Close and don't show again!!!

Topaz mistic

Grid View:
Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Fedez

165 Lei

Inel Argint 925 cu Topaz Mistic, o piatra curcubeu, in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Marime: 18,5/58,5 mm Greutate:3,9 g..

Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Roua

165 Lei

Inel Argint 925 cu Topaz Mistic, o piatra curcubeu, in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Marime: 19/59 mm Greutate:6 g..

Quickview

Inel Argint Topaz Mistic Zahara

230 Lei

Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Marime: 18,5/58,5 mm Lungime: 3,3 cm Greutate:8,8 g..

Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Maria

150 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu piatra de topaz albastru. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Inaltime : 3 cm Diametru:1,..

Quickview

Cercei Argint Topaz Mistic Yra

90 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu topaz mistic. Topazul mistic, o piatra curcubeu in care predomina violetul, lumineaza calea spirituala, aducand incredere si relaxare, eliminand incertitudinea si tensiunile. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Topaz Mistic Greutate:2,8 g..

Quickview

Set Bijuterii Argint Cristale Topaz Mistic Myra

255 Lei

Set din argint 925 cu cristale si piatra de topaz mistic sau piatra curcubeu.Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor e..

-30%
Quickview

Set Bijuterii Argint Topaz Mistic Alekta

310 Lei 442 Lei

Set din argint 925 cu piatra mare de topaz mistic. Topazul este o piatra a iubirii si a norocului si este deosebit de eficienta in atingerea cu succes a obiectivelor.Se crede ca ne-ar putea ajuta sa atragem persoanele potrivite in viata noastra,pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum si la imbunatatirea relatiilor existente, pentru ca incura..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)