Close and don't show again!!!

Citrin

Grid View:
Quickview

Pandantiv Argint Ametist Peridot Citrin Bluetopaz Yvi

155 Lei

Pandantiv din argint cu ametist, peridor, granat și Bluetopaz Yvi.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, citirn, peridot, granat Lungime: 6,5 cm Latime: 3 cm Greutate:7,8 g..

Quickview

Pandantiv Argint Ametist Peridot Citrin Granat Kaly

229 Lei

Pandantiv din argint cu ametist, peridor, granat și citrin.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, citirn, peridot, granat Lungime: 6,5 cm Latime: 3 cm Greutate:7,8 g..

-16%
Quickview

Inel Argint Pietre Semipretioase Angel

210 Lei 250 Lei

Inel din argint cu pietre semipretioase diferite culori: ametist, acvamarin, citrin, granat. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor . Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace..

-8%
Quickview

Inel Argint Marcasite Citrin Ametist Granat Riviera

275 Lei 300 Lei

Inel din argint cu pietre naturale marcasite, citrin, granat, ametist. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. ..

-15%
Quickview

Inel Argint Citrin Brut Granate Havana

255 Lei 300 Lei

Inel din argint cu pietre naturale granat si citrin brut, neslefuit. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da..

-22%
Quickview

Inel Argint Ametist Citrin Piatra Lunii Brooklyn

235 Lei 300 Lei

Inel cu pietre naturale: ametist, citrin si piatra lunii. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar s..

Quickview

Inel Argint Onix si Citrin Dia

295 Lei

Inel cu onix negru si citrin. Dimensiune piatra 2/1,5 cm. Onixul este o piatra care ne stimuleaza energetic, ne invata sa fim mai disciplinati, mai induratori si persistenti, si ne ajuta sa fim mai atenti la detalii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Onix Lungime:3 cm Dimensiune piatra:2 / ..

Quickview

Pandantiv Argint Onix si Citrin Defne

255 Lei

Pandantiv din argint 925. Onixul este o piatra care ne stimuleaza energetic, ne invata sa fim mai disciplinati, mai induratori si persistenti, si ne ajuta sa fim mai atenti la detalii. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Es..

In Stoc
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit si Citrin Defne

250 Lei

Pandantiv din argint 925 cu piatra de labradorit si citrin. Labradoritul este o piatra puternic mistica si protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Psihologic, aceasta piatra este un excelent ''m..

Quickview

Inel Argint Labradorit si Citrin Arda

230 Lei

Metal:Argint 925 Piatra:Labradorit, citrin Marime: 15,5/55 mm Greutate:7,5 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Cianit Zoraide

560 Lei

Metal:Argint 925 Piatra:Cianit Marime inel: reglabil Dimensiuni pandantiv: 5/4 cm Greutate:29,2 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Labradorit si Citrin Arda

395 Lei

Metal:Argint 925 Piatra:Labradorit, Citrin Marime inel: 15/55mm Greutate:7,5 g..

-20%
Quickview

Inel Argint Citrin Asami

225 Lei 280 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala din citrin. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Marime: 15,5/55,5 mm Lungime:..

Quickview

Inel Argint Citrin Airi

200 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala citrin. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Marime: 20/60 mm Latime: 1,5 cm ..

Quickview

Inel Argint Citrin Nala

215 Lei

Inel cu pietra naturala din citrin. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin Marime: 9/60,5 mm Greutate:5,2 ..

Afişare 1 - 15 din 33 (3 pagini)