Peridot

Grid View:
Indisponibil
-17%
Quickview

Pandantiv Argint Jad Verde, Smarald și Peridot Empress

265 Lei 320 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde, Smarald și Peridot Empress. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o pia..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Prehnit, Citrin și Peridot

260 Lei 300 Lei

Pandantiv Argint Prehnit, Citrin și Peridot. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este una dintre puținele pietre pre..

-18%
Quickview

Cercei Argint Smarald și Peridot Thoth

235 Lei 285 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald și Peridot. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa sp..

-17%
Quickview

Cercei Argint Peridot Lime

175 Lei 210 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este una dintre puținel..

-15%
Quickview

Inel Argint Peridot Kaly

145 Lei 170 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala peridot. Peridotul este o piatră protectoare pentru aură. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în aur sau argint și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Este un cristal de ..

-14%
Quickview

Inel Argint Perla Biwa, Citrin, Peridot și Ametist Pallas

310 Lei 360 Lei

Inel din argint 925, cu perla barocă biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectțe, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Citrinul este o piatră principală de manifestare, ima..

-11%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic, Blue Topaz și Peridot Bellissima

330 Lei 370 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic, blue topaz și peridot. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, ..

Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Peridot Pelin

265 Lei

Pandativ din argint cu Labradorit și Peridot. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excel..

Indisponibil
Quickview

Cercei Argint Peridot Eda

275 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Piatra este fatetata, conferind o stralucire deosebita.Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Produs unicat. ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)