Agat

Grid View:
-29%
Quickview

Inel Argint Agat Milana

320 Lei 450 Lei

Inel din argint cu agat albastru. Piatra a prosperitatii, sanatatii si longevitatii, agata are calitati care echilibreaza energiile, reduc anxietatea si stresul si sporesc curajul, capacitatea de concentrare, vointa si claritatea gandirii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat Marime: 8,7/59 mm Greutat..

Quickview

Inel Argint Agat Serika

265 Lei

Inel din argint cu agat Botswana. Piatra a prosperitatii, sanatatii si longevitatii, agata are calitati care echilibreaza energiile, reduce anxietatea si stresul si sporeste curajul, capacitatea de concentrare, vointa si claritatea gandirii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat Marime: 17/57 mm Greuta..

Quickview

Pandantiv Argint Agat Turcoaz Alyssa

165 Lei

Pandantiv din argint 925 cu agat si turcoaz. Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intareste sistemul imunitar fizic si psihic si regenereaza tesuturile, favorizeaza asimilarea substantelor nutritive, alunga poluarea si infectiile virale. Benefica pentru guta, reumatism si stomac. Aceasta piatra este antiinflamat..

Indisponibil
Quickview

Pandantiv Argint Agat Ketak

205 Lei

Pandantiv bufnita cu marcasite si agat verde. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Piatra a prosperitatii, sanatatii si longevitati..

Quickview

Inel Argint Agat verde Jared

235 Lei

Inel din argint cu agat verde, lucrat manual. Piatra a prosperitatii, sanatatii si longevitatii, agata are calitati care echilibreaza energiile, reduce anxietatea si stresul si sporeste curajul, capacitatea de concentrare, vointa si claritatea gandirii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat verde Marime:..

Quickview

Inel Argint Agat de Botswana Pansy

235 Lei

Inel din argint cu agat de Botswana. Piatra a prosperitatii, sanatatii si longevitatii, agata are calitati care echilibreaza energiile, reduc anxietatea si stresul si sporesc curajul, capacitatea de concentrare, vointa si claritatea gandirii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat Marime: reglabil Gre..

Quickview

Inel Argint Agat Circe

210 Lei

Inel din argint cu agat albastru. Dimensiunea pietrei este 3/2,3 cm. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat Marime: reglabil Greutate:12,5 g..

Quickview

Inel Argint Agat Daria

165 Lei

Inel din argint cu agat albastru. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat Marime: 9,5 61 cm Diametru: 2,3 cm Greutate:12,5 g..

Indisponibil
Quickview

Inel Argint Agat Dafne

185 Lei

Inel din argint cu agat albastru. Dimensiunea pietrei este 3/2 cm. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Agat Marime: reglabil Greutate:12,8 g..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)