Peridot

Grid View:
-11%
Quickview

Cercei Argint Peridot Ametist Larimar Kenya

245 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925 cu peridot, ametist si larimar naturale Kenya. Acești cercei sunt confecționați din argint de înaltă calitate, oferind o bază strălucitoare și elegantă pentru pietrele prețioase. Peridotul, cunoscut pentru culoarea sa verde vibrantă și strălucirea naturală, dă o notă de prospețime. Alături de peridot, sunt încrustate ametiste,..

-17%
Quickview

Inel Argint Smarald și Peridot Vitality

290 Lei 350 Lei

Inel Argint Smarald și Peridot Vitality. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală...

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz și Blue Topaz Regalite

555 Lei

PPandantiv Argint Turcoaz și Blue Topaz Regalite. Turcoazul, cu nuanțele sale de albastru și verde, este o piatră cu o istorie bogată și un simbol al protecției și norocului. În acest pandantiv, turcoazul adaugă un strop de culoare și exotism, capturând esența cerului și a mărilor deschise. Blue topazul, cu nuanțele sale de albastru senin, compl..

Quickview

Inel Argint Labradorit Perlă Barocă și Citrine

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă și citrine. În atelierul bijutierului, o capodoperă de eleganță naturală a prins viață: un inel din argint cu labradorit, perla barocă și citrine. Argintul lucrat cu iscusință servește drept fundal pentru a pune în valoare frumusețea și strălucirea pietrelor prețioase. Piatra centrală, labradorit..

Quickview

Inel Argint Labradorit și Perlă Barocă Suni

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă, ametist și peridot. Într-un atelier plin de mister, meșterul bijutier a creat o bijuterie unică și fermecătoare: un inel din argint cu labradorit, perla barocă, peridot și ametist. Argintul pur a fost modelat cu migală pentru a forma un cadru subtil, dar elegant, care să îmbrățișeze cu delicatețe p..

Quickview

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Jumeirah

395 Lei

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Jumeirah. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spiri..

Quickview

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre

275 Lei

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre. Pandantivul Argint Cristale Multicolore 7 Chakre este o bijuterie excepțională ce simbolizează armonia, echilibrul și energia interioară. Inspirat de învățăturile vechi ale chakrelor, acest pandantiv este o expresie a conexiunii spirituale și a căutării echilibrului interior. Cele 7 cristale multic..

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Verde și Peridot Jungle

575 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz Verde și Peridot Jungle. Turcoazul verde, cu nuanțe profunde și strălucitoare, evocă frunzele luxuriante ale pădurilor tropicale, iar peridotul, cu nuanța sa vibrantă de verde, adaugă o notă de prospețime și vitalitate. Această combinație de culori creează un pandantiv cu un farmec aparte, care te va transporta în mijlocul ..

Quickview

Pandantiv Cruce Argint Peridot Aaron

245 Lei

Pandantiv Cruce Argint Peridot Aaron Peridotul este o piatră protectoare pentru aură. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în aur sau argint și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Este un cristal de bună..

Quickview

Brățară Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot

865 Lei

Brățara Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot este o comoară ce capturează esența unei nopți stelate într-o bijuterie. Această minunată creație aduce la viață magia cerului înstelat, combinând farmecul subtil al pietrei lunii cu strălucirea misterioasă a topazului blue și strălucirea vibrantă a peridotului. Piatra Lunii, cu jocul său seducăt..

Quickview

Bratara Argint Șapte Chakre

480 Lei

Bratara Argint Șapte Chakre, cu pietre naturale ametist, citrin, blue topaz, peridot, citrin, carneol, granat, iolit, topaz. Descoperă esența armoniei interioare cu brățara Argint Șapte Chakre, o bijuterie ce strălucește cu culorile cele mai vibrante ale sufletului tău. Fiecare piatră prețioasă, de la ametistul purpuriu care deschide Porțile Cunoaș..

-6%
Quickview

Inel Argint cu Perla Biwa, Citrin și Peridot Hamadi

440 Lei 470 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale Perlă Biwa, Granat și Citrin Bakari. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Perla simbolizeaza puritatea, femin..

Indisponibil
-13%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Peridot

995 Lei 1.150 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz și Peridot naturale. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru ..

-11%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist și Cianite

495 Lei 555 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Ametist și Cianite naturale. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților..

-14%
Quickview

Cercei Argint Granat Ametist Peridot Perlă Barocă

375 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 cu granat, ametist, peridot și perlă naturală, o fuziune uluitoare de eleganță, rafinament și frumusețe vibrantă din pietre prețioase. Granatul strălucitor, o piatră prețioasă cunoscută pentru nuanța sa de roșu intens, simbolând dragostea și pasiunea, emană un farmec atemporal. Peridotul, în culoarea sa verde fascinantă, creea..

-17%
Quickview

Cercei Argint Peridot Soma

340 Lei 410 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile s..

-17%
Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Ametist și Peridot Shay

445 Lei 535 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu topaz mistic, peridot si ametist. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incre..

-18%
Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Ametist și Peridot

420 Lei 510 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu topaz mistic, peridot si ametist. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incre..

-16%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă si Peridot Sandy

265 Lei 315 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu perla naturală si peridot, sistem de prindere cu pin, acesta se află pe mijlocul perlei. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Peridot Brut Turmaline Cafenii și Lemon Cuarț

260 Lei 310 Lei

Pandantiv Argint Peridot Brut Turmaline Cafenii și Lemon Cuarț. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este una dintre ..

Indisponibil
-17%
Quickview

Cercei Argint Peridot Turmaline Cafenii și Lemon Cuarț

500 Lei 600 Lei

Cercei Argint Peridot Turmaline Cafenii și Lemon Cuarț. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este una dintre puținele..

-18%
Quickview

Bratara Argint Jad, Citrin și Peridot Madar

1.350 Lei 1.650 Lei

Bratara Argint Jad, Citrin și Peridot Madar. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre ..

-12%
Quickview

Inel Argint Peridot Topaz Mistic Ametist Crown Chakra

290 Lei 330 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala peridot brut și fațetat, topaz mistic și ametist Crown Chakra. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în ..

-24%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Peridot, Cuart Fumuriu și Prehnit Eda

530 Lei 695 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Peridot, Cuarț Fumuriu și Prehnit Eda. Cerceii cu peridot, ametist și prehnit sunt o combinație impresionantă de pietre prețioase care creează o bijuterie unică și atrăgătoare.Peridotul este o piatră prețioasă verde-lime care este de mult timp asociată cu protecția, vindecarea și ..

-24%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Peridot, Ametist și Prehnit Sahika

530 Lei 695 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Peridot, Ametist și Prehnit Sahika. Cerceii cu peridot, ametist și prehnit sunt o combinație impresionantă de pietre prețioase care creează o bijuterie unică și atrăgătoare.Peridotul este o piatră prețioasă verde-lime care este de mult timp asociată cu protecția, vindecarea și nor..

-21%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Ametist și Peridot Kunda

595 Lei 755 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Ametist și Peridot naturale. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților..

-17%
Quickview

Cercei Argint Prehnit Peridot si Perla Sarah

345 Lei 415 Lei

Cercei Argint Prehnit Peridot si Perla Sarah. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății și al bucu..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Life

475 Lei 555 Lei

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Life. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spiritual..

-23%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice

655 Lei 850 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protectoare pentru călă..

Indisponibil
-23%
Quickview

Set Argint Smarald și Peridot Life

655 Lei 850 Lei

Set Argint Smarald și Peridot Life. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smara..

-10%
Quickview

Cercei Argint cu Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Vallette

350 Lei 390 Lei

Cercei Argint cu Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Vallette. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiil..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint cu Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Cyril

235 Lei 270 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Cyril. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: ..

-15%
Quickview

Set Argint Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Demmylia

550 Lei 650 Lei

Set Argint Jad Verde, Citrin, Peridot și Perla Demmylia. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac..

-11%
Quickview

Set Argint Prehnit Peridot Perlă și Ametist Verde Tibet

580 Lei 650 Lei

Set Argint Prehnit Peridot Perlă și Ametist Verde Tibet. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Prehnit Peridot Perla și Ametist Verde Tibet

430 Lei 490 Lei

Pandantiv Argint Prehnit Peridot Perla și Ametist Verde Tibet. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul săn..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Peridot Sienna

450 Lei 525 Lei

Pandantiv din argint 925 cu labradorit si peridot. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medi..

-16%
Quickview

Set Argint Labradorit si Peridot Sienna

560 Lei 670 Lei

Set Argint Labradorit si Peridot Sienna. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' p..

-15%
Quickview

Cercei Argint Perla Neagră Citrin și Peridot Seduction

255 Lei 300 Lei

Cercei Argint Perla Neagră Citrin și Peridot Seduction. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemen..

-9%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Neagră Citrin Granat și Peridot Seduction

590 Lei 650 Lei

Set Argint Perlă Barocă Neagră Citrin Granat și Peridot Seduction. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zo..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Prehnit Lemon Cuarț Peridot Perlă Extravaganza

350 Lei 420 Lei

Pandantiv Argint Prehnit Lemon Cuarț Peridot Perlă Extravaganza. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul s..

-12%
Quickview

Cercei Argint Prehnit Lemon Cuarț Peridot și Perlă Extravaganza

649 Lei 735 Lei

Cercei Argint Prehnit Lemon Cuarț Peridot și Perlă Extravaganza. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul s..

-18%
Quickview

Set Argint Prehnit Lemon Cuarț Peridot Perlă Extravaganza

920 Lei 1.120 Lei

Set Argint Prehnit Lemon Cuarț Peridot Perlă Extravaganza. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătăț..

-20%
Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice

435 Lei 545 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii și Peridot Clarice. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protec..

-18%
Quickview

Cercei Argint Prehnit și Peridot Eva

275 Lei 335 Lei

Cercei Argint Prehnit și Peridot Eva. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății și al bucuriei. Es..

-18%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii și Peridot Casiopea

275 Lei 335 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturala piatra lunii și peridot. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă p..

Indisponibil
-13%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca, Peridot, Rubin și Citrin Seylah

450 Lei 520 Lei

Inel Argint Perla Baroca, Peridot, Rubin și Citrin Seylah. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectțe, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Citrinul este o piatră principală de ..

-12%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca Neagra, Prehnit, Peridot si Ametist Verde Nashwa

325 Lei 370 Lei

Inel Argint Perla Baroca Neagra, Prehnit, Peridot si Ametist Verde Nashwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru ..

-10%
Quickview

Inel Argint cu Piatra Centrala Prehnit, Peridot si Lemon Cuart Fatetat Liya

425 Lei 470 Lei

Inel Argint Prehnit Perla și Peridot Boushra. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este una dintre puținele pietre pr..

-10%
Quickview

Bratara Argint Jad Verde, Peridot, Perlă Verde Chi

1.350 Lei 1.500 Lei

Bratara Argint Jad Verde, Peridot, Perlă Verde Chi. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră ..

Indisponibil
-16%
Quickview

Bratara Argint Peridot, Prehnit, Lemon Cuarț și Perlă Praga

1.390 Lei 1.650 Lei

Bratara din argint 925 cu peridot, lemon cuarț, prehnit și perlă verde. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută.Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și c..

Indisponibil
-24%
Quickview

Cercei Argint Peridot Eco

195 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Perido..

-17%
Quickview

Cercei Argint Peridot Luciana

195 Lei 235 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Perido..

-30%
Quickview

Cercei Argint Peridot Green Lemon

165 Lei 235 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Perido..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Prehnit si Peridot Ida

350 Lei 420 Lei

Pandantiv Argint Prehnit si Peridot Ida. Prehnitul are o vibrație care te ajută să fii pregătit. Prehnitul, purtat în bijuterii de aur sau argint, vă va ajuta să vă conectați cu îngeri și cu ghizi spirituali. Este o piatră magică care conferă posesorului darul profeției. Prehnitul este asociat Arhanghelului Rafael, îngerul sănătății și al bucuriei...

-20%
Quickview

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Daimon

530 Lei 665 Lei

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Daimon. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor pent..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Esmeralda

560 Lei 665 Lei

Pandantiv Argint Ametist Citrin Peridot Blue Topaz Esmeralda. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor p..

-21%
Quickview

Cercei Argint cu Peridot Tanith

155 Lei 195 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot natural. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile s..

-25%
Quickview

Set Argint Peridot Valetta

265 Lei 355 Lei

Set Argint Peridot Valetta. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în argint sau aur și purtat ca bijuterie, a fost folosit ca talisman împotriva vrăjitoriei și magiei, spiritelor rele. Peridotul, în nuanțe de măslin, este una dintre puținele pietre prețioase care se fo..

-22%
Quickview

Cercei Argint Peridot Masika

125 Lei 160 Lei

Cercei Argint Peridot Masika. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat ..

-22%
Quickview

Cercei Argint Peridot Anaty

125 Lei 160 Lei

Cercei Argint Peridot Anaty Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din primele civilizații pentru puterile sale de protecție. Amplasat în..

Afişare 1 - 60 din 91 (2 pagini)