Calcedonia

Grid View:
-11%
Quickview

Cercei Argint Calcedonia Ametist și Perluță

340 Lei 380 Lei

Cercei Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale ușor luminoase de albastru și mov, aduce un aer de calm și seninătate la aceși cercei, iar Ametistul, cu nuanța sa bogată de violet, simbolizează echilibrul emoțional și intuiția. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, adaugă un element de eleganță clasică, completând ..

Quickview

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță

630 Lei

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale delicate de albastru și mov, simbolizează seninătatea și calmul, aducând o notă de prospetime colecției. Ametistul, cu nuanța sa profundă de violet, reprezintă echilibrul emoțional și intuiția, oferind un contrast armonios cu Calcedonia. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, compl..

-29%
Quickview

Inel Argint Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila

280 Lei 395 Lei

Inel din argint 925 cu piatre naturale Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că stimulează ins..

Quickview

Cercei Argint Calcedonia Cuarț Onix și Perla

300 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu calcedonia, cuarț, onix și perlă de cultură. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că îmbunătă..

-24%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur și Calcedonia Hermes

195 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Calcedonia Hermes. Cerceii cu calcedonie sunt o bijuterie frumoasă care pune în valoare frumusețea naturală a acestei pietre prețioase uimitoare. Calcedonia este un mineral translucid care vine într-o gamă largă de culori, de la albastru deschis la roz pal. Piatra are o frumusețe ..

Quickview

Pandantiv Argint Calcedonia Ametist și Perluță

250 Lei

Pandantiv Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale pastelate de albastru și mov, adaugă o notă de seninătate și calm, creând un contrast armonios cu Ametistul, care emană o nuanță profundă de violet și simbolizează echilibrul emoțional și intuiția. Perluța, cu strălucirea sa delicată, completează designul, conferind un aer..

-19%
Quickview

Cercei Argint Calcedonia Sky

235 Lei 290 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu Calcedonia Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că îmbunătățește absorbția minerale..

-11%
Quickview

Cercei Argint Calcedonia Sea

165 Lei 185 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu calcedonia. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că îmbunătățește absorbția minera..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)