Chihlimbar

Grid View:
-15%
Quickview

Broșă Argint Chihlimbar Frunzetti

255 Lei 300 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Frunzetti. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu in..

-20%
Quickview

Broșă Argint Chihlimbar Lale Garden

280 Lei 350 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Lale Garden. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu ..

-29%
Quickview

Broșă Argint Chihlimbar Moon Cat

235 Lei 330 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Moon Cat. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu ins..

-20%
Quickview

Broșă Argint Chihlimbar Wines

265 Lei 330 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Wines. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insect..

-30%
Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Lali

210 Lei 300 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Lali. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insecte..

-33%
Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Karen

135 Lei 200 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Karen. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insect..

-33%
Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Karan

135 Lei 200 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Karan. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insect..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Michelangelo

235 Lei 265 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Michelangelo. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în specia..

-33%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Archangel

110 Lei 165 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Archangel. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special î..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Vaticano

185 Lei 225 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Vaticano. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în..

-9%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Coniac

490 Lei 540 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Coniac. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale ener..

-10%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Leo

450 Lei 500 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Leo. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energet..

-17%
Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Butterfly Mix

375 Lei 450 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Butterfly Mix. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și c..

-14%
Quickview

Brosa Argint Chihlimbar Imperialis

475 Lei 550 Lei

Brosa Argint Chihlimbar Imperialis. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu i..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Copenhaga

515 Lei

Set Argint Chihlimbar Copenhaga. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Copenhaga

300 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Copenhaga. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special î..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Malbork

145 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Malbork. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în ..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Copenhaga

275 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Copenhaga.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituania, unde a ..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Malbork

175 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Malbork.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituania, unde a fo..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Amber Goddess

275 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Amber Goddess.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituania, und..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Malbork

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Malbork. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum ș..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Sunny Goddess

225 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Sunny Goddess.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituania, und..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Cognac Goddess

225 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Cognac Goddess.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituania, un..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cognac Goddess

115 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Cognac Goddess. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în spec..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Sunny Goddess

115 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Sunny Goddess. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în speci..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Cognac Goddess

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Cognac Goddess. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, p..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Sunny Goddess

275 Lei

Set Argint Chihlimbar Sunny Goddess. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, pr..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops

75 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Cognac Amber Drops. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în ..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Golden Amber Drops

75 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural Golden Amber Drops. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în ..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Poland

135 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, P..

Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cruce Firenze

205 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, P..

Quickview

Inel Argint Chihlimbar Splendid Amber Selection

205 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar natural Splendid Amber Selection. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal d..

Quickview

Inel Argint Chihlimbar Amber Goddess

215 Lei

Inel statement din argint cu piatra chihlimbar natural Amber Goddess. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul a fost asociat cu soarele și este apreciat în mitologiile nordice, grecești și lituaniene. Chihlimbarul provine în principal din regiunea baltică, în principal din Rusia, P..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops

255 Lei

Set Argint Chihlimbar Cognac Amber Drops. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământu..

Quickview

Set Argint Chihlimbar Golden Amber Drops

255 Lei

Set Argint Chihlimbar Golden Amber Drops. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământu..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Golden Amber Drops

165 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Golden Amber Drops.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituania..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Cognac Drops

165 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Cognac Drops.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituania, unde..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Cognac Amber Squares

255 Lei

Cercei Argint Chihlimbar Cognac Amber Squares.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Lituan..

Quickview

Brățară Argint Chihlimbar Multicolor Melania

1.740 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din Chihlimbar natural Melania. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În cu..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Melissa

255 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Melissa.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și ..

Quickview

Cercei Argint Chihlimbar Nicky

330 Lei

Cercei din argint 925 și Chihlimbar natural Nicky.Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și Li..

-26%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Louie

325 Lei 440 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Louie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihl..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lotus

1.235 Lei 1.500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lotus, cu detaliu floare de email. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducân..

-25%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Vintage

495 Lei 660 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu chihlimbar natural. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, P..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Codrinne

445 Lei 550 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Codrinne. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Wanata

685 Lei 780 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Wanata. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Delicate

795 Lei 900 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Delicate. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Granate Contessa

625 Lei 755 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, granate și cristale Swarovski Contessa. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și ..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Maimutica

470 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Maimutica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floricica

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floricica. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța ..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Sandra

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Sandra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța str..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Ank

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Ank. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străve..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Floralis

435 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Floralis. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Stefanie

395 Lei 500 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Stefanie. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța s..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Lulla

355 Lei 450 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Lulla. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța stră..

-6%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Broidery

1.595 Lei 1.700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, cu o superbă broderie din argint, încrustată cu strălucitoare cristale Swarovski. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în inter..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Cornelia

355 Lei 400 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Cornelia. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a ch..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar Cosette

600 Lei 700 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar Cosette Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Chiara

625 Lei 700 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural Chiara. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chih..

-5%
Quickview

Butoni Argint Chihlimbar Aristos

395 Lei 415 Lei

Butoni din argint 925 și chihlimbar natural Aristos. Chihlimbarul a fost dintotdeauna considerat un dar prețios al naturii. În culturile nordică, greacă și lituaniană, acesta a fost venerat ca un simbol al soarelui, purtător al energiei vitale și al luminii divine. Originea sa nobilă se regăsește în regiunea baltică, în special în Rusia, Polonia și..

Afişare 1 - 60 din 768 (13 pagini)