Email

Grid View:
Quickview

Cercei Argint Marcasite Email Sass

225 Lei

Cercei din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, email Marime: 2,5 cm Greutate:7,7 g..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Email Madeline

145 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite si email. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Email Dimensiune:3,5 cm Greutate:4,3 g..

Quickview

Inel Argint Email si Marcasite Marazi

195 Lei

Produs unicat Metal:Argint 925 Piatra:Email, Marcasite Marime: 9,7 , 62 mm Greutate:7 g..

Quickview

Pandantiv Argint Email Iolanthe

165 Lei

Pandantiv din argint 925 cu email. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Email..

Indisponibil
-32%
Quickview

Brosa Argint Skipper

75 Lei 110 Lei

Brosa mica din argint 925 in forma de buburuza. Poate fi purtata si ca pandantiv. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. ..

Quickview

Brosa Argint Email Rozalia

255 Lei

Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Produs unicat. Metal:Argint 925 Lungime: 3,7 cm Latime: 3,5 cm Gr..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Email Afra

285 Lei 407 Lei

Set argint 925 cu email. Cerceii sunt pe ureche. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

-13%
Quickview

Brosa Argint Marcasite si Cristale Leila

325 Lei 375 Lei

Brosa mare in forma de fluture. Email, marcasite si cristale fatetate in nuanta lila fac farmecul unei bijuterii deosebite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Inaltime: 3 cm Latime: 5 cm Greutate:13,5 ..

Quickview

Brosa Argint Maat

175 Lei

Brosa din argint 925 infatiseaza chipul femeii egiptene avand ca val aripile unui fluture. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. Produs unicat. ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)