Email

Grid View:
-19%
Quickview

Brosa de Argint cu Email si Marcasite Panni

235 Lei 289 Lei

Brosa cu marcasite si email. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Email Dimensiuni:5/2,5 Greutate:7,8 g..

-9%
Quickview

Brosa - Pandantiv Argint cu Email si Marcasite Rakka

255 Lei 279 Lei

Brosa - pandantiv cu email si marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Email Dimensiuni:4,2/2 cm Greutate:8,1 g..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Email Madeline

165 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite si email. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Email Dimensiune:3,5 cm Greutate:4,3 g..

-18%
Quickview

Inel Argint Email si Marcasite Marazi

225 Lei 275 Lei

Produs unicat Metal:Argint 925 Piatra:Email, Marcasite Marime: 9,7 , 62 mm Greutate:7 g..

Quickview

Pandantiv Argint Email Iolanthe

165 Lei

Pandantiv din argint 925 cu email. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Email..

Quickview

Brosa Argint Buburuza

180 Lei

Brosa mica din argint 925 in forma de buburuza. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

Quickview

Brosa Argint Email Rozalia

255 Lei

Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Produs unicat. Metal:Argint 925 Lungime: 3,7 cm Latime: 3,5 cm Gr..

Quickview

Set Bijuterii Argint Email Afra

407 Lei

Set argint 925 cu email. Cerceii sunt pe ureche. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)