Cuart

Grid View:
-22%
Quickview

Cercei Argint Cuarț Rutilat Dragons

175 Lei 225 Lei

Cercei Argint Cuarț Rutilat Dragons. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Metal:Argint 925 Piatra: Cuarț Rutilat Lungime:2,5 cm Greutate:4,2 g..

-18%
Quickview

Cercei Argint Cuarț Rutilat și Citrin Dragon Fire

275 Lei 335 Lei

Cercei Argint Cuarț Rutilat și Citrin Dragon Fire. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortan..

-10%
Quickview

Inel Argint cu Piatra Centrala Prehnit, Peridot si Lemon Cuart Fatetat Liya

425 Lei 470 Lei

Inel Argint Prehnit Perla și Peridot Boushra. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este una dintre puținele pietre pr..

--43%
Quickview

Inel Argint Cuart Rutilat, Perlă, Citrin Sandra

350 Lei 245 Lei

Inel Argint Cuart Rutilat, Perlă, Citrin Sandra. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant,..

-13%
Quickview

Bratara Argint Cuarț Rutilat, Citrin și Perlă Sunrise

980 Lei 1.130 Lei

Bratara din argint 925, cuarț rutilat, citrin și perlă naturală. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soar..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Rossie

330 Lei 420 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Lungime: 5,6 cm Greutate:8,8 g..

-14%
Quickview

Cercei Argint Placati cu Aur cu Cuart Rutilat Mandisa

275 Lei 320 Lei

Cercei Argint Placati cu Aur cu Cuart Rutilat Mandisa. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Metal:Argint, Aur Piatra:Cuart Rutilat..

-15%
Quickview

Cercei Argint Placati cu Aur cu Cuart Rutilat Chione

265 Lei 310 Lei

Cercei Argint Placati cu Aur cu Cuart Rutilat Chione. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Este un cristal care ajuta la transformarea dorintelor in realitate. Metal:Argint, Aur Piatra:Cuart Rutilat Greutate:5,57 g Lungime:2,3 cm..

-20%
Quickview

Cercei Argint Aurit cu Cuart Rutilat cu incluziuni Aurii Volya

185 Lei 230 Lei

Cercei Argint Aurit cu Cuart Rutilat cu incluziuni Aurii Volya. Cuartul rutilat a fost considerat a fi lumina soarelui cristalizata sau aurul dragonilor. Rutilele din cuart sunt uneori numite parul lui venus. Cuartul rutilat ajuta la incetinirea bolilor cornice, cum ar fi bronsita sau astmul. Ajuta la regenerarea tesuturilor si a celulelor creierul..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Rosalia

370 Lei 530 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Rosalia. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut ..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Sandra

300 Lei 430 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Sandra. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut f..

Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Guadalupe

210 Lei

 Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria națională a Scoției. Celții, care au ..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Grandieusse

350 Lei 500 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Grandieusse. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi pu..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Solitaire

175 Lei 250 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Solitaire. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putu..

-30%
Quickview

Inel Argint Lemon Cuarț Lionesse

370 Lei 529 Lei

Inel Argint Lemon Cuarț Lionesse. Lemon Cuarț este o piatră semiprețioasă în nuanțe superbe de galben lămâie sau lime. Acest tip de cristal este asociat cu intelectul, oferind posesorului claritate și rapiditate în raționament, dar și putere mare de înțelegere și acumulare a informațiilor. Este un cristal potrivit pentru momentele în care trebuie..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz și Turmaline Spectacular

445 Lei 640 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Turmaline Spectacular. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Divine Love

199 Lei 285 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Divine Love. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi pu..

-30%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Ilay

320 Lei 460 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Numit si Piatra Inimii, C..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Love

340 Lei 420 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la t..

-12%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Amore

265 Lei 300 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Amore. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut fi..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Citrin si Cuart Rutilat Auriu Solle

165 Lei 200 Lei

Pandantiv Argint Citrin si Cuart Rutilat Auriu Solle. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald, reconfortant si energizant. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. Numită Piatra Negustorului pentru pr..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Brut Thana

330 Lei 370 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz brut. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal: Argint 925 Piatra: Cuart Roz Lungime: 5,5 cm Greutate:10,2 g..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Brut Sada

330 Lei 370 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz brut. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal: Argint 925 Piatra: Cuart Roz Lungime: 6 cm Greutate:11,1 g..

-30%
Quickview

Cercei Argint Cuart Fumuriu Grace

185 Lei 265 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart fumuriu. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este b..

-16%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă si Cuart Fumuriu Jaded

330 Lei 395 Lei

Cercei Argint Perla Barocă si Cuart Fumuriu Jaded. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterie din ar..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Fumuriu Citrin Ametist Labradorit Ellie

310 Lei

Pandantiv Argint Cuart Fumuriu Citrin Ametist Labradorit Ellie. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire.Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Citrinul natural ..

-15%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Carrie

235 Lei 275 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Carrie. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și lin..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz si Granat Dulcinela

165 Lei 235 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Granat Dulcinela. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și linișt..

-12%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz și Granate Rossie

285 Lei 325 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Granate Rossie. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștit..

-20%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Miami

165 Lei 205 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Miami. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și lini..

-14%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Finesse

215 Lei 250 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Finesse. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și li..

-12%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Lillian

225 Lei 255 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Lillian. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și li..

-12%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Mia

295 Lei 335 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Mia. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și linișt..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Aine

240 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Dimensiuni: 3,5/2 cm Greutate:6,2 g..

-23%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Agur

330 Lei 430 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Dimensiuni pandantiv: 4,5/1,8 cm Dimensiuni piatra: 3,5/1,7 cm ..

-19%
Quickview

Bratara de Argint cu Granat, Cuart, Ametist si Citrin Manet

650 Lei 805 Lei

Bratara din Argint 925 cu piatre semipretioase: granat, cuarț fumuriu, ametist lavanda, citrin si ametist verde. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Cuart, Ametist, Citrin Lungime:21 cm Greutate: 21,4 g..

-8%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Isabella

275 Lei 300 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Roza. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniș..

-16%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Roza

240 Lei 285 Lei

Inel Argint Cuart Roz Roza. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor, ajută la ..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Rose

320 Lei

Inel bijuterie din argint și cuarț roz. Numit Piatra Inimii, Cuarțul roz este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie si fericire.  Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, prietenia, vindecarea interioară..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Oscar

325 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Marime: 19/59 mm Greutate:8,5 g..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Lucretia

335 Lei

Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Marime: 15/55 mm Dimensiune Piatra: 2 x 1,5 cm Greutate:12,6 g..

Afişare 1 - 41 din 41 (1 pagini)