Granat

Grid View:
-21%
Quickview

Cercei Argint Granat Hachi

135 Lei 170 Lei

Cercei din argint 925 lucrat manual, cu granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat Lungime: 2,7 cm G..

Indisponibil
Quickview

Cercei Argint Ametist Granat Perlute Zelda

255 Lei

Cercei din argint oxidat cu pietricele de ametist, granat si perlute. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, granat, perla Greutate:8,7 g..

Quickview

Inel Argint Ametist, Perla, Jasp si Granat Tores

285 Lei

Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, Jasp, Perla, Granat Marime: 6,5, 53 mm Greutate:10,9 g..

Indisponibil
Quickview

Pandantiv Argint Perla Biwa Ametist Citrin Granat Blu Topaz Kiaria

350 Lei

Pandantiv din argint 925, cu perla Biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Piatra de ametist este un bun calmant natural, blocheaza stresul geopatic si energiile negative. Simbol al spiritualitatii si multumirii in..

Quickview

Inel Argint Perla BIVA Granate Taban

195 Lei

Inel cu perla BIVA si granate. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Arg..

Quickview

Inel Argint Granat Marcasite Deren

155 Lei

Inel argint 925 cu pietre de granat si marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, marcasite ..

Quickview

Inel Argint Ametist Citrin Topaz Granat Piatra Lunii Jad Labradorit

299 Lei

Inel cu pietre naturale: ametist, citrin, topaz, granat, piatra lunii, jad, labradorit . Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace..

Quickview

Inel Argint Granat Ozge

220 Lei

Inel argint 925 cu pietre de granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat Marime: 9/ 59 mm Greutate:8,9 g..

Quickview

Brosa - Pandantiv Argint Granat Bufnita

120 Lei

Brosa sau pandantiv in forma de bufnita. . Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii. . Produs unicat. Metal:Argint 925 Ina..

-13%
Quickview

Cercei Argint Granat Melissa

135 Lei 155 Lei

Cercei din argint 925 lucrat manual, cu granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat Lungime: 2,3 cm G..

-19%
Quickview

Cercei Argint Granat Mini

125 Lei 155 Lei

Cercei din argint 925 lucrat manual, cu pietricica de granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat Lungime:..

-18%
Quickview

Cercei Argint Granat Raspy

135 Lei 165 Lei

Cercei din argint 925 lucrat manual, cu pietricica de granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat Lungime:..

-17%
Quickview

Cercei Argint Granat Alana

125 Lei 150 Lei

Cercei din argint 925 lucrat manual, cu granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat Lungime: 2,5 cm G..

Indisponibil
-25%
Quickview

Inel Argint Topaz Albastru Ametist Citrin Granat Yedda

135 Lei 180 Lei

Inel cu pietre naturale: ametist, citrin, blue topaz. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Citrinul este cristalul optimismulu..

Indisponibil
-26%
Quickview

Inel Argint Ametist Citrin Granat Orabelle

145 Lei 195 Lei

Inel cu pietre naturale: ametist, citrin, blue topaz. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si ..

Afişare 1 - 15 din 18 (2 pagini)