Charoit

Grid View:
-22%
Quickview

Pandantiv Argint Charoit Ametist si Perlă Barocă Lavande

510 Lei 650 Lei

Pandantiv Argint Charoit Ametist si Perlă Barocă Lavande. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Nu..

-14%
Quickview

Set Argint Charoit Ametist Perla Barocă Lavande

650 Lei 757 Lei

Set Argint Charoit Ametist Perla Barocă Lavande. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Numele său ..

-38%
Quickview

Cercei Argint Charoit Lavande

140 Lei 225 Lei

Cercei Argint Charoit Lavande, sistem de prindere cu pin. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Nu..

-22%
Quickview

Cercei Argint Charoit Dianet

175 Lei 225 Lei

Cercei Argint Charoit Dianet. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Numele său este derivat de la ..

-11%
Quickview

Inel Argint Charoit Giselle

235 Lei 265 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală charoit. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Numele său e..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)