Labradorit

Grid View:
-18%
Quickview

Cercei Argint Labradorit Syz

185 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu piatra naturala labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită..

-23%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Aryan

575 Lei 750 Lei

Pandantiv din argint 925 cu piatră semiprețioasă labradorit Aryan. Confecționat din argint, pandantivul emană o strălucire selenară, complimentând perfect nuanțele irizate ale labradoritului. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din ac..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Loulou

290 Lei 380 Lei

Pandantiv Argint Labradorit Loulou. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamani..

-20%
Quickview

Inel Argint Labradorit Island

320 Lei 400 Lei

Inel Argint Labradorit Island. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice bo..

-23%
Quickview

Inel Argint Labradorit Denmark

240 Lei 310 Lei

Inel Argint Labradorit Denmark. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice b..

-17%
Quickview

Inel Argint Labradorit Oslo

250 Lei 300 Lei

Inel Argint Labradorit Oslo. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice boga..

-26%
Quickview

Inel Argint Labradorit Chicago

195 Lei 265 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicam..

-26%
Quickview

Inel Argint Labradorit Chicago

195 Lei 265 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicam..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Helsinki

850 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit Helsinki. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lungă ..

Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic și Labradorit Principessa

350 Lei

Cercei din argint 925 cu topaz mistic și labradorit Principessa. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și pri..

-15%
Quickview

Inel Argint Labradorit Madison

420 Lei 495 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Madison. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:Labradoritul ..

-29%
Quickview

Inel Argint Labradorit Nova

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Nova. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:Labradoritul ..

-17%
Quickview

Inel Argint Labradorit Ella

190 Lei 230 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Ella. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:Labradoritul ..

Quickview

Inel Argint Labradorit Perlă Barocă și Citrine

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă și citrine. În atelierul bijutierului, o capodoperă de eleganță naturală a prins viață: un inel din argint cu labradorit, perla barocă și citrine. Argintul lucrat cu iscusință servește drept fundal pentru a pune în valoare frumusețea și strălucirea pietrelor prețioase. Piatra centrală, labradorit..

Quickview

Inel Argint Labradorit și Perlă Barocă Suni

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă, ametist și peridot. Într-un atelier plin de mister, meșterul bijutier a creat o bijuterie unică și fermecătoare: un inel din argint cu labradorit, perla barocă, peridot și ametist. Argintul pur a fost modelat cu migală pentru a forma un cadru subtil, dar elegant, care să îmbrățișeze cu delicatețe p..

Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Licurici

365 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit Licurici. Pandantivul Argint Labradorit este o bijuterie uluitoare, ce emană o aură misterioasă și strălucire subtilă. Acest pandantiv capturează magia pietrei de labradorit, cu nuanțele sale jocuri de culori care te transportă într-o lume de vis și mister. Cu nuanțe de albastru, v..

Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Blue Topaz Inuite

565 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit și Blue Topaze Inuite. Pandantivul Argint Labradorit și Blue Topaz este o bijuterie extraordinară ce combină farmecul misterios al labradoritului cu strălucirea senină a topazului albastru. Această bijuterie aduce în prim-plan eleganța și magia pietrelor prețioase. Labradoritul, cu nu..

Indisponibil
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Seihan

710 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit Seihan. Pandantivul Argint Labradorit este o bijuterie uluitoare, ce emană o aură misterioasă și strălucire subtilă. Acest pandantiv capturează magia pietrei de labradorit, cu nuanțele sale jocuri de culori care te transportă într-o lume de vis și mister. Cu nuanțe de albastru, ver..

Quickview

Bratara Argint Labradorit și Zirconii Heba

1.350 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit și zirconii Heba. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Mystical Stone

595 Lei

Bratara fixa din argint 925 cu piatra naturala labradorit Mystical Stone. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie ..

-23%
Quickview

Inel Argint Labradorit Daven

385 Lei 500 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Labradorit Daven. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Metal:Argint 925 Piatra:labrador..

-8%
Quickview

Inel Argint Labradorit Abasi

390 Lei 425 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatră puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada. Este o piatră a zodiei Vărsător și este asociat și cu Săgetător, Scor..

-19%
Quickview

Inel Argint Labradorit Kundre

350 Lei 430 Lei

Inel Argint Labradorit Kundre. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice bo..

-38%
Quickview

Inel Argint Labradorit Doreen

180 Lei 290 Lei

Inel Argint Labradorit Doreen. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice bo..

-21%
Quickview

Inel Argint Labradorit Kandia

280 Lei 355 Lei

Inel Argint Labradorit Kandia. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice bo..

-20%
Quickview

Inel Argint Labradorit Casandra

285 Lei 355 Lei

Inel Argint Labradorit Casandra. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice ..

-21%
Quickview

Inel Argint Labradorit Suada

280 Lei 355 Lei

Inel Argint Labradorit Suada. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice bog..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Kynos

415 Lei 495 Lei

Pandantiv Argint Labradorit Kynos. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanic..

-12%
Quickview

Inel Argint Labradorit Ece

360 Lei 410 Lei

Inel din argint 925 si labradorit. Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur și Labradorit Saah

245 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Labradorit Saah. Cerceii placati cu aur si labradorit sunt o bijuterie impresionanta care combina frumusetea naturala a labradoritului cu stralucirea aurului. Labradoritul este o piatra pretioasa unica, cunoscuta pentru stralucirile sale irizante de albastru, verde si auriu, care ..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur și Labradorit Casiopea

245 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Labradorit Casiopea. Cerceii placati cu aur si labradorit sunt o bijuterie impresionanta care combina frumusetea naturala a labradoritului cu stralucirea aurului. Labradoritul este o piatra pretioasa unica, cunoscuta pentru stralucirile sale irizante de albastru, verde si auriu, c..

-23%
Quickview

Cercei Argint Labradorit Hera

165 Lei 215 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu piatra naturala labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită..

-22%
Quickview

Cercei Argint Labradorit Empress

175 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu piatra naturala labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Athena

355 Lei 450 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit Athena. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă ș..

-25%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Isis

285 Lei 380 Lei

Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina, amintind de strălucirile aurii, albastre și verzi ale Aurorei Boreale. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, datorită vibrațiilor sale șamanice bogate, poveștile sale sunt legat..

-21%
Quickview

Set Argint Labradorit și Ametist Isidora

420 Lei 530 Lei

Set Argint Labradorit și Ametist Isidora, cercei cu sistem de prindere cu pin. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o ist..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Ametist Luvylah

350 Lei 400 Lei

Pandantiv Argint Labradorit și Ametist Luvylah. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, dator..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Peridot Sienna

450 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 cu labradorit si peridot. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medi..

-22%
Quickview

Cercei Argint Labradorit Sienna

175 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra de labradorit, sistem de inchidere cu pin. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istori..

-16%
Quickview

Set Argint Labradorit si Peridot Sienna

560 Lei 670 Lei

Set Argint Labradorit si Peridot Sienna. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' p..

-9%
Quickview

Set Argint Labradorit și Ametist Lucente

680 Lei 750 Lei

Set Argint Labradorit și Ametist Lucente, cercei cu sistem de prindere închidere englezească. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labrado..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Ametist Lucente

465 Lei 540 Lei

Pandantiv Argint Labradorit și Ametist Lucente. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lungă și extinsă și, dator..

-12%
Quickview

Inel Argint cu Labradorit si Blue Topaz Yasemin

255 Lei 290 Lei

Inel Argint cu Labradorit si Blue Topaz Yasemin. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada si este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și..

-12%
Quickview

Inel Argint Labradorit si Ametist Layan

255 Lei 290 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistica si protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada. Purtat ca bijuterie, labradoritul este o gemă de protecție, oferă cla..

-22%
Quickview

Cercei Argint Labradorit Night Glow

175 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de labradorit. Labradoritul are un puternic rol protector asupra purtatorului din toate punctele de vedere, aduce noroc, bucurie si bunatate si stimuleaza imaginatia, intuitia, originalitatea. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Labradorit Greutate:3,7 g..

-44%
Quickview

Cercei Argint Labradorit Halsey

125 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de labradorit. Labradoritul are un puternic rol protector asupra purtatorului din toate punctele de vedere, aduce noroc, bucurie si bunatate si stimuleaza imaginatia, intuitia, originalitatea. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Labradorit Greutate:2,6 g..

-13%
Quickview

Set Argint Labradorit Night Wish

475 Lei 545 Lei

Set Argint Labradorit Night Wish. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' pentru p..

-19%
Quickview

Cercei Argint Placati cu Aur si Labradorit Maibe

195 Lei 240 Lei

Cercei Argint Placati cu Aur si Labradorit Maibe. Se consideră că Labradoritul irizat este o gemă magică, cu proprietăți mistice, de protecție. Folosit ca talisman, în bijuterii de argint, are puterea de a vindeca. Labradoritul este considerat amuleta magicienilor și șamanilor. Benefic pentru zodiile Leu, Scorpion, Săgetător, Vărsător ..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Bari

1.400 Lei

Bratara reglabilă din argint 925 rodiat și labradorite. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada. Purtat ca bijuterie, labradoritul este o gemă de protecție, oferă claritate posesorului. Labradoritul este consider „Piatra Magicienil..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Rome

1.400 Lei

Bratara reglabilă din argint 925 rodiat și labradorite. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada. Purtat ca bijuterie, labradoritul este o gemă de protecție, oferă claritate posesorului. Labradoritul este consider „Piatra Magicienil..

Quickview

Bratara Argint Labradorit Santa Fe

375 Lei

Bratara fixă și reglabilă din argint 925 rodiat cu un superb labradorit. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada. Purtat ca bijuterie, labradoritul este o gemă de protecție, oferă claritate posesorului. Labradoritul este consider „..

Quickview

Inel Argint Labradorit Citrin Peridot Cuarț Roz

743 Lei

Inel din argint 925 rodiat, labradorit, citrin, peridot și cuarț roz. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Labradoritul are o istorie lung..

-24%
Quickview

Set Argint Labradorit si Peridot Arda

660 Lei 870 Lei

Set Argint Labradorit si Peridot neșlefuit Arda. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medica..

-19%
Quickview

Cercei Argint Labradorit Roberta

175 Lei 215 Lei

Cercei din argint 925 cu labradorit Roberta. Se consideră că Labradoritul irizat este o gemă magică, cu proprietăți mistice, de protecție. Folosit ca talisman, în bijuterii de argint, are puterea de a vindeca. Labradoritul este considerat amuleta magicienilor și șamanilor. Benefic pentru zodiile Leu, Scorpion, Săgetător, Vărsător. Bijuterie din arg..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Cara

320 Lei 375 Lei

Pandantiv din argint 925 cu piatra de labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistica si protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scorpion si Leu. Psihologic, aceasta piatra este un excelent ''medi..

-11%
Quickview

Set Argint Labradorit Cara

485 Lei 545 Lei

Set Argint Labradorit Cara. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' pentru persoan..

Quickview

Inel Argint Labradorit Kennedy

320 Lei

Inel din argint 925 si labradorit. Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este..

-9%
Quickview

Inel Argint Labradorit Melina

195 Lei 215 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistica si protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeasi clasa cu Piatra Lunii. Labradoritul sau ''Piatra cu sclipiri secrete'' provine din Madagascar sau Canada. Este o piatra a zodiei Varsator si este asociat si cu Sagetator, Scor..

Quickview

Cercei Argint Labradorit Alice

215 Lei

Cercei din argint 925 cu labradorit Alice. Se consideră că Labradoritul irizat este o gemă magică, cu proprietăți mistice, de protecție. Folosit ca talisman, în bijuterii de argint, are puterea de a vindeca. Labradoritul este considerat amuleta magicienilor și șamanilor. Benefic pentru zodiile Leu, Scorpion, Săgetător, Vărsător. Bijuterie din argin..

Quickview

Inel Argint Labradorit Zoe

285 Lei

Inel din argint 925 si labradorit Zoe. Inel din argint 925 cu labradorit. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră ..

Afişare 1 - 60 din 88 (2 pagini)