Marcasite

Grid View:
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite și Coral Butterfly

700 Lei

Brosa Pandantiv Argint Marcasite și Coral Butterfly. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atr..

Quickview

Brosa Argint Marcasite Larimar Cat

465 Lei

Brosa pisică cu marcasite, larimar și ochi de granat. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub ..

-23%
Quickview

Inel Argint Marcasite Melanie

430 Lei 560 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Marcasite Melanie.Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Mărime:14/54 și 19/59 Greutate:10.7 g..

-21%
Quickview

Inel Argint Marcasite Regina

430 Lei 545 Lei

Inel din argint cu marcasite Regina. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage și..

Quickview

Set Argint Marcasite Sensi

390 Lei

Set Argint Marcasite Sensi, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este confe..

-22%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Sensi

210 Lei 270 Lei

Cercei din argint 925 cu pietre naturale marcasite Sensi, sistem de închidere la spate tortiță englezească. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiuni:3,3 cm ..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Sensi

120 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Sensi. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime: 3 cm Greutate:2,3 g..

Quickview

Set Argint Marcasite Royale

670 Lei

Set Argint Marcasite Royale, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este conf..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Royale

165 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Royale. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 3,5/2 cm Greutate:5 g..

Quickview

Set Argint Marcasite Shapiro

620 Lei

Set Argint Marcasite Shapiro, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este con..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Shapiro

200 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Shapiro. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 3/1,5 cm Greutate:4,2 g..

Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Juliana

200 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite Juliana. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 3,2/2 cm Greutate:4,23 g..

Quickview

Set Argint Marcasite Juliana

620 Lei

Set Argint Marcasite Juliana, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. O bijuterie din argint cu marcasite este o piesă elegantă și rafinată, creată pentru a adăuga un sclipire subtilă și un farmec vintage oricărei ținute. Această bijuterie este con..

-20%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Aretha

280 Lei 350 Lei

Cercei din argint 925 cu pietre naturale marcasite Aretha, sistem de închidere la spate tortiță englezească. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiuni:2,2/1,7..

-21%
Quickview

Inel Argint Marcasite Juliana

210 Lei 265 Lei

Inel din argint cu marcasite Juliana. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage ș..

-14%
Quickview

Inel Argint Marcasite Aretha

210 Lei 245 Lei

Inel din argint cu marcasite Aretha. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage și..

-15%
Quickview

Inel Argint Marcasite Sensi

280 Lei 330 Lei

Inel din argint cu marcasite Sensi. Un inel din argint cu marcasite este o bijuterie plină de farmec și eleganță. Marcasitele sunt pietre semiprețioase sau minerale care adaugă strălucire și sclipiri subtile în bijuterii, creând un aspect distinct și clasic. Un inel de argint cu marcasite are o aură de rafinament și amintește de stilul vintage și ..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Marcasite și Zultanit Florence

230 Lei 270 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite și zultanit Florence. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasit..

-12%
Quickview

Bratara Argint Marcasite și Lemon Cuarț Limone

575 Lei 655 Lei

Bratara din argint 925 cu marcasitem și lemon cuarț Limone. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasite..

-17%
Quickview

Bratara Argint Marcasite Serenay

695 Lei 835 Lei

Bratara din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasitele sunt adesea fixate î..

-18%
Quickview

Bratara Argint Marcasite și Zoisit Sureia

675 Lei 825 Lei

Bratara din argint 925 cu marcasite și zoisit Sureia. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasitele sun..

-20%
Quickview

Bratara Argint Marcasite și Zultanit Serena

655 Lei 820 Lei

Bratara din argint 925 cu marcasite și zultanit Serena. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasitele s..

-11%
Quickview

Bratara Argint Marcasite Ikim

935 Lei 1.050 Lei

Bratara din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasitele sunt adesea fixate î..

-7%
Quickview

Bratara Argint Marcasite Zenaida

1.390 Lei 1.500 Lei

Bratara din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect strălucitor, atrăgător. Marcasitele sunt adesea fixate î..

-10%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Apollo

495 Lei 550 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite și Jad. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect s..

-0%
Quickview

Ceas Argint Marcasite Duce

1.450 Lei 1.450 Lei

Ceas din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Ceas Argint Marcasite Duce. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime: 20,5 cm Greutate:33,56 g..

-13%
Quickview

Ceas Argint Marcasite Ducess

1.350 Lei 1.550 Lei

Ceas din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Ceas Argint Marcasite Ducess. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime: 18,5 cm Greutate:37,8 g..

-13%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Flowers

350 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 cu pietre naturale marcasite Flowers. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Turcoaz, Jad, Granat Dimensiuni:2 cm Greutate:13,4 g..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Sufi

320 Lei 355 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 4,5/3 cm Greutate:10,7 g..

-13%
Quickview

Inel Argint Marcasite Flowers

275 Lei 315 Lei

Inel din argint cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Greutate:8,8 g..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Flowers

230 Lei 270 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Turcoaz, Granat, Onix si Jad Greutate:6,35 g..

-17%
Quickview

Set Argint Marcasite Flowers

500 Lei 600 Lei

Set Argint Marcasite Flowers, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Turcoaz, Granat, Onix si Jad Diametru cercei:2 cm Greutate:19,8..

-38%
Quickview

Pandantiv Argint Marcasite Daisy

150 Lei 240 Lei

Pandantiv din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune: 4 cm Greutate:3,4 g..

-16%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Daisy

290 Lei 345 Lei

Cercei din argint 925 cu pietre naturale marcasite Daisy. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiuni:5 cm Greutate:9 g..

-9%
Quickview

Set Argint Marcasite Daisy

375 Lei 410 Lei

Set Argint Marcasite Daisy, compus din cercei și pandantiv. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime cercei:5 cm Lungime pandantiv:4 cm Greutate:12,5 ..

-13%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Suna

350 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 cu pietre naturale marcasite Suna. Marcasitele sunt pietre mici, delicate, fragile și datorită șlefuirii lor, răspândesc o strălucire deosebită. Bijuterie din argint și marcasite unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiuni:3/2 cm Greutate:12,6 g..

-31%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Pisic

135 Lei 195 Lei

Brosa cu marcasite in forma de pisică. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Marcasite Dimensiune: 2,5/1,5 cm Greutate:3,3 g..

-13%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Crisocola Winky Cat

330 Lei 380 Lei

Brosa pisică cu marcasite, crisocola și ochi de granat. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Crisocola este o minunată piatră în culori azurii, cu incluziuni de cupru, nuanțele sale variind de la verde deschis la albastru intens și turcoaz, adesea găsită în asociere cu azurit și ..

-21%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Daisy

75 Lei 95 Lei

Brosa cu marcasite in forma de margaretă. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra: Marcasite și Coral Dimensiune: 1,5 cm Greutate:1,9 g..

-13%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Cuart Roz Pisica Simpatica

330 Lei 380 Lei

Brosa pisică cu marcasite, cuarț roz și ochi de granat. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. umit Piatra Inimii, Cuarțul roz este un cristal al iubirii necondiționate, inspirând dragostea de natură, frumusețe, artă, aducând prietenie si fericire. Cuarțul roz este piatra iubirii ..

Quickview

Ceas Argint Marcasite Lillian

1.250 Lei

Ceas din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Ceas Argint Marcasite Lillian. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime: 17,5 cm, 18,5 cm Greutate:31 g, 32,5g..

-25%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Feather

600 Lei 795 Lei

Brosa din argint 925 rodiat cu marcasite Feather. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Broșă din argint 925 și marcasite. Metal:Argint 925 Piatra: Marcasite Diametru: 5/3,3 cm Greutate:15,86 g..

Quickview

Brosa Argint Marcasite Artemis

750 Lei

Brosa din argint 925 rodiat cu marcasite Artemis. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Broșă din argint 925 și marcasite. Metal:Argint 925 Piatra: Marcasite Diametru: 4,5 cm Greutate:15,05 g..

Quickview

Brosa Argint Opal Imperial Mara

550 Lei

Brosa din argint 925 in forma de paun cu piatra naturala opal imperial. Opalul este un simbol al puritatii si sperantei, aducand beneficii celor care il poarta, precum darul clarviziunii si profetiei. Brosa Argint Opal Imperial Mara. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Opal imperial Greutate:12 g..

-18%
Quickview

Brosa de Argint cu Marcasite Lehti

270 Lei 330 Lei

Brosa din Argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiuni:5/2,5 Greutate:6,7 g..

-10%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Granat Kitty

320 Lei 355 Lei

Brosa Pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de pisica, cu ochisori din granat. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsa..

-10%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Karra

360 Lei 400 Lei

Brosa / pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite, in forma de paun. Rapitor prin maretie si frumusete, paunul este considerat manifestarea terestra a celestei Pasari Phoenix. Culorile hipnotizante si cei o mie de ochi cu care este impodobita coada sunt considerate aducatoare de noroc in arta Feng Shui. Aceste trasaturi ale paunului atr..

-22%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Sugar

255 Lei 325 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune:3 / 3 cm Greutate:6,4 g..

Quickview

Brosa Argint Marcasite Zoisit Arynna

450 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite si zoisit, in forma de strugure. Zoisitul aplifica energia si vitalitatea, reduce apatia si oboseala, transforma energia negativa in energie pozitiva, este benefic in caz de inflamatii si ajuta la refacerea organismului. Produs unicat. Metal:Argint 925 Pia..

Quickview

Set Argint Marcasite si Zirconiu Maya

450 Lei

Set Argint Marcasite si Zirconiu fatetat verde Maya compus din cercei si pandantiv.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, zirconiu Greutate:12,3 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Zirconii Lora

500 Lei

Set bijuterii argint 925 cu pietre naturale marcasite si zirconii. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Mar..

-18%
Quickview

Ceas Argint Inci

1.350 Lei 1.650 Lei

Ceas din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Lungime: 20cm,  Greutate:37 - 38,6 g, in functie de lungime..

-8%
Quickview

Inel Argint Marcasite Citrin Ametist Granat Riviera

275 Lei 300 Lei

Inel din argint cu pietre naturale marcasite, citrin, granat, ametist. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. ..

Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Sidef Phoenix

450 Lei

Set bijuterii argint 925 cu pietre naturale marcasite. Sideful, denumit si abalone, are o putere linistitoare, aducand pace si inocenta, credinta si echilibru. Ajuta in procesul de luare a deciziilor si stimuleaza atentia. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Stralucirea delicata..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Granat Kaylee

235 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de rodie. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre suave si delicate..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Granat Emery

245 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de rodie. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre suave si delicate..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Zirconii Skylar

250 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite si zirconii in forma de bufnita. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. M..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Zirconii Aurora

270 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite si zirconii in forma de strugure. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. ..

Quickview

Brosa Argint Marcasite Granat Yara

285 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre s..

-18%
Quickview

Inel Argint Email si Marcasite Marazi

225 Lei 275 Lei

Produs unicat Metal:Argint 925 Piatra:Email, Marcasite Marime: 9,7 , 62 mm Greutate:7 g..

Afişare 1 - 60 din 67 (2 pagini)