Jad

Grid View:
-18%
Quickview

Cercei Argint Jad Verde și Perluță Youth

165 Lei 200 Lei

Cercei Argint Jad Verde și Perluță Youth. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre car..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Jad Verde

295 Lei

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Jad Verde. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K cu Jad Verde reprezintă o bijuterie excepțională, ce îmbină cu eleganță și rafinament materialele prețioase și design-ul deosebit. Acești cercei sunt confecționați din argint de înaltă calitate, acoperit cu un strat de aur de 18 carate, conferindu-le un aspect nobil și stră..

-18%
Quickview

Bratara Argint Jad, Citrin și Peridot Madar

1.350 Lei 1.650 Lei

Bratara Argint Jad, Citrin și Peridot Madar. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre ..

-10%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Apollo

495 Lei 550 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite și Jad. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect s..

-13%
Quickview

Inel Argint Jad Verde Dragon

230 Lei 265 Lei

Inel Argint Jad Verde Dragon. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se crede că..

-10%
Quickview

Bratara Argint Jad Verde, Peridot, Perlă Verde Chi

1.350 Lei 1.500 Lei

Bratara Argint Jad Verde, Peridot, Perlă Verde Chi. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră ..

Indisponibil
-6%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Jad Yu

510 Lei 540 Lei

Brosa din argint 925 rodiat cu marcasite și jad Yu. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care sugereaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dr..

-17%
Quickview

Set Argint Jad Verde China

410 Lei 495 Lei

Set Argint Jad Verde China. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se crede că ..

-17%
Quickview

Cercei Argint Jad Verde și Peridot Jungle

295 Lei 355 Lei

Cercei Argint Jad Verde și Peridot Jungle. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre ca..

-17%
Quickview

Cercei Argint Jad Verde Dena

125 Lei 150 Lei

Cercei Argint Jad Verde Dena. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se crede c..

-16%
Quickview

Cercei Argint Jad Verde și Peridot Acantha

295 Lei 350 Lei

Cercei Argint Jad Verde și Peridot Acantha. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre c..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)