Turmalina

Grid View:
-10%
Quickview

Cercei Argint cu Peridot, Citrin, Turmalina Neagra si Ametist Zeinab

360 Lei 400 Lei

Cercei Argint cu Peridot, Citrin, Turmalina Neagra si Ametist. Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Ametistul este una dintre gemele naturale care au fost dintotdeauna f..

-12%
Quickview

Cercei Argint cu Peridot, Citrin Brut, Turmalina Neagra si Granat Qadira

360 Lei 410 Lei

Cercei Argint cu Peridot, Citrin Brut, Turmalina Neagra si Granat Qadira . Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsat..

-10%
Quickview

Cercei Argint cu Granat, Turmalina, Peridot si Ametist Brut Kamaria

360 Lei 400 Lei

Cercei Argint cu Granat, Turmalina, Peridot si Ametist Brut. Granatul stimulează inițiativa, acțiunea, fiind o gemă a dinamismului. Ajută posesorul să-și manifeste personalitatea. Granatele, purtate în bijuterii de argint, sunt benefice pentru zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator. Turmalina ..

-8%
Quickview

Cercei Argint cu Peridot, Turmalina, Ametist, Blue Topaz si Citrin Amani

360 Lei 390 Lei

Cercei din argint 925 lucrati manual cu peridot, turmalina, ametist, blue topaz si citrin. Peridotul este o piatra protectoare pentru aura. Are un efect tonic, fiind benefic inimii. Atenueaza durerea, purifica mintea, inlatura tensiunile si atenueaza gelozia, resentimentele, invidia, mania. Asociat cu soarele, Peridotul a fost apreciat încă din pri..

-22%
Quickview

Cercei Argint Turmaline Meschita

175 Lei 225 Lei

Cercei Argint Turmaline Meschita. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimismul.T..

-23%
Quickview

Cercei Argint Turmaline Roisin

135 Lei 175 Lei

Cercei Argint Turmaline Roisin. Turmalina încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze optimismul.Tur..

-23%
Quickview

Inel Argint Turmalina Rosalinda

165 Lei 215 Lei

Inel balinez din argint cu turmalină. Turmalina roz încurajează compasiunea și blândețea, aducând posesorului dragostea și spiritualitatea. Turmalina este o piatra a vindecării și regenerării. Stimulează sistemul imunitar și aduce un plus de vitalitate, atenuând senzatia de frică. Alungă depresia și anxietatea și ajuta posesorul să-și păstreze opti..

-14%
Quickview

Set Argint Perlă Barocă și Turmaline Desiree

600 Lei 700 Lei

Set Argint Perlă Barocă și Turmaline Desiree. Perla simbolizeaza puritatea, feminitatea, frumusețea și generozitatea. Se spune că aduce protecție, noroc și are efecte calmante care întărește relațiile de cuplu. Purtată în argint, ca bijuterie, Perla este simplă și în același timp sofisticată. Perla este benefică pentru zodiile: Rac, Gemeni, S..

Quickview

Inel Argint Turmaline Verzi Esra

245 Lei

Inel argint 925 cu turmaline verzi și inserții aurii. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 P..

Quickview

Inel Argint Turmaline Cafenii Penelope

245 Lei

Inel argint 925 cu turmaline cafenii și inserții aurii. Turmalina este o piatră a vindecării și regenerării. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 ..

Quickview

Inel Argint Turmalina Malgosia

230 Lei

Inel argint 925 cu piatra naturala turmalina. Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Tu..

Quickview

Inel Argint Turmalina Tomoko

285 Lei

Turmalina este o piatra a vindecarii si regenerarii. Stimuleaza sistemul imunitar si aduce un plus de vitalitate, atenuand senzatia de frica. Alunga depresia si anxietatea si ajuta posesorul sa-si pastreze optimismul. Produs unicat. Metal:Argint 925 Piatra:Turmalina Marime: 20/60 mm Greutat..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)