Lapis Lazuli

Grid View:
-25%
Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Alchemist

235 Lei 315 Lei

Inel Argint Lapis Lazuli Alchemist. Inelul din argint cu Lapis Lazuli este o bijuterie regală, care aduce împreună strălucirea discretă a argintului cu albastrul profund și enigmatic al Lapis Lazuli. Această piatră semiprețioasă, apreciată pentru culoarea sa intensă și pentru incluziunile de pirita care îi conferă un aspect stelar, este un simbol a..

-19%
Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Demetra

290 Lei 360 Lei

Inel Argint Lapis Lazuli Demetra. Inelul din argint cu Lapis Lazuli este o bijuterie regală, care aduce împreună strălucirea discretă a argintului cu albastrul profund și enigmatic al Lapis Lazuli. Această piatră semiprețioasă, apreciată pentru culoarea sa intensă și pentru incluziunile de pirita care îi conferă un aspect stelar, este un simbol al ..

-12%
Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Dervish

330 Lei 375 Lei

Inel Argint Lapis Lazuli Dervish. Inelul din argint cu Lapis Lazuli este o bijuterie regală, care aduce împreună strălucirea discretă a argintului cu albastrul profund și enigmatic al Lapis Lazuli. Această piatră semiprețioasă, apreciată pentru culoarea sa intensă și pentru incluziunile de pirita care îi conferă un aspect stelar, este un simbol al ..

-23%
Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli The High Priestess

275 Lei 355 Lei

Inel Argint Lapis Lazuli The High Priestess. Inelul din argint cu Lapis Lazuli este o bijuterie regală, care aduce împreună strălucirea discretă a argintului cu albastrul profund și enigmatic al Lapis Lazuli. Această piatră semiprețioasă, apreciată pentru culoarea sa intensă și pentru incluziunile de pirita care îi conferă un aspect stelar, este un..

-31%
Quickview

Cercei Argint Lapis Lazuli Sultan

175 Lei 255 Lei

Cercei Argint Lapis Lazuli Sultan. Cerceii din argint cu Lapis Lazuli sunt o expresie a eleganței profunde și a înțelepciunii ancestrale, combinând simplitatea argintului cu misterul albastru intens al Lapis Lazuli. Această piatră semiprețioasă, cunoscută pentru culoarea sa regală de albastru profund, punctată uneori de mici incluziuni aurii de pir..

-11%
Quickview

Bratara Argint Lapis Lazuli Samsara

490 Lei 550 Lei

Bratara argint 925 cu pietre naturale lapis lazuli Samsara. Lapis lazuli este un simbol al cerului si este asociat cu prietenia. Intretine armonia relatiilor, stimuleaza creativitatea si duce la evolutie spirituala. Lapis lazuliul este recomandat zodiilor: Berbec, Taur, Rac, Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn, Va..

-24%
Quickview

Cercei Argint Lapis Lazuli Nora

225 Lei 295 Lei

Cercei Argint Lapis Lazuli Nora. Lapis lazuli este un simbol al cerului și este asociat cu prietenia. Întreține armonia relatiilor, stimuleaza creativitatea si duce la evolutie spirituala. Combate alergiile si contribuie la vindecarea afectiunilor pielii, purifica organismul si atenueaza durerile de cap. Purtat ca bijuterie în argint, lapis lazuli ..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Lapis Lazuli Nora

295 Lei 345 Lei

Pandantiv Argint Piatra Lunii Lapis Lazuli Nora. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lun..

-10%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii Lapis Lazuli Nora

475 Lei 525 Lei

Set Argint Piatra Lunii Lapis Lazuli Nora. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată ..

Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Mercury

145 Lei

Lapis lazuli este un simbol al cerului și este asociat cu prietenia. Întreține armonia relatiilor, stimuleaza creativitatea si duce la evolutie spirituala. Combate alergiile si contribuie la vindecarea afectiunilor pielii, purifica organismul si atenueaza durerile de cap. Purtat ca bijuterie în argint, lapis lazuli aduce posesorului bunăstare, crea..

-16%
Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Jarah

245 Lei 290 Lei

Inel argint 925 cu piatra lapis lazuli. Lapis lazuli este un simbol al cerului si este asociat cu prietenia. Intretine armonia relatiilor, stimuleaza creativitatea si duce la evolutie spirituala. Combate alergiile si contribuie la vindecarea afectiunilor pielii, purifica organismul si atenueaza durerile de cap. Produs unicat. ..

-10%
Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Bette

395 Lei 440 Lei

Inel argint cu piatra naturala lapis lazuli. Lapis lazuli este un simbol al cerului si este asociat cu prietenia. Intretine armonia relatiilor, stimuleaza creativitatea si duce la evolutie spirituala. Combate alergiile si contribuie la vindecarea afectiunilor pielii, purifica organismul si atenueaza durerile de cap. Produs unicat. ..

-8%
Quickview

Brosa Argint Marcasite si Lapis Iazuli

690 Lei 750 Lei

Brosa din argint 925 cu opal imperial albastru si marcasite in forma de fluture. Produs unicat. Metal:Argint 925 Inaltime: 5 cm Latime: 8 cm Greutate:16,2 g..

Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Gianna

215 Lei

Aceasta piatra armonizeaza planurile fizic, emotional, mental si spiritual, ale caror dezechilibre pot provoca depresii, stare de rau si pierderea obiectivului. In contrast, armonia duce la o mai buna cunoastere de sine. Lapis lazuli este un simbol al cerului si este asociat cu prietenia. Intretine armonia relatiilor, stimuleaza cre..

Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Harper

355 Lei

Lapis lazuli este un simbol al cerului si este asociat cu prietenia. Intretine armonia relatiilor, stimuleaza creativitatea si duce la evolutie spirituala. Combate alergiile si contribuie la vindecarea afectiunilor pielii, purifica organismul si atenueaza durerile de cap. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Lapis La..

Quickview

Inel Argint Lapis Lazuli Evelyn

275 Lei

Lapis lazuli este un simbol al cerului si este asociat cu prietenia. Intretine armonia relatiilor, stimuleaza creativitatea si duce la evolutie spirituala. Combate alergiile si contribuie la vindecarea afectiunilor pielii, purifica organismul si atenueaza durerile de cap. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Lapis La..

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)