Granat

Grid View:
-15%
Quickview

Cercei Argint Granat Ophelia

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 cu granat Ophelia. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

-15%
Quickview

Cercei Argint Granat Coralina

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 cu granat Coralina. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

-24%
Quickview

Inel Argint Granat Dana

235 Lei 310 Lei

Inel din argint cu granat natural Dana. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizează intuiția feminina și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și constientizării. Granatul este o gemă naturală care ajută posesorul să-și îndeplinească ..

-27%
Quickview

Inel Argint Granat Sara

235 Lei 320 Lei

Inel din argint cu granat natural Sara. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizează intuiția feminina și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și constientizării. Granatul este o gemă naturală care ajută posesorul să-și îndeplinească ..

-22%
Quickview

Cercei Argint Granat Bloody Mary

235 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925 cu granat Bloody Mary. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unica..

-26%
Quickview

Cercei Argint Granat Sande

185 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925 cu granat Sande. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

-22%
Quickview

Cercei Argint Granat Passion

175 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu granat. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

-11%
Quickview

Bratara Argint Granat Red Sea

490 Lei 550 Lei

Bratara Argint Granat Red Sea. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Bratara bijuterie din argint si granate unicat. ..

-8%
Quickview

Set Argint Granat The Lovers

275 Lei 300 Lei

Set din argint cu granat natural. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Granatul, o piatră semiprețioasă cunoscută pentru culoarea sa intensă roșie, este adesea asociat cu pasiunea, puterea și regenerarea. În misticism, granatul este considerat a fi o piatră a succesului, aduce prosperitate și abundență purtătorului..

-17%
Quickview

Inel Argint Rubin și Granate Simdie

290 Lei 350 Lei

Inel din argint 925 cu rădăcină de rubin și granate Simdie. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spu..

-20%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz și Granat Balerina

280 Lei 350 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra din cuart roz și granat Balerina. Numit si Piatra Inimii, Cuartul roz este un cristal al iubirii neconditionate, inspirand dragostea de natura, frumusete, arta, aducand prietenie si fericire. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granate..

-20%
Quickview

Cercei Argint Granat Kathy

200 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925 cu granat Kathy. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

Quickview

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana

400 Lei

Set Argint Cuarț Roz și Granate Dana. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară profundă și sentimentele de pace. Liniștitor și liniștitor,..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Dana

175 Lei

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Dana. Cuarțul roz, cu nuanțe diafane, este asociat cu iubirea și armonia, emanând o energie blândă și calmă. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, ..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion

910 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion. Granatele, în nuanțe profunde de roșu, simbolizează pasiunea, iubirea și puterea interioară. Aceste pietre prețioase emană o energie vibranta și captivantă, ce aduce cu sine promisiunea unui nou început. Fiecare granat este o comoară în sine, o bijuterie a pământului, care te învăluie într-o aură de ..

Quickview

Cercei Argint Granat Damascus

185 Lei

Cercei din argint 925 cu granat Damascus. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

Quickview

Pandantiv Argint Rubin și Granate Asaf

395 Lei

Pandantiv Argint Rubin și Granate Asaf. Rubinul este semn al nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Este talisman al dragostei și pasiunii, protecției si prosperității. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, îmbunătățeste sănătatea, alungă tristețea și aduce liniște și se..

Quickview

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Jenin

395 Lei

Pandantiv Argint Cuart Roz și Granat Jenin. Cuarțul roz, cu nuanțe diafane, este asociat cu iubirea și armonia, emanând o energie blândă și calmă. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță,..

Quickview

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre

275 Lei

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre. Pandantivul Argint Cristale Multicolore 7 Chakre este o bijuterie excepțională ce simbolizează armonia, echilibrul și energia interioară. Inspirat de învățăturile vechi ale chakrelor, acest pandantiv este o expresie a conexiunii spirituale și a căutării echilibrului interior. Cele 7 cristale multic..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Granat Iacov

245 Lei

Pandantiv Cruce Argint Granat Iacov Pandantivul Cruce Argint Granat este o bijuterie deosebită, un simbol al eleganței și al spiritualității. Argintul strălucitor se contopește armonios cu bogăția și profunzimea granatului, creând o bijuterie deosebită. În mijlocul acestui pandantiv, se află o cruce sculptată cu atenție, cu linii fine și curbe ..

Quickview

Butoni Argint Granat Fațetat Elegance

535 Lei

Butoni din argint 925 cu Granat fațetat Elegance. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsător. Bijuterii din argint pentru bărbați. ..

Quickview

Bratara Argint Șapte Chakre

480 Lei

Bratara Argint Șapte Chakre, cu pietre naturale ametist, citrin, blue topaz, peridot, citrin, carneol, granat, iolit, topaz. Descoperă esența armoniei interioare cu brățara Argint Șapte Chakre, o bijuterie ce strălucește cu culorile cele mai vibrante ale sufletului tău. Fiecare piatră prețioasă, de la ametistul purpuriu care deschide Porțile Cunoaș..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Lucy

820 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Lucy. Inelul Argint Placat cu Aur 18K, împodobit cu o minunată combinație de Aquamarin și Granat, este o bijuterie care surprinde rafinamentul și misterul naturii. Designul său elegant și sofisticat strălucește precum apusul de soare peste apele mării, iar această bijuterie subliniază armonios contr..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Divine

820 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Aquamarin și Granat Divine. Inelul Argint Placat cu Aur 18K, împodobit cu o minunată combinație de Aquamarin și Granat, este o bijuterie care capturează rafinamentul și misterul naturii. Designul său elegant și sofisticat strălucește precum apusul de soare peste apele mării, iar această bijuterie subliniază armonios co..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion

725 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion. Inelul Argint Placat cu Aur 18K Granate este o bijuterie elegantă și sofisticată care îmbină cu măiestrie două elemente prețioase: argintul și aurul de 18 karate, conferindu-i astfel o strălucire deosebită. Inelul este decorat cu pietre de granat, cunoscute pentru nuanțele calde și profunde de roșu, ca..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Granate Contessa

625 Lei 755 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K și chihlimbar natural, granate și cristale Swarovski Contessa. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și ..

-6%
Quickview

Inel Argint cu Perla Biwa, Granat și Citrin Bakari

440 Lei 470 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale Perlă Biwa, Granat și Citrin Bakari. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Perla simbolizeaza puritatea, femin..

-10%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin Granate și Turmaline

1.100 Lei 1.225 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin fațetat, Granate, și Turmaline naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează..

-14%
Quickview

Cercei Argint Granat Ametist Peridot Perlă Barocă

375 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 cu granat, ametist, peridot și perlă naturală, o fuziune uluitoare de eleganță, rafinament și frumusețe vibrantă din pietre prețioase. Granatul strălucitor, o piatră prețioasă cunoscută pentru nuanța sa de roșu intens, simbolând dragostea și pasiunea, emană un farmec atemporal. Peridotul, în culoarea sa verde fascinantă, creea..

-13%
Quickview

Bratara de Argint cu Granat, Cuart, Ametist si Citrin Margie

790 Lei 905 Lei

Bratara din Argint 925 cu piatre semipretioase: granat, cuarț fumuriu, ametist lavanda, citrin si ametist verde. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Cuart, Ametist, Citrin Lungime:21 cm Greutate: 21,1 g..

-6%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Granate și Perle Sensi

665 Lei 710 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu granate și perle naturale. Cercei eleganți, lungi, cu granate și perle naturale, încadrate de zirconii, sunt accesoriul perfect care va aduce un touch de eleganță oricărei ținute. Aceste cercei frumos placați cu aur și perle și granate sunt o adevărată expresie a eleganței și luxu..

-26%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Coral, Granat și Cuarț Alb Simge

850 Lei 1.150 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu un superb Cuarț Alb de stâncă fațetat, Coral și Granat naturale. Acești cercei sunt o bijuterie elegantă și rafinată, din argint 925 placat cu aur de înaltă calitate, care le conferă un aspect strălucitor și luxos. Coralul adaugă o notă tropicală și de proaspătă în această bijuter..

-21%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin și Granate Haifa

950 Lei 1.200 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin caboșon, Turmaline și Granate naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează ..

-13%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin și Granate Hamsa

1.065 Lei 1.225 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin fațetat și Granate naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea ..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Rubin și Granate Medina

475 Lei 550 Lei

Pandantiv Argint Rubin și Granate Medina. Rubinul este semn al nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Este talisman al dragostei și pasiunii, protecției si prosperității. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, îmbunătățeste sănătatea, alungă tristețea și aduce liniște și ..

-9%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Neagră Citrin Granat și Peridot Seduction

590 Lei 650 Lei

Set Argint Perlă Barocă Neagră Citrin Granat și Peridot Seduction. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zo..

-9%
Quickview

Bratara Argint Perla Neagră, Ametist, Granat și Citrin Osaka

1.100 Lei 1.215 Lei

Bratara Argint Perla Neagră, Ametist, Granat și Citrin Osaka. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Granat Eros

330 Lei 395 Lei

Pandantiv Argint Granat Eros. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsător. Bijuterie din argint si granat unicat. ..

-25%
Quickview

Set Argint Rubin și Granat Paris

430 Lei 570 Lei

Set Argint Rubin și Granat Paris. Rubinul aprins și captivant este o piatră a nobilimii, considerată cea mai magnifică dintre toate pietrele prețioase, regina pietrelor și piatra regilor. Anticii credeau că depășea toate celelalte pietre prețioase în virtute, iar valoarea sa o depășea chiar și pe cea a Diamantului. S-a spus că împăratul chinez ..

-24%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă și Cristale Mille Fiori

255 Lei 335 Lei

Cercei Argint Perla Barocă și Cristale Ametist, Citrin, Granat, Peridot, Piatra Lunii Mille Fiori. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla naturală, A..

-22%
Quickview

Cercei Argint Granat Edrice

125 Lei 160 Lei

Cercei din argint 925 cu granat. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Metal:Argint 925 P..

Quickview

Bratara Argint Balineză Granat Passion

615 Lei

Bratara Argint Balineză Granat Passion. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Bratara bijuterie din argint si granate unicat. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Zoraide

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Zoraide. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Louise

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Louise. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Granat Ametist Verde și Mini Diamant Suada

228 Lei

Pandantiv Argint Granat Ametist și Mini Diamant Suada. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, granat, ametist verde și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Jolly

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Ametist și Mini Diamant Jolly. Bijuterie din argint și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, ametist și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sicilia

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sicilia. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, smarald și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei...

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Peridot Citrin Granat Theresa

165 Lei

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Peridot Citrin Granat și mini Diamant Theresa. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint placat cu Aur, citrin, granat, peridot și un mic diamant este o alegere inspirată pentru ..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sureia

245 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sureia. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, smarald și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

-7%
Quickview

Cercei Argint Rodiat si Granat Doucent

255 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 cu rodiu negru si granat. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint un..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Biwa și Granat Seduction

335 Lei 400 Lei

Pandantiv din argint 925 rodiat, cu perla Biwa și granat. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: B..

-35%
Quickview

Bratara Argint Perle Diane

75 Lei 115 Lei

Bratara din argint 925 cu perlute si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Lungime: 20 cm Dimensiune perla: 0,8 cm..

-17%
Quickview

Cercei Argint Granat Sara

125 Lei 150 Lei

Cercei din argint 925 cu granat. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

-12%
Quickview

Cercei Argint Granat Suave

185 Lei 210 Lei

Cercei din argint 925 cu granat. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Bijuterie din argint unicat. ..

Indisponibil
-18%
Quickview

Inel Argint Perla Peridot si Granat Maya

235 Lei 285 Lei

Inel Argint Perla Peridot si Granat Maya. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice ..

-15%
Quickview

Set Argint Granat Passion

520 Lei 610 Lei

Set din argint cu granat natural. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsător. Bijuterie din argint si granat natural. Metal:Argint 92..

-16%
Quickview

Inel Argint cu Coral si Granat Fernande

395 Lei 470 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala coral si granat. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Coralul rosu poate fi folosit pentru reconectarea cu m..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Coral Granat Grace

330 Lei 395 Lei

Pandantiv Argint Coral Granat Grace. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimulea..

-11%
Quickview

Set Bijuterii Argint Coral si Granat Grace

530 Lei 595 Lei

Set Bijuterii Argint Coral si Granat Grace. Coralul rosu poate fi folosit pentru reconectarea cu minunile naturii, pentru linisterea emotiilor si readucerea pacii. Ajuta la dezvoltarea intuitiei, imaginatiei si vizualizarii. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granat..

-12%
Quickview

Set Argint Carneol Alea

575 Lei 650 Lei

11Set Argint Carneol și Granate Sicily. Carneolul ajuta la centrare, sporeste energia, reabiliteaza vitalitatea si motivatia, si confera curaj. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia si ajuta in vindecare. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Gran..

Afişare 1 - 60 din 80 (2 pagini)