Citrin

Grid View:
-21%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Baroca și Citrin Bella

260 Lei 330 Lei

Pandantiv Argint Perla Baroca și Citrin Bella. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpi..

-17%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Citrin Bella

620 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Citrin Bella. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpi..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Neagră Peridot Granat Brut și Citrin Seduction

300 Lei 335 Lei

Pandantiv Argint Perla Barocă Neagră Peridot Granat Brut și Citrin Seduction. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea s..

-15%
Quickview

Cercei Argint Perla Neagră Citrin și Peridot Seduction

255 Lei 300 Lei

Cercei Argint Perla Neagră Citrin și Peridot Seduction. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemen..

-15%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Neagră Citrin Granat și Peridot Seduction

550 Lei 650 Lei

Set Argint Perlă Barocă Neagră Citrin Granat și Peridot Seduction. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zo..

-18%
Quickview

Cercei Argint Cuarț Rutilat și Citrin Dragon Fire

275 Lei 335 Lei

Cercei Argint Cuarț Rutilat și Citrin Dragon Fire. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortan..

-18%
Quickview

Cercei Argint Malachit și Citrin Eden

275 Lei 335 Lei

Cercei din argint cu piatra de malachit și citrin. Malachitul are darul de a aduce echilibru și calm, relaxare și noroc, alungând conflictele și favorizând armonia. Malachitul a fost utilizat de încă de egipteni, în jurul anului 4000 î.Hr. pentru a ornamenta bijuteriile și armele. Piatra era importată din minele de cupru de la Marea Roșie a regel..

-18%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mov Mojave și Citrin Mistic Spell

275 Lei 335 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural mov și citrin. Turcoazul este una dintre cele mai puternice geme naturale, folosită din cele mai vechi timpuri în amulete pentru a bloca energiile negative. În Evul Mediu, oamenii credeau că turcoazul avea puterea de a rupe blestemele sau de a dezlega lucrările de vrăji, ceea ce în..

-18%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz și Citrin Summer Vibes

275 Lei 335 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural și citrin.Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rute..

-13%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca, Peridot, Rubin și Citrin Seylah

450 Lei 520 Lei

Inel Argint Perla Baroca, Peridot, Rubin și Citrin Seylah. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectțe, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Citrinul este o piatră principală de ..

-19%
Quickview

Inel Argint cu Citrin Sajaf

195 Lei 240 Lei

Inel Argint cu Citrin Sajaf. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprie..

-11%
Quickview

Inel Argint Perla Biwa și Citrin Xania

280 Lei 315 Lei

Inel din argint 925, cu perlă barocă Biwă și citrin Xania. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Ge..

--43%
Quickview

Inel Argint Cuart Rutilat, Perlă, Citrin Sandra

350 Lei 245 Lei

Inel Argint Cuart Rutilat, Perlă, Citrin Sandra. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant,..

-13%
Quickview

Bratara Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Sunrise

980 Lei 1.130 Lei

Bratara din argint 925, cuarț rutilat, citrin și perlă naturală. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soar..

-9%
Quickview

Bratara Argint Perla Neagră, Ametist, Granat și Citrin Osaka

1.100 Lei 1.215 Lei

Bratara Argint Perla Neagră, Ametist, Granat și Citrin Osaka. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a..

-25%
Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Citrin New York

690 Lei 925 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Citrin  New York. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau tu..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Citrin Alpen

275 Lei 335 Lei

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Citrin Alpen. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reco..

-26%
Quickview

Cercei Argint Citrin Fernanda

195 Lei 265 Lei

Cercei din argint cu citrin. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru propri..

-23%
Quickview

Cercei Argint Citrin Sirius

165 Lei 215 Lei

Cercei din argint cu piatra de citrin, sistem de închidere cu pin. Citrinul este cristalul renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Cercei Argint Citrin Sirius. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Greutate:..

-20%
Quickview

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Daimon

530 Lei 665 Lei

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Daimon. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor pent..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Citrin Soleil

330 Lei 420 Lei

Pandantiv Argint Citrin Soleil. Citrinul este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință. Este benefic pentru atragerea abundenței, succesului și norocului. Pandantiv Argint Citrin Soleil. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Lungime:5,6 cm Greutate:8,8 g..

-32%
Quickview

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Esmeralda

450 Lei 665 Lei

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Esmeralda. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor p..

-14%
Quickview

Cercei Argint Citrin Aether

210 Lei 245 Lei

Cercei din argint cu piatra de citrin. Citrinul este cristalul renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Cercei Argint Citrin Aether. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Greutate:5,7 g..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Citrin Aether

155 Lei 195 Lei

Pandantiv Argint Citrin Aether. Citrinul este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință. Este benefic pentru atragerea abundenței, succesului și norocului. Pandantiv Argint Citrin Aether. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Lungime:2,5 cm Dimensiune piatra:1,3/1 cm ..

-18%
Quickview

Set Argint Citrin Aether

355 Lei 435 Lei

Set Argint Citrin Aether. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprietă..

-14%
Quickview

Inel Argint cu Ametist Argentinian, Citrin, Peridot si Blue Topaz Aeon

365 Lei 425 Lei

Inel statement din Argint 925 cu o impresionanta piatra de ametist argenitinian, citrin, peridot, blue topaz. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanu..

-48%
Quickview

Cercei Argint Citrin Daphne

130 Lei 250 Lei

Cercei din argint cu piatra de citrin. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Cercei Argint Citrin Daphne. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Diametru:0,8 ..

-18%
Quickview

Cercei Argint cu Citrin Carlotta

165 Lei 200 Lei

Cercei Argint cu Citrin Carlotta . Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Metal:Argint Piatra:Citrin Greutate:3,4 g..

-16%
Quickview

Cercei Argint Citrin Neferure

245 Lei 290 Lei

Cercei din argint cu piatra de citrin. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Cercei Argint Citrin Neferure.  Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Lungime:3 cm Diametrul pietrei:..

-10%
Quickview

Cercei Argint cu Rodiu Negru, Piatra Citrin si Granat Heqet

385 Lei 430 Lei

Cercei Argint cu Rodiu Negru, Piatra Citrin si Granat Heqet . Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator.  ..

-20%
Quickview

Cercei Argint cu Citrin Shani

175 Lei 220 Lei

Cercei Argint cu Citrin Shani. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Metal:Argint Piatra:Citrin Greutate:3,52 g Inchidere:Pin..

-24%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă și Cristale Mille Fiori

255 Lei 335 Lei

Cercei Argint Perla Barocă și Cristale Ametist, Citrin, Granat, Peridot, Piatra Lunii Mille Fiori. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla naturală, A..

-16%
Quickview

Set Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Imperial Amethyst

690 Lei 820 Lei

Set Argint Imperial Amethyst cu ametist, citrin, peridot, blue topaz. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Citrinul natu..

Quickview

Set Argint Citrin Soleil

610 Lei

Set Argint Citrin Soleil. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprietă..

Quickview

Set Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Esmeralda

610 Lei

Set Argint Esmeralda cu ametist, citrin, peridot, blue topaz. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Citrinul natural este..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placati cu Aur cu Citrin Eman

275 Lei 330 Lei

Cercei Argint Placati cu Aur cu Citrin Eman. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Metal:Argint, Aur Piatra:Citrin Greutate:5,5 g Lungime:3 cm Diametrul pietrei:1,3 cm..

-14%
Quickview

Cercei Argint cu Citrin Ekaly

155 Lei 180 Lei

Cercei Argint cu Citrin Ekaly. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Metal:Argint Piatra:Citrin Greutate:3,7 g..

-30%
Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Citrin Milano

870 Lei 1.245 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Citrin Milano. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-30%
Quickview

Bratara Argint Perla Biwa Citrin Suni

850 Lei 1.215 Lei

Bratara Argint Perla Biwa Citrin Suni. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole...

-30%
Quickview

Pandantiv Argint Citrin Cyrene

230 Lei 328 Lei

Pandantiv Argint Citrin Cyrene. Citrinul este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință. Este benefic pentru atragerea abundenței, succesului și norocului. Pandantiv Argint Citrin Cyrene. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Dimensiuni:3,5/2 cm Greutate:6,2 g..

-30%
Quickview

Pandantiv Argint Citrin Cybeles

335 Lei 480 Lei

Pandantiv Argint Citrin Cybeles. Citrinul este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință. Este benefic pentru atragerea abundenței, succesului și norocului. Pandantiv Argint Citrin Cybeles. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Dimensiuni:4/2,5 cm; piatra 1,8/1,3 cm ..

-32%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Citrin Hera

375 Lei 550 Lei

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Citrin Hera. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și recon..

Indisponibil
Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Zoraide

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Zoraide. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Louise

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Louise. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Jolly

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Jolly. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Capri

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Capri. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sicilia

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sicilia. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, smarald și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei...

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Peridot Citrin Granat Theresa

165 Lei

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Peridot Citrin Granat și mini Diamant Theresa. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint placat cu Aur, citrin, granat, peridot și un mic diamant este o alegere inspirată pentru ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sureia

245 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sureia. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, smarald și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Lillet

195 Lei

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18 K Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Lillet. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint placat cu Aur, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru ..

Quickview

Inel Argint Citrin Poro

255 Lei

Inel Argint Citrin Poro. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru proprietăț..

Quickview

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Erme

265 Lei

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Erme. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în..

Quickview

Inel Argint cu Citrin Yesenia

240 Lei

Inel Argint cu Citrin Yesenia. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru propr..

Quickview

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Verde Lia

265 Lei

Inel Argint cu Citrin si  Turcoaz Lia. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoaz..

-30%
Quickview

Inel Argint Labradorit Citrin Peridot Cuarț Roz

520 Lei 743 Lei

Inel din argint 925 rodiat, labradorit, citrin, peridot și cuarț roz. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lung..

Quickview

Inel Argint cu Citrin Elmas

275 Lei

Inel Argint cu Citrin Elmas. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Metal:Argint Piatra:Citrin..

-30%
Quickview

Cercei Argint cu Citrin Afet

220 Lei 315 Lei

Cercei Argint cu Citrin Afet. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Metal:Argint Piatra:Citrin Greutate:5,1 g..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Citrin Isis

320 Lei 395 Lei

Pandantiv Argint Citrin Isis. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru propri..

-17%
Quickview

Inel Argint Citrin Ra

310 Lei 375 Lei

Inel balinez din argint 925 cu piatra naturala citrin. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra ..

-17%
Quickview

Inel Argint Citrin Osiris

310 Lei 375 Lei

Inel balinez din argint 925 cu piatra naturala citrin. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra ..

Afişare 1 - 60 din 106 (2 pagini)