Perla cultura

Grid View:
-18%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă Baroness

185 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu perla barocă Baroness. Delicatețea argintului rodiat și personalitatea perlei baroce fac ca acest pandantiv să se potrivească perfect cu o varietate de ținute. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este..

-6%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Baroque

565 Lei 600 Lei

Inel Argint Perla Barocă Baroque. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acumulată p..

-10%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Roma

385 Lei 430 Lei

Inel Argint Perla Barocă Roma. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acumulată prin..

-20%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Roma

955 Lei 1.195 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Roma. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brățăr..

-18%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Omnia

1.050 Lei 1.275 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Omnia. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brăță..

-11%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Callas

850 Lei 950 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Callas. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brăț..

-18%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Due

615 Lei 750 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Due. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brățări..

-25%
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Anais

900 Lei 1.200 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Anais. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă brăță..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Positano

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Positano. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4,2 cm Dimensiune pandantiv: 3,5 cm G..

-13%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Sorento

765 Lei 875 Lei

Set Argint Perlă Barocă Sorento. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 3,5 cm Dimensiune pandantiv: 4/2 cm G..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Lecce

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Lecce. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4,2 cm Dimensiune pandantiv: 3,5 cm Gram..

-34%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Delicate

495 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă Elena. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 3 cm Dimensiune pandantiv: 3,5/2 cm Gra..

-8%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă Elena

1.100 Lei 1.200 Lei

Set Argint Perlă Barocă Elena. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perlă barocă Dimensiune cercel: 4/2 cm Dimensiune pandantiv: 3/2 cm Gram..

-12%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă Elena

750 Lei 850 Lei

Cercei din argint 925 cu perla barocă Elena. Delicatețea argintului rodiat și personalitatea perlei baroce fac ca acest pandantiv să se potrivească perfect cu o varietate de ținute. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este be..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Absolue

445 Lei 505 Lei

Pandantiv din argint cu perla Absolue. Confecționat din argint rodiat, pandantivul emană o strălucire selenară, complimentând perfect nuanțele irizate ale perlei. Delicatețea argintului rodiat și personalitatea perlei baroce fac ca acest pandantiv să se potrivească perfect cu o varietate de ținute. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumuse..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Elegance

395 Lei 465 Lei

Pandantiv din argint cu perla Elegance. Confecționat din argint rodiat, pandantivul emană o strălucire selenară, complimentând perfect nuanțele irizate ale perlei. Delicatețea argintului rodiat și personalitatea perlei baroce fac ca acest pandantiv să se potrivească perfect cu o varietate de ținute. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumus..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Ethiene

960 Lei 1.160 Lei

Pandantiv din argint cu perla Ethiene. Confecționat din argint rodiat, pandantivul emană o strălucire selenară, complimentând perfect nuanțele irizate ale perlei. Delicatețea argintului rodiat și personalitatea perlei baroce fac ca acest pandantiv să se potrivească perfect cu o varietate de ținute. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumuse..

-14%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă The Hierophant

370 Lei 430 Lei

Inel Argint Perla Barocă The Hierophant. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acum..

-18%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Shian

330 Lei 400 Lei

Inel Argint Perla Barocă Shian. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acumulată pri..

-19%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Kio

255 Lei 315 Lei

Inel Argint Perla Barocă Kio. Inelul din argint cu Perlă Naturală este o bijuterie de o eleganță clasică și rafinament, ce combină simplitatea argintului cu strălucirea unică și pură a perlei naturale. Perla, adesea considerată o comoară a mărilor, este simbolul inocenței, purității și frumuseții naturale, reprezentând înțelepciunea acumulată prin ..

Quickview

Cercei Argint Citrin și Perluță Rome

200 Lei

Cercei Argint Citrin și Perluță Rome. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Cercei Argint Citrin Camille. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Citrin, Perluță Greutate:4 g..

Pe comanda
Quickview

Cercei Argint Carneol Carine

200 Lei

Cercei Argint Carneol Carine. Precum focul neașteptat al unui apus de soare, carneolul captivează prin culoarea sa intensă. Cunoscut ca o piatră de potențare a motivației și a rezistenței, a leadershipului și a curajului, carneolul, purtat în bijuterii, aduce energie și determinare posesorului. În antichitate, ca și astăzi, se crede că carneolul îi..

Quickview

Cercei Argint Ametist și Perluță Julieta

200 Lei

Cercei Argint Ametist și Perluță Julieta. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă. Cercei Argint Ametist Deleuze. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist Greutate: 4 g..

Quickview

Cercei Argint Blue Topaz și Perluță Joy

200 Lei

Cercei Argint Blue Topaz și Perluță Joy. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Topazul albastru își trage puterea din infinitul cerului, oferind posesorului claritate și inspirație. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul alb..

-18%
Quickview

Cercei Argint Jad Verde și Perluță Youth

165 Lei 200 Lei

Cercei Argint Jad Verde și Perluță Youth. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o piatră despre car..

-11%
Quickview

Cercei Argint Calcedonia Ametist și Perluță

340 Lei 380 Lei

Cercei Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale ușor luminoase de albastru și mov, aduce un aer de calm și seninătate la aceși cercei, iar Ametistul, cu nuanța sa bogată de violet, simbolizează echilibrul emoțional și intuiția. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, adaugă un element de eleganță clasică, completând ..

Quickview

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță

630 Lei

Set Argint Calcedonia Ametist și Perluță. Calcedonia, cu nuanțele sale delicate de albastru și mov, simbolizează seninătatea și calmul, aducând o notă de prospetime colecției. Ametistul, cu nuanța sa profundă de violet, reprezintă echilibrul emoțional și intuiția, oferind un contrast armonios cu Calcedonia. Perluța, cu strălucirea sa subtilă, compl..

-32%
Quickview

Inel Argint Perlă Barocă Paisley

580 Lei 850 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Perlă Barocă Paisley.Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, G..

-29%
Quickview

Inel Argint Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila

280 Lei 395 Lei

Inel din argint 925 cu piatre naturale Calcedonia, Perlă Neagră și Ametist Camila. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că stimulează ins..

-12%
Quickview

Cercei Argint Larimar Blue Topaz și Perluță

285 Lei 325 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar, blue topaz și perluță. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drago..

Quickview

Inel Argint Perla Baroca Shafti

355 Lei

Inel Argint Perla Baroca Shafti. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător ..

Quickview

Inel Argint Labradorit Perlă Barocă și Citrine

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă și citrine. În atelierul bijutierului, o capodoperă de eleganță naturală a prins viață: un inel din argint cu labradorit, perla barocă și citrine. Argintul lucrat cu iscusință servește drept fundal pentru a pune în valoare frumusețea și strălucirea pietrelor prețioase. Piatra centrală, labradorit..

Quickview

Inel Argint Labradorit și Perlă Barocă Suni

525 Lei

Inel din argint 925 cu labradorit, perlă barocă, ametist și peridot. Într-un atelier plin de mister, meșterul bijutier a creat o bijuterie unică și fermecătoare: un inel din argint cu labradorit, perla barocă, peridot și ametist. Argintul pur a fost modelat cu migală pentru a forma un cadru subtil, dar elegant, care să îmbrățișeze cu delicatețe p..

-20%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca Web

395 Lei 495 Lei

Inel Argint Perla Baroca Web. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător și ..

Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Ametist și Turmaline Doll

825 Lei

Pandantiv Argint Perla Barocă Ametist și Turmaline Doll. Pandantivul Argint cu Perla Barocă, Ametist și Turmaline este o bijuterie care aduce în prim plan eleganța și misterul. Perla barocă, cu forma ei unică și neregulată, reprezintă rafinamentul și natura imprevizibilă a frumuseții. Cu nuanțe de purpuriu intens, ametistul adaugă o notă de mister ..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute

465 Lei

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza autovindecarea, reduce depresia si apatia, curata mediul ambiant de elemente negative. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce..

Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă și Turmaline

1.200 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă și Turmaline. Perlele naturale baroce impresionează prin formele lor unice. Fiecare perla barocă are o textură și o formă distinctă, ceea ce face ca fiecare bijuterie să fie cu adevărat unică. Aceste perle sunt cunoscute pentru strălucirea lor naturală și pentru nuanțele lor subtile de culoare, care adaugă un fa..

Indisponibil
Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Contessa

870 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Contessa. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă br..

Quickview

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Glamour

1.550 Lei

Brățară Argint Perla Naturală Barocă Glamour. Brățara Argint Perla Naturală Barocă - un amestec sublim de frumusețe și rafinament într-o bijuterie de excepție. Această brățară captivantă îmbină argintul strălucitor cu perlele baroce naturale, creând un spectacol de eleganță și lux. Fiecare perlă barocă este unică în forma sa, ceea ce conferă bră..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Perlă Barocă și Turmalină Absolute

635 Lei

Inelul Argint Placat cu Aur 18K este o bijuterie deosebită ce emană eleganță și rafinament. Acest inel strălucește datorită placajului de aur de 18 karate ce acoperă argintul, oferindu-i o nuanță caldă și strălucire excepțională. Piesa centrală a inelului este o perlă barocă, cunoscută pentru forma ei neregulată și caracteristicile unice de text..

-6%
Quickview

Inel Argint cu Perla Biwa, Citrin și Peridot Hamadi

440 Lei 470 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale Perlă Biwa, Granat și Citrin Bakari. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Perla simbolizeaza puritatea, femin..

-6%
Quickview

Inel Argint cu Perla Biwa, Granat și Citrin Bakari

440 Lei 470 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale Perlă Biwa, Granat și Citrin Bakari. Argintul este asociat cu zeița greacă Artemis și zeița romană Diana, cu energia feminină și cu luna, și simbolizează intuiția feminină și cunoașterea interioară. Este un simbol ar purității și clarității, perseverenței și conștientizării. Perla simbolizeaza puritatea, femin..

-12%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca, Ametist și Blue Topaz Amsu

440 Lei 500 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale perla baroca, ametist și blue topaz Amsu. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică p..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Perlă Magic Heart

1.090 Lei 1.320 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, chihlimbar natural în două nuanțe superbe și perlă naturală, sub formă de inimă. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarel..

-50%
Quickview

Cercei placați Aur și Perle Simple

75 Lei 150 Lei

Cercei placați Aur 18K și perle Simple. Bijuteriile placate cu aur sunt piese elegante și strălucitoare care adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Aceste bijuterii sunt create din materiale de înaltă calitate și sunt acoperite cu un strat generos de aur de înaltă puritate, de 18 carate. este important de menționat că bijuteriile plac..

-14%
Quickview

Cercei Argint Granat Ametist Peridot Perlă Barocă

375 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 cu granat, ametist, peridot și perlă naturală, o fuziune uluitoare de eleganță, rafinament și frumusețe vibrantă din pietre prețioase. Granatul strălucitor, o piatră prețioasă cunoscută pentru nuanța sa de roșu intens, simbolând dragostea și pasiunea, emană un farmec atemporal. Peridotul, în culoarea sa verde fascinantă, creea..

-23%
Quickview

Cercei Argint Zirconii Perla Maple

155 Lei 200 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu perla de cultura, decorați cu zirconii. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat, zirconii și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perla cultura, Zirconii Gre..

-23%
Quickview

Cercei Argint Zirconii Perla Stars

155 Lei 200 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu perla de cultura, decorați cu zirconii. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat, zirconii și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perla cultura, Zirconii Gre..

-23%
Quickview

Cercei Argint Zirconii Perla Rose

155 Lei 200 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu perla de cultura, decorați cu zirconii. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat, zirconii și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perla cultura, Zirconii Gre..

-18%
Quickview

Cercei Argint Perla Dena

255 Lei 310 Lei

Cercei din argint 925 cu perlă naturală de cultură Dena. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla naturală Lungime: 2,5 cm Greutate:6 g..

Quickview

Cercei Argint Calcedonia Cuarț Onix și Perla

300 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu calcedonia, cuarț, onix și perlă de cultură. Calcedonia este o piatră de protecție care absoarbe vibrațiile și energia negativă. Este o piatră reflectorizantă care încurajează reflexia spre interior. Calcedonia este apreciată pentru proprietățile sale de vindecare de multe mii de ani. Se spune că îmbunătă..

Indisponibil
-23%
Quickview

Cercei Argint Zirconii Perla Regina

155 Lei 200 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu perla de cultura, decorați cu zirconii. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat, zirconii și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perla cultura, Zirconii Gre..

-33%
Quickview

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Regina

110 Lei 165 Lei

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Regina. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calman..

-24%
Quickview

Cercei Argint Zirconii Perla Reina

225 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu perla de cultura, decorați cu zirconii. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat, zirconii și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perla cultura, Zirconii Gre..

-16%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Reina

295 Lei 350 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Reina. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care..

-21%
Quickview

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Reina

165 Lei 210 Lei

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Reina. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmant..

-29%
Quickview

Cercei Argint Zirconii Perla Princess

120 Lei 170 Lei

Cercei din argint 925 rodiat cu perla de cultura, decorați cu zirconii. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Bijuterie din argint rodiat, zirconii și perle. Metal:Argint 925 Rodiat Piatra:Perla cultura, Zirconii Gre..

-34%
Quickview

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Princess

99 Lei 150 Lei

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Princess. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calm..

-23%
Quickview

Set Argint Zirconii și Perlă Princess

165 Lei 215 Lei

Set Argint Zirconii și Perlă Princess. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante c..

-33%
Quickview

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Queen

110 Lei 165 Lei

Pandantiv Argint Zirconii și Perlă Queen. Strălucirea delicata face din zirconiu o piatra pretioasa care impresioneaza prin finete si delicatete. Argintul este un metal prețios. Argintul este benefic pentru toate zodiile. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmant..

Afişare 1 - 60 din 190 (4 pagini)