Rubin

Grid View:
Quickview

Inel Argint Citrin Jad Rubin Perla Aroon

185 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala din citrin. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ..

Quickview

Inel Argint Rubin Fiorella

195 Lei

Inel din argint 925 cu rubin. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, imbunatateste sanatatea, alunga tristetea si aduce liniste si seninatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Rubin Marime: 19/59 mm ..

Quickview

Bratara Argint Rubin Peridot Granate Anemone

695 Lei

Bratara din argint 925 cu rubin, peridot si granate. Pietrele sunt brute, neslefuite. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune.Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, imbunatateste sanat..

Quickview

Inel Argint Rubin Nikki

135 Lei

Inel din argint 925 cu rubin. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, imbunatateste sanatatea, alunga tristetea si aduce liniste si seninatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Rubin Marime: 14/54 mm ..

-24%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Rubin Lara

95 Lei 125 Lei

Cercei din argint 925 cu marcasite si piatra de rubin.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, safir Dimensiuni: 1,5/1,3 cm Greutate:3,2 g..

-24%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Rubin Cora

95 Lei 125 Lei

Cercei din argint 925 cu marcasite si piatra de rubin.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, safir Dimensiuni: 1,5/1,3 cm Greutate:3,2 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Perla Rubine Nisha

290 Lei

Set argint 925 cu rubin si perla de cultura mare. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protectiei si prosperitatii. Purtat ca bijuterie, protejeaza de pericole, imbunatateste sanatatea, alunga tristetea si aduce liniste si seninatate. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca a..

Quickview

Cercei Argint Rubin Tabita

255 Lei

Cercei mari din argint 925 cu rubin tasmanian. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Rubin Lungime: 3 cm Grosime: 1 cm Greutate:9,7 g..

Quickview

Inel Argint Cosmos

210 Lei

Inel masiv cu pietre de citrin, rubin si topaz, montate in email cu marcasite. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protecti..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)