Close and don't show again!!!

Perla cultura

Grid View:
Quickview

Inel Argint Granate si Perlute Zora

145 Lei

Inel argint 925 cu pietre de granat. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Granat, Perle Marime: 17,5/ 57,5 mm Greutate:4,9 g..

Quickview

Set Argint Granate si perlute Zora

235 Lei

Set din argint cu pietre de granat si perle naturale Metal:Argint 925 Piatra: Granat, Perla Lungime pandantiv: 3 cm Lungime cercei: 3 cm Greutate:9,3 g..

Quickview

Inel Argint Perla Biwa Fiona

185 Lei

Pandantiv din argint 925, cu perla Biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Biwa Marime:18,5/58 mm Greutate: 6,8 g..

Quickview

Cercei Argint Perla Biwa Fiona

100 Lei

Cercei din argint 925, pe ureche cu perla Biwa, cu pin in partea superioara. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Biwa Greutate: 3,3..

Quickview

Pandantiv Argint Perla Biwa Fiona

235 Lei

Pandantiv din argint 925, cu perla Biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Biwa Greutate: 11,8 g..

Quickview

Set Argint Perla Biwa Fiona

455 Lei

Set din argint 925, cu perla Biwa compus din pandantiv, cercei si inel. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Biwa Marime inel:18,5/58 ..

Quickview

Pandantiv Argint Perla Biwa Floria

250 Lei

Pandantiv din argint 925, cu perla Biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla Biwa Greutate: 11,7 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Jad, Citrin, Rubin și Perla Zelda

555 Lei

Metal:Argint 925 Piatra:Jad, Citrin, Rubin, Perla Dimensiune cercei: 3,5 cm Dimensiune pandantiv:5,5 cm Greutate:24,6 g..

-20%
Quickview

Brosa Argint Cristale Perla Zirconii Novah

225 Lei 280 Lei

Brosa Argint 925 cu Pietre Naturale Cristale, Zirconii si Perla. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Cristalele sunt surse de energie, folosite in vindecare si echilibrare energetica si fizica. Contribuie la claritatea si..

-21%
Quickview

Brosa Argint Marcasite Perluta Meaghan

135 Lei 170 Lei

Brosa din argint 925 cu pietre naturale marcasite si perlute. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. ..

-20%
Quickview

Brosa Argint Cristale Perla Namie

165 Lei 205 Lei

Brosa Argint 925 cu Pietre Naturale Cristale si Perla. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Cristalele sunt surse de energie, folosite in vindecare si echilibrare energetica si fizica. Contribuie la claritatea si forta gan..

Indisponibil
Quickview

Cercei Argint Ametist Granat Perlute Zelda

255 Lei

Cercei din argint oxidat cu pietricele de ametist, granat si perlute. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, granat, perla Greutate:8,7 g..

-24%
Quickview

Cercei Argint Perla Neagra Alyona

130 Lei 170 Lei

Cercei din argint 925 cu perla neagra. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla cultura Lungime: 4 cm Greutate:4,4 g..

Quickview

Inel Argint Ametist, Perla, Jasp si Granat Tores

285 Lei

Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, Jasp, Perla, Granat Marime: 6,5, 53 mm Greutate:10,9 g..

Quickview

Cercei Argint Perla Alaricia

135 Lei

Cercei din argint 925 cu perla de cultura. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Perla cultura Lungime: 2,5 cm Greutate:3,3 g..

Afişare 1 - 15 din 42 (3 pagini)