Chihlimbar

Grid View:
-18%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Sandra

330 Lei 400 Lei

Set Argint Chihlimbar Sandra. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Sandrina

95 Lei 125 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar Sandrina Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat..

-25%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Sandra

225 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Sandra.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și L..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Cora

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Cora.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lit..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Suzie

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Suzie.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Li..

-15%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Lillet

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Lillet.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și L..

-36%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Kare

175 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și Chihlimbar Kare. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna cons..

-33%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Santos

185 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și Chihlimbar Santos. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna co..

-30%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Square

175 Lei 250 Lei

Colier Chihlimbar Natural Square. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural aut..

-30%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Trix

175 Lei 250 Lei

Colier Chihlimbar Natural Trix. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural auten..

-29%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Verde Specs

125 Lei 175 Lei

Cercei argint 925 cu piatra de chihlimbar Verde Specs. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale e..

-22%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Inca

1.950 Lei 2.500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Inca. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural auten..

-38%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Amber Joy

250 Lei 400 Lei

Colier Chihlimbar Natural Amber Joy. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural ..

-10%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Mexico

1.350 Lei 1.500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Mexico. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural aut..

-17%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Honey

650 Lei 780 Lei

Colier Chihlimbar Natural Honey. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural aute..

-10%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Amber Beauty

1.350 Lei 1.500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Amber Beauty. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natur..

-35%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Miel

259 Lei 400 Lei

Colier Chihlimbar Natural Miel. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natural auten..

-35%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Golden Honey

259 Lei 400 Lei

Colier Chihlimbar Natural Golden Honey. Chihlimbarul, numit adesea "Aurul Mării", este o rășină prețios cu o istorie bogată, venerat de civilizații de-a lungul mileniilor pentru frumusețea și puterile sale mistice. Legendele îl descriu ca lacrimi ale zeilor, picături de soare și miere solidificată. Această bijuterie este creată din chihlimbar natur..

-23%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur Chihlimbar Galben și Turcoaz Dalmar

385 Lei 500 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur 14K cu pietre semiprețioase chihlimbar galben și turcoaz Dalmar. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, ..

-26%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Multicolor Daia

465 Lei 625 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural multicolor Daia. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-21%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur 14K și Chihlimbar Roșu Clevon

675 Lei 850 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur de 14K și chihlimbar natural roșu Clevon. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. ..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Cognac Bayo

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural Cognac Bayo. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și..

-20%
Quickview

Cercei Argint și Chihlimbar Bashir

220 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Bashir. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în re..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Bahari

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și Chihlimbar Bahari. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna co..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Azuka

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Azuka. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost..

-19%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Azim

250 Lei 310 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Azim. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost ..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Azad

240 Lei 300 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Azad. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost ..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Aysha

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Aysha. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost..

Indisponibil
-18%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Ayo

245 Lei 300 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Ayo. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost d..

-20%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint și Chihlimbar Ashia

220 Lei 275 Lei

Pandantiv Cruce Argint 925 și piatră pretioasă Chihlimbar Ashia. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Amidah

275 Lei 360 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Amidah. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de so..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar Galben și Turcoaz Amani

230 Lei 285 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural galben și turcoaz Amani. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură..

-16%
Quickview

Broșă Furnicuță Argint cu Chihlimbar și Turcoaz Amadi

155 Lei 185 Lei

Broșă din argint 925 cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Amadi. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a f..

-19%
Quickview

Broșă Furnicuță Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Alzubra

210 Lei 260 Lei

Broșă din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Alzubra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare..

-23%
Quickview

Broșă Pandantiv Argint Chihlimbar Akono

255 Lei 330 Lei

Broșă/ Pandantiv din argint 925 cu piatră semiprețioasă chihlimbar Akono. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihli..

-20%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Roșu Adish

220 Lei 275 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur 18K cu piatra chihlimbar natural Adish. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia plantelor vii care sunt suspendate pentru totdeauna în structura sa aurie. Se aliniază înțelepciunii antice și poate fi un instrument puternic pentru reamintirea ..

-20%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Chihlimbar Galben Abyan

195 Lei 245 Lei

Inel din argint 925 placat cu aur și chihlimbar natural Abyan. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, ..

-17%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Naser

165 Lei 198 Lei

Inel din argint 925 cu piatră chihlimbar Naser. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitolog..

-20%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Jabaar

195 Lei 245 Lei

Inel din argint 925 cu piatră chihlimbar Jabaar. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitolo..

-13%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar și Ametist Hestia

830 Lei 950 Lei

Inel Argint Rodiat Chihlimbar Coniac, Chihlimbar Miere și Ametist Ceres. Inelul din argint rodiat combină într-o manieră elegantă chihlimbarul cherry, chihlimbarul miere și ametistul, creând o bijuterie deosebită. Chihlimbarul coniac aduce nuanțe vibrante, în timp ce chihlimbarul miere, cu tonurile sale calde de galben-auriu, adaugă o notă de lumin..

-13%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Miere și Blue Topaz Soleil

605 Lei 695 Lei

Inel Argint Chihlimbar Miere și Blue Topaz Soleil. Inelul din argint, încrustat cu chihlimbar miere și blue topaz "Soleil", este o piesă de bijuterie care iradiază frumusețe și eleganță. Chihlimbarul miere, cu nuanțele sale calde, reminiscente ale soarelui, oferă o lumină naturală și o energie pozitivă. Blue topaz-ul "Soleil" completează acest tabl..

-13%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Miere și Ametist Hemera

625 Lei 715 Lei

Inel Argint Rodiat Chihlimbar Miere și Ametist Hemera. Inelul din argint rodiat cu chihlimbar miere și ametist este o combinație splendidă de culoare și eleganță. Chihlimbarul miere, cu nuanțele sale calde și luminoase de galben, evocă sentimente de căldură și optimism, în timp ce ametistul adaugă o notă de distincție și mister cu tonurile sale pro..

-8%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Cherry și Citrin Hera

595 Lei 650 Lei

Inel Argint Chihlimbar Cherry și Citrin Hera. Inelul din argint îmbină chihlimbarul cherry cu citrinul, creând o bijuterie luminoasă și plină de viață. Chihlimbarul cherry, cu nuanțele sale bogate de roșu, simbolizează pasiunea și energia, în timp ce citrinul, cu strălucirea sa galben-aurie, aduce bucurie și optimism. Acest inel este un amestec per..

-18%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar și Ametist Ceres

900 Lei 1.100 Lei

Inel Argint Rodiat Chihlimbar Cherry, Chihlimbar Miere și Ametist Ceres. Inelul din argint rodiat combină într-o manieră elegantă chihlimbarul cherry, chihlimbarul miere și ametistul, creând o bijuterie deosebită. Chihlimbarul cherry aduce nuanțe vibrante de roșu, evocând pasiune și energia, în timp ce chihlimbarul miere, cu tonurile sale calde de ..

-17%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar și Blue Topaz Afrodita

875 Lei 1.050 Lei

Inel Argint Rodiat Chihlimbar Cherry, Chihlimbar Verde și Blue Topaz Afrodita. Inelul din argint rodiat îmbină cu măiestrie chihlimbarul cherry, chihlimbarul verde și blue topaz-ul, oferind o bijuterie unică. Chihlimbarul cherry, cu nuanțele sale profunde de roșu, aduce pasiune și intensitate, în timp ce chihlimbarul verde, cu tonuri calme de verde..

-21%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar și Blue Topaz Atena

755 Lei 950 Lei

Inel Argint Chihlimbar și Blue Topaz Atena. Inelul din argint rodiat combină blue topaz-ul, chihlimbarul cherry și chihlimbarul miere, creând un echilibru de culori de la albastru la roșu intens și galben-auriu. Realizat din argint de înaltă calitate pentru durabilitate și strălucire, acest inel este versatil, potrivit pentru diverse ocazii. Oferă ..

-21%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Cherry și Blue Topaz Diana

755 Lei 950 Lei

Inel Argint Chihlimbar Cherry și Blue Topaz Diana. CInelul din argint rodiat îmbină chihlimbarul cherry, cu nuanțele sale intense de roșu, și blue topaz-ul, care aduce tonuri de albastru deschis, creând un contrast frumos și oferind eleganță. Realizat din argint de înaltă calitate pentru strălucire durabilă, acest inel este perfect pentru orice oca..

-10%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana

1.355 Lei 1.500 Lei

Bratara Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana. Brățara din argint rodiat prezintă un amestec armonios de chihlimbar miere, cu nuanțele sale vibrante de galben-auriu, chihlimbar cherry, care adaugă o pată de culoare roșu închis, și blue topaz, ale cărui tonuri de albastru tropical aduc o notă de prospețime. Această creație echilibrează perfect culor..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana

1.125 Lei 1.350 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar Diana Pandantivul din argint rodiat combină chihlimbarul miere cu tonuri calde de galben-auriu, chihlimbarul cherry de un roșu închis intens și blue topaz-ul, care aduce prospețime cu nuanța sa de albastru tropical. Această bijuterie, cu pietre prețioase ce creează un echilibru de culori, este încadrată în a..

-10%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Brut Sahara

450 Lei 500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Brut Sahara. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și c..

-10%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Brut Cleopatra

450 Lei 500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Brut Cleopatra. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum ș..

-10%
Quickview

Colier Chihlimbar Natural Brut Shah

450 Lei 500 Lei

Colier Chihlimbar Natural Brut Shah. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu ..

Indisponibil
-19%
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Margareta

150 Lei 185 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Margareta.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia ș..

-19%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Scirocco

255 Lei 315 Lei

Set din argint și Chihlimbar natural în nuanțe deosebite Scirocco. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pent..

-25%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Anis

75 Lei 100 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Anis. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rus..

-33%
Quickview

Set Argint Chihlimbar Anis

185 Lei 275 Lei

Set din argint și Chihlimbar natural în nuanțe deosebite. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru propri..

-28%
Quickview

Pandantiv Cruce Argint Chihlimbar Nicola

145 Lei 200 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Nicola. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în R..

-23%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Amber Heart

135 Lei 175 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Amber Heart. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special..

-25%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Verde Luxuriante

190 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural verde Luxuriante. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divin..

-25%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Chihlimbar Verde Felce

190 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 placați cu Aur de 14K și Chihlimbar natural verde Felce. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Or..

Afişare 1 - 60 din 865 (15 pagini)