Turcoaz

Grid View:
-18%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Bella

135 Lei 165 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural, sistem de inchidere la spate.Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turce..

-23%
Quickview

Brățară Argint Placat cu Aur Chihlimbar Galben și Turcoaz Dalmar

385 Lei 500 Lei

Brățară din argint 925 placat cu aur 14K cu pietre semiprețioase chihlimbar galben și turcoaz Dalmar. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, ..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Turcoaz Chad

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Turcoaz Chad. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turq..

-17%
Quickview

Cercei Argint Placați cu Aur și Turcoaz Bello

175 Lei 210 Lei

Cercei cu închidere cu pin din argint 925 placați cu Aur de 14K și Turcoaz Bello. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre tur..

-13%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Turcoaz Anisa

135 Lei 155 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietră semiprețioasă turcoaz Anisa. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franc..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Turcoaz Anando

210 Lei 260 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietră semiprețioasă turcoaz Amidah. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din fran..

-24%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Amidah

275 Lei 360 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Amidah. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de so..

-19%
Quickview

Pandantiv Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar Galben și Turcoaz Amani

230 Lei 285 Lei

Pandantiv din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural galben și turcoaz Amani. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură..

-16%
Quickview

Broșă Furnicuță Argint cu Chihlimbar și Turcoaz Amadi

155 Lei 185 Lei

Broșă din argint 925 cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Amadi. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare, captând în interiorul său lumina soarelui și aducând în prim-plan eleganța străveche a chihlimbarului. Chihlimbarul, cunoscut și ca "lacrima zeilor" sau "mierea întărită", a f..

-19%
Quickview

Broșă Furnicuță Argint Placat cu Aur cu Chihlimbar și Turcoaz Alzubra

210 Lei 260 Lei

Broșă din argint 925 placat cu aur 18K, cu pietre semiprețioase chihlimbar natural și turcoaz Alzubra. Descoperă o colecție deosebită de bijuterii din argint placat cu aur și chihlimbar natural de la Marea Baltică - colecția Golden Amber. Fiecare piesă strălucește ca o picătură de soare..

-17%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrin Lola

220 Lei 265 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrin Lola. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-15%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Yvonne

455 Lei 535 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Citrine Yvonne. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau tu..

-25%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Mov si Citrin Yvonne

190 Lei 255 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz Mov si Citrin Yvonne. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turc..

-15%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mov și Citrine Yvonne

255 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural și citrin Yvonne.Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoare..

Quickview

Pandantiv Argint Coral și Turcoaz Michael

395 Lei

Pandantiv din argint 925 cu pietre naturale de coral și turcoaz Michael. Pandantivul Argint Coral și Turcoaz este o bijuterie superbă, ce îmbină armonios frumusețea naturii cu arta meșteșugită a bijutierilor. Coralul roșu intens și turcoazul vibrant se împletesc într-o simfonie a culorilor, evocând imaginea unui recif de corali sub apă, luminat d..

Quickview

Cercei Argint Turcoaz Zada

250 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale. Benefic pentru guta, reumatism și s..

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz și Blue Topaz Regalite

555 Lei

PPandantiv Argint Turcoaz și Blue Topaz Regalite. Turcoazul, cu nuanțele sale de albastru și verde, este o piatră cu o istorie bogată și un simbol al protecției și norocului. În acest pandantiv, turcoazul adaugă un strop de culoare și exotism, capturând esența cerului și a mărilor deschise. Blue topazul, cu nuanțele sale de albastru senin, compl..

-9%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Gul

300 Lei 330 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Gul. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau..

-19%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Irani

430 Lei 530 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Irani. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduce..

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Marmara

295 Lei

Pandantiv din argint 925 lucrat manual cu turcoaz natural. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care ..

Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Verde și Peridot Jungle

575 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz Verde și Peridot Jungle. Turcoazul verde, cu nuanțe profunde și strălucitoare, evocă frunzele luxuriante ale pădurilor tropicale, iar peridotul, cu nuanța sa vibrantă de verde, adaugă o notă de prospețime și vitalitate. Această combinație de culori creează un pandantiv cu un farmec aparte, care te va transporta în mijlocul ..

Quickview

Pandantiv Argint Coral și Turcoaz Asher

365 Lei

Pandantiv din argint 925 cu pietre naturale de coral și turcoaz. Pandantivul Argint Coral și Turcoaz este o bijuterie superbă, ce îmbină armonios frumusețea naturii cu arta meșteșugită a bijutierilor. Coralul roșu intens și turcoazul vibrant se împletesc într-o simfonie a culorilor, evocând imaginea unui recif de corali sub apă, luminat de razele..

-25%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Morgan

395 Lei 530 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Morgan. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduc..

-23%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Sheila

540 Lei 700 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Sheila. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduc..

-23%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Thalia

470 Lei 610 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Thalia. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduc..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nazli

650 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nazli. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Nazli este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz Shah

810 Lei

Bratara Argint Turcoaz Shah. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa di..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz Shezin

855 Lei

Bratara Argint Turcoaz Shezin. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Europa ..

-20%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Aegea

670 Lei 840 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Aegea. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduce..

-23%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Adria

530 Lei 690 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Adria. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduce..

-23%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Adnos

550 Lei 710 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Adnos. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduce..

-23%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Abydos

530 Lei 690 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Abydos. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduc..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nuram

900 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Nuram. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Nuram este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Caliope

830 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Caliope. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Caliope este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este c..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Muzen

1.200 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Muzen. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Muzen este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Maize

620 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Maize. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Maize este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creat..

-42%
Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Coral Maya

555 Lei 950 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Coral Maya. Imaginativă și plină de mister, brățara Argint Turcoaz și Coral Maya este o bijuterie care te va transporta în inima vechii civilizații mayașe, unde se întretaiau cerul și pământul, și unde energia divină se simțea în fiecare piatră și fiecare rif al recifului de coral. Această brățară uimitoare este creată ..

Quickview

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Gina

865 Lei

Bratara Argint Turcoaz și Blue Topaz Gina. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazu..

-23%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Saga

440 Lei 570 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Saga. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aducea..

Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion

725 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Granate Passion. Inelul Argint Placat cu Aur 18K Granate este o bijuterie elegantă și sofisticată care îmbină cu măiestrie două elemente prețioase: argintul și aurul de 18 karate, conferindu-i astfel o strălucire deosebită. Inelul este decorat cu pietre de granat, cunoscute pentru nuanțele calde și profunde de roșu, ca..

-16%
Quickview

Inel Argint Turcoaz Lena

260 Lei 310 Lei

Inel din argint 925 cu piatră naturală Turcoaz Lena. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aducea..

Quickview

Inel Argint Placat Cu Aur 18K Citrin și Turcoaz Peruze

940 Lei

Inel din Argint 925 placat cu Aur de 18K, bijuterie lucrată manual, unicat, cu Citrin fațetat și Turcoaze. Citrinul natural este o piatră principală de manifestare, imaginație și voință personală. Purtând puterea soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, ..

-15%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz

655 Lei 770 Lei

Inel Argint Placat cu Aur 18K Ametist, Cianit, Coral și Turcoaz. Acest inel este o adevărată operă de artă în lumea bijuteriilor. El combină eleganța argintului placat cu aur 18K cu o paletă eclectică de pietre prețioase. Ametistul aduce o notă de rafinament cu nuanțele sale purpurii, în timp ce cianitul adaugă mister și profunzime cu albastrul său..

-16%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Mov Jalisco

315 Lei 375 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz mov natural, sistem de inchidere la spate.Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră t..

-15%
Quickview

Inel Argint Turcoaz mov si Ametist Nuwa

255 Lei 300 Lei

Inel din Argint 925, rodiat, cu Turcoaz mov si Ametist Nuwa. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe alte..

-28%
Quickview

Cercei Argint Placat cu Aur Agat Dendritic și Turcoaz Angels

850 Lei 1.180 Lei

Cercei din argint 925 placat cu Aur 18 K, lucrați manual, unicat, cu Agat Dendritic și Turcoaz natural. Agatul dendritic este o piatră care face parte din familia agatelor și adesea este numit și „Agat de copac”. Agatul dendritic este o frumoasă piatră prețioasă cunoscută pentru modelele sale spectaculoase și textura sa unică. Este o formă de calce..

-14%
Quickview

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino

285 Lei 330 Lei

Set Argint Turcoaz Mov Mojave si Ametist Portofino. Turcoazul mov provine din mina Kingman din Arizona și este deosebit datorită culorii sale și a inserțiilor metalice aurii, de bronz. Un conglomerat de turcoaz și bronz, turcoazul Mohave este folosit pentru realizarea bijuteriilor de argint, cercei, brățări, pandantive, inele și multe altele. Turco..

-7%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra

690 Lei 745 Lei

Set Argint Turcoaz si Perluta Sierra. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în ..

-22%
Quickview

Colier Perle si Turcoaz Mediterana

195 Lei 250 Lei

Colier cu perle naturale si turcoaz Mediterana. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întăresc relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, Scorp..

-18%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Edda

225 Lei 275 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale. Benefic pentru guta, reumatism și s..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrine Edda

330 Lei 400 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrine Edda. urcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-13%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Edda

520 Lei 600 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Edda. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în Eu..

-5%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz și Citrine Daima

285 Lei 300 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural și citrin. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rut..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrin Daima

375 Lei 455 Lei

Pandantiv Argint Turcoaz si Citrin Daima. urcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul ..

-15%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Citrine Daima

650 Lei 765 Lei

Set Argint Turcoaz si Citrine Daima. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul în E..

-18%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Blue Topaz Laima

290 Lei 355 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele c..

-12%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Blue Topaz Denza

430 Lei 490 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele c..

-7%
Quickview

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Denza

690 Lei 745 Lei

Set Argint Turcoaz si Blue Topaz Denza. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele comerciale care aduceau turcoazul î..

-11%
Quickview

Cercei Argint Turcoaz Sydney

155 Lei 175 Lei

Cercei din argint 925, lucrați manual, cu piatră de turcoaz natural, sistem de inchidere cu pin. Turcoazul fortifica meridianele corpului și câmpurile energetice subtile. Întărește sistemul imunitar fizic și psihic și regenerează țesuturile, favorizează asimilarea subsțantelor nutritive, alungă poluarea și infecțiile virale. Benefic..

-15%
Quickview

Pandantiv Argint Turcoaz Blue Topaz Sydney

330 Lei 390 Lei

Pandantiv argint 925 cu pietre naturale turcoaz si blue topaz. Turcoazul este probabil cea mai veche piatră din istoria omenirii, talismanul regilor, șamanilor și războinicilor. Este o piatră de protecție, puternică și opacă. Numele turcoaz este derivat din franceză, „pierre turquoise”, care înseamnă „piatră turcească”, deoarece rutele c..

Afişare 1 - 60 din 117 (2 pagini)