Turmalina

Grid View:
-17%
Quickview

Cercei Argint Turmalina Verde Nour

195 Lei 235 Lei

Cercei Argint Turmalina Verde Nour. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimismul..

Quickview

Inel Argint cu Turmaline Roz Jaya

350 Lei

Inel Argint cu Turmaline Roz Jaya. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimis..

-30%
Quickview

Inel Argint Turmaline Multicolore Happiness

276 Lei 395 Lei

Inel balinez din argint cu turmaline multicolore. Turmalinele încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și pă..

-30%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur Cuarț Roz și Turmaline Multicolore Superbissima

560 Lei 800 Lei

Inel Argint Placat cu Aur de 18K, Cuarț Roz și Turmaline Multicolore Superbissima. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxi..

Indisponibil
-30%
Quickview

Inel Argint Placat cu Aur și Turmaline Multicolore Joy

285 Lei 410 Lei

Inel Argint Placat cu Aur de 18K și Turmaline Multicolore Joy. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta pose..

Quickview

Cercei Argint Turmaline Hiranur

135 Lei

Cercei Argint Turmaline Hiranur. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimismul.Tu..

Quickview

Pandantiv Argint cu Turmalina Bruta si Granat Aysun

255 Lei

Pandantiv Argint cu Turmalina Bruta si Granat Aysun. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută po..

Quickview

Pandantiv Argint cu Turmalina Bruta Roz Aiyla

255 Lei

Pandantiv Argint cu Turmalina Bruta Neslefuita Roz degrade pana la negru Aiyla. Anou inclus. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Metal:Argint Piatra..

-30%
Quickview

Pandantiv Argint Perla Biwa și Turmaline Elisabeth

360 Lei 515 Lei

Pandantiv din argint 925 rodiat, cu perla Biwa și turmaline. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și calmitate. Turmalinele, aceste pietre semiprețioase mici și rare, în bijuter..

-11%
Quickview

Cercei Argint Perla Barocă și Turmaline Lilibet

335 Lei 375 Lei

Cercei Argint 925 rodiat Perla Barocă și Turmaline Lilibet. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Perlele sunt delicate și completează perfect orice ținută. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și calmitate. Turmalinele, aceste pietre semiprețioase mici și rare, în bijuterii..

-17%
Quickview

Cercei Argint Turmaline Candies

290 Lei 350 Lei

Cercei Argint Turmaline Candies. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și calmitate. Turmalinele, aceste pietre semiprețioase mici și rare, în bijuterii unice de argint, au proprietăți deosebite, și sunt recomandate pentru toate zodiile. Bijuterie din argint unicat. Metal:Argint 925 Pi..

-22%
Quickview

Cercei Argint Turmaline Meschita

175 Lei 225 Lei

Cercei Argint Turmaline Meschita. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimismul.T..

-23%
Quickview

Cercei Argint Turmaline Roisin

135 Lei 175 Lei

Cercei Argint Turmaline Roisin. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimismul.Tur..

-23%
Quickview

Inel Argint Turmalina Rosalinda

165 Lei 215 Lei

Inel balinez din argint cu turmalină. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze opti..

-14%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Turmaline Desiree

600 Lei 700 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Turmaline Desiree. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, S..

Quickview

Inel Argint Turmaline Verzi Esra

245 Lei

Inel argint 925 cu turmaline verzi și inserții aurii. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 P..

Quickview

Inel Argint Turmaline Cafenii Penelope

245 Lei

Inel argint 925 cu turmaline cafenii și inserții aurii. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

Quickview

Inel Argint Turmalina Malgosia

250 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala turmalina. Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Tu..

Quickview

Inel Argint Turmalina Tomoko

285 Lei

Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Turmalina Marime: 20/60 mm Greutat..

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)