Turmalina

Grid View:
-27%
Quickview

Inel Argint Turmalina Mov Bali

110 Lei 150 Lei

Inel balinez din argint cu turmalină mov. Turmalina mov sau Siberitul reprezintă energia pură și senină. Este o piatră de ancorare, protectoare, are puterea de a aduce relaxare posesoului. Siberitul ajută la eliberarea atașamentelor emoționale, astfel încât să puteți privi lumea dintr-o perspectivă obiectivă. În plus, unii folosesc proprietățile fi..

-28%
Quickview

Inel Argint Turmalina Roz Spring

90 Lei 125 Lei

Inel balinez din argint cu turmalină. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze opti..

-25%
Quickview

Pandantiv Argint Turmalina Rubika

165 Lei 220 Lei

Pandantiv argint 925 in forma de cruce cu pietre naturale turmalina mov. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Meta..

Quickview

Inel Argint Turmaline Verzi Esra

245 Lei

Inel argint 925 cu turmaline verzi și inserții aurii. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 P..

-17%
Quickview

Bratara Argint Turmalina Ursula

290 Lei 350 Lei

Bratara din argint 925 cu pietre naturale de turmalina. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Turmali..

Quickview

Inel Argint Turmaline Cafenii Penelope

245 Lei

Inel argint 925 cu turmaline cafenii și inserții aurii. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

Quickview

Inel Argint Turmalina Malgosia

230 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala turmalina. Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Tu..

Quickview

Inel Argint Turmalina Tomoko

285 Lei

Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Turmalina Marime: 20/60 mm Greutat..

Quickview

Inel Argint Turmalina Roz Song

125 Lei

Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Turmalina Marime: 17/57 mm Greutat..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)