Topaz

Grid View:
-13%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Miere și Blue Topaz Soleil

605 Lei 695 Lei

Inel Argint Chihlimbar Miere și Blue Topaz Soleil. Inelul din argint, încrustat cu chihlimbar miere și blue topaz "Soleil", este o piesă de bijuterie care iradiază frumusețe și eleganță. Chihlimbarul miere, cu nuanțele sale calde, reminiscente ale soarelui, oferă o lumină naturală și o energie pozitivă. Blue topaz-ul "Soleil" completează acest tabl..

-17%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar și Blue Topaz Afrodita

875 Lei 1.050 Lei

Inel Argint Rodiat Chihlimbar Cherry, Chihlimbar Verde și Blue Topaz Afrodita. Inelul din argint rodiat îmbină cu măiestrie chihlimbarul cherry, chihlimbarul verde și blue topaz-ul, oferind o bijuterie unică. Chihlimbarul cherry, cu nuanțele sale profunde de roșu, aduce pasiune și intensitate, în timp ce chihlimbarul verde, cu tonuri calme de verde..

-21%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar și Blue Topaz Atena

755 Lei 950 Lei

Inel Argint Chihlimbar și Blue Topaz Atena. Inelul din argint rodiat combină blue topaz-ul, chihlimbarul cherry și chihlimbarul miere, creând un echilibru de culori de la albastru la roșu intens și galben-auriu. Realizat din argint de înaltă calitate pentru durabilitate și strălucire, acest inel este versatil, potrivit pentru diverse ocazii. Oferă ..

-21%
Quickview

Inel Argint Chihlimbar Cherry și Blue Topaz Diana

755 Lei 950 Lei

Inel Argint Chihlimbar Cherry și Blue Topaz Diana. CInelul din argint rodiat îmbină chihlimbarul cherry, cu nuanțele sale intense de roșu, și blue topaz-ul, care aduce tonuri de albastru deschis, creând un contrast frumos și oferind eleganță. Realizat din argint de înaltă calitate pentru strălucire durabilă, acest inel este perfect pentru orice oca..

-10%
Quickview

Bratara Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana

1.355 Lei 1.500 Lei

Bratara Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana. Brățara din argint rodiat prezintă un amestec armonios de chihlimbar miere, cu nuanțele sale vibrante de galben-auriu, chihlimbar cherry, care adaugă o pată de culoare roșu închis, și blue topaz, ale cărui tonuri de albastru tropical aduc o notă de prospețime. Această creație echilibrează perfect culor..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Chihlimbar și Blue Topaz Diana

1.125 Lei 1.350 Lei

Pandantiv Argint Chihlimbar Diana Pandantivul din argint rodiat combină chihlimbarul miere cu tonuri calde de galben-auriu, chihlimbarul cherry de un roșu închis intens și blue topaz-ul, care aduce prospețime cu nuanța sa de albastru tropical. Această bijuterie, cu pietre prețioase ce creează un echilibru de culori, este încadrată în a..

-22%
Quickview

Cercei Argint Blue Topaz Joy

175 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de blue topaz. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Topazul albastru își trage puterea din infinitul cerului, oferind posesorului claritate și inspirație. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime ..

-17%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic și Peridot Sandalie

375 Lei 450 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic și peridot Sandalie. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Bal..

-20%
Quickview

Cercei Argint Blue Topaz Paris

200 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra de blue topaz Paris. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Topazul albastru își trage puterea din infinitul cerului, oferind posesorului claritate și inspirație. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine...

Quickview

Cercei Argint Blue Topaz și Perluță Joy

200 Lei

Cercei Argint Blue Topaz și Perluță Joy. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Topazul albastru își trage puterea din infinitul cerului, oferind posesorului claritate și inspirație. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul alb..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K London Blue Topaz

710 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu London Blue Topaz. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru Londonez este cunoscut drept b..

Quickview

Inel Argint Blue Topaz Zoey

250 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Helge.Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate.Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sen..

-28%
Quickview

Inel Argint Larimar și Blue Topaz Ivy

265 Lei 370 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Larimar Helge. Piatra Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniște, dragoste și pace, ..

-10%
Quickview

Cercei Argint Larimar și Blue Topaz Ocean Blue

225 Lei 250 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar și blue topaz. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si ..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar și Blue Topaz Ocean

285 Lei

Pandantiv Argint Larimar și Blue Topaz Ocean. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza au..

-12%
Quickview

Cercei Argint Larimar Blue Topaz și Perluță

285 Lei 325 Lei

Cercei din argint 925 cu piatra naturală larimar, blue topaz și perluță. Larimarul reprezintă energiile liniștite ale Mării și Cerului. Albastrul său suav, liniștitor și calmant este acompaniat de nuanțe de alb lăptos care seamănă cu lumina soarelui dansând sub apele din Caraibe. Larimar este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, drago..

-21%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Morigan

210 Lei 265 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic Morigan. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsăt..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Citrin Ducesse

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și citrin naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Citrin, sunt bijuterii cu adevărat uluitoare, îmbinând trei pietre prețioase distincte într-un design captivant. Blue Topaz, cu nuanțele sale senine de albastru, aduce..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz Ametist și Citrin

595 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametist, blue topaz și citrin naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K, încrustați cu Blue Topaz, Ametist și Citrin, sunt bijuterii cu adevărat uluitoare, îmbinând trei pietre prețioase distincte într-un design captivant. Blue Topaz, cu nuanțele sale senine de albastru, aduce..

Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz și Ametiste Genova

350 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu ametiste și blue topaz naturale. Cerceii Argint Placat cu Aur 18K Blue Topaz și Ametiste sunt bijuterii de excepție care îmbină luxul cu frumusețea naturală a pietrelor prețioase. Cu un design elegant și sofisticat, acești cercei vor aduce o notă subtilă de rafinament oricărei țin..

Quickview

Cercei Argint Topaz Verde Taj

185 Lei

Cercei Argint Topaz Verde Taj. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu,..

Quickview

Pandantiv Argint Labradorit și Blue Topaz Inuite

565 Lei

Pandantiv din Argint 925 rodiat cu piatra naturala Labradorit și Blue Topaze Inuite. Pandantivul Argint Labradorit și Blue Topaz este o bijuterie extraordinară ce combină farmecul misterios al labradoritului cu strălucirea senină a topazului albastru. Această bijuterie aduce în prim-plan eleganța și magia pietrelor prețioase. Labradoritul, cu nu..

Quickview

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute

465 Lei

Pandantiv Argint Larimar Blue Topaz și Perlute. Larimarul este o piatra spirituala, vindecatoare. Aduce liniste, dragoste si pace, promoveaza autovindecarea, reduce depresia si apatia, curata mediul ambiant de elemente negative. Perla simbolizează puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce..

Quickview

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre

275 Lei

Pandantiv Argint Cristale Multicolore 7 Chakre. Pandantivul Argint Cristale Multicolore 7 Chakre este o bijuterie excepțională ce simbolizează armonia, echilibrul și energia interioară. Inspirat de învățăturile vechi ale chakrelor, acest pandantiv este o expresie a conexiunii spirituale și a căutării echilibrului interior. Cele 7 cristale multic..

Quickview

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii

760 Lei

Bratara Argint Ametist Blue Topaz și Piatra Lunii. Brățara Argint cu Ametist, Blue Topaz și Piatra Lunii este o bijuterie extraordinară, care îmbină într-un mod sublim trei pietre prețioase diferite pentru a crea o piesă cu adevărat impresionantă. Această brățară emite o aură de mister și eleganță, evidențiind frumusețea și strălucirea acestor piet..

Quickview

Brățară Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot

865 Lei

Brățara Argint Piatra Lunii Blue Topaz și Peridot este o comoară ce capturează esența unei nopți stelate într-o bijuterie. Această minunată creație aduce la viață magia cerului înstelat, combinând farmecul subtil al pietrei lunii cu strălucirea misterioasă a topazului blue și strălucirea vibrantă a peridotului. Piatra Lunii, cu jocul său seducăt..

Quickview

Bratara Argint Șapte Chakre

480 Lei

Bratara Argint Șapte Chakre, cu pietre naturale ametist, citrin, blue topaz, peridot, citrin, carneol, granat, iolit, topaz. Descoperă esența armoniei interioare cu brățara Argint Șapte Chakre, o bijuterie ce strălucește cu culorile cele mai vibrante ale sufletului tău. Fiecare piatră prețioasă, de la ametistul purpuriu care deschide Porțile Cunoaș..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Gina

865 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Gina. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazu..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Citrin Blue Topaz și Turmalină Soleil

875 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin caboșon, blue topaz și turmalină naturale. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajea..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz Lola

915 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu London Blue Topaz. London Blue Topazul este o piatră semiprețioasă extravagantă, rară și deosebit de frumoasă. Pe lângă faptul că emană o nuanță superbă de albastru, această varietate specială de topaz poartă și un simbolism profund. Topazul albastru Londonez este cunosc..

-18%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Cianite Verzi Muzi

635 Lei 770 Lei

Inelul Argint Placat cu Aur London Blue Topaz și Cianite Verzi - Eleganță și Strălucire într-o Bijuterie Excepțională Acest inel remarcabil îmbină farmecul natural al pietrei prețioase London Blue Topaz cu strălucirea subtilă a cianitelor verzi pentru a crea o bijuterie cu adevărat specială. Cu un design sofisticat și detalii fine, Inelul Argint..

-12%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca, Ametist și Blue Topaz Amsu

440 Lei 500 Lei

Inel din argint 925 cu pietre naturale perla baroca, ametist și blue topaz Amsu. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică p..

-9%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K, Rubin, Blue Topaz, Carneol și Cianite

795 Lei 870 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K, Rubin, Blue Topaz, Carneol și Cianite. Rubinul, cu nuanța sa profundă de roșu, simbolizează pasiunea și iubirea. Această piatră prețioasă adaugă un element de strălucire și intensitate inelului, captând privirile și atenția. Topazul albastru aduce o notă de seninătate și calm, cu nuanțele sale reci și vibrante. Ace..

-10%
Quickview

Inel Argint Topaz Verde Moringa

540 Lei 600 Lei

Inel deosebit din argint 925 cu piatra de topaz verde Moringa. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este bene..

-15%
Quickview

Inel Argint Blue Topaz Acintya

255 Lei 300 Lei

Inel deosebit din argint 925 cu piatră de blue topaz. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea s..

-14%
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii si Blue Topaze Bella

255 Lei 295 Lei

Inel din argint 925 cu piatra naturala piatra lunii si blue topaze.Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbenă, culoare considerat..

-23%
Quickview

Set Argint Topaz Mistic si Bleu Cinderella

655 Lei 850 Lei

Set Argint Topaz Mistic si Bleu Cinderella. Topazul mistic este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul mistic este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de ..

-10%
Quickview

Pandantiv Argint Topaz Verde Nico

230 Lei 255 Lei

Pandantiv Argint Topaz Verde Nico. Topazul este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund.Topazul, purtat în bijuterii de argint, este benefic pentru zodiile: Gemeni, ..

-7%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra

690 Lei 745 Lei

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Blue Topaz Norse

485 Lei 550 Lei

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Blue Topaz Norse. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitori..

-8%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Norse

690 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Norse. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Sc..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Blue Topaz Laima

290 Lei 355 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele c..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Blue Topaz Denza

430 Lei 490 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele c..

-7%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Denza

690 Lei 745 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Denza. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul î..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Blue Topaz Sydney

330 Lei 390 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele c..

-13%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Sidney

450 Lei 520 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Sidney. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-25%
Quickview

Set Argint Piatra Lunii și Topaz Mistic Constance

410 Lei 545 Lei

Set Argint Piatra Lunii și Topaz Mistic Constance. Piatra lunii este o gemă magică. În culturile orientale, oamenii credeau că piatra lunii, purtată ca bijuterie, aduce noroc pentru că în interiorul său locuiește un spirit puternic și bun. În India, piatra lunii este sacră, iar vânzătorii nu o pot expune decât pe o țesătură galbena, culoare sacră. ..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint cu Blue Topaz Philomene

135 Lei 165 Lei

Pandantiv Argint cu Blue Topaz Philomene. Topazul albastru își trage puterea din infinitul cerului, oferind posesorului claritate și inspirație. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolize..

-17%
Quickview

Cercei Argint cu Blue Topaz Tarra

200 Lei 240 Lei

Cercei Argint cu Blue Topaz Tarra. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și prosperitate. Topazul albastru își trage puterea din infinitul cerului, îi reflectă culoarea și are rolul de a oferi posesorului claritate și inspirație. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Blue topaz Greut..

-11%
Quickview

Set Bijuterii Argint Blue Topaz Seraphine

330 Lei 370 Lei

Set Bijuterii Argint Blue Topaz Seraphine. Energia vibrantă a topazului aduce bucurie, generozitate, abundență și sănătate. Topazul albastru este numit și „Piatra Scriitorilor”, pentru că ajută posesorul să comunice și să se exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelo..

-10%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Hanoi

650 Lei 720 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Hanoi. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul î..

-8%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Blue Topaz Hanoi

450 Lei 490 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele c..

-17%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă și Topaz Mistic Caroline

350 Lei 420 Lei

Cercei Argint Perla Barocă și Topaz Mistic Caroline. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritat..

-17%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă și Blue Topaz Joy

350 Lei 420 Lei

Cercei Argint Perla Barocă și Blue Topaz Joy. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, s..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Topaz Mistic Caroline

260 Lei 320 Lei

Pandantiv Argint Perla Barocă Biwa și Topaz Mistic Caroline. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și pri..

-17%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Joy

620 Lei 750 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Blue Topaz Joy. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scor..

-10%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca, Topaz Mistic și Ametist Brut Aleyna

420 Lei 465 Lei

Inel Argint Perla Baroca, Topaz Mistic și Ametist Brut Aleyna. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul protejează împotr..

-18%
Quickview

Inel Argint Turcoaz și Blue Topaz Karyme

280 Lei 340 Lei

Inel din argint cu turcoaz și blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul..

-17%
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Maray

195 Lei 235 Lei

Inel bijuterie din argint cu topaz mistic. Topazul mistic este o gemă specială, de protecție, redă încredere și claritate în comunicare. Este asociat cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Topazul mistic este benefic pentru zodiile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsător și Pe..

-10%
Quickview

Inel Argint Perla Baroca și Blue Topaz Athelah

280 Lei 310 Lei

Inel Argint Perla Baroca și Blue Topaz Athelah. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorp..

Afişare 1 - 60 din 121 (3 pagini)