Golden Amber


Grid View:
-23%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur Chihlimbar Galben și Turcoaz Dalmar

385 Lei 500 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur 14K cu pietre semiprețioase chihlimbar galben și turcoaz Dalmar. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, ..

-26%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Multicolor Daia

465 Lei 625 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural multicolor Daia. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu Clevon

675 Lei 850 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural roșu Clevon. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Turcoaz Chad

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Turcoaz Chad. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turq..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Turcoaz Bello

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Turcoaz Bello. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre tur..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cognac Bayo

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Cognac Bayo. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Turcoaz Anisa

135 Lei 155 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietră semiprețioasă turcoaz Anisa. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franc..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Turcoaz Anando

210 Lei 260 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietră semiprețioasă turcoaz Amidah. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din fran..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Amidah

275 Lei 360 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Amidah. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de so..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar Galben și Turcoaz Amani

230 Lei 285 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural galben și turcoaz Amani. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură..

-19%
Quickview

Broșă Furnicuță Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Alzubra

210 Lei 260 Lei

Broșă din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Alzubra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare..

-20%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Adish

220 Lei 275 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur 18K cu piatra chihlimbar natural Adish. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii care sunt suspendate pentru totdeauna în structura sa aurie. Se aliniază înțelepciunii antice și poate fi un instrument puternic pentru reamintirea ..

-20%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Galben Abyan

195 Lei 245 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur și chihlimbar natural Abyan. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, ..

-25%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Verde Luxuriante

190 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural verde Luxuriante. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divin..

-25%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Verde Felce

190 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural verde Felce. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Or..

-25%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherries

190 Lei 255 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Cherries. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al l..

-25%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Sole

190 Lei 255 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Sole. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-26%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry Lilly

155 Lei 210 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural cherry Lilly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. O..

-26%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Amber Lilly

155 Lei 210 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural coniac Lilly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. O..

-20%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Albastru Derya

240 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural albastru Derya. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine...

-14%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Albastru Lilly

255 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural albastru Lilly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine...

-15%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Albastru Rosita

280 Lei 330 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural albastru Rosita. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Albastru și Perlă

459 Lei 550 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural albastru și perlă. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divi..

-15%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Albastru Berthe

250 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural albastru Berthe. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry Elena

375 Lei 450 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural cherry Elena. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. O..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry Paris

190 Lei 215 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural cherry Paris. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. O..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Verde Lucenza

370 Lei 455 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural verde Lucenza. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche..

Indisponibil
-24%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Sun

195 Lei 255 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Sun. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlim..

-10%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Imperialis

360 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Imperialis. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Ori..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Imperialis

385 Lei 430 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Imperialis. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Foxy

370 Lei 430 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cristal Swarovski și chihlimbar natural Foxy. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța..

-8%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Red Amber

550 Lei 600 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Red Amber. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a c..

-18%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Verde Luxenza

495 Lei 600 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural verde Luxenza. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. ..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Trio Amber

320 Lei 380 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Trio Amber. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Tina

245 Lei 285 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural și decorat cu cristale Swarovski Tina. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Maria

385 Lei 435 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Maria. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

Indisponibil
-13%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Hasemi

240 Lei 275 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Hasemi. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lili

175 Lei 200 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lili. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihli..

-12%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Larimar Laly

455 Lei 515 Lei

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Larimar Laly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăse..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Larimar si Chihlimbar Laly

185 Lei 225 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K, larimar și chihlimbar natural. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drag..

-18%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Laly

330 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Laly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii..

-15%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Roșu Sandra

255 Lei 300 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Sandra. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lum..

-23%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Margareta

310 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural și cristale Swarovski. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii ..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Carrie

375 Lei 425 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Carrie. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Origine..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Marie

195 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Marie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Laos

275 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Laos. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihli..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Julieta

430 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Julieta. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chi..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Zia

165 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Zia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlim..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Anne

295 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Anne. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihli..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Minerva

150 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural și decorat cu cristale Swarovski Minerva. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în p..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Mephisto

365 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural și decorat cu cristale Swarovski Mephisto. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în ..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Luisa

185 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Luisa. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Luana

290 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Luana. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-15%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Galben Miere

850 Lei 1.000 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 18K și chihlimbar galben miere.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în..

-17%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar Roșu Saperavi

595 Lei 715 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 18K și Chihlimbar natural roșu. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este benefic pentru zodii..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Roșu Saperavi

220 Lei 280 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Saperavi. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Roșu Saperavi

375 Lei 425 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Saperavi. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al l..

-15%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Albastru Massimo

320 Lei 375 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar albastru Massimo. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al l..

-23%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry Love

165 Lei 215 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural cherry Love. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Or..

-14%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry și Larimar Rellys

375 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural cherry și Larimar Rellys. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

Afişare 1 - 60 din 392 (7 pagini)