Piatra Lunii

Grid View:
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Maxine

135 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 2,5 cm Greutate:3,4 g..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Kasem

290 Lei

Inel cu Piatra Lunii. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Marime: 19/59 mm ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Lumiko

170 Lei

Inel din argint 925, piatra lunii. Piatra lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Atenueaza instabilitatea emotionala si stresul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Marime: 18/58 mm Diametru: 2 cm ..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Lidia

115 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Greutate:4 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Lara

175 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Diametru: 2 cm Greutate:7,2 g..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Lena

185 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 2,3 cm Latime: 1,8 cm Greutate:6,9 g..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Tina

125 Lei

Pandantiv cu Piatra Lunii. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Dimensiuni: ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Nina

235 Lei

Inel cu Piatra Lunii. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Marime: 9, 59 mm ..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Leila

175 Lei

Pandantiv cu Piatra Lunii. Favorizeaza intuitia si empatia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emotiilor. Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Dimensiuni: ..

Quickview

Inel Argint Ametist Citrin Topaz Granat Piatra Lunii Jad Labradorit

299 Lei

Inel cu pietre naturale: ametist, citrin, topaz, granat, piatra lunii, jad, labradorit . Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Blue Topaz Jo

205 Lei

Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii, Blue Topaz Marime: 16, 56 mm Greutate:8 g..

-16%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Liza

155 Lei 185 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Lungime: 2,5 cm Latime: 1 cm Greutate:6,3 g..

-10%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Rhianne

140 Lei 155 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Diametru: 1,4 cm Greutate:3,5 g..

-25%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Anji

105 Lei 140 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Diametru: 1,3 cm Greutate:2,5 g..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Ametist Granat si Piatra Lunii Aggas

210 Lei 300 Lei

Set argint 925 cu pietre de ametist, granat si piatra lunii. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Piatra ..

Afişare 1 - 15 din 18 (2 pagini)