Turcoaz

Grid View:
-18%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mov Mojave și Topaz Mistic Magic Spell

275 Lei 335 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural mov și topaz mistic. Turcoazul este una dintre cele mai puternice geme naturale, folosită din cele mai vechi timpuri în amulete pentru a bloca energiile negative. În Evul Mediu, oamenii credeau că turcoazul avea puterea de a rupe blestemele sau de a dezlega lucrările de vrăji, ceea..

-18%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mov Mojave și Citrin Mistic Spell

275 Lei 335 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural mov și citrin. Turcoazul este una dintre cele mai puternice geme naturale, folosită din cele mai vechi timpuri în amulete pentru a bloca energiile negative. În Evul Mediu, oamenii credeau că turcoazul avea puterea de a rupe blestemele sau de a dezlega lucrările de vrăji, ceea ce în..

-18%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz și Citrin Summer Vibes

275 Lei 335 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural și citrin.Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rute..

-15%
Quickview

Inel Argint Turcoaz și Blue Topaz Nurazh

255 Lei 300 Lei

Inel Argint Turcoaz și Blue Topaz Nurazh. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul..

-11%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Sahar

235 Lei 265 Lei

Inel din argint cu turcoaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa din..

-18%
Quickview

Inel Argint Turcoaz și Blue Topaz Karyme

280 Lei 340 Lei

Inel din argint cu turcoaz și blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul..

-19%
Quickview

Inel Argint Turcoaz și Blue Topaz Miami

255 Lei 315 Lei

Inel din argint cu turcoaz și blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul..

-25%
Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Citrin New York

690 Lei 925 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Citrin  New York. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau tu..

-8%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Verde si Peridot Nubia

275 Lei 300 Lei

Cercei Argint Turcoaz Verde si Peridot Nubia. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale. Benefic pentru guta, reumatism și stomac. Această piatra es..

-16%
Quickview

Cercei Argint cu Turcoaz cu Insertii de Pirita Joprey

295 Lei 350 Lei

Cercei Argint cu Turcoaz cu Insertii de Pirita Joprey cu inchidere englezeasca. Cercei Argint Turcoaz Mov Cosette. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiil..

-30%
Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Citrin Milano

870 Lei 1.245 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Citrin Milano. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-30%
Quickview

Bratara Argint Turcoaz Iraki

870 Lei 1.245 Lei

Bratara Argint Turcoaz Iraki. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa d..

-26%
Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Veronica

690 Lei 929 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Veronica. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turc..

-30%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Mov Mojave Si Ametist Indiana

425 Lei 607 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu turcoaz cu incluziuni si ametist. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inel..

Quickview

Inel Argint Turcoaz Mojave si Ametist Alani

265 Lei

Inel Argint Turcoaz Mojave si Ametist Alani. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul es..

Quickview

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Erme

265 Lei

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Erme. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în..

Quickview

Inel Argint cu Citrin si Turcoaz Verde Lia

265 Lei

Inel Argint cu Citrin si  Turcoaz Lia. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoaz..

-31%
Quickview

Inel Argint Turcoaz si Blue Topaz Blue Duo

225 Lei 325 Lei

Inel din argint 925 rodiat, turcoaz și blue topaz Blue Duo. Topazul albastru este numit și piatra scriitorilor, pentru că ajută posesorul să comunice și să exprime mai bine. Topazul albastru este asociat și cu iubirea și prietenia, simbolizează onestitatea, claritatea sentimentelor și atașamentul emoțional profund. Blue Topazul, purtat în bijuterii..

-10%
Quickview

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Sandrine

375 Lei 415 Lei

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Sandrine. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul es..

-24%
Quickview

Set Argint Placat cu Aur Art Deco Chihlimbar Suzane

420 Lei 550 Lei

Set Argint Placat cu Aur Art Deco Chihlimbar Suzane. Chihlimbarul este una dintre cele mai vechi și râvnite comori ale lumii, un „Aur al Mării”, un talisman de frumusețe, protecție și reînnoire. A fost descris ca picături de soare, lacrimi ale zeilor, miere întărită și lumina soarelui. Chihlimbarul este foarte apreciat pentru proprietăți..

-22%
Quickview

Inel Argint Turcoaz si Citrin Ecaterine

370 Lei 475 Lei

Inel Argint Turcoaz si Citrin Ecaterine. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-22%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mov Cosette

175 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural. Cercei Argint Turcoaz Mov Cosette. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale. B..

-13%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mojave Brielle

195 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural. Cercei Argint Turcoaz Mojave Brielle. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale..

-11%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Brielle

575 Lei 645 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Brielle. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoaz..

Indisponibil
-14%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Mov si Citrin Brielle

385 Lei 450 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz Mov si Citrin Brielle. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau tur..

-32%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Mov Mojave Si Ametist Zitti

180 Lei 265 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu turcoaz cu incluziuni si ametist. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inel..

-11%
Quickview

Inel Argint Turcoaz și Blue Topaz Gabriella

355 Lei 400 Lei

Inel din argint cu turcoaz și blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrin Zuleiha

390 Lei 450 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrin Zuleiha. urcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazu..

-17%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Zitti

430 Lei 515 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Zitti. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul..

-23%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Sankar

435 Lei 565 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Sankar. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

-15%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Luciana

175 Lei 205 Lei

Turcoazul fortifica meridianele corpului si campurile energetice subtile. Intareste sistemul imunitar fizic si psihic si regenereaza tesuturile, favorizeaza asimilarea substantelor nutritive, alunga poluarea si infectiile virale. Benefica pentru guta, reumatism si stomac. Aceasta piatra este antiinflamatoare si detoxifianta. Atenueaza crampele si d..

-12%
Quickview

Inel Argint Ametist și Turcoaz Mov Estelle

185 Lei 210 Lei

Inel Argint 925 cu ametist și turcoaz mov Estelle. Simbol al spiritualitatii și mulțumirii interioare, ametistul atrage armonia spirituală și controlul absolut asupra gândurilor și emoțiilor. Purtat ca bijuterie în aur sau argint, ametistul a fost dintotdeauna amuletă de protecție a preoților și magicienilor. Ametistul protejează împotriva energiil..

Quickview

Inel Argint Turcoaz și Blue Topaz Fosette

355 Lei

Inel din argint cu turcoaz și blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul..

-10%
Quickview

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Yvvone

325 Lei 360 Lei

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Yvvone. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul este..

-17%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Mojave Henriette

125 Lei 150 Lei

Inel Argint 925 cu turcoaz mov Mojave Henriette.Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul..

-12%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Nova

650 Lei 735 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Nova. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul ..

-15%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mojave și Ametist Purple

275 Lei 325 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural Mojave și ametist. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale. Benefic pentru gut..

-13%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mojave Violet

195 Lei 225 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural. Cercei Argint Turcoaz Mojave Violet. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale...

-23%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mojave Lily

150 Lei 196 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu sistem de prindere pin, cu piatră de turcoaz natural. Cercei Argint Turcoaz Mojave Lily. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă polua..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Mov Mojave Si Ametist Lily

325 Lei 375 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu turcoaz cu incluziuni si ametist Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele..

-23%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Lily

445 Lei 575 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Lily. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul ..

-20%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Zoey

195 Lei 245 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural. Cercei Argint Turcoaz Zoey. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale. Benefic pentru guta, re..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz si Blue Topaz Penelope

330 Lei 375 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz si Blue Topaz Penelope. urcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau tur..

-12%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Avery

495 Lei 565 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Avery. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în E..

Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Ecaterina

575 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Ecaterina. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoaz..

-11%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Eloise

535 Lei 600 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Eloise. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

-17%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine

475 Lei 575 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turcoazul este ..

Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mojave Lavander

225 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural. Cercei Argint Turcoaz Mojave Lavander. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile viral..

-26%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Kira

175 Lei 235 Lei

Inel din argint cu turcoaz Kira. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europ..

-31%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Blossom

135 Lei 195 Lei

Inel din argint cu turcoaz Blossom. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Eu..

-26%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Laguna

175 Lei 235 Lei

Inel din argint cu turcoaz Laguna. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Eur..

-26%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Daenerys

175 Lei 235 Lei

Inel din argint cu turcoaz Daenerys. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în E..

-31%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Brooklyn

135 Lei 195 Lei

Inel din argint cu turcoaz Brooklyn. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în E..

-16%
Quickview

Set Argint Turcoaz și Blue Topaz Geneva

420 Lei 500 Lei

Set Argint Turcoaz și Blue Topaz Geneva. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele Turcoaz este derivat din franceză, pierre turquoise, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau Tur..

-11%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Arta

355 Lei 400 Lei

Inel din argint cu turcoaz Arta. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europ..

-34%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Anastasia

175 Lei 265 Lei

Inel din argint cu turcoaz Anastasia. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

-22%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Aniston

235 Lei 300 Lei

Inel din argint cu turcoaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa din..

-37%
Quickview

Colier Argint Turcoaz Pedra

450 Lei 715 Lei

Colier Argint Labradorit Iris. Labradoritul irizat este o piatra puternic mistică și protectoare, care aduce lumina. Labradoritul este o varietate de feldspat din aceeași clasă cu Piatra Lunii. Este o piatră a zodiei Vărsător și este benefic și pentru Săgetător, Scorpion și Leu. Psihologic, aceasta piatră este un excelent ''medicament'' pentru pers..

-31%
Quickview

Colier Argint Perle, Coral și Turcoaz

175 Lei 255 Lei

Colier din argint cu perle naturale, coral și turcoaz. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemen..

-15%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Eve

255 Lei 300 Lei

Inel din argint cu turcoaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa din..

Afişare 1 - 60 din 76 (2 pagini)