Atlantisit Stictit

Grid View:
-15%
Quickview

Cercei Argint Atlantisit și Citrin Muharebi

255 Lei 300 Lei

Cercei Argint Atlantisit și Citrin Muharebi. Atlantisitul este o superbă piatră care combină tonurile verzi ale serpentinului cu nuanțele de violet și roz ale stichtitei, creând o combinație de culori unică și atrăgătoare. Aceste pietre sunt găsite doar în sălbăticia îndepărtată din Tasmania. Această piatră poartă numele miticului oraș pierdut Atla..

-20%
Quickview

Set Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi

750 Lei 935 Lei

Set Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi. Atlantisitul este o superbă piatră care combină tonurile verzi ale serpentinului cu nuanțele de violet și roz ale stichtitei, creând o combinație de culori unică și atrăgătoare. Aceste pietre sunt găsite doar în sălbăticia îndepărtată din Tasmania. Această piatră poartă numele miticului oraș pierdu..

-27%
Quickview

Pandantiv Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi

520 Lei 715 Lei

Pandantiv Argint Atlantisit Stichtit și Citrin Muharebi. Atlantisitul este o superbă piatră care combină tonurile verzi ale serpentinului cu nuanțele de violet și roz ale stichtitei, creând o combinație de culori unică și atrăgătoare. Aceste pietre sunt găsite doar în sălbăticia îndepărtată din Tasmania. Această piatră poartă numele miticului oraș ..

-10%
Quickview

Bratara Argint Citrin și Atlantisit Hemera

1.350 Lei 1.500 Lei

Brățară din Argint 925 cu Atlantisit și Citrin Hemera. Atlantisitul este o superbă piatră care combină tonurile verzi ale serpentinului cu nuanțele de violet și roz ale stichtitei, creând o combinație de culori unică și atrăgătoare. Aceste pietre sunt găsite doar în sălbăticia îndepărtată din Tasmania. Această piatră poartă numele miticului oraș p..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)