Close and don't show again!!!

Smarald

Grid View:
Indisponibil
Quickview

Bratara Argint Smarald Aydan

435 Lei

Bratara din argint cu pietre de smarald. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si vitalitate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Smarald Lungime: 21,5 cm Greutate:22,3 g..

-27%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Smarald Vivi

95 Lei 130 Lei

Cercei din argint 925 cu marcasite si piatra de smarald.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, safir Dimensiuni: 1,5/1,3 cm Greutate:3,2 g..

-27%
Quickview

Cercei Argint Marcasite Smarald Aria

95 Lei 130 Lei

Cercei din argint 925 cu marcasite si piatra de smarald.  Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Marcasite, safir Dimensiuni: 1,5/1,3 cm Greutate:3,2 g..

Quickview

Bratara Argint Zirconiu Smarald Emilia

185 Lei

Bratara cu zirconii si smarald. Zirconiile impresioneaza prin finete si delicatete. Poarta semnificatia respectului, increderii si intelepciunii si persoanele care le poarta au parte de liniste. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si vitalitate. ..

Quickview

Bratara Argint Marcasite Smarald Paisley

225 Lei

Bratara cu marcasite si pietre de smarald. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si vitalitate. Marcasitele sunt pietre suave si delicate, care stimuleaza compasiunea, dragostea si linistea sufleteasca. Produs unicat. Metal:Argin..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Smarald Erika

320 Lei 457 Lei

Set argint 925 cu smarald fatetat. Setul este compus din cercei si pandantiv, lantul fiind optional. Lantul de 50 cm poate fi achizitionat separat la pretul de 165 lei. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si vitalitate. P..

Quickview

Bratara Argint Zirconiu Smarald Ivy

185 Lei

Bratara din argint cu zirconii si smarald. Smaraldul este piatra sperantei si a dragostei, simbolul iubirii eterne. Este un simbol al nemuririi si rezistentei in fata energiilor negative. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Zirconiu, Smarald Lungime: 19 cm Latime: 0,6 cm Greutate:11,7 g..

Quickview

Bratara Argint Zirconiu Smarald Blossom

185 Lei

Bratara cu zirconii si smarald. Zirconiile impresioneaza prin finete si delicatete. Poarta semnificatia respectului, increderii si intelepciunii si persoanele care le poarta au parte de liniste. Smaraldul transmite armonie, comuniunea omului cu natura, dar si bucuria de a trai. Este piatra iubirii implinite si aduce prospetime si v..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)