Cuart Fumuriu

Grid View:
-29%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Fumuriu Scotland

150 Lei 210 Lei

Pandantiv Argint Cuart Fumuriu Scotland. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria na..

Quickview

Cercei Argint Cuart Fumuriu Ablas

185 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart fumuriu, sistem de prindere cu pin. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în mag..

-13%
Quickview

Bratara de Argint cu Granat, Cuart, Ametist si Citrin Margie

790 Lei 905 Lei

Bratara din Argint 925 cu piatre semipretioase: granat, cuarț fumuriu, ametist lavanda, citrin si ametist verde. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Cuart, Ametist, Citrin Lungime:21 cm Greutate: 21,1 g..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Fumuriu și Citrin Wales

475 Lei 585 Lei

Pandantiv Argint Cuart Fumuriu și Citrin Wales. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijut..

--12%
Quickview

Set Argint Cuarț Fumuriu și Citrin Wales

590 Lei 525 Lei

Set Argint Cuarț Fumuriu și Citrin Wales. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria ..

-27%
Quickview

Cercei Argint Cuart Fumuriu Lula

165 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu coart fumuriu. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria na..

-21%
Quickview

Set Argint Cuarț Fumuriu Skye

390 Lei 495 Lei

Set Argint Cuarț Fumuriu Skye. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria națională a..

Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Guadalupe

210 Lei

 Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria națională a Scoției. Celții, care au ..

Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Shanka

278 Lei

Inel Argint Cuart Fumuriu Shanka. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este bijuteria național..

-30%
Quickview

Cercei Argint Cuart Fumuriu Grace

185 Lei 265 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart fumuriu. Cuarțul fumuriu este cunoscut ca „Piatra puterii”. Pentru druizi, era sacru și însemna puterea întunecată a zeilor și zeițelor Pământului. În alte culturi, a ghidat sufletele către viața de apoi, a servit în ritualuri șamanice și ceremonii tribale și a fost folosit în magie. Cuarțul fumuriu este b..

-6%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă si Cuart Fumuriu Jaded

370 Lei 395 Lei

Cercei Argint Perla Barocă si Cuart Fumuriu Jaded. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterie din ar..

-17%
Quickview

Cercei Argint Cuart Fumuriu Demetra

125 Lei 150 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart fumuriu. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Cercei Argint Cuart Fumuriu Demetra. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Greutate:2,3 g..

-29%
Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Annette

210 Lei 295 Lei

Inel Argint Cuart Fumuriu Annette. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterie din argint si cuart fumuriu unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart fumuriu Greutate:5,8 g..

-12%
Quickview

Set Argint Cuarț Fumuriu Malena

325 Lei 370 Lei

Set Argint Cuarț Fumuriu Malena. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterii din argint și cuarț fumuriu. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț fumuriu Dimensiuni pandantiv:2,5 cm Dimensiuni cercei:3,5 cm Greutate:8,..

-17%
Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Caroline

295 Lei 355 Lei

 Inel Argint Cuart Fumuriu Caroline. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterie din argint si cuart fumuriu unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart fumuriu Greutate:8,5 g..

-21%
Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Frances

265 Lei 335 Lei

 Inel Argint Cuart Fumuriu Frances. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterie din argint si cuart fumuriu unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart fumuriu Greutate:7,1 g..

-18%
Quickview

Set Argint Cuarț Fumuriu Madeleine

330 Lei 400 Lei

Set Argint Cuarț Fumuriu Madeleine. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterii din argint și cuarț fumuriu. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț fumuriu Dimensiuni pandantiv:3/1,5 cm Greutate:10,6 g..

-23%
Quickview

Set Argint Cuarț Fumuriu și Citrin Delicate

500 Lei 650 Lei

Set Argint Cuarț Fumuriu și Citrin Delicate. Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia ..

-13%
Quickview

Bratara de Argint cu Granat, Cuart, Ametist si Citrin Manet

790 Lei 905 Lei

Bratara din Argint 925 cu piatre semipretioase: granat, cuarț fumuriu, ametist lavanda, citrin si ametist verde. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Cuart, Ametist, Citrin Lungime:21 cm Greutate: 21,4 g..

-14%
Quickview

Inel Argint Cuart Fumuriu Alicia

210 Lei 245 Lei

 Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart fumuriu Greutate:6,3 g..

Quickview

Cercei Argint Cuart Fumuriu Theodora

215 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart fumuriu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Dimensiuni: 1,8/1,5 cm Greutate:5,3 g..

Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)