Larimar

Grid View:
-12%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Larimar Laly

455 Lei 515 Lei

Set Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Larimar Laly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăse..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Larimar si Chihlimbar Laly

185 Lei 225 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K, larimar și chihlimbar natural. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drag..

-18%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Laly

330 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Laly. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii..

-14%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cherry și Larimar Rellys

375 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural cherry și Larimar Rellys. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-14%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Heaven

375 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Heaven. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-10%
Quickview

Inel Argint Larimar Magical Crystals

350 Lei 390 Lei

Inel Argint Larimar Magical Crystals Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala. Larimarul, purtat în bijuterii de aur sau argint, este benefic pentru..

Quickview

Brosa Argint Marcasite Larimar Cat

465 Lei

Brosa pisică cu marcasite, larimar și ochi de granat. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub ..

-11%
Quickview

Inel Argint Larimar Caoline

340 Lei 380 Lei

Inel Argint Larimar Caoline Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala. Larimarul, purtat în bijuterii de aur sau argint, este benefic pentru toate zo..

-11%
Quickview

Cercei Argint Larimar Sandalie

200 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar Sandalie. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, p..

-18%
Quickview

Cercei Argint Larimar Alhambra

350 Lei 425 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar Alhambra. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, p..

-9%
Quickview

Cercei Argint Larimar Sherezada

300 Lei 330 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza..

-20%
Quickview

Cercei Argint Larimar Summer Breeze

240 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza..

-28%
Quickview

Inel Argint Larimar și Blue Topaz Ivy

265 Lei 370 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Helge. Piatra Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniște, dragoste și pace, ..

-33%
Quickview

Inel Argint Larimar Eliana

280 Lei 415 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Eliana. Piatra Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniște, dragoste și pace,..

-10%
Quickview

Cercei Argint Larimar și Blue Topaz Ocean Blue

225 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar și blue topaz. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si ..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar și Blue Topaz Ocean

285 Lei

Pandantiv Argint Larimar și Blue Topaz Ocean. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza au..

-12%
Quickview

Cercei Argint Larimar Blue Topaz și Perluță

285 Lei 325 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar, blue topaz și perluță. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drago..

-16%
Quickview

Inel Argint Larimar Caraibe

240 Lei 285 Lei

Inel Argint Larimar Caraibe Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala. Larimarul, purtat în bijuterii de aur sau argint, este benefic pentru toate zo..

Quickview

Inel Argint Larimar Lotus

280 Lei

Inel Argint Larimar Lotus Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala. Larimarul, purtat în bijuterii de aur sau argint, este benefic pentru toate zodi..

-20%
Quickview

Inel Argint Larimar Israel

280 Lei 350 Lei

Inel Argint Larimar Israel Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala. Larimarul, purtat în bijuterii de aur sau argint, este benefic pentru toate zod..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute

465 Lei

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza autovindecarea, reduce depresia si apatia, curata mediul ambiant de elemente negative. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar Magical Crystals

465 Lei

Pandantiv Argint Larimar, Ametist, Granat, Blue Topaz, Citrin și Peridot Magical Crystals. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. A..

-26%
Quickview

Inel Argint Larimar Helge

360 Lei 485 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Helge. Piatra Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniște, dragoste și pace, ..

-5%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Casey

365 Lei 385 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Casey. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumini..

-12%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Carlie

255 Lei 290 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Carlie. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-19%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Galben și Larimar Audrey

235 Lei 290 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Audrey. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-20%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar și Larimar Andi

280 Lei 350 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Andi. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii..

-16%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar și Larimar Alisha

310 Lei 370 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural galben și Larimar Alisha. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al lumin..

-7%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar și Larimar Lovers

630 Lei 675 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar și Larimar Lovers. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniște, dragoste și pace, ..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara

930 Lei 1.050 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Barbara. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-14%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea

665 Lei 770 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Dorothea. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-19%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario

590 Lei 730 Lei

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, Chihlimbar Galben și Larimar Rosario. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-11%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar lemon și larimar Linna

890 Lei 1.000 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar lemon și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvech..

-16%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari

590 Lei 700 Lei

Bratara din argint 925 placat cu aur de 14K, chihlimbar galben și larimar Jabari. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străvec..

-27%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Larimar si Chihlimbar Sea Storm

720 Lei 990 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K, larimar și chihlimbar natural. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drag..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Larimar si Chihlimbar Zia

750 Lei 925 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K, larimar și chihlimbar natural. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drag..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Larimar si Chihlimbar Zao

1.500 Lei 1.750 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K, larimar și chihlimbar natural. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drag..

-13%
Quickview

Inel Argint Larimar și Blue Topaz Oskie

245 Lei 280 Lei

Inel din argint, larimar și blue topaz. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza autovindec..

-3%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Larimar Ophelia

580 Lei 600 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K și pietre naturale chihlimbar si larimar. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul es..

Afişare 1 - 39 din 39 (1 pagini)