Smarald

Grid View:
-5%
Quickview

Inel Argint Smarald Julie

195 Lei 205 Lei

Inel din argint cu smarald Julie. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smaral..

Indisponibil
-17%
Quickview

Pandantiv Argint Jad Verde, Smarald și Peridot Empress

265 Lei 320 Lei

Pandantiv Argint Jad Verde, Smarald și Peridot Empress. Jadul, sau “yu” așa cum este cunoscut în China, înseamnă “piatră prețioasă”. În tradiția chineză se crede că Jadul Verde simbolizează cele cinci virtuți ale umanității: curajul, modestia, dreptatea, compasiunea și înțelepciunea. Este un simbol al seninătății, liniștii și purității. Este o pia..

-13%
Quickview

Cercei Argint Smarald Canope

195 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. S..

-17%
Quickview

Cercei Argint Smarald Sarah

125 Lei 150 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Sm..

-18%
Quickview

Cercei Argint Smarald și Peridot Thoth

235 Lei 285 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald și Peridot. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa sp..

Indisponibil
-27%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Smarald Aria

95 Lei 130 Lei

Cercei din argint 925 cu marcasite si piatra de smarald.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, safir Dimensiuni: 1,5/1,3 cm Greutate:3,2 g..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)