Close and don't show again!!!

Carneol

Grid View:
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Carneol Strugure

350 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale carneol, in forma de strugure. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs unicat. Metal:Argi..

-11%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Carneol Gianna

85 Lei 95 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale carneol, in forma de broscuta. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs unicat. Metal:Argi..

Quickview

Inel Argint Carneol Paola

210 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala carneol. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Carneol Marime: 8/57,5 mm Lungime x ..

Indisponibil
Quickview

Bratara Argint Turcoaz Carneol Marigold

460 Lei

Bratara din argint 925 cu turcoaz si carneol. Provenienta: Bali. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intarest..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite si Carneol Liatris

245 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite si carneol. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs..

Quickview

Inel Argint Carneol Alicia

245 Lei

Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare.  Metal:Argint 925 Piatra:Carneol Marime: 8, 57 mm si 9, 59mm Greutate:11,7 g..

Quickview

Inel Argint Carneol Zira

220 Lei

Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Carneol Marime: 6,5, 54 mm Greutate:10,5 g..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)