Coral rosu

Grid View:
-18%
Quickview

Cercei Argint Coral și Granat Heart

225 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 lucrat manual, cu piatra coral și granat. Coralul poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linisterea emotiilor si readucerea pacii. Ajuta la dezvoltarea intuitiei, imaginatiei si vizualizarii. Coralul, purtat ca bijuterie, montat în argint, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Coral..

-22%
Quickview

Pandantiv Argint Coral Granat Perluta Nana

180 Lei 230 Lei

Pandantiv din argint 925 cu perluta, coral si piatra naturala granat. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Granatul imbunatateste i..

-12%
Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Coral Honey

440 Lei 500 Lei

Set bijuterii argint 925 cu pietre naturale marcasite si coral. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Coralul, purtat ca bijuterie, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Coralul este benefic pentru zodiile Berbec, Taur, Balanță, Scorpion și Pești. ..

-18%
Quickview

Set Bijuterii Argint Coral Sylvia

410 Lei 500 Lei

Set argint 925 antichizat cu pietre coral rosu. Cercei cu inchidere clasica. Coralul rosu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linisterea emotiilor si readucerea pacii. Ajuta la dezvoltarea intuitiei, imaginatiei si vizualizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Coral Diametru cer..

Indisponibil
-12%
Quickview

Set Bijuterii Argint Antichizat Coral Luka

285 Lei 325 Lei

Set argint 925 antichizat cu piatra naturala coral. Coralul rosu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linisterea emotiilor si readucerea pacii. Ajuta la dezvoltarea intuitiei, imaginatiei si vizualizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Coral Inchid..

-11%
Quickview

Set Bijuterii Argint Coral Piatra Lunii Perluta Turcoaz Caily

355 Lei 400 Lei

Set argint 925 cu cristale fine si perla de cultura mare. Coralul rosu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linisterea emotiilor si readucerea pacii. Ajuta la dezvoltarea intuitiei, imaginatiei si vizualizarii. Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intareste sistemul imu..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Coral Roka

155 Lei 205 Lei

Pandantiv din argint 925 cu piatra naturala coral. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Coralul rosu poate fi folosit pentru recone..

-26%
Quickview

Inel Argint Coral si Turcoaz Leila

130 Lei 175 Lei

 Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Coral Rosu, Turcoaz Marime: 6,5. , 53 mm Greutate:4,8 g..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)