Close and don't show again!!!

Granat

Grid View:
Quickview

Inel Argint Granate si Perlute Zora

145 Lei

Inel argint 925 cu pietre de granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Perle Marime: 17,5/ 57,5 mm Greutate:4,9 g..

Quickview

Set Argint Granate si perlute Zora

235 Lei

Set din argint cu pietre de granat si perle naturale Metal:Argint 925 Piatra: Granat, Perla Lungime pandantiv: 3 cm Lungime cercei: 3 cm Greutate:9,3 g..

Quickview

Set Argint Granat Zya

450 Lei

Set din argint cu granat natural. Metal:Argint 925 Piatra: Granat Greutate:18,4 g..

Quickview

Cercei Argint Granat Zya

95 Lei

Cercei din argint cu granat natural.Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Granat Greutate:2,8 g..

Quickview

Inel Argint Granat Zya

150 Lei

Inel din argint cu granat natural. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Gra..

Quickview

Pandantiv Argint Granat Zya

260 Lei

Pandantiv din argint cu granat natural. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. . Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii si Granate Lulu

350 Lei

Pandantiv cu Piatra Lunii si Granate. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii, Granate..

Quickview

Pandantiv Argint Onix si Granate Zoraide

350 Lei

Pandantiv din argint 925. Onixul este o piatra care ne stimuleaza energetic, ne invata sa fim mai disciplinati, mai induratori si persistenti, si ne ajuta sa fim mai atenti la detalii. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Es..

-11%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Peridot Granat Autumn

85 Lei 95 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale peridot si granat, in forma de broscuta. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Granatul imbunatateste insp..

-21%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Granat Kaylee

130 Lei 165 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de rodie. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre suave si delicate..

-21%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Granat Emery

130 Lei 165 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de rodie. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre suave si delicate..

-25%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Sidef alb Granat Penelope

150 Lei 200 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Sideful, denumit si abalo..

-20%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Granat Scarlett

180 Lei 225 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sun..

-20%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Zirconii Granat Ensley

180 Lei 225 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Stralucirea delicata face..

-19%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Granat Yara

170 Lei 210 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre s..

Afişare 1 - 15 din 32 (3 pagini)