Lichidari de stoc

Grid View:
Quickview

Bratara Argint Labradorit Helsinki

850 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit Helsinki. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lungă ..

Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Dina

75 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, sistem de închidere cu pin. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentel..

-17%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Lisa

245 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, sistem de închidere tortiță englezească. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă ș..

Quickview

Cercei Argint Zultanit și Zirconii Zeyna

290 Lei

Cercei Argint Zultanit și Zirconii Zeyna. În atelierul maestrilor bijutieri, a luat naștere o piesă excepțională: acești cercei din argint cu o piatră centrală de zultanit înconjurată de zirconii strălucitoare. Argintul, prelucrat cu atenție de mâini pricepute, servește ca un cadru nobil pentru a pune în valoare strălucirea și eleganța pietrelor pr..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Rodiu Negru și Aur, cu Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve

715 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu rodiu negru și aur 18K, cu pietre naturale Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat rodiu negru și cu aur  - colecția NOMAD UNIQUE. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar..

-20%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Diana

200 Lei 250 Lei

Cercei din argint cu piatră din cuarț roz Diana. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace.  Numit si ..

Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Viviana

250 Lei

Cercei din argint 925 cu topaz mistic. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onest..

Quickview

Cercei Argint Zultanit și Zirconii Sufi

280 Lei

Cercei Argint Zultanit și Zirconii Sufi. În atelierul maestrilor bijutieri, a luat naștere o piesă excepțională: acești cercei din argint cu o piatră centrală de zultanit înconjurată de zirconii strălucitoare. Argintul, prelucrat cu atenție de mâini pricepute, servește ca un cadru nobil pentru a pune în valoare strălucirea și eleganța pietrelor pre..

Quickview

Cercei Argint Zultanit și Zirconii Zuleiha

410 Lei

Cercei Argint Zultanit și Zirconii Zuleiha. În atelierul maestrilor bijutieri, a luat naștere o piesă excepțională: acești cercei din argint cu o piatră centrală de zultanit înconjurată de zirconii strălucitoare. Argintul, prelucrat cu atenție de mâini pricepute, servește ca un cadru nobil pentru a pune în valoare strălucirea și eleganța pietrelor ..

Quickview

Inel Argint Ametist Irina

300 Lei

Inel Argint Ametist Irina. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul protejează împotriva energiilor negative, deochiului,..

Quickview

Pandantiv Argint Ametist Wika

560 Lei

Pandantiv din argint cu ametist Wika. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, amet..

Quickview

Bratara Argint Labradorit și Zirconii Heba

1.350 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit și zirconii Heba. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Mystical Stone

595 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit Mystical Stone. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie ..

-26%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Louie

325 Lei 440 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Louie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lotus

1.235 Lei 1.500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lotus, cu detaliu floare de email. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducân..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Codrinne

445 Lei 550 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Codrinne. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Wanata

685 Lei 780 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Wanata. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Delicate

795 Lei 900 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Delicate. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Granate Contessa

625 Lei 755 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, granate și cristale Swarovski Contessa. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și ..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Maimutica

470 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Maimutica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floricica

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floricica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Sandra

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Sandra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Ank

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Ank. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străve..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floralis

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floralis. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Stefanie

395 Lei 500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Stefanie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lulla

355 Lei 450 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lulla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-6%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Broidery

1.595 Lei 1.700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, cu o superbă broderie din argint, încrustată cu strălucitoare cristale Swarovski. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în inter..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cornelia

355 Lei 400 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cornelia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Chiara

625 Lei 700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Chiara. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Arabish

1.030 Lei 1.300 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Arabish. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chi..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Cherry Adalyn

165 Lei 200 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur și chihlimbar natural cherry Adalyn. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Charon

805 Lei 995 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, decorat cu cristale străluctioare Swarovski. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelu..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cherry Nurla

655 Lei 745 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cherry Nurla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-8%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cognac Elegance

830 Lei 900 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cognac Elegance. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvec..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Perlă Magic Heart

1.090 Lei 1.320 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, chihlimbar natural în două nuanțe superbe și perlă naturală, sub formă de inimă. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarel..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Mireille

1.050 Lei 1.300 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Mireille. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lilly

655 Lei 745 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lilly. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Santos

1.955 Lei 2.200 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Santos. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-8%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Amaryllis

1.155 Lei 1.255 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Amaryllis. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Rouen

985 Lei 1.100 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Rouen. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Fleur de Orange

1.215 Lei 1.440 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Fleur de Orange, jumătate de sferă de chihlimbar oranj, cu un diametru de 3 cm și o grosime de 1,5 cm. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o pi..

-20%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Crina

975 Lei 1.220 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Crina. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-9%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Crisanta

1.550 Lei 1.700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Crisanta. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-7%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Dalila

1.075 Lei 1.150 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Dalila. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-9%
Quickview

Brățară Argint Chihlimbar Albastru și Piatra Lunii Azizi

1.365 Lei 1.500 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din Chihlimbar într-un spectaculos albastru și Piatra Lunii, Azizi. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna conside..

-9%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar Leilani

1.650 Lei 1.820 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din chihlimbar în culori spectaculoase miere, chery, galben, cogniac Leilani. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeau..

-9%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Verde Carol

395 Lei 435 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural verde Carol. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganț..

-9%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Carla

480 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Carla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Suzanne

355 Lei 415 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Suzanne. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chi..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Alya

325 Lei 400 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-7%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Maura

385 Lei 415 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-20%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Zeus

795 Lei 995 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-8%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Alas

1.335 Lei 1.450 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Deus

875 Lei 1.020 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Forget Me Not

755 Lei 955 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Zenaide

465 Lei 555 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Zemfira

1.035 Lei 1.255 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Zamfira

695 Lei 815 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Seizi

855 Lei 1.050 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Diada

255 Lei 315 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche ..

Afişare 1 - 60 din 283 (5 pagini)