Close and don't show again!!!

Topaz mistic

Grid View:
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Chika

215 Lei

Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Marime: 20/60 mm Greutate:8,7 g..

Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Zahara

210 Lei

Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Marime: 18,5/58,5 mm Lungime: 3,3 cm Greutate:8,8 g..

Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Maria

150 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de topaz albastru. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Inaltime : 3 cm Diametru:1,..

Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Yra

90 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu topaz mistic. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Greutate:2,8 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Cristale Topaz Mistic Myra

255 Lei

Set din argint 925 cu cristale si piatra de topaz mistic sau piatra curcubeu.Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor e..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Topaz Mistic Alekta

310 Lei 442 Lei

Set din argint 925 cu piatra mare de topaz mistic. Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor existente, pentru ca incura..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Topaz Mistic Akana

295 Lei 421 Lei

Set din argint 925 cu piatra mare de topaz mistic sau piatra curcubeu.Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor existent..

Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Iris

143 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu topaz mistic. Broderia in care este montata piatra are dimensiunea de 1,7 cm x 1,5 cm, piatra 0,5 cm x 0,5 cm. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)