Peridot

Grid View:
Quickview

Inel Argint Malachit Peridot Kiri

250 Lei

Malachitul are darul de a aduce echilibru si calm, relaxare si noroc, alungand conflictele si favorizand armonia. Stimuleaza pofta de viata si protejeaza impotriva energiilor negative si a ghinionului. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatu..

Quickview

Bratara Argint Rubin Peridot Granate Anemone

695 Lei

Bratara din argint 925 cu rubin, peridot si granate. Pietrele sunt brute, neslefuite. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune.Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, imbunatateste sanat..

Quickview

Cercei Argint Peridot Eda

275 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Piatra este fatetata, conferind o stralucire deosebita.Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Produs unicat. ..

Quickview

Cercei Argint Peridot Caliopi

95 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Peridot Lungime: 2..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)