Cuart Fumuriu

Grid View:
-30%
Quickview

Inel Argint Citrin si Cuart Fumuriu Suvi

155 Lei 220 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala din citrin si cuart fumuriu. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Cuartul fumuriu poseda o vitalitate care este benefica pentru afectiunile cronice. Ace..

Quickview

Cercei Argint Cuart Fumuriu Theodora

165 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart fumuriu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Dimensiuni: 1,8/1,5 cm Greutate:5,3 g..

Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Nadine

185 Lei

Inelul Nadine este spectaculos prin fumusetea pietrei de cuart fumuriu slefuit. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Dimensiunea pietrei este 2/1,5 cm. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart fumuriu slefuit Marime: 7,5, 55 mm ..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Cuart Fumuriu Inga

375 Lei 536 Lei

Set argint 925 cu cuart fumuriu. Cuartul fumuriu poseda o vitalitate care este benefica pentru afectiunile cronice. Acest cristal trateaza tractul respirator si bronsita, stimuleaza si echilibreaza tiroida. Produse unicat. Inelul nu este inclus in set, el se poate achizitiona separat din cadrul secțiunii ''inele''. M..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)