Cuart roz

Grid View:
-24%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Sandie

195 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, sistem de închidere cu pin. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentel..

-24%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Lainey

195 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, sistem de închidere cu pin. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentel..

-21%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Sabr

285 Lei 360 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Sabr.Inelul din argint cu Cuart Roz este o bijuterie care iradiază iubire și calm, combinând puritatea și simplitatea argintului cu energia blândă a Cuartului Roz. Această piatră semiprețioasă este cunoscută pentru nuanțele sale delicate de roz, simbolizând iubirea necondiționată, compasiunea și pace..

-21%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Taslim

275 Lei 350 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Taslim.Inelul din argint cu Cuart Roz este o bijuterie care iradiază iubire și calm, combinând puritatea și simplitatea argintului cu energia blândă a Cuartului Roz. Această piatră semiprețioasă este cunoscută pentru nuanțele sale delicate de roz, simbolizând iubirea necondiționată, compasiunea și pa..

-17%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Lisa

245 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, sistem de închidere tortiță englezească. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă ș..

-20%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz și Granate Dalida

280 Lei 350 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Granate Dalida. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștit..

-20%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz și Granat Balerina

280 Lei 350 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart roz și granat Balerina. Numit si Piatra Inimii, Cuartul roz este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granate..

-20%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Diana

200 Lei 250 Lei

Cercei din argint cu piatră din cuarț roz Diana. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace.  Numit si ..

Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Aaliyah

250 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Aaliyah.Numit Piatra Inimii, Cuarțul este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie și fericire. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț Roz Greutate:4.34 g..

-29%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Josephine

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Josephine.Numit Piatra Inimii, Cuarțul este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie și fericire. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț Roz Mărime:15/55, 16/56, 16.5/56.5, 19/59 și 25.5/62.5..

-23%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Delilah

480 Lei 625 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț Roz Delilah.Numit Piatra Inimii, Cuarțul este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie și fericire. Metal:Argint 925 Piatra:Cuarț Roz Diametru:4 cm Greutate:11.81 g..

Quickview

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana

400 Lei

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor,..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Dana

175 Lei

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Dana. Cuarțul roz, cu nuanțe diafane, este asociat cu iubirea și armonia, emanând o energie blândă și calmă. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, ..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Cuarț Roz Pinky

385 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Cuarț Roz Pinky. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut ..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Baby

225 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Baby. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut fi ..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Jenin

395 Lei

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Jenin. Cuarțul roz, cu nuanțe diafane, este asociat cu iubirea și armonia, emanând o energie blândă și calmă. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță,..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Gaza

345 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz Gaza. Cuarțul roz, cu nuanțe blânde și calde de roz, este încadrat într-un cadru din argint pur, lucrat cu atenție și măiestrie, ce adaugă un aer de lux și finețe. Acest pandantiv emană o aură de feminitate și rafinament, capturând strălucirea soarelui în nuanțele cristalului de cuart roz. Cu o formă unică și..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz și Ametist Anima

395 Lei

Pandantiv Argint Cuart Roz și Ametist Anima. Cuarțul roz, cu nuanțe diafane, este asociat cu iubirea și armonia, emanând o energie blândă și calmă. În acest pandantiv, cuarțul roz este încadrat într-o ramă subțire de argint, care îl pune în valoare într-un mod subtil și sofisticat. Ametistul, cu nuanțele sale de mov profund, adaugă un strop de m..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Delicate

145 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz Delicate. Cuarțul roz, cu nuanțe blânde și calde de roz, este încadrat într-un cadru din argint pur, lucrat cu atenție și măiestrie, ce adaugă un aer de lux și finețe. Acest pandantiv emană o aură de feminitate și rafinament, capturând strălucirea soarelui în nuanțele cristalului de cuart roz. Cu o formă unic..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Cherie

345 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz Cherie. Cuarțul roz, cu nuanțe blânde și calde de roz, este încadrat într-un cadru din argint pur, lucrat cu atenție și măiestrie, ce adaugă un aer de lux și finețe. Acest pandantiv emană o aură de feminitate și rafinament, capturând strălucirea soarelui în nuanțele cristalului de cuart roz. Cu o formă unică ..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Cuore

345 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Cuarțul roz, cu nuanțe blânde și calde de roz, este încadrat într-un cadru din argint pur, lucrat cu atenție și măiestrie, ce adaugă un aer de lux și finețe. Acest pandantiv emană o aură de feminitate și rafinament, capturând strălucirea soarelui în nuanțele cristalului de cuart roz. Cu o formă unică și deta..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Dalida

345 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Dimensiuni: 4/2 cm Greutate:8,64 g..

-23%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Zayada

420 Lei 545 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț roz Zayada. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar..

-23%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Rashidi

240 Lei 310 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț roz Rashidi. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz a..

-23%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Omari

530 Lei 690 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț roz Omari. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar ..

-20%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Masud

530 Lei 660 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț roz Masud. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar ..

-10%
Quickview

Inel Argint Cuarț Roz Amun

270 Lei 300 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Cuarț roz Amun. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar f..

-14%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Cuarț Roz Sakura

690 Lei 800 Lei

Inel Argint Placat cu Aur de 18K și Cuarț Roz Sakura. Acest inel este creat cu precizie și grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei prețioase de cuart roz, cunoscută pentru nuanța sa roz deschis și energia sa calmantă. Designul delicat placat cu aur adaugă o notă sofisticată acestui inel, făcându-l alegerea perfectă pentru orice ocazi..

-31%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Cuarț Roz Rosita

510 Lei 740 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu o baghetă de Cuarț Roz Rosita. Sunt creați cu precizie și grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei prețioase de cuart roz, cunoscută pentru nuanța sa roz deschis și energia sa calmantă. Designul delicat placat cu aur adaugă o notă sofisticată acestor cercei, făcându..

-21%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Cuarț Roz Evita

675 Lei 855 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu piatră Cuarț Roz Evita. Sunt creați cu precizie și grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei prețioase de cuart roz, cunoscută pentru nuanța sa roz deschis și energia sa calmantă. Designul delicat placat cu aur adaugă o notă sofisticată acestor cercei, făcându-i aleg..

Quickview

Bratara Argint Rodocrozit Cuarț Roz Perlă Biwa și Granate

1.755 Lei

Bratara Argint Rodocrozit Cuarț Roz Perlă Biwa și Granate. Rodocrozitul este una dintre cele mai frumoase pietre semiprețioase, numele său având etimologie greacă – „rhodos” semnificând „trandafir” și „khros” – „culoare”, așadar, gema cu nuanțe trandafirii. Cristalul este unul foarte rar, de aceea prețul de vânzare a unui frumos exemplar de rodocro..

-23%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Andromeda

165 Lei 215 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, sistem de închidere cu pin. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentel..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Rossie

330 Lei 420 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Lungime: 5,6 cm Greutate:8,8 g..

-20%
Quickview

Set Argint Cuarț Roz Lovely Pink

490 Lei 610 Lei

Set Argint Cuarț Roz Lovely Pink. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor, aju..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Rosalia

530 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Rosalia. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi putut ..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Ametist Iolit Cuarț Roz Serafime

190 Lei

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Ametist Iolit Cuarț Roz Serafime. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint placat cu Aur, ametist, iolit, cuarț roz și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținut..

Quickview

Inel Argint Labradorit Citrin Peridot Cuarț Roz

743 Lei

Inel din argint 925 rodiat, labradorit, citrin, peridot și cuarț roz. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lung..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Divine Love

285 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Divine Love. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia și sentimentele de pace. Numită Piatra Inimii, Cuarțul Roz ar fi pu..

-30%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Ilay

320 Lei 460 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Numit si Piatra Inimii, C..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Love

340 Lei 420 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la t..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Brut Thana

330 Lei 370 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz brut. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal: Argint 925 Piatra: Cuart Roz Lungime: 5,5 cm Greutate:10,2 g..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Brut Sada

330 Lei 370 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz brut. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal: Argint 925 Piatra: Cuart Roz Lungime: 6 cm Greutate:11,1 g..

-13%
Quickview

Set Argint Cuarț Roz Lovely

460 Lei 530 Lei

Set Argint Cuarț Roz Lovely. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor, ajută la..

-11%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Carrie

245 Lei 275 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Carrie. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și lin..

-30%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz si Granat Dulcinela

165 Lei 235 Lei

Inel Argint Cuart Roz și Granat Dulcinela. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și linișt..

-20%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Miami

205 Lei 255 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Miami. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și lini..

-9%
Quickview

Set Argint Cuarț Roz și Granate Amore

575 Lei 635 Lei

Set Argint Cuarț Roz și Granate Amore. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor..

-16%
Quickview

Set Argint Cuarț Roz și Granate Florence

499 Lei 595 Lei

Set Argint Cuarț Roz și Granate Florence. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniști..

-14%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Finesse

215 Lei 250 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Finesse. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și li..

-12%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Lillian

225 Lei 255 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Lillian. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și li..

-12%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Mia

295 Lei 335 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Mia. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și linișt..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Aine

240 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Dimensiuni: 3,5/2 cm Greutate:6,2 g..

-23%
Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz Agur

330 Lei 430 Lei

Pandantiv argint cu piatra cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Dimensiuni pandantiv: 4,5/1,8 cm Dimensiuni piatra: 3,5/1,7 cm ..

-13%
Quickview

Bratara de Argint cu Ametist, Cuart, Prehnit, Piatra Lunii, Labradorit, Carneol Ammis

790 Lei 905 Lei

Bratara din Argint 925 cu pietre semipretioase: ametist, cuart roz, prehnit, piatra lunii, labradorit, carneol. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, Cuart roz, Prehnit, Piatra Lunii, Labradorit, Carneol Lungime: maxim 21 cm, reglabila Greutate: 27 g..

-7%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Isabella

325 Lei 350 Lei

Inel Argint Piatra Naturala Cuart Roz Roza. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniș..

-16%
Quickview

Inel Argint Cuart Roz Roza

240 Lei 285 Lei

Inel Argint Cuart Roz Roza. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor, ajută la ..

-20%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Brut Ametist și Perluță

280 Lei 350 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz brut, perluță albă și ametist. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentiment..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Rose

320 Lei

Inel bijuterie din argint și cuarț roz. Numit Piatra Inimii, Cuarțul roz este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie si fericire.  Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, prietenia, vindecarea interioară..

Quickview

Inel Argint Cuart Roz Oscar

325 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala cuart roz. Numit Piatra Inimii, Cuartul este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Cuart Roz Marime: 19/59 mm Greutate:8,5 g..

-12%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz și Granat Dana

220 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart roz și granat Dana. Numit si Piatra Inimii, Cuartul roz este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele s..

Afişare 1 - 60 din 60 (1 pagini)