Close and don't show again!!!

Chihlimbar

Grid View:
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Gray

185 Lei

Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiuni:4,5/4 Greutate:5,8 g..

-10%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Claudette

90 Lei 100 Lei

Inel din argint 925 cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Marime: 7,5/57 mm Greutate:2,1 g..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Havilland

145 Lei

Pandantiv in forma de fluture din argint 925 cu pietre de chihlimbar. Montura este lucrata manual. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar ..

-19%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Monroe

145 Lei 180 Lei

Inel din argint 925 cu pietre de chihlimbar in mai multe nuante. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Marime: M 8,5/59 si M 6/54 ..

-13%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Garbo

210 Lei 240 Lei

Inel din argint 925 cu pietre de chihlimbar in mai multe nuante. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Marime: M 6,5/54mm..

Quickview

Inel Argint Chihlimbar Shirley

145 Lei

Inel din argint 925 cu pietre de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Marime: M 9/59 mm..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Filmo

265 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiuni: 4,5 x 2,5 c..

Quickview

Pandantiv Cruciulita Argint Chihlimbar Augusta

80 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu pietre de chihlimbar in forma de cruce. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 3,2 cm Latime: ..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Joline

190 Lei

Cercei argint 925 cu pietre de chihlimbar miere. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:4,9 g..

Indisponibil
Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Celine

210 Lei

Cercei argint 925 cu piatra de chihlimbar galben. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:6,3 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Livia

210 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra de chihlimbar verde. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:6,2 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Novalie

165 Lei

Cercei argint 925 cu pietre de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Greutate:5,2 g..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Elina

185 Lei

Cercei din argint 925 cu chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune: 6,3 cm..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Sateva

185 Lei

Cercei argint 925 cu pietre de chihlimbar in mai multe nuante. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Lungime: 4 cm Diametru: 1,7 cm Greutate:6,5 ..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar BooHoo

185 Lei

Cercei din argint 925 in forma de bufnita cu piatra de chihlimbar. Chihlimbarul are efecte tamaduitoare: este un purificator puternic si vindecator al chakrelor, confera corpului vitalitate si are puterea de a scoate raul din organism. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Chihlimbar Dimensiune bufnita: 4,5 cm ..

Afişare 1 - 15 din 160 (11 pagini)