Safir

Grid View:
Quickview

Inel Argint Safir Saman

275 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturală rădăcină de safir.Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safir..

-16%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Safir Galben, Cianit, Cuarț Rutilat Yoko

545 Lei 645 Lei

Pandantiv Argint Placat cu Aur 18K Safir Galben, Cianit, Cuarț Rutilat Yoko. Pandantivul din argint placat cu aur 18K, decorat cu un safir galben, cianit și cuarț rutilat, poartă în el o poveste de lumină și rafinament. Safirul galben, cu nuanța sa caldă și strălucitoare, simbolizează încrederea și prosperitatea, aducând o notă de lumină și optimis..

-10%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Safir Smarald

360 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, rădăcină de safir și de smarald, în stare brute. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară pr..

-10%
Quickview

Brosa Pandantiv Argint Marcasite Hermes

495 Lei 550 Lei

Brosa pandantiv din argint 925 cu pietre naturale marcasite și safir. Marcasitele sunt pietre mici, strălucitoare, făcute din pirită, cunoscute și sub denumirea de „aurul nebunului”. Aceste pietre sunt de obicei tăiate într-un stil fațetat, ceea ce le permite să capteze și să reflecte lumina într-un mod care creează un efect..

-32%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Safir Galben și Rubine Rodii

820 Lei 1.200 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Safir galben fațetat și Rubine, asemănătoare unor Rodii. Realizați din materiale de înaltă calitate, acești cercei sunt placați cu aur și împodobiți cu pietre prețioase de safir galben și rubine, creând un contrast uimitor între nuanțele calde aurii și culorile bogate ale pietrelo..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Safir și Ametist Royale

475 Lei 555 Lei

Pandantiv Argint Safir și Ametist Royale. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safirul albastru cer..

-23%
Quickview

Set Bijuterii Argint Safir si Ametist Royale

655 Lei 850 Lei

Set Bijuterii Argint Safir si Ametist Royale. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safirul albastru..

Quickview

Inel Argint Safir Zoya

240 Lei

Inel Argint Safir Zoya. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safirul albastru ceresc a însemnat spe..

-21%
Quickview

Inel Argint Safir Austin

225 Lei 285 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala safir. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică și medievală, Safirul albastru..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur Chihlimbar Kiara

450 Lei 550 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 14K și chihlimbar natural și cristale de safir albastru. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietățile sale energetice și vindecătoare și pentru vitalitatea pe care o aduce posesorului. Chihlimbarul deține o conexiune puternică cu soarele și pământul, precum și cu insectele, organismele și materia pla..

-15%
Quickview

Cercei Argint Safir Blue

165 Lei 195 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu rădăcină de safir. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică ..

-22%
Quickview

Cercei Argint Safir Deep Blue

195 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu rădăcină de safir. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lumea antică ..

Quickview

Cercei Argint Safir și Ametist Imperial

275 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu rădăcină de safir și ametist. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. Pentru lu..

Quickview

Cercei Argint Safir și Perlă Royal

275 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu rădăcină de safir și perlută naturală. Safirul este o piatră a înțelepciunii și regalității, a profeției și a favorii divine. Este asociat dintotdeauna cu lucrurile sacre și este considerat regele pietrelor prețioase, o bijuterie cu rădăcini în istoria și tradițiile aproape fiecărei religii. ..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)