Topaz

Grid View:
Indisponibil
Quickview

Pandantiv Argint Perla Biwa Ametist Citrin Granat Blu Topaz Kiaria

350 Lei

Pandantiv din argint 925, cu perla Biwa. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusetea si generozitatea. Se spune ca aduce protectie, noroc si are efecte calmante care intareste relatiile de cuplu. Piatra de ametist este un bun calmant natural, blocheaza stresul geopatic si energiile negative. Simbol al spiritualitatii si multumirii in..

Quickview

Inel Argint Ametist Citrin Topaz Granat Piatra Lunii Jad Labradorit

299 Lei

Inel cu pietre naturale: ametist, citrin, topaz, granat, piatra lunii, jad, labradorit . Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace..

Indisponibil
Quickview

Inel Argint Piatra Lunii Blue Topaz Jo

205 Lei

Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri! Asa cum sugereaza si numele sau, are o legatura puternica cu Luna, dar si cu intuitia. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Piatra Lunii, Blue Topaz Marime: 16, 56 mm Greutate:8 g..

Quickview

Inel Argint Topaz Karla

275 Lei

Inel deosebit din argint 925 cu piatra de topaz. Piatra este originara din Sri Lanka. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Marime: 8, 58 mm Latime: 1,7 cm Greutate:13 g..

-23%
Quickview

Cercei Argint Blue Topaz Josie

135 Lei 175 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de blue topaz. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Blue topaz Lungime : 2,3 cm Greutate:4,5 g..

-23%
Quickview

Cercei Argint Blue Topaz Mora

135 Lei 175 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de blue topaz. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Blue topaz Lungime : 2,3 cm Diametru : 1,3 cm Greutate:4,6 g..

-23%
Quickview

Cercei Argint Blue Topaz Nessie

135 Lei 175 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de blue topaz. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Blue topaz Lungime : 2,3 cm Greutate:4,4 g..

-23%
Quickview

Cercei Argint Topaz Mikaella

135 Lei 175 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de topaz. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Lungime : 2,5 cm Greutate:4,7 g..

Indisponibil
-25%
Quickview

Inel Argint Topaz Albastru Ametist Citrin Granat Yedda

135 Lei 180 Lei

Inel cu pietre naturale: ametist, citrin, blue topaz. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Granatul imbunatateste inspiratia la initiativa, stimuleaza miscarea si schimbarea, da curaj si pasiune. Citrinul este cristalul optimismulu..

-16%
Quickview

Brosa Argint Marcasite si Topaz Hazal

295 Lei 350 Lei

Brosa din argint 925 cu marcasite si topaz albastru in forma de fluture. Produs unicat. Metal:Argint 925 Inaltime: 4,3 cm Latime: 4,5 cm Greutate:15,9 g..

Quickview

Bratara Argint Ametist Blu Topaz Brooklyn

289 Lei

Bratara din argint 925 rodiat. Pietrele sunt o alternanta de blu topaz si ametist lila. Simbol al spiritualitatii si multumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituala si controlul absolut asupra gandurilor si emotiilor. Topazul este o piatră a iubirii si norocului, atrage succesul in indeplinirea obiectivelo..

Quickview

Inel Argint Topaz Sidef Opal Himalia

210 Lei

Inel lucrat manual, cu piatra mare topaz albastru, sidef si opal. Sideful, denumit si abalone, are o putere linistitoare, aducand pace si inocenta, credinta si echilibru. Ajuta in procesul de luare a deciziilor si stimuleaza atentia. Opalul este un simbol al puritatii si sperantei, aducand beneficii celor care il poarta, precum darul cl..

Quickview

Inel Argint Topaz Kaia

245 Lei

Inel deosebit din argint 925 cu piatra de topaz verde. Piatra este originara din Pachistan. Energia vibranta a topazului aduce bucurie, generozitate, abundenta si sanatate. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Marime: 6, 52 mm Greutate:10,5 g..

Quickview

Inel Argint Cosmos

210 Lei

Inel masiv cu pietre de citrin, rubin si topaz, montate in email cu marcasite. Citrinul este cristalul optimismului si renasterii, si aduce armonie, bucurie, noroc, optimism, pace si fericire, stimuland concentrarea si capacitatea de a trece peste obstacole. Rubinul este semn al nobilimii, talisman al dragostei si pasiunii, protecti..

Quickview

Inel Argint Pietre Semipretioase Joyful

179 Lei

Cristalele ajuta la stabilirea armoniei intre trup, suflet si minte. Au fost aproape dintotdeauna folosite pentru efectele lor protectoare, energizante si curative. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Ametist, citrin si topaz Marime: 6.5, 54 mm Greutate:4.2 g..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)