Carneol

Grid View:
Quickview

Inel Argint Carneol Paola

210 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala carneol. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Carneol Marime: 8/57,5 mm Lungime x ..

Indisponibil
Quickview

Bratara Argint Turcoaz Carneol Marigold

460 Lei

Bratara din argint 925 cu turcoaz si carneol. Provenienta: Bali. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intarest..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite si Carneol Liatris

245 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite si carneol. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs..

Indisponibil
Quickview

Inel Argint Carneol Alicia

245 Lei

Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare.  Metal:Argint 925 Piatra:Carneol Marime: 8, 57 mm si 9, 59mm Greutate:11,7 g..

Quickview

Inel Argint Carneol Zira

198 Lei

Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Carneol Marime: 6,5, 54 mm Greutate:10,5 g..

Quickview

Butoni Argint Carneol James

195 Lei

Butoni de argint 925 cu carneol. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Carneol Marime: 2,5 x 1,5 cm Greutate:12,6 g..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)