Ametist

Grid View:
-11%
Quickview

Cercei Argint Peridot Ametist Larimar Kenya

245 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 cu peridot, ametist si larimar naturale Kenya. Acești cercei sunt confecționați din argint de înaltă calitate, oferind o bază strălucitoare și elegantă pentru pietrele prețioase. Peridotul, cunoscut pentru culoarea sa verde vibrantă și strălucirea naturală, dă o notă de prospețime. Alături de peridot, sunt încrustate ametiste,..

-20%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna

280 Lei 350 Lei

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar vânzătorii nu..

-20%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Ametist și Perluță

280 Lei 350 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic, ametist și perluță. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Bal..

-13%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz și Ametiste Feli

280 Lei 320 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Ametiste Feli. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut fi folo..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Rodiu Negru și Aur, cu Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve

715 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu rodiu negru și aur 18K, cu pietre naturale Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat rodiu negru și cu aur  - colecția NOMAD UNIQUE. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar..

Quickview

Cercei Argint Ametist și Perluță Julieta

200 Lei

Cercei Argint Ametist și Perluță Julieta. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă. Cercei Argint Ametist Deleuze. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist Greutate: 4 g..

Quickview

Inel Argint Ametist Millie

240 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Ametist Millie. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Metal:Argint ..

-11%
Quickview

Cercei Argint Calcedonia Ametist și Perluță

340 Lei 380 Lei

Cercei Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale ușor luminoase de albastru și mov, aduce un aer de calm și seninătate la aceși cercei, iar Ametistul, cu nuanța sa bogată de violet, simbolizează echilibrul emoțional și intuiția. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, adaugă un element de eleganță clasică, completând ..

Quickview

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță

630 Lei

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale delicate de albastru și mov, simbolizează seninătatea și calmul, aducând o notă de prospetime colecției. Ametistul, cu nuanța sa profundă de violet, reprezintă echilibrul emoțional și intuiția, oferind un contrast armonios cu Calcedonia. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, compl..

-34%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Caboson și Ametist Savannah

420 Lei 635 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Caboson și Ametiste Savannah. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Ametistul este una dintre gemele naturale care a..

-28%
Quickview

Inel Argint Ametist Verde Riley

260 Lei 360 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Ametist Verde Riley. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Metal:Ar..

-29%
Quickview

Inel Argint Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila

280 Lei 395 Lei

Inel din argint 925 cu piatre naturale Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că stimulează ins..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Piatra Lunii

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și piatra lunii naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Piatra Lunii, sunt adevărate opere de artă care îmbină trei pietre prețioase distincte, aducând o notă de farmec și mister în universul bijuteriilor. Blue Topaz..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Citrin Ducesse

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și citrin naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Citrin, sunt bijuterii cu adevărat uluitoare, îmbinând trei pietre prețioase distincte într-un design captivant. Blue Topaz, cu nuanțele sale senine de albastru, aduce..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Citrin

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și citrin naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Citrin, sunt bijuterii cu adevărat uluitoare, îmbinând trei pietre prețioase distincte într-un design captivant. Blue Topaz, cu nuanțele sale senine de albastru, aduce..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz și Ametiste Genova

350 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametiste și blue topaz naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz și Ametiste sunt bijuterii de excepție care îmbină luxul cu frumusețea naturală a pietrelor prețioase. Cu un design elegant și sofisticat, acești cercei vor aduce o notă subtilă de rafinament oricărei țin..

Quickview

Cercei Argint Ametist Vicenta

195 Lei

Cercei din argint 925 cu ametist Vicenta. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă. Acești cercei sunt confecționați din argint de înaltă calitate și au ametist ca piatră centrală. Ametistul este o piat..

Quickview

Cercei Argint Ametist Venezia

165 Lei

Cercei din argint 925 cu ametist Venezia . Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă. Acești cercei sunt confecționați din argint de înaltă calitate și au ametist ca piatră centrală. Ametistul este o pia..

Quickview

Inel Argint Labradorit Perlă Barocă și Citrine

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă și citrine. În atelierul bijutierului, o capodoperă de eleganță naturală a prins viață: un inel din argint cu labradorit, perla barocă și citrine. Argintul lucrat cu iscusință servește drept fundal pentru a pune în valoare frumusețea și strălucirea pietrelor prețioase. Piatra centrală, labradorit..

Quickview

Inel Argint Labradorit și Perlă Barocă Suni

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă, ametist și peridot. Într-un atelier plin de mister, meșterul bijutier a creat o bijuterie unică și fermecătoare: un inel din argint cu labradorit, perla barocă, peridot și ametist. Argintul pur a fost modelat cu migală pentru a forma un cadru subtil, dar elegant, care să îmbrățișeze cu delicatețe p..

Quickview

Inel Argint Ametist Irina

300 Lei

Inel Argint Ametist Irina. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul protejează împotriva energiilor negative, deochiului,..

Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Ametist și Turmaline Doll

825 Lei

Pandantiv Argint Perla Barocă Ametist și Turmaline Doll. Pandantivul Argint cu Perla Barocă, Ametist și Turmaline este o bijuterie care aduce în prim plan eleganța și misterul. Perla barocă, cu forma ei unică și neregulată, reprezintă rafinamentul și natura imprevizibilă a frumuseții. Cu nuanțe de purpuriu intens, ametistul adaugă o notă de mister ..

Quickview

Pandantiv Argint Ametist Wika

560 Lei

Pandantiv din argint cu ametist Wika. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, amet..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz și Ametist Anima

395 Lei

Pandantiv Argint Cuart Roz și Ametist Anima. Cuarțul roz, cu nuanțe diafane, este asociat cu iubirea și armonia, emanând o energie blândă și calmă. În acest pandantiv, cuarțul roz este încadrat într-o ramă subțire de argint, care îl pune în valoare într-un mod subtil și sofisticat. Ametistul, cu nuanțele sale de mov profund, adaugă un strop de m..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Ametiste Daphne

665 Lei

Pandantivul Argint Piatra Lunii și Ametiste este o bijuterie sublimă ce aduce în prim plan combinația perfectă între lumina magică a pietrei lunii și strălucirea nobilă a ametistelor. Piatra Lunii, cu jocul său subtil de culori iridescente, amintește de lumina suavă a lunii în nopțile senine, iar ametistele, cu nuanța lor profundă de violet, adaugă..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Ametiste Magnus

655 Lei

Pandantivul Argint Piatra Lunii și Ametiste este o bijuterie sublimă ce aduce în prim plan combinația perfectă între lumina magică a pietrei lunii și strălucirea nobilă a ametistelor. Piatra Lunii, cu jocul său subtil de culori iridescente, amintește de lumina suavă a lunii în nopțile senine, iar ametistele, cu nuanța lor profundă de violet, adaugă..

Quickview

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre

275 Lei

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre. Pandantivul Argint Cristale Multicolore 7 Chakre este o bijuterie excepțională ce simbolizează armonia, echilibrul și energia interioară. Inspirat de învățăturile vechi ale chakrelor, acest pandantiv este o expresie a conexiunii spirituale și a căutării echilibrului interior. Cele 7 cristale multic..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Ametist Ariel

245 Lei

Pandantiv Cruce Argint Ametist Ariel Pandantivul Argint Ametist Ariel este o bijuterie care aduce magia naturii într-o formă captivantă și elegantă. Acest pandantiv strălucește cu o eleganță de poveste, capturând esența zeiței apei și a vântului, Ariel. Ametistul, cu nuanțele sale variate de violet, conferă acestui pandantiv o aură de rafinament..

Quickview

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii

760 Lei

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii. Brățara Argint cu Ametist, Blue Topaz și Piatra Lunii este o bijuterie extraordinară, care îmbină într-un mod sublim trei pietre prețioase diferite pentru a crea o piesă cu adevărat impresionantă. Această brățară emite o aură de mister și eleganță, evidențiind frumusețea și strălucirea acestor piet..

Quickview

Bratara Argint Șapte Chakre

480 Lei

Bratara Argint Șapte Chakre, cu pietre naturale ametist, citrin, blue topaz, peridot, citrin, carneol, granat, iolit, topaz. Descoperă esența armoniei interioare cu brățara Argint Șapte Chakre, o bijuterie ce strălucește cu culorile cele mai vibrante ale sufletului tău. Fiecare piatră prețioasă, de la ametistul purpuriu care deschide Porțile Cunoaș..

-10%
Quickview

Inel Argint cu Ametist Gyasi

270 Lei 300 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Gyasi. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atr..

-4%
Quickview

Inel Argint Ametist Argentinian Lavandă Azibo

530 Lei 550 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală ametist argentinian lavandă Azibo.Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul proteje..

-12%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca, Ametist și Blue Topaz Amsu

440 Lei 500 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale perla baroca, ametist și blue topaz Amsu. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică p..

-15%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz

655 Lei 770 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz. Acest inel este o adevărată operă de artă în lumea bijuteriilor. El combină eleganța argintului placat cu aur 18K cu o paletă eclectică de pietre prețioase. Ametistul aduce o notă de rafinament cu nuanțele sale purpurii, în timp ce cianitul adaugă mister și profunzime cu albastrul său..

-11%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist și Cianite

495 Lei 555 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Ametist și Cianite naturale. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților..

Indisponibil
-15%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Ametist Diana

1.060 Lei 1.250 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, chihlimbar și un ametist natural. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganț..

-17%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar și Ametist Sandala

550 Lei 660 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar si ametist. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, Polonia și L..

-19%
Quickview

Inel Argint Ametist Cora

190 Lei 235 Lei

Inel argint cu piatră de ametist. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor pentru frumusețea sa uluitoar..

-23%
Quickview

Inel Argint Ametist Hermetic

275 Lei 355 Lei

Inel argint cu piatră de ametist. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor pentru frumusețea sa uluitoar..

-14%
Quickview

Cercei Argint Granat Ametist Peridot Perlă Barocă

375 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 cu granat, ametist, peridot și perlă naturală, o fuziune uluitoare de eleganță, rafinament și frumusețe vibrantă din pietre prețioase. Granatul strălucitor, o piatră prețioasă cunoscută pentru nuanța sa de roșu intens, simbolând dragostea și pasiunea, emană un farmec atemporal. Peridotul, în culoarea sa verde fascinantă, creea..

-17%
Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Ametist și Peridot Shay

445 Lei 535 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu topaz mistic, peridot si ametist. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incre..

-18%
Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Ametist și Peridot

420 Lei 510 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu topaz mistic, peridot si ametist. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incre..

-14%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Zya

220 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist natural. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Amet..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Onix și Ametist Verde Morigan

470 Lei 550 Lei

Pandantiv din argint 925 cu onix si ametist verde. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări ..

-13%
Quickview

Set Argint Onix și Ametist Verde Morigan

650 Lei 750 Lei

Set Argint Onix și Ametist Verde Morigan. Nobilul Onix este cea mai veche piatră, cunoscută și utilizată chiar de primele civilizații pentru frumusețea și energia sa puternică. Această piatră neagră era foarte apreciată pentru a fi folosită în ceremonii și lucrări magice și ca amuletă pe săbii, scuturi și armuri pentru a proteja și întări războinic..

-13%
Quickview

Bratara de Argint cu Granat, Cuart, Ametist si Citrin Margie

790 Lei 905 Lei

Bratara din Argint 925 cu piatre semipretioase: granat, cuarț fumuriu, ametist lavanda, citrin si ametist verde. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Cuart, Ametist, Citrin Lungime:21 cm Greutate: 21,1 g..

-12%
Quickview

Inel Argint Peridot Topaz Mistic Ametist Crown Chakra

290 Lei 330 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala peridot brut și fațetat, topaz mistic și ametist Crown Chakra. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în ..

-15%
Quickview

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Nuwa

255 Lei 300 Lei

Inel din Argint 925, rodiat, cu Turcoaz mov si Ametist Nuwa. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe alte..

-24%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Peridot, Cuart Fumuriu și Prehnit Eda

530 Lei 695 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Peridot, Cuarț Fumuriu și Prehnit Eda. Cerceii cu peridot, ametist și prehnit sunt o combinație impresionantă de pietre prețioase care creează o bijuterie unică și atrăgătoare.Peridotul este o piatră prețioasă verde-lime care este de mult timp asociată cu protecția, vindecarea și ..

-31%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Elal

175 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist natural. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Amet..

-6%
Quickview

Cercei Argint Ametiste și Perle Paris

665 Lei 710 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, unicat, cu ametiste și perle naturale. Cercei eleganți, lungi, cu ametiste și perle naturale, încadrate de zirconii, sunt accesoriul perfect care va aduce un touch de eleganță oricărei ținute. Aceste cercei frumos placați cu aur și perle și ametiste sunt o adevărată expresie a eleganței și luxului. Realizați c..

-6%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametiste și Perle New York

665 Lei 710 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametiste și perle naturale. Cercei eleganți, lungi, cu ametiste și perle naturale, încadrate de zirconii, sunt accesoriul perfect care va aduce un touch de eleganță oricărei ținute. Aceste cercei frumos placați cu aur și perle și ametiste sunt o adevărată expresie a eleganței și l..

-24%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Peridot, Ametist și Prehnit Sahika

530 Lei 695 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Peridot, Ametist și Prehnit Sahika. Cerceii cu peridot, ametist și prehnit sunt o combinație impresionantă de pietre prețioase care creează o bijuterie unică și atrăgătoare.Peridotul este o piatră prețioasă verde-lime care este de mult timp asociată cu protecția, vindecarea și nor..

-16%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Savanah

290 Lei 345 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist natural. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Amet..

-23%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist Verde Jungle

430 Lei 560 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametist Verde. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametis..

-28%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Ametist și Carneol Samantha

935 Lei 1.300 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Ametiste și Carneol. Cerceii cu carneol și ametist sunt o combinație reușită între două pietre spectaculoase. Carneolul are o culoare profundă de roșu-portocaliu și este cunoscut pentru asocierea sa cu curajul, motivația și creativitatea. Ametistul are o nuanță frumoasă de mov și ..

-21%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Ametist și Peridot Kunda

595 Lei 755 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Ametist și Peridot naturale. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților..

-9%
Quickview

Set Argint Ametist Fațetat Sintra

590 Lei 650 Lei

Set Argint Ametist Fațetat Sintra. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist Avignon. Bijuterie din argint..

-18%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii și Ametist Dinara

185 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală piatra lunii și ametist. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este s..

-14%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino

285 Lei 330 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turco..

Afişare 1 - 60 din 222 (4 pagini)