Chihlimbar

Grid View:
Indisponibil
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Yuki

105 Lei

Cercei mari cu piatra de chihlimbar natural. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 2 cm Dimensiune piatra: 1 cm ..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Yarrow

255 Lei

Pandant mare din argint 925 cu piatra chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune piatra: 3 x 2,7 cm Greutate:1..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Bluebell

205 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu pietre de chihlimbar in forma de cruce. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimen..

Quickview

Inel Argint Chihlimbar Tuya

115 Lei

Inel din argint cu pietre de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Marime: 14/54 mm Lungime: 3,2 cm Greu..

-16%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Hansa

210 Lei 250 Lei

Cercei mari din argint 925 cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 5 cm Greutate:7,6 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Cecilia

210 Lei

Cercei mari cu piatra de chihlimbar natural. Dimensiunea pietrei este de 2 cm x 1 cm. Regiunea de provenienta: Kaliningrad. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. M..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Charm

205 Lei

Cercei mari din argint 925 cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Dimensiune piatra: 2 ..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Anastasia

145 Lei 170 Lei

Cercei mari din argint 925 cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 4 cm Greutate:4,4 g..

-17%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Anastasia

125 Lei 150 Lei

Cercei cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 3,5 cm Greutate:3,5 g..

-27%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Santorini

110 Lei 150 Lei

Cercei argint 925 cu pietre de chihlimbar in 4 nuante diferite. Regiunea de provenienta: Kaliningrad. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 P..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Marsala

110 Lei

Cercei cu piatra de chihlimbar brun. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 3,5 cm Greutate:3,1 g..

-10%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Vegas

135 Lei 150 Lei

Cercei argint 925 cu chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 3 cm Greutate:4,2 g..

-18%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Nuza

135 Lei 165 Lei

Cercei cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 4,2 cm Greutate:4,3 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Natasha

135 Lei

Cercei mari din argint 925 cu piatra de chihlimbar brun. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 3,5 cm Greutate:3,5 g..

Indisponibil
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Iva

135 Lei

Cercei mari din argint 925 cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:3,5 g..

Afişare 1 - 15 din 121 (9 pagini)