Piatra Lunii

Grid View:
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Mia

75 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturala piatra lunii. Este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Cercei Argint Piatra Lunii Mia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Dimensiune: 0,8/0,5 cm Greutate:1,3 g..

-20%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna

280 Lei 350 Lei

Inel Argint Piatra Lunii și Ametiste Luna. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar vânzătorii nu..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Orion

250 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală piatra lunii Orion. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră,..

Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Lara

200 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală piatra lunii Lara. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, ..

Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Rodiu Negru și Aur, cu Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve

715 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu rodiu negru și aur 18K, cu pietre naturale Piatra Lunii, Citrin și Ametist Maeve. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat rodiu negru și cu aur  - colecția NOMAD UNIQUE. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar..

-34%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Caboson și Ametist Savannah

420 Lei 635 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Caboson și Ametiste Savannah. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Ametistul este una dintre gemele naturale care a..

-40%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Valeria

405 Lei 675 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Valeria. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Freya

255 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Freya. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

-29%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Josie

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Josie. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Mă..

-29%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Melody

225 Lei 315 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Melody. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

-26%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Allison

320 Lei 430 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Allison. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii ..

-30%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Aubrey

160 Lei 230 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Aubrey. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

-29%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Everleigh

260 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Everleigh. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii ..

-23%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Sophie

510 Lei 660 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Sophie. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii M..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Piatra Lunii

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și piatra lunii naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Piatra Lunii, sunt adevărate opere de artă care îmbină trei pietre prețioase distincte, aducând o notă de farmec și mister în universul bijuteriilor. Blue Topaz..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Juliete

225 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Juliete. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătur..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Celeste

125 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Celeste. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătur..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Lune

185 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Lune. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură g..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Claire de Lune

275 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Claire de Lune. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Xia

235 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Xia. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură ga..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Tessa

285 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Tessa. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Tilia

360 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Tilia. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură ..

Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Consuela

360 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii Consuela. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătu..

-22%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Brilliance

290 Lei 370 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii, origine India. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o ..

-15%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Orion

280 Lei 330 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii, origine India. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o ..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Citrin Primavera

395 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii și Citrin Primavera. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culo..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Visconti

145 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii Visconti. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. ..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Angelus

365 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată c..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Ametiste Daphne

665 Lei

Pandantivul Argint Piatra Lunii și Ametiste este o bijuterie sublimă ce aduce în prim plan combinația perfectă între lumina magică a pietrei lunii și strălucirea nobilă a ametistelor. Piatra Lunii, cu jocul său subtil de culori iridescente, amintește de lumina suavă a lunii în nopțile senine, iar ametistele, cu nuanța lor profundă de violet, adaugă..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Ametiste Magnus

655 Lei

Pandantivul Argint Piatra Lunii și Ametiste este o bijuterie sublimă ce aduce în prim plan combinația perfectă între lumina magică a pietrei lunii și strălucirea nobilă a ametistelor. Piatra Lunii, cu jocul său subtil de culori iridescente, amintește de lumina suavă a lunii în nopțile senine, iar ametistele, cu nuanța lor profundă de violet, adaugă..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Levi

260 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată c..

Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Abigail

455 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată c..

Quickview

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii

760 Lei

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii. Brățara Argint cu Ametist, Blue Topaz și Piatra Lunii este o bijuterie extraordinară, care îmbină într-un mod sublim trei pietre prețioase diferite pentru a crea o piesă cu adevărat impresionantă. Această brățară emite o aură de mister și eleganță, evidențiind frumusețea și strălucirea acestor piet..

Quickview

Bratara Argint Piatra Lunii Elohim

1.200 Lei

Bratara Argint Piatra Lunii Elohim. Brățara din argint cu piatra lunii este o bijuterie ce te poartă într-o călătorie mistică spre tainele lunii, încântându-ți simțurile cu frumusețea sa subtilă și misterioasă. Piatra Lunii, cu jocul său seducător de culori, pare a străluci într-o varietate de nuanțe albe, argintii și albastre, precum lumina lun..

Quickview

Bratara Argint Piatra Lunii Kasandra

875 Lei

Bratara Argint Piatra Lunii Kasandra. Brățara din argint cu piatra lunii este o bijuterie ce te poartă într-o călătorie mistică spre tainele lunii, încântându-ți simțurile cu frumusețea sa subtilă și misterioasă. Piatra Lunii, cu jocul său seducător de culori, pare a străluci într-o varietate de nuanțe albe, argintii și albastre, precum lumina l..

Quickview

Bratara Argint Piatra Lunii Samsara

715 Lei

Bratara Argint Piatra Lunii Samsara. Brățara din argint cu piatra lunii este o bijuterie ce te poartă într-o călătorie mistică spre tainele lunii, încântându-ți simțurile cu frumusețea sa subtilă și misterioasă. Piatra Lunii, cu jocul său seducător de culori, pare a străluci într-o varietate de nuanțe albe, argintii și albastre, precum lumina lu..

Quickview

Bratara Argint Piatra Lunii Magic

940 Lei

Bratara Argint Piatra Lunii Magic. Brățara din argint cu piatra lunii este o bijuterie ce te poartă într-o călătorie mistică spre tainele lunii, încântându-ți simțurile cu frumusețea sa subtilă și misterioasă. Piatra Lunii, cu jocul său seducător de culori, pare a străluci într-o varietate de nuanțe albe, argintii și albastre, precum lumina luni..

Quickview

Bratara Argint Piatra Lunii Moonstone

680 Lei

Bratara Argint Piatra Lunii Moonstone. Brățara din argint cu piatra lunii este o bijuterie ce te poartă într-o călătorie mistică spre tainele lunii, încântându-ți simțurile cu frumusețea sa subtilă și misterioasă. Piatra Lunii, cu jocul său seducător de culori, pare a străluci într-o varietate de nuanțe albe, argintii și albastre, precum lumina ..

Quickview

Brățară Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot

865 Lei

Brățara Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot este o comoară ce capturează esența unei nopți stelate într-o bijuterie. Această minunată creație aduce la viață magia cerului înstelat, combinând farmecul subtil al pietrei lunii cu strălucirea misterioasă a topazului blue și strălucirea vibrantă a peridotului. Piatra Lunii, cu jocul său seducăt..

-26%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Odion

270 Lei 365 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală generoasă cu aspect spectaculos Piatra Lunii Odion. Piatra lunii este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. Atenuează instabilitatea emoțională și stresul. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii Mă..

-9%
Quickview

Brățară Argint Chihlimbar Albastru și Piatra Lunii Azizi

1.365 Lei 1.500 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre din Chihlimbar într-un spectaculos albastru și Piatra Lunii, Azizi. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a fost dintotdeauna conside..

-23%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Sanhe

250 Lei 325 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galben..

-25%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Koni

225 Lei 300 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galben..

-25%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Saura

225 Lei 300 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galben..

Indisponibil
-13%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Splendid

380 Lei 435 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galben..

-15%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Lunar

250 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală piatra lunii. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar v..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii și Citrin Lunar

499 Lei 600 Lei

Pandantiv din argint 925 cu Piatra Lunii și Citrin Lunar. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare ..

-13%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Citrin Lunar

730 Lei 840 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Citrin Lunar. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Purtată ca..

-12%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Shen

530 Lei 600 Lei

Inel din argint 925, lucrat manual, cu piatră naturală piatra lunii, origine Bali. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o ț..

-15%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Piatra Lunii Venezuela

550 Lei 650 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Piatra Lunii Venezuela. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune de..

-14%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Topaz Mistic Xanthe

255 Lei 295 Lei

Inel din argint 925 cu piatra lunii și topaz mistic Xanthe. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protect..

-14%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii si Citrin Summer

255 Lei 295 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala piatra lunii și citrin. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbenă, culoare considerată sa..

-14%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii si Blue Topaze Bella

255 Lei 295 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala piatra lunii si blue topaze.Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbenă, culoare considerat..

Indisponibil
-26%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Piatra Lunii și Smarald Danza

850 Lei 1.150 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Piatra Lunii și rădăcină de smarald natural. Bijuteriile cu piatra lunii și smarald sunt o combinatie impresionanta de două pietre prețioase frumoase. Piatra lunii este o piatră strălucitoare cu un joc unic de lumina care creează un efect frumos iridescent, în timp ce smaraldul es..

-18%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii și Ametist Dinara

185 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală piatra lunii și ametist. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este s..

Indisponibil
-35%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Celini

165 Lei 255 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală piatra lunii. Este o piatră a noilor începuturi! Așa cum sugerează și numele său, are o legatură puternică cu Luna, dar și cu intuiția. În culturile orientale, oamenii credeau că Piatra Lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, Piatra Lunii este sacră, iar v..

-23%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luminiscent

365 Lei 475 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Ametist Luminiscent. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. Pur..

-23%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice

655 Lei 850 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Peridot Clarice. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protectoare pentru călă..

-11%
Quickview

Cercei Argint Piatra Lunii Filline

255 Lei 285 Lei

Cercei Argint Piatra Lunii Filline. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protectoare pentru călători, un..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Piatra Lunii Almara

145 Lei 190 Lei

Pandantiv Argint Piatra Lunii Almara. Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi! Piatra lunii conține puterea misterului, care este ascuns sub strălucirile albastrui sidefate. Este un cristal călăuză către misiunea personală. Din cele mai vechi timpuri, Piatra Lunii a fost asociată astrului ceresc, fiind o amuletă protectoare pentru călători, ..

Afişare 1 - 60 din 180 (3 pagini)