Marcasite

Grid View:
-15%
Quickview

Pandantiv Argint Jad Verde Audette

235 Lei 275 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde Audette. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se c..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Jad Verde Amarante

180 Lei 205 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde Amarante. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre care se ..

-25%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Karra

300 Lei 400 Lei

Brosa / pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite, in forma de paun. Rapitor prin maretie si frumusete, paunul este considerat manifestarea terestra a celestei Pasari Phoenix. Culorile hipnotizante si cei o mie de ochi cu care este impodobita coada sunt considerate aducatoare de noroc in arta Feng Shui. Aceste trasaturi ale paunului atr..

-18%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Sugar

180 Lei 220 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune:3 / 3 cm Greutate:6,4 g..

-12%
Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Coral Honey

440 Lei 500 Lei

Set bijuterii argint 925 cu pietre naturale marcasite si coral. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Coralul, purtat ca bijuterie, are rol de energizare, protecție împotriva accidentelor. Coralul este benefic pentru zodiile Berbec, Taur, Balanță, Scorpion și Pești. ..

-18%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Zoisit Arynna

330 Lei 400 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite si zoisit, in forma de strugure. Zoisitul aplifica energia si vitalitatea, reduce apatia si oboseala, transforma energia negativa in energie pozitiva, este benefic in caz de inflamatii si ajuta la refacerea organismului. Produs unicat. Metal:Argint 925 Pia..

-33%
Quickview

Set Argint Marcasite si Zirconiu Maya

300 Lei 450 Lei

Set Argint Marcasite si Zirconiu fatetat verde Maya compus din cercei si pandantiv.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, zirconiu Greutate:12,3 g..

-25%
Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Zirconii Lora

300 Lei 400 Lei

Set bijuterii argint 925 cu pietre naturale marcasite si zirconii. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Mar..

Quickview

Cercei Argint Marcasite Email Sass

225 Lei

Cercei din argint 925 cu marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, email Marime: 2,5 cm Greutate:7,7 g..

-8%
Quickview

Inel Argint Marcasite Citrin Ametist Granat Riviera

275 Lei 300 Lei

Inel din argint cu pietre naturale marcasite, citrin, granat, ametist. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. ..

-8%
Quickview

Set Bijuterii Argint Marcasite Sidef Phoenix

275 Lei 300 Lei

Set bijuterii argint 925 cu pietre naturale marcasite. Sideful, denumit si abalone, are o putere linistitoare, aducand pace si inocenta, credinta si echilibru. Ajuta in procesul de luare a deciziilor si stimuleaza atentia. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Stralucirea delicata..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Email Madeline

145 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite si email. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, Email Dimensiune:3,5 cm Greutate:4,3 g..

Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Brielle

145 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite Dimensiune:3,5 cm Greutate:4,9 g..

-11%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Granat Kaylee

165 Lei 185 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de rodie. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre suave si delicate..

-20%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Zirconii Skylar

160 Lei 200 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite si zirconii in forma de bufnita. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. M..

-20%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Zirconii Aurora

160 Lei 200 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite si zirconii in forma de strugure. Stralucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. ..

Indisponibil
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Sidef alb Granat Penelope

200 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Sideful, denumit si abalo..

-20%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Zirconii Granat Ensley

180 Lei 225 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Stralucirea delicata face..

Quickview

Brosa Argint Marcasite Granat Yara

235 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite in forma de bufnita, cu ochisori din granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Este o piatra care il face pe purtator sa se evidentieze, si sa-si manifeste personalitatea! Marcasitele sunt pietre s..

-13%
Quickview

Brosa - Pandantiv Argint Safir Richard

175 Lei 200 Lei

Brosa - pandantiv cu marcasite si safire in forma de paun. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argint 925 Greutate:6,3 g..

Afişare 1 - 20 din 41 (3 pagini)