Smarald

Grid View:
Quickview

Cercei Argint Smarald Elias

295 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald, sistem de închidere la spate, tortiță englezească. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile m..

-17%
Quickview

Inel Argint Smarald și Peridot Vitality

290 Lei 350 Lei

Inel Argint Smarald și Peridot Vitality. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală...

-13%
Quickview

Inel Argint Smarald Amelia

550 Lei 635 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Smarald Amelia. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea s..

Quickview

Inel Argint Smarald Kani

265 Lei

Inel din argint cu rădăcină de smarald Kani. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spiritu..

Quickview

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Jumeirah

395 Lei

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Jumeirah. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spiri..

-10%
Quickview

Cercei Argint Cuart Roz Safir Smarald

360 Lei 400 Lei

Cercei din argint 925 cu piatră din cuarț roz, rădăcină de safir și de smarald, în stare brute. Cuarțul roz este piatra iubirii universale. Redă încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondițonată. Cuarțul roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova iubirea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea interioară pr..

-12%
Quickview

Inel Argint Smarald Hare

360 Lei 410 Lei

Inel din argint cu smarald Hare. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smarald..

Indisponibil
-26%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Piatra Lunii și Smarald Danza

850 Lei 1.150 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Piatra Lunii și rădăcină de smarald natural. Bijuteriile cu piatra lunii și smarald sunt o combinatie impresionanta de două pietre prețioase frumoase. Piatra lunii este o piatră strălucitoare cu un joc unic de lumina care creează un efect frumos iridescent, în timp ce smaraldul es..

-17%
Quickview

Cercei Argint Smarald Life

150 Lei 180 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald, sistem de închidere cu pin. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și..

-14%
Quickview

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Life

475 Lei 555 Lei

Pandantiv Argint Smarald și Peridot Life. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spiritual..

Indisponibil
-23%
Quickview

Set Argint Smarald și Peridot Life

655 Lei 850 Lei

Set Argint Smarald și Peridot Life. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smara..

-20%
Quickview

Set Argint Smarald Carolina

395 Lei 495 Lei

Set Argint Smarald Carolina. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smaraldul er..

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sicilia

175 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sicilia. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, smarald și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei...

Quickview

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sureia

245 Lei

Pandantiv Argint Citrin Granat Smarald și Mini Diamant Sureia. Bijuterie din argint aurit și pietre naturale, în stil minimalist, design unic, atemporal și feminin. Culorile pietrelor naturale sunt ușor de accesorizat. Pandantivul din argint, citrin, granat, smarald și un mic diamant este o alegere inspirată pentru orice ținută și moment al zilei. ..

-21%
Quickview

Inel Argint Smarald Lyanna

225 Lei 285 Lei

Inel din argint cu smarald Lyanna. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smara..

-34%
Quickview

Inel Argint Smarald Cruz

195 Lei 295 Lei

Inel din argint cu smarald Cruz. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smarald..

-12%
Quickview

Inel Argint Smarald Atlanta

295 Lei 335 Lei

Inel din argint cu smarald Atlanta. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smar..

Indisponibil
-21%
Quickview

Cercei Argint Smarald și Perlă Lilith

225 Lei 285 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald și Perlă Lilith. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea ..

-5%
Quickview

Inel Argint Smarald Julie

195 Lei 205 Lei

Inel din argint cu smarald Julie. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerație în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa spirituală. Smaral..

Indisponibil
-7%
Quickview

Cercei Argint Smarald și Peridot Thoth

275 Lei 295 Lei

Cercei din argint 925 cu Smarald și Peridot. Smaraldul a fost o sursă de fascinație și venerare în multe culturi de peste șase mii de ani, vândut pe piețele Babilonului încă din 4.000 î.Hr. A fost o piatră venerată de incași, crezută de caldeeni că conține o zeiță și a fost foarte onorată în toate religiile majore pentru puterea și frumusețea sa sp..

Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)