Perla cultura

Grid View:
-15%
Quickview

Pandantiv Argint cu Ametist Brut si Perla Baroca Layla

275 Lei 325 Lei

Pandantiv Argint cu Ametist Brut si Perla Baroca Layla. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu ..

-11%
Quickview

Pandantiv Argint cu Citrin Neslefuit si Perla Baroca Gamila

275 Lei 310 Lei

Pandantiv Argint cu Citrin Neslefuit si Perla Baroca Gamila. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, începuturi proaspete și noi căutări. ..

-21%
Quickview

Inel Argint Perla Biwa și Peridot Artemis

295 Lei 375 Lei

Inel din argint 925, cu perlă barocă Biwă si peridot. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni,..

-21%
Quickview

Inel Argint Perla Biwa și Citrin Afrodita

295 Lei 375 Lei

Inel din argint 925, cu perlă barocă Biwă. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, ..

-25%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca Biwa Sirene

275 Lei 365 Lei

Inel argint 925 cu perla baroca Biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săget..

Indisponibil
-14%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Sirene

295 Lei 345 Lei

Pandantiv din argint cu perla Sirene. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător și Pești. Bijuterie din argint 925 si perla unicat. Meta..

-16%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă si Cuart Fumuriu Jaded

330 Lei 395 Lei

Cercei Argint Perla Barocă si Cuart Fumuriu Jaded. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.Cuartul fumuriu este un antidot perfect contra stresului, va ajuta sa depașiti momentele grele, intarind determinarea. Bijuterie din ar..

-16%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă și Granat Alice

365 Lei 435 Lei

Cercei din argint 925 cu perla barocă naturală și granat. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută poseso..

-27%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă Pearl Magic

275 Lei 375 Lei

Cercei din argint 925 cu perla barocă Pearl Magic. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla naturală Lungime: 5 cm Diametru: 1,8 cm G..

-23%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă Sirene

345 Lei 450 Lei

Cercei din argint 925 cu perla barocă Sirene. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla naturală Lungime: 5 cm Diametru: 2 cm Greutate..

-13%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Citrin Junona

650 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Citrin Junona. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorp..

-15%
Quickview

Colier Perle Soraia

550 Lei 650 Lei

Colier cu perle naturale Soraia, compus din 5 siraguri de perle. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întăresc relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: R..

-7%
Quickview

Colier Perle Marilyn

650 Lei 700 Lei

Colier cu perle naturale Marilyn, compus din 6 siraguri perle. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întăresc relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac..

-33%
Quickview

Set Argint Perle Sublime

190 Lei 285 Lei

Set perle colier si bratara Sublime. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Lungime colier: 45 cm Diametru perla: 0,6 cm ..

-35%
Quickview

Bratara Perle Angels

75 Lei 115 Lei

Bratara Perle Angels si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint și Inox Piatra:Perla Lungime: 18 cm Diametru perla: 0,6 cm..

-35%
Quickview

Bratara Perle Purity

75 Lei 115 Lei

Bratara Perle Purity si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint și Inox Piatra:Perla Lungime: 18 cm Diametru perla: 0,8 cm..

-14%
Quickview

Bratara Perle Roz Pinkie

150 Lei 175 Lei

Bratara Perle Roz Pinkie si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint și Inox Piatra:Perla Lungime: 22 cm..

-35%
Quickview

Bratara Argint Perle Sunni

75 Lei 115 Lei

Bratara din argint 925 cu perlute si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Lungime: 20 cm Dimensiune perla: 0,8 cm..

-35%
Quickview

Bratara Argint Perle Diane

75 Lei 115 Lei

Bratara din argint 925 cu perlute si cheita de inox. erla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Lungime: 20 cm Dimensiune perla: 0,8 cm..

-17%
Quickview

Colier Perle Roșii Elena

500 Lei 600 Lei

Colier cu perle naturale Elena. Sistem de încuietoare din inox si coral. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întăresc relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zo..

-22%
Quickview

Cercei Argint Perla Lu

175 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu perla de cultura, sistem de prindere tortita englezeasca. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla cultura Greutate:3,2 g..

-23%
Quickview

Cercei Argint Perla Delia

135 Lei 175 Lei

Cercei din argint 925 cu perla de cultura, sistem de prindere cu pin. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla cultura Greutate:3,2 g..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Charoit Ametist si Perle Dianet

295 Lei 345 Lei

Pandantiv Argint Charoit Ametist si Perle Dianet. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Numele său..

-18%
Quickview

Inel Argint Perla Peridot si Granat Maya

235 Lei 285 Lei

Inel Argint Perla Peridot si Granat Maya. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele sunt benefice ..

-19%
Quickview

Set Argint Charoit Ametist Perla Everly

465 Lei 575 Lei

Set Argint Charoit Ametist Perla Everly. Charoitul este o piatră a transformării profunde și a iubirii. Este o piatră a vindecării emoționale. Pentru cei care doresc o bijuterie cu vibrații înalte și atingere divină, Charoitul reprezintă alegerea perfectă. Descoperit în anii 1940, Charoitul a fost necunoscut lumii până în 1978. Numele său este der..

-19%
Quickview

Cercei Argint Perla Black Pearls

170 Lei 210 Lei

Cercei din argint 925 cu perla de cultură. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectie, noroc și are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Cercei Argint Perla Black Pearls. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla cultura Diametru: 1,5 cm ..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Alexandrine

245 Lei 285 Lei

Pandantiv din argint cu perla Alexandrine. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător și Pești. Bijuterie din argint 925 si perla unicat. ..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Albertine

245 Lei 285 Lei

Pandantiv din argint cu perla Albertine. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător și Pești. Bijuterie din argint 925 si perla unicat. M..

-15%
Quickview

Inel Argint Perla Cultură Black Pearl

275 Lei 325 Lei

Inel din argint 925, cu perla cultură Black Pearl. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectțe, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Bijuterie din argint unicat. M..

-15%
Quickview

Inel Argint Perla Cultură Pure Pearl

275 Lei 325 Lei

Inel din argint 925, cu perla cultură. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectțe, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Bijuterie din argint unicat Pure Pearl. Me..

-14%
Quickview

Set Argint Ametist și Perlă Alice

600 Lei 700 Lei

Set Argint Ametist și Perlă Alice. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist și Perlă Alice. Bijuterie din..

-11%
Quickview

Set Argint Ametist și Perlă Svetlana

550 Lei 620 Lei

Set Argint Ametist și Perlă Svetlana. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. Set Argint Ametist și Perlă Svetlana. Bijuter..

-20%
Quickview

Set Argint Labradorit și Perluță Rue

395 Lei 495 Lei

Set Argint Labradorit și Perluță Rue. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' pent..

-22%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar Rosu Dilara

285 Lei 365 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K, Chihlimbar natural. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat ..

-22%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar Albastru Prudence

285 Lei 365 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K, Chihlimbar natural. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat ..

-15%
Quickview

Set Bijuterii Argint Piatra Lunii Moon Flower

250 Lei 295 Lei

Set Bijuterii Argint Piatra Lunii Moon Flower. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sânge..

-12%
Quickview

Set Argint Perla Ancora

435 Lei 495 Lei

Set din argint 925 si perla Ancora. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Greutate: 13,6 g..

-18%
Quickview

Set Bijuterii Argint Piatra Lunii Sydney

330 Lei 400 Lei

Set Bijuterii Argint Piatra Lunii Sydney. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică sângele și..

--8%
Quickview

Set Argint Labradorit și Perluță Helena

550 Lei 510 Lei

Set Argint Labradorit și Perluță Helena. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' p..

-8%
Quickview

Set Bijuterii Argint Piatra Lunii Dakota

550 Lei 600 Lei

Set Bijuterii Argint Piatra Lunii si perluta Dakota. Argintul este un metal prețios. Argintul este considerat a fi un antibacterian eficient. Este un antimicrobian puternic și poate întări sistemul imunitar. În culturile antice, argintul a fost folosit pentru a purifica apa și pentru a ajuta la prevenirea infectării rănilor. De asemenea, purifică..

-14%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Turmaline Desiree

600 Lei 700 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Turmaline Desiree. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, S..

-14%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii, Perlă și Ametist Regina

300 Lei 350 Lei

Cercei Argint Piatra Lunii, Perlă și Ametist Regina. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar vân..

-16%
Quickview

Inel Argint Perla Cultură Simplicity

245 Lei 290 Lei

Inel din argint 925, cu perla cultură. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectțe, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Bijuterie din argint unicat. Metal:Argint ..

-12%
Quickview

Inel Argint Ametist și Perlă Beatrice

295 Lei 335 Lei

Inel Argint 925 cu ametist este un inel lucrat manual India cu ametist și perlă. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul..

-16%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca Biwa Kaela

330 Lei 395 Lei

Inel argint 925 cu perla baroca Biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săget..

-25%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar și Perlă Naturală Splendissima

410 Lei 550 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K, Chihlimbar natural și Perlă naturală Splendissima. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chi..

-13%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar Albastru și Perlă Naturală Blue Dream

480 Lei 550 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K, Chihlimbar natural și Perlă naturală. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul est..

-9%
Quickview

Colier Argint Perle Divine

455 Lei 500 Lei

Colier cu perle naturale Divine. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întăresc relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător ..

-11%
Quickview

Colier Argint Perle Aurora

355 Lei 400 Lei

Colier cu perle naturale Aurora. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întăresc relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion, Săgetător ..

-31%
Quickview

Colier Argint Perle, Coral și Turcoaz

175 Lei 255 Lei

Colier din argint cu perle naturale, coral și turcoaz. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemen..

-14%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur 14K Chihlimbar și Perlă Naturală Diva

475 Lei 550 Lei

Set de bijuterii din argint 925 placat cu Aur 14K, Chihlimbar natural și Perlă naturală. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul est..

-14%
Quickview

Inel Argint Perla Barocă Guadalajara

180 Lei 210 Lei

Inel din argint 925, cu perlă barocă Biwă. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scor..

-9%
Quickview

Set Argint Citrin, Ametist și Perlă Barocă Jess

345 Lei 380 Lei

Set de bijuterii din argint 925 cu Citrin, Ametist și Perlă Naturală Barocă. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna folosite ca amulete de către magicieni și preoți. Amestitul este o piatră magică, cu rol protector pentru cine îl poartă, mai ales în bijuterii de aur sau argint. Talismanul norocos al zodiei Pești. ..

-28%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar și Perlă Neagră

470 Lei 650 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K și chihlimbar natural în nuanțe miere și coniac și perlă neagră. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chih..

-18%
Quickview

Cercei Argint Safir și Perlă Royal

225 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu rădăcină de safir și perlută naturală. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. ..

-33%
Quickview

Brosa Argint Zirconii Perluta Kalera

120 Lei 180 Lei

Brosa din argint 925 cu zirconii si perlute. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion..

-20%
Quickview

Brosa Argint Zirconii Perluta Alana

120 Lei 150 Lei

Brosa din argint 925 cu zirconii si perlute. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorpion..

-20%
Quickview

Pandantiv Argint Labradorit Blu Topaz Perluta Kaley

185 Lei 230 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si incluziuni pirita aurie, blu topaz si perluta. Labradoritul este o varientate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră benefică pentru zodiile Leu, Scorpion, Săgetător și Vărsător. Labradoritul are o lungă istorie și datorită vibrațiilor sale șamanice, poveștile sunt..

-22%
Quickview

Pandantiv Argint Coral Granat Perluta Nana

180 Lei 230 Lei

Pandantiv din argint 925 cu perluta, coral si piatra naturala granat. Argintul este asociat cu zeita greaca Artemis si zeita romana Diana, cu energia feminina si cu luna, si simbolizeaza intuitia feminina si cunoasterea interioara. Este un simbol ar puritatii si claritatii, perseverentei si constientizarii . Granatul imbunatateste i..

-14%
Quickview

Inel Argint Perla Biwa, Citrin, Peridot și Ametist Pallas

310 Lei 360 Lei

Inel din argint 925, cu perla barocă biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protectțe, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu.  Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Citrinul este o piatră principală de manifestare, ima..

Afişare 1 - 60 din 71 (2 pagini)