Lei 350 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Andi. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii..

-13%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Alison

280 Lei 320 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Alison. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Origine..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Arabish

1.030 Lei 1.300 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Arabish. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chi..

-16%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar și Larimar Alisha

310 Lei 370 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Alisha. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Cherry Adalyn

165 Lei 200 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur și chihlimbar natural cherry Adalyn. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Charon

805 Lei 995 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, decorat cu cristale străluctioare Swarovski. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelu..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cherry Nurla

655 Lei 745 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cherry Nurla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-8%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cognac Elegance

830 Lei 900 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cognac Elegance. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvec..

-19%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry Adalyn

280 Lei 345 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural în nuanțe minunate Cherry Adalyn. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar p..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara

930 Lei 1.050 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-14%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea

665 Lei 770 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-19%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario

590 Lei 730 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-18%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Marisa

1.350 Lei 1.650 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Marisa. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece pro..

-9%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Albastru Estefania

1.090 Lei 1.200 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Estefania. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Perlă Magic Heart

1.090 Lei 1.320 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, chihlimbar natural în două nuanțe superbe și perlă naturală, sub formă de inimă. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarel..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Mireille

1.050 Lei 1.300 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Mireille. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lilly

655 Lei 745 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lilly. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Santos

1.955 Lei 2.200 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Santos. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-8%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Amaryllis

1.155 Lei 1.255 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Amaryllis. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Rouen

985 Lei 1.100 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Rouen. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Fleur de Orange

1.215 Lei 1.440 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Fleur de Orange, jumătate de sferă de chihlimbar oranj, cu un diametru de 3 cm și o grosime de 1,5 cm. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o pi..

-20%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Crina

975 Lei 1.220 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Crina. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-9%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Crisanta

1.550 Lei 1.700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Crisanta. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-7%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Dalila

1.075 Lei 1.150 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Dalila. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-8%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Verde Erika

1.550 Lei 1.680 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Astrid. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar verde, un mineral prețios care este extras în cantități mici și nu există în toate țările lumii. Acest mineral provine din vremuri străvechi, când încălzirea globală a început și copacii sub influența tem..

-13%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu și Perlă Naturală Karine

1.050 Lei 1.200 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu și Perlă Naturală Karine. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar roșu și perlă naturală. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar lemon și larimar Linna

890 Lei 1.000 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar lemon și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvech..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar albastru Zaida

900 Lei 1.140 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Zaida. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece prov..

-16%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari

590 Lei 700 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvec..

-10%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și larimar Aracely

950 Lei 1.050 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și larimar Aracely. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străve..

-10%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar verde Dahlia

1.350 Lei 1.500 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar verde Dahlia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și chihlimbar albastru Astrid

950 Lei 1.200 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar albastru Astrid. Descoperă o bijuterie deosebită din argint placat cu aur și chihlimbar albastru. Chihlimbarul albastru (Dominican Blue Amber) este rar și se găsește cel mai des în Republica Dominicană, câteva exemplare și în Indonezia sau Mexic. Aceasta rășină este atât de rară deoarece pro..

-7%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și ametist fațetat Shadi

575 Lei 620 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și ametist fațetat Shadi. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-9%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Verde Carol

395 Lei 435 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural verde Carol. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganț..

-9%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Carla

480 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Carla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Suzanne

355 Lei 415 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Suzanne. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chi..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Alya

325 Lei 400 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

Afişare 1 - 60 din 337 (6 pagini)