Jad

Grid View:
-18%
Quickview

Inel Argint Jad Verde Francesca

165 Lei 200 Lei

Inel Argint 925 cu Jad verde Francesca. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care ..

-13%
Quickview

Inel din Argint Jad Verde Jade

195 Lei 225 Lei

Inel Argint 925 cu Jad verde Jade. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se cr..

-13%
Quickview

Inel din Argint Jad Verde Alicia

175 Lei 200 Lei

Inel Argint 925 cu Jad verde Alicia. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se ..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Jad Verde Audette

235 Lei 275 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde Audette. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se c..

-8%
Quickview

Cercei Argint Jad Verde Annette

275 Lei 300 Lei

Cercei Argint Jad Verde Annette. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se cred..

-11%
Quickview

Set Argint Jad Verde Anelise

490 Lei 550 Lei

Set Argint Jad Verde Anelise. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se crede c..

Indisponibil
-17%
Quickview

Pandantiv Argint Jad Verde, Smarald și Peridot Empress

265 Lei 320 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde, Smarald și Peridot Empress. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o pia..

Indisponibil
-16%
Quickview

Cercei Argint Jad Verde Denia

210 Lei 250 Lei

Cercei Argint Jad Verde Denia. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se crede ..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Jad Verde Amarante

180 Lei 205 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde Amarante. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se ..

-26%
Quickview

Inel Argint Jad Verde Idris

310 Lei 420 Lei

Inel Argint 925 cu Jad verde Idris. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se c..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)